Dodaj do ulubionych

Podobam się gejom, dlaczego?

27.12.10, 18:28
Byłam wczoraj na wesołym spotkaniu w gronie znajomych, pod koniec imprezy zaczął się do mnie dobierać kolega. Kolega jest gejem, od pewnego czasu w stałym związku. Nie jest to pierwsza tego typu sytuacja, jaka mi się przytrafiła. W przypadku obcych facetów machnęłabym ręką i stwierdziła, że stosują podryw "na geja", wiem, że to się zdarza, ale miałam takie sytuacje z ludźmi, o których na pewno wiem, że są homo, i to ortodoksyjnie homo, a nie bi. W dodatku jestem jedyną taką osobą w towarzystwie, żadna inna dziewczyna nie miała takich sytuacji. Przyznam, ze trochę dziwnie się z tym czuję. Czy ktoś pokusi się o jakąś teorię z czego może to wynikać? Dodam, że jestem dość kobiecą kobietą, w żadnym razie typem chłopczycy.
Obserwuj wątek
    • mtcwa Re: Podobam się gejom, dlaczego? 29.12.10, 14:27
      nie chciałbym być niemiły ale wnioskując po tym : z kim się zadajesz taki się stajesz jesteś gejicą :D
    • zawsze-soffie Re: Podobam się gejom, dlaczego? 04.01.11, 16:47
      Bo przypominasz fajnego chłopaczka :D
      • fig-ga Re: Podobam się gejom, dlaczego? 17.01.11, 13:16
        No właśnie nie przypominam.
    • zonatygay Re: Podobam się gejom, dlaczego? 06.01.11, 12:06
      Wiesz ja tak do końca nie wierzę w te wszystkie mądre teorie. Sądzę, że możesz być uosobieniem Kobiety, z którą taki Gay gdyby nie był Gejem chciałby spędzić życie. Nie wszyscy są ze sobą pogodzeni. Część z nas akceptując w pełni siebie ma instynkty rodzinne, ojcowskie etc. To nie jest tak (przynajmniej w moim przypadku), że kobiety do końca gejów nie obchodzą. Przecież część z nich lubi się kobietami otaczać. Może Twoja wrażliwość, poziom estetyki, kobiecość jest własnie uosobieniem platoniczności. Przy moim stricte gejostwie zapewne też zwróciłbym na Ciebie uwagę. Napewno nie traktuj tego w kategorii porażki. Raczej..... nobilitacji :) Pozdrawiam noworocznie!
      • fig-ga Re: Podobam się gejom, dlaczego? 17.01.11, 13:29
        Nie traktyję tego jako porażki, ale nie ukrywam, trochę mnie to frikuje :)
        • imponeross Re: Podobam się gejom, dlaczego? 20.07.11, 23:46
          fig-ga napisała:

> Nie traktyję tego jako porażki, ale nie ukrywam, trochę mnie to frikuje :)

Frikuje?...
    • zonatygay Re: Stosunek z gejem nobilitacja dla kobiety? 06.01.11, 19:18
      obawiam się z całym szacunkiem, że nie zrozumiałeś mojego tekstu. Nie ma w nim mowy o współżyciu cielesnym.
    • sibeliuss Re: Podobam się gejom, dlaczego? 17.01.11, 09:47
      Może wzbudzasz zaufanie?
      Poza tym co rozumiesz poprzez "dobieranie się"?
      • fig-ga Re: Podobam się gejom, dlaczego? 17.01.11, 13:20
        Oj, żadne tam wsadzanie łapy w majtki ;) Nie chcę przytaczać szczegółów, ale chodzi mi o dosyć jednoznaczne zachowania i wyznania.
        • sibeliuss Re: Podobam się gejom, dlaczego? 17.01.11, 15:27
          Może jest bi?
          • fig-ga Re: Podobam się gejom, dlaczego? 18.01.11, 12:29
            Ten konkretnie moze i jest, nie znam go jakos bardzo blisko. Ale jak wspomnialam nie jest to pierwsza taka sytuacja w moim zyciu.
            • nihil-istka Cieszymy sie twoim szczesciem, szczesciaro 22.01.11, 14:04
              Homoseksualista cie kocha? Gratulujemy ci tej wspanialej przyszlej rodziny , dzieci i tego hetero-homo szczescia.
              • fig-ga Re: Cieszymy sie twoim szczesciem, szczesciaro 30.01.11, 13:37
                ??
                • nihil-istka Re: Cieszymy sie twoim szczesciem, szczesciaro 30.01.11, 17:57
                  No i czego nie rozumiesz figga? Cieszymy sie , ze twoi uwielbiajacy cie faceci homoseksualisci zapewnia ci liczne dzieci, trwala rodzine i szczescie. Kopnij w tylek tych wstretnych hetero-samcow.
                  • fig-ga Re: Cieszymy sie twoim szczesciem, szczesciaro 30.01.11, 21:15
                    Kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi. Gdzie ja napisalam, że zapewnią mi jakieś dzieci czy coś w tym rodzaju. Nie mam też nic do hetero samców (wobec jednego mam nawet specjalne względy). Zauważam fenomen, to forum wydało mi się stosowne do publiczego zanalizowania go. Nie wiem, skąd wyciągnęłaś swoje dziwne wnioski. Może podzielisz się swoim tokiem myślenia?
                    • imponeross Re: Cieszymy sie twoim szczesciem, szczesciaro 20.07.11, 23:48
                      fig-ga napisała:

> Kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi. Gdzie ja napisalam, że zapewnią mi jaki
                      > eś dzieci czy coś w tym rodzaju. Nie mam też nic do hetero samców (wobec jedneg
                      > o mam nawet specjalne względy). Zauważam fenomen, to forum wydało mi się stosow
                      > ne do publiczego zanalizowania go. Nie wiem, skąd wyciągnęłaś swoje dziwne wnio
                      > ski. Może podzielisz się swoim tokiem myślenia?

To byl slowotok pseudomyslenia :)
    • fig-ga Re: Czy normalny czlowiek w tym sie rozezna? 17.01.11, 13:18
      Dlatego, czyli dlaczego? Fenomen jest dla mnie zagadkowy, ale nie robi mo żadnej krzywdy. Czy możesz uzazadnic dlaczego moja historia natchnęła cię na taki wniosek?
      • empeczy pewnie jestes shemalem 06.02.11, 00:59
        i stad te problemy ..
    • henryka.krawiec.123 Re: Podobam się gejom, dlaczego? 25.01.11, 22:41
      Ja mam kolegę (normalnego), który ciągle jest podrywany przez gejów. Ten ma dopiero problem. Hi hi hi.
      --------------------
      Oto MIŚ
      • nihil-istka Re: Podobam się gejom, dlaczego? 25.01.11, 23:54
        Ja nigdy nie mam takich problemow , bo moj przyjaciel mr.Smith&Wesson skutecznie odstrasza potencjalnych zalotnikow. ha,ha,ha,ha,ha
      • navaira Re: Podobam się gejom, dlaczego? 05.02.11, 18:10
        Ja też mam normalnego kolegę, który jest ciągle podrywany przez gejów, ale na szczęście sam też jest gejem, więc mu to wcale nie przeszkadza.
      • imponeross Problem 20.07.11, 23:49
        henryka.krawiec.123 napisała:

> Ja mam kolegę (normalnego), który ciągle jest podrywany przez gejów. Ten ma dop
        > iero problem. Hi hi hi.
        > --------------------
        > Oto MIŚ

A na czym ten problem polega? :)
    • numu Re: Podobam się gejom, dlaczego? 31.01.11, 11:43
      moze ci sie wydaje ze im sie podobasz?
      mi tez sie czasem wydaje.
    • iamhier Re: Podobam się gejom, dlaczego? 05.02.11, 18:46
      No ok.A po czym poznac geja,procz tego,ze otoczenie napomyka na ten temat....
    • marcinh Re: Podobam się gejom, dlaczego? 05.02.11, 18:59
      Może odpowiadasz archetypowi idealnej matki-opiekunki. W zwiazku z tym spotykani przez Ciebie "adoratorzy" szukają bezpieczeństwa i czuja się z Toba bezpiecznie. A flirtowanie jest sposobem utrzymanie kontaktu - zgodnie z zasadą: mówimy takim językiem jakim partner kowersacji chcialby mówic
      • iamhier Re: Podobam się gejom, dlaczego? 05.02.11, 19:13
        No ok.Ale co mozna pomyslec o kobiecie,ktora bierze za meza osobe homo?...Czy ona jest normalna, wątpliwe.
    • mol_chemiczny Re: Podobam się gejom, dlaczego? 05.02.11, 19:12
      "ale miałam takie sytuacje z ludźmi, o których na pewno wiem, że są homo, i to ortodoksyjnie homo, a nie bi".

Najwyraźniej nie byli ortodoksyjnie homo.
      • iamhier Re: Podobam się gejom, dlaczego? 05.02.11, 19:17
        do mol-chemiczny-ja mam cos podobnego.Zazwyczaj mezczyzni ,ktorym sie podobam staraja sie mnie usidlic na powciagliwosc,lekcewazenie,na aseksualizm.Tak jakby chcieli zebym za nimi biegala,starala sie ich zdobyc....Z drugiej strony widac ,ze emocje sie w nich gotuja...Co to za szantaz emocjonalny? I....zawsze za nimi musi stac inna kobieta>>>by wzbudzic moją zazdrosc...
    • senseiek Dobieral, czyli co? Obmacywal? 05.02.11, 19:14
      figgin1 napisała:

> Byłam wczoraj na wesołym spotkaniu w gronie znajomych, pod koniec imprezy zaczą
      > ł się do mnie dobierać kolega.

Dobieral, czyli co? Obmacywal?
      Moze byl pijany, a Ty jestes taka meska ;) i z braku laku jego reka trafila pod Twoja sukienke..
      • iamhier Re: Dobieral, czyli co? Obmacywal? 05.02.11, 19:23
        do senseik-no wlasnie....nic ujac nic dodac.

Bo wszystkie mi znane osoby o wątpliwej orientacji seksualnej żenia sie z osobami z ktorymi warto sie chajtnac (wylacznie kasa,prestiz) a dzieci to z in vitro...Ja tylko spojrze na faceta,na jego zachowanie i juz wiem ,czy gra,ze jest gejem (bo nie moze opedzic sie od kolezanek w pracy,czy chce jakas zdobyc lub ja sprawdzic).Stan cywilny nie gra roli.

• fig-ga Re: Dobieral, czyli co? Obmacywal? 05.02.11, 20:44
          Tak t bywa, jak wątek ląduje na głównej... To może ja się powtórzę. Jestem bardzo kobiecą kobietą. Nie jestem atrakcyjnym materialem na żonę, bogata nie jestem, drogocennych znajomości też specjalnie nie mam. I nikt mi łapy w majty nie wsadził, aczkolwiek działania i wyznania były dość konkretne.
          • iamhier Re: Dobieral, czyli co? Obmacywal? 05.02.11, 22:04
            do fig-ga-marzenie kochaniutka,marzenie...
            • iamhier Re: Dobieral, czyli co? Obmacywal? 05.02.11, 22:05
              choc dodam,ze ja nie mialabym nic przeciwko imprezie z "gejem".Chętnie poznalabym osobe innej orientacji...
              • senseiek Re: Dobieral, czyli co? Obmacywal? 05.02.11, 23:50
                > choc dodam,ze ja nie mialabym nic przeciwko imprezie z "gejem".Chętnie poznalab
                > ym osobe innej orientacji...

Kpisz czy o droge pytasz?
                Prawdziwemu gejowi nie stanal by z kobieta..
                Bo dla niego seks z kobieta jest obrzydliwy..
        • nople Re: Dobieral, czyli co? Obmacywal? 05.02.11, 21:36
          Jeśli nie jest to oszustwem wobec drugiej osoby w związku, lecz wspólnym ustaleniem - to ok, ich wybór sposobu na życie. Gorzej jeżeli kwestia orientacji jest ukryta przed partnerem
          • senseiek Re: Dobieral, czyli co? Obmacywal? 06.02.11, 15:25
            > Jeśli nie jest to oszustwem wobec drugiej osoby w związku, lecz wspólnym ustale
            > niem - to ok, ich wybór sposobu na życie. Gorzej jeżeli kwestia orientacji jest
            > ukryta przed partnerem

Opowiedz mi jak ukrywa sie obrzydzenie do kobiet, i brak erekcji.. ?
    • dpp.maketing Re: Podobam się gejom, dlaczego? 05.02.11, 22:49
      No ciekawa sytuacja, ale po prostu może kolega potrzebuje lekkiej odmiany. Tak jak potrzebował jej Antonio grany przez Antonio Banderasa w filmie "Prawo pożądania" ("La ley del deseo"): był hetero, a wdał się w związek homo. Obiekty z tego filmu są sponsorami najnowszego odcinka ###_*.dpp: ddpppp.blogspot.com/2011/02/009jakwdelfinariumdpp.html
    • hunkyyankee Re: Podobam się gejom, dlaczego? 06.02.11, 01:30
      Ja pindraczę, ale laska ma problem:D

Normalnie nowotwory i głód w Afryce to pikuś!
    • fig-ga Proszę o wywalenie tego wątasa z głównej... 06.02.11, 08:15
      Zawsze się to kończy wypowiedziami osów z ujemnym iq, którym nawet niue chcialo się czytać komentowanego wątku.
    • jamesmk2003 Re: Podobam się gejom, dlaczego? 18.07.11, 20:05
      Byc moze to sprawa twoich ferromonow. W tym przypadku znajdz sobie na stale dwoch facetow.
    • gabrielnyc Re: Podobam się gejom, dlaczego? 10.09.11, 00:05
      pewnie masz duze cycki i wogole jestes kobieca..
      faceta,ktory jest gejem moze zainteresowac fajna babka- taka jak pies czy kot interesuje sie nowa zabawka - podoba sie mu ale nie podnieca :-)
      nie ma sie czym przejmowac :-)
      • kalowiec może wydzielasz znajomy zapach? feromon? 03.10.11, 13:47
        czy zbliżał swój nos w Twoje okolice?
    • christopherros Re: Podobam się gejom, dlaczego? 09.11.11, 02:04
      Trudno powiedzieć, często zależy to od karnacji skóry, usposobienia, podobnego toku myślenia. Choć to dziwne, że gejom nie podobają się zazwyczaj faceci upodabniający się do kobiet (tacy np jak Madox czy Szpak). A propos Madoxa, jest z nim ciekawy artykuł na Soul Magazine. Ten link to chyba to: www.megavideo.com/?v=TF1QVPCQ
      • tigertiger Re: Podobam się gejom, dlaczego? 09.11.11, 06:52
        Nie ma nic dziwnego, w tym że homoseksualny mężczyzna gustuje w mężczyźnie,który od początku do końca przypomina mężczyznę a nie androgenicznym osobniku, męskiej kobiecie czy zniewieściałym mężczyźnie. To heteronormatywność narzuca myślenie sprowadzone do hetero ról czy norm. Ile ludzi tyle gustów, to że Madox jest androgeniczny to świadczy o jego genderyzmie i wcale nie jest jednoznaczne z jego homoseksualizmem, tak samo jak transseksualista czy transwestyta nie może być hetero, bi.
        Czy dziwiło by Ciebie gdyby heteroseksualny mężczyzna wolał żeński odpowiednik Madoxa od kobiety, która budzi jednoznacznie skojarzenia z kobietą?
    • aga1111kar Re: Podobam się gejom, dlaczego? 07.07.16, 22:47
      Witajcie ja mam tez kolege geja i mnie darzy sympatia razem sie smiejemy i zwraca na mnie uwage jest przystojny ,ale zdaje sobie sprawe ,ze ma inna orientacje seksualna trzeba sie z tym pogodzic
    • feelhot Re: Podobam się gejom, dlaczego? 10.07.16, 12:09
      To nie był gay tylko ukryawjacy się bi :P Jestem gayem, mogę z przyjaciółkami, pięknymi /estetycznie rzecz biorąc/ dziewczynami iść i spędzić cały dzień na zakupach, kawie, można isć do klubu potańczyć, ale dziewczyna to dla mnie jest jak siostra-może być przyjaciółką ale NIE JEST obiektem seksualnie atrakcyjnym! Jak można się do dziewczyny dobierać to ja nie rozumiem, to tylko te hetero tak mogą:))-albo bi. Biedny ten partner chłopaka bi, bo pewnie jest gayem i mu dziewczyny nie potrzeba jak temu, który do ciebie się dobierał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka