Dodaj do ulubionych

Ferie 2016

16.11.15, 11:31
Moi drodzy, od przeglądania ofert pensjonatów i hoteli kręci się już w głowie. Może polecicie coś dla rodziny blisko stoków.. Chodzi o tzw. apartament czyli po prostu dwie połączone sypialnie. Cobyśmy nie musieli wszyscy chodzić spać z kurami.
Obserwuj wątek
    • czuk1 Re: Ferie 2016 16.11.15, 22:04
      Na Roztoczu mamy małe stoki z wyciągami narciarskimi , np. w Jacni można na miejscu ulokować dzieci w hoteliku. Jest też tam szkółka narciarska. Mamy kilka innych stoków.
      • leszeks Re: Ferie 2016 17.11.15, 16:43
        W wątku Narty na Roztoczu można znaleźć linki do stron stoków.

A w Jacni z hoteliku od razu na stok można wyjść. I z osobistego doświadczenia mogę polecić. Dwoje moich dzieci się tam bardzo skutecznie nauczyło jeździć na nartach. Trochę więcej ludzi w weekendy, ale za to w dni robocze szusowanie bez przerwy. Wjeżdżasz, zjeżdżasz i od razu do orczyka na górę. I tak do utraty tchu.
        • e-m-a-m-a Re: Ferie 2016 17.11.15, 17:06
          Tak, widziałam ten wątek. Dziękuję za polecenia. Jednak mnie nie chodzi o konkretne stoki, bo te znam, ale o kwatery z ofertą jaka opisałam. Jeden pokój dla 4 osób nas nie ratuje, bo wtedy o 20, gdy dzieci idą spać, to i nasz dzień musi się skończyc. Dwa osobne pokoje tez bez sensu, bo wtedy jedno x nas i tak musi być z dziećmi wink
          • leszeks Re: Ferie 2016 18.11.15, 22:34
            Kwaterodawcy udzielą Ci tej informacji jeśli do nich zadzwonisz. My niestety aż tak dobrze nie znamy rozkładu pokoi w poszczególnych kwaterach.
            Co mogliśmy to poleciliśmy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka