monikaczaplicka 09.09.10, 12:28 Zawsze brakuje mi naszego humoru - podzielcie się ze mną jakimiś fajnymi dowcipami. Błagam, jeśli dowicp opierać się będzie tylko i wyłącznie na obrzydliwości seksu gejowskiego - podarujcie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sprocket74 Re: Dowcipy 10.09.10, 14:56 Taki mały żarcik z homo sexem w tle :) Pokłócili się dyrektorzy amerykańskiego i rosyjskiego lunaparku, który z nich ma bardziej przerażającą komnatę strachu. Pojechał dyrektor rosyjski do wesołego miasteczka w USA, wszedł do komnaty strachu, a tam - szkielety, wampiry, zjawy, słowem - banał. Przyjechał Amerykanin do rosyjskiego parku rozrywki, wszedł do komnaty strachu, a tam - długi, ciemny korytarz, na końcu którego siedzi Rosjanin i trzyma zapaloną świeczkę: - Dupa myta? - pyta Rosjanin i gasi świeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kallipygos Re: Dowcipy 11.09.10, 09:00 Ok. To żarcik z homo-seksem w tle mamy już za sobą. Teraz pora na śmieszny. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaczaplicka Re: Dowcipy 12.09.10, 01:11 Szkoda, że na gazecie nie ma I Like ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znienawidzonyprezespis Re: Dowcipy 16.09.10, 18:50 Poczucie humoru was opuscilo ? Odpowiedz Link Zgłoś
monikaczaplicka Re: Dowcipy 16.09.10, 22:53 Tak jest cały czas. Nie ma dowcipów. Naprawdę muszę je sama wymyślać, a to nie takie proste... Tylko, że ja tworzę komixy Szczególnie polecam ten Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Dowcipy 06.01.11, 17:54 a twoje "komixy", po polsku komiksy, to absolutnie na sprawach seksu nie bazują ;-) większość to stare kawały o homo wzbogacone rysunkami, a wszystkie mogą spokojnie funkcjonować bez rysunków, bo przemawiają tylko słowem, prawdziwy komiks zaś bazuje na rysunku Odpowiedz Link Zgłoś
dominik-on-line Re: Dowcipy 23.10.10, 22:29 Mi tam sie dowcip spodobal :-) dominik-gay.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś