malzag 11.08.04, 05:55 Wybieram sie na któtki pobyt w Zwierzyńcu (5dni). Może polecicie coś na nocleg (20-35zł)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Gdzie przenocować w Zwierzyńcu? 11.08.04, 08:03 malzag napisała: > Wybieram sie na któtki pobyt w Zwierzyńcu (5dni). > Może polecicie coś na nocleg (20-35zł)? Powiem ogólnie - Stowarzyszenie kwaterodawców ma swoją stroniczkę w internecie. Prezesem Stowarzyszenia jest Dyrektor Ośrodka Kultury Marek marcola. Teraz w Zwierzyńcu - podobno - kwatery sa zajete trwa bowiem atrakcyjna dla koneserow kina V Letnia Akademia Filmowa (zajrzyj do odpowiedniego wątku na naszym forum) w czasie ktorej do obejrzenia , przedyskutowania z twórcami i aktorami jest 177 filmow w ciągu 10 dni. Pracowicie i przyjemnie spędza na seansach rzesza głównie mlodych turystow. A na pytanie - odpowiem bliżej - chyba dziś. mariusz Odpowiedz Link
czuk1 Re: Gdzie przenocować w Zwierzyńcu? 11.08.04, 08:44 czuk1 napisał: > malzag napisała: > > > Wybieram sie na któtki pobyt w Zwierzyńcu (5dni). > > Może polecicie coś na nocleg (20-35zł)? > Powiem ogólnie - Stowarzyszenie kwaterodawców ma swoją stroniczkę w internecie. > > Prezesem Stowarzyszenia jest Dyrektor Ośrodka Kultury Marek marcola. > Teraz w Zwierzyńcu - podobno - kwatery sa zajete trwa bowiem atrakcyjna dla > koneserow kina V Letnia Akademia Filmowa (zajrzyj do odpowiedniego wątku na > naszym forum) w czasie ktorej do obejrzenia , przedyskutowania z twórcami i > aktorami jest 177 filmow w ciągu 10 dni. Pracowicie i przyjemnie spędza na > seansach rzesza głównie mlodych turystow. > > A na pytanie - odpowiem bliżej - chyba dziś. > > mariusz Pani Małgosiu. Nic lepszego Pani nie znajdzie niż to co Pani załatwiłem Za przyzwoleniem Pana Prezesa Stow. Kwaterodawców i jednocześnie Dyr.Domu Kutury Marka Marcoli - podaję jego telefon komórkowy 0.602663637 Marek czeka na rozmowę informacyjno-biznesową. Ja dziekuje za pomysł Pani - wypoczywania na Roztoczu. z wyrazami szacunku pzdr mariusz Odpowiedz Link
users1 Re: Gdzie przenocować w Zwierzyńcu? 11.08.04, 09:21 Brawo Adnin!!!!! Pozdrawiam W.2 Odpowiedz Link
januszx a może młyn ..ale drożej 11.08.04, 11:25 Mariusz jak zwykle stanął na wysokości zadania!, jestem pod wielkim wrażeniem)) Ze swojej strony proponuje Młyn na górze są pokoje . ale to dla tych którzy lubią byc w centrum wydarzeń J Odpowiedz Link
czuk1 Re: a może młyn ..ale drożej 12.08.04, 07:26 januszx napisał: > > Mariusz jak zwykle stanął na wysokości zadania!, > jestem pod wielkim wrażeniem)) > Ze swojej strony proponuje Młyn na górze są pokoje . ale to dla tych którzy > lubią byc w centrum wydarzeń > J \ Jak tylko (15-tego O8) skończy się V Letnia Akademia Filmowa będzie Miała nasza pytajaca o kwaterę Madzia chyba) przedstawiony przez Prezesa duży wybor, pod potrzeby. A tak obok tematu. Chyba ten okres, drugiej połowy sierpnia, jest bardzo dpowiedni do wypoczynku na Roztoczu - ciepło,są grzyby, przyroda w pełni rozkwitu. m Odpowiedz Link
izai Re: Gdzie przenocować w Zwierzyńcu? 14.08.04, 16:12 Witam! Ja się "doczepiam do pytania"! Tez mamy plany wakacyjne na Roztoczu! Dziękuje bardzo za pomoc! Odpowiedz Link
misia.m Re: Gdzie przenocować w Zwierzyńcu? 15.08.04, 20:12 Ja się "wlepiam " z moja Borowiną jak ktos chce nocleg poza Zwierzyńcem, adres w wątku NOCLEGI Odpowiedz Link