szpak_zam 28.06.04, 20:17 pozwólcie na autoreklamę: www.akurylo.republika.pl . Czekam na konstruktywną krytykę pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ubott.1 Re: strona www 15.07.04, 20:56 Nawet link został tam umieszczony do naszego forum zamojskiego. Brawo tylko tak dalej a strona bedzie bardziej znana niz ta oficjalna urzedu miejskiego. Odpowiedz Link
benia30 Re: strona www 02.12.04, 00:41 www.akurylo.republika.pl/ Strona wzbogaciła się o nowe, bardzo interesujące zdjęcia, dzięki którym Zamość wydaje się jeszcze piękniejszy... (ciekawe kóre z tych zdjęć wyszły zza obiektywu naszego forumowego fotografa Usersa?) Odpowiedz Link
ubott.1 Re: strona www 02.12.04, 00:57 Wiecej takich stron a i Zamość bedzie wiecej odwiedzany przez turystów. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: strona www 02.12.04, 02:51 benia30 napisała: > (ciekawe kóre z tych zdjęć wyszły zza obiektywu naszego forumowego fotografa Usersa?) Mnie wyjasniono, ze jak sie przytrzyma mysz na zdjeciu, to pojawi sie pseudonim fotografa. U mnie to nie dziala, ale moze dlatego, ze uzywam Mozilla Firefox zamiast innych programow? Widze ten "nick" tylko krotko, gdy laduje sie kolejny "tab" ze zdjeciem, ale tylko w naglowku podczas ladowania - potem zostaje tylko tytul zdjecia. Czy ktos ma na to jakas rade? Z tych "blyskow" wnioskuje, ze wiekszosc zdjec z katedry jest autorstwa Usersa, takze piekne zdjecie rotundy z bialymi krzyzami dookola... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa A wiecie co jest fajne? 02.12.04, 03:04 To, ze uczen, ktory z rzadka zabiera glos na forum, podjal sie tej roboty, ze mu "sie chce", ze skoro stronke stworzyl to systematycznie nad nia pracuje i rozbudowywuje. Chlopak nalezy do takich, jakich brakuje nawet w sferach zycia publicznego, stosujacych zasade "mniej gadac, wiecej robic". BRAWO SZPAK! I jeszcze to, ze Users, czlowiek "powazny" , o wielkiej wiedzy i pasji dla Zamoscia, niewatpliwie zapracowany i zabiegany, docenil zapal mlodego forumowicza, wlozyl swoj czas i wysilek by mu pomoc. BRAWO USERS! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: A wiecie co jest fajne? 02.12.04, 03:15 Wiec trzeba pochwalić ten duet i dalej reklamować a może i jeszcze bardziej strona bedzie sie rozwijała jak np. jakiś inna osoba dojdzie do nich choćby o wiedzy na temat regionu a może jakiś poeta co upiękni stronę swymi wierszami. Odpowiedz Link
users1 Re: A wiecie co jest fajne? 02.12.04, 06:10 Popatrz Szpaku ile pochwał zebrałeś. TAK TRZYMAJ!!!!! Szpaku część staroci wróciła do mnie, nie wiem może zapchałem Ci skrzynkę. Beniu wystarczy ze najedziesz mysza na zdjecie bez przytrzymywania. Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
benia30 Re: A wiecie co jest fajne? 02.12.04, 14:49 users1 napisał: > > Beniu wystarczy ze najedziesz mysza na zdjecie bez przytrzymywania. > Pozdrawiam > W.2 Najechałam myszą, wszystko już jasne, ciekawość została zaspokojona. pozdrawiam b.333 Odpowiedz Link
misia.m Re: strona www 02.12.04, 19:45 Jestem pod wrażeniem, sporo informacji dla szperaczy. Dodałabym jeszcze "Zamość i okolice" i dział " agroturystyka", no ale to stronka o samym Zamościu. Odpowiedz Link
szpak_zam Re: strona www 05.12.04, 19:58 dziękuję za rady i pochwały . Bliżej świąt pojawią sie być może inne ciekawe zdjęcia - dzięki uprzejmości usersa. dzięki wielkie. Odpowiedz Link