ubott.1 09.01.05, 02:36 No i gdzie te sanie, narty, skrobaczki do szyb ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasla Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 09.01.05, 11:15 Nawet kupno opon zimowych zdało się na nic!!! Ani jednego orzełka tej zimy, wstyd,ach wstyd Panie Mrozie!!! Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 09.01.05, 12:52 Oby tylko zimie nie chciało sie przyjść na wiosnę ! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 09.01.05, 14:33 Moze i na wiosne - lepiej pozno niz wcale... Odpowiedz Link
benia30 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 09.01.05, 15:00 Ale niech nie waży się przychodzić latem! Lato ma być słoneczne i cieplutkie, nie takie jak w zeszłym roku, zmieszane z jesienią... Odpowiedz Link
benia30 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 09.01.05, 22:08 Dzisiaj na Ukrainie temperatura sięgała 12 stopni Celsjusza: info.onet.pl/1034922,12,item.html W Polsce ciepło i słonecznie, w powietrzu czuć wiosnę... Odpowiedz Link
benia30 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 12.01.05, 22:48 Wracając dzisiaj z pracy dostrzegłam kilka osób zajmujących się sprzątaniem chodników i wymiataniem suchych liści spomiędzy krzaków, tudzież innych zakamarków. Wiosenne porządki! - pomyślałam gdy mój narząd powonienia wciągnął sporą dawkę wiosennego zapachu wilgotnej, świeżej gleby... Odpowiedz Link
benia30 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 12.01.05, 23:09 misia.m napisała: > Zima była, w październiku! O ile dobrze pamiętam to w lipcu i sierpniu też... Odpowiedz Link
ubott.1 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 12.01.05, 23:20 Wiec teraz bedzie w marcu. Co sie dzieje , co sie dzieje wszystko staje na głowie. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 13.01.05, 15:59 Mam nadzieję, że w czasie mojego urlopu dnia 15-go stycznia br. spadnie troche sniegu i że nie bedzie on przyczyną mojego częstego przeziębienia. Pozdrawiam ciężko pracujacych forumowiczów uwolniony "niechętnie" od internetu - do 18.I. Wasz Mariusz Odpowiedz Link
benia30 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 14.01.05, 23:04 czuk1 napisał: > > Pozdrawiam ciężko pracujacych forumowiczów > Przyjemnego urlopu, Mariusz... Ze śniegiem czy bez, co za róznica, najważniejsze by było miło ) Odpowiedz Link
benia30 Śnieg jest!!! 22.01.05, 17:25 Nie po pas co prawda, ale po kolana też może być... A ja mam pod oknem najprawdziwszego w świecie bałwana, ze sniegu, o! Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Śnieg jest!!! 22.01.05, 17:35 U mnie tez! Za duzo, do tego wieje i mroz... ledwo wrocilam z co tygodniowych zakupow spozywczych. Psisko, ktore zwykle czeka na powrot panci i pomaga znosic zakupy do domu, dzis tylko wyjrzalo przez drzwi, pomyslalo: eee, psa by z domu nie wygnal - i bezczelnie zawrocilo Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Ubocie, cieszysz sie sniegiem? 22.01.05, 21:25 Balwanka juz ulepiles? Bo pod oknem Beni juz stoi, z nosem z marchewki Odpowiedz Link
users1 Re: Śnieg jest!!! 22.01.05, 21:57 ... i sanie na Rynku Wielkim w Zamościu czekaja na turystów.... Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Śnieg jest!!! 22.01.05, 22:17 Jakie piekne sanie! Usersie, w takim tempie zmieniasz swego bloga, ze trzeba kilka razy dziennie sprawdzac, co tam nowego... ) Odpowiedz Link
czuk1 Re: Śnieg jest!!! 23.01.05, 12:17 Tak. Zaczynał bedę teraz wejście do internetu od czytania listow, bloga, a dopiero potem przegladania forum. A propos sniegu. W Krasnobrodzie jest więcej śniegu. Pracuje wyciąg narciarski. Śmigaja narciarze. Sporo tez jest wypoczywajacych. To moje spostrzeżenia z wczorajszego tam wypoczynku. m Odpowiedz Link
ronja Pytanko mam o wyciąg i wypożyczalnię w Krasnobrodz 08.02.05, 17:56 ie! Do której w weekendy wyciag jest czynny? Czy wypożyczalnia jest, czy w weekendy sprzętu w niej nie brakuje i jakie są ceny kompletu nart i deski? Bo nie wiem czy mi się opłaca ze Świdnika jechać, skoro Rąblów pod nosem))) A oficjalnej stronki netowej wyciągu w Kranobrodzie nie namierzyłam Pozdr. Odpowiedz Link
benia30 Śniegi i mrozy trzaskające!!! 07.02.05, 21:47 No i proszę, Janusz wołaniem, śpiewaniem zwabił śnieg, Ubott doczekał się warunków odpowiednich do wykorzystania nart, sanek oraz skrobaczek do szyb... Ciekawe tylko kto zamawiał tak niskie temperatury? Odpowiedz Link
aand Re: Śniegi i mrozy trzaskające!!! 07.02.05, 23:57 To Szwedzi podkorbili nam ciepło Znajoma donosi że w Sztokholmie +1 i wiosną pachnie. Nic nie kumam... Odpowiedz Link
czuk1 Jeszcze kilka dni ..... wytrzymamy. 08.02.05, 08:01 Okazało sie, że nawet tak stosunkowo niewysokie(bywały przecież większe) 20 stopniowe mrozy mogą utrudnić zycie. U mnie np. "zamarzło" szambo i trzeba w ciagu dnia podkładać węgla (lub palić od nowa piecu) - w więc przyjeżdżać z pracy do domu - aby utrzymać w domu temperaturę 18-20 stopni. m Odpowiedz Link
ubott.1 Jednak zima przyszła. 01.03.05, 16:58 Jest zima i jeszcze trzyma wiec byle do wiosny. Odpowiedz Link
czuk1 Re: Jednak zima przyszła. 02.03.05, 08:09 Ale ku wiośnie idzie. To .... cieszy. m Odpowiedz Link
benia30 Re: Jednak zima przyszła. 10.03.05, 15:55 czuk1 napisał: > Ale ku wiośnie idzie. A, tam. Ciągle pada i pada to śniezysko! Odpowiedz Link
czuk1 Re: Jednak zima przyszła. 12.03.05, 07:24 Faktycznie - dziś 12 marca !!!!!!!!!!!!!! o 6-tej odśnieżałem trasę wyjazdu z garażu. Ba szparami w drzwiach śnieg wcisnął sie do garażu (tacy są fachowcy, rok temu budowany był garaż a drzwi sa blaszane, "dobra"m firma z Tomaszowa (Prezes b.sympatyczny, sprzedajaca drzwi z montażem - znajoma moja z poprzedniej pracy - SUPER) - a efekt mizerny bo : klamka rozleciała sie z 1 m-c (składa się przecież z 2 części, ktore ze soba nie zostały spięte), bo drzwi nieszczelne, bo koroduje rama itd. To takie biadolenie ....... chyba z powodu ... przedłuzajacej sie zimy. wasz mariusz Odpowiedz Link
benia30 Re: Zima, zima śniegu nima !!!! 16.03.05, 22:58 No i co??? Topi się już śnieżysko??? Ach, ech, powietrze już inne, czuć wiosnę, uch, yyyych... Odpowiedz Link