Dodaj do ulubionych

Roztocze - miejsce na oświadczyny

18.04.04, 12:13
Pytanie skierowane raczej do męskiej części uczestników forum, ale nie tylko.
Wyobraźcie sobie ,że chcecie się oświadczyć , jakie miejsce na Roztoczu
przychodzi Wam na myśl, jeżeli ma być naprawdę romantycznie i bez tłumów ,
tzn. duże miasta odpadają na starcie ?
A może ktoś ma własną , prawdziwą taka historię?
Jestem bardzo ciekawa..........
Obserwuj wątek
    • misia.m Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 18.04.04, 21:18
      podciągam temat....
    • users1 Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 18.04.04, 21:34
      Proponuję: Piekiełko, Czrtowe Pole lub Wielkie Oczy wink))
      W.2
      • misia.m Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 18.04.04, 21:36
        A tak bardziej bliżej środka lokomocji, co by sobie panna obcasów w bucikach
        nie połamała?
        • users1 Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 18.04.04, 21:42
          W zasadzie każde miejsce na romantycznym Roztoczu jest dobre, ale na Roztocze w
          bucikach na obcasach? - Jakby innych, bardziej turystycznych butów nie miała...
          W.2
          • misia.m Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 18.04.04, 21:43
            Nie wszyscy Warszawiacy są tacy normalni turyści jak my tutaj, np. w klapkach
            na Orlej Perci w Tatrach też widziałam paniusie.
            • stiah Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 18.04.04, 22:10
              Miejsce jest raczej obojętne, byle pod gwiaździstym niebem. Zauważyliście
              mieszczuchy różnicę na nieboskłonie po zmierzchu? W mieście takich gwiazd nie
              ma...
    • benia30 Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 18.04.04, 22:59
      A ja się ślubnemu oświadczyłam u babci na podwórku... Na Roztoczu oczywiście...
    • czuk1 Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 19.04.04, 08:07
      misia.m napisała:

> Pytanie skierowane raczej do męskiej części uczestników forum, ale nie tylko.
      > Wyobraźcie sobie ,że chcecie się oświadczyć , jakie miejsce na Roztoczu
      > przychodzi Wam na myśl, jeżeli ma być naprawdę romantycznie i bez tłumów ,
      > tzn. duże miasta odpadają na starcie ?
      > A może ktoś ma własną , prawdziwą taka historię?
      > Jestem bardzo ciekawa..........

Nie mam w tym temacie historii.
      Na Roztoczu warto na oświadczyny wybrać miejsce elegancke - od strony
      architektury domku, piękności zieleni i wzgórz wokół, atrakcyjności
      otoczenia - całej okolicy, oczywiście w pobliżu dróg twardych i z dobrym
      dojazdem, dobrze aby był to teren z domkami letniskowymi a nie zwarta wiejska
      zabudowa. Domek musi być elegancko wyposażony. To jest - wg mnie (lubię radzić,
      rządzić) - jedynie godne miejsce na oświadczenie się np. Tobie, choć można
      radzić też naszym Parom . Ciekawe jednak (przy założeniu że radzę Tobie)co na
      to Twój Narzeczony? Przepraszam, że czegoś się domyślam, coś Ci insynuuję.
      A zapomniałem - takie skupiska pięknych domków letniskowych są w
      Krasnobrodzie, m.Szur k/Krasnobrodu. Osobiście mogę "załatwić" miejsce (niezłe)
      na wypoczynek i oświadczyny w w/w miejscowościach + w Zielonem k/Krasnobrodu.
      z koleżeńskim pozdrowieniem Mariusz
      i w Zwierzyńcu
      • misia.m Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 20.04.04, 20:46
        Mariuszu, nie o mnie chodzi tym razem, kolega chce swoją sympatię zabrać na
        Roztocze w lato, no i myśli * na razie* ,że może się odważy......wreszcie.
        • benia30 Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 20.04.04, 23:59
          Może na szczycie Bukowej Góry się odważy, ładne widoczki są, na pewno będzie mu
          wtedy łatwiej TO zrobić...
          • blotniarka.stawowa Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 21.04.04, 00:26
            A ja uparcie polecam przy stawie i kosciolku na wodzie w Zwierzyncu, o
            zachodzie (lub wschodzie, jesli sie jest rannym ptaszkiem) slonca, gdy ognista
            kula przeglada sie w stawie...i w okol nie ma ludzi.
            • benia30 Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 21.04.04, 00:35
              Też świetny pomysł... A żeby oświadczyny zostały przyjęte, niech delikwent swej
              kobiecie zaimponuje znajomością historii związaną z tym miejscem i przedstawi
              historię miłosną Marysieńki...
              Myślę, że pomoc swą mógłby tu zaoferować (nie w sprawie oświadczyn a
              historii!!!) nasz forumowy znawca historii Zamościa i Roztocza - Users.
              Usersik!!! Gdzie jesteś???

--
            • stiah Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 21.04.04, 11:19
              blotniarka.stawowa napisała:

> A ja uparcie polecam przy stawie i kosciolku na wodzie w Zwierzyncu, o
              > zachodzie (lub wschodzie, jesli sie jest rannym ptaszkiem) slonca, gdy
              ognista
              > kula przeglada sie w stawie...i w okol nie ma ludzi.
              I tylko bobry pracowicie podcinają swymi zębiskami pochylone nad stawem
              drzewa... Co jaiś czas z trzaskiem wpadające w toń jeziora... I nawet przegonić
              ich nie można, bo są pod ochroną (w przeciwieństwie do zakochanych smile
              • misia.m Re: Roztocze - miejsce na oświadczyny 21.04.04, 21:41
                Benia, z tym kościółkiem to tak też temu znajomemu poradziłam, ale nie
                wzięłam pod uwagę bobrów, choć sama widziałam jak podrąbały zdrowo 2 drzewa w
                zeszłym roku na wyspie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka