gobelin10 18.04.06, 10:21 Mam zamiar porowerować po roztoczu w weekend majowy, tylko czy pogoda pozwoli? Proszę tubulców o modły i ofiary w tej intencji ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: Pogoda w weekend majowy 18.04.06, 12:33 Potomkami , pierwszymi tubylcami na Roztoczu byli Gotowie, Herulowie,... - teraz jest ludność jest mieszaniną : Polaków, Ukraińców, Żydów, Niemców, Tatarów a także Ptoków i Krzoków. Wszyscy żyją zgodnie - prosza ciągle o pogode dla siebie i turystów. Możesz byc pewien, że pomodla sie skutecznie Pzdr mariusz Odpowiedz Link
gobelin10 Re: Pogoda w weekend majowy 18.04.06, 12:52 Liczę na to Rok temu jeździłem na rowerku w samych spodenkach i było mi GORĄCO, a teraz? Szkoda gadać Odpowiedz Link
leszeks Re: Pogoda w weekend majowy 18.04.06, 13:43 Mozesz byc pewny, ze Roztocze to najbardziej sloneczny region Polski. Latem gdy na Mazowszu leje, tutaj zwykle swieci slonce. Na pewno jest to wynik ekumenicznych modlow wszystkich wymienionych przez Mariusza. Pozdrawiam, Leszek. www.hucisko.pl Odpowiedz Link
czuk1 Re: Pogoda w weekend majowy 18.04.06, 19:58 A także sprowadzonych przez Jana Zamojskiego do handlowego miasta - Ormian, Żydów, Greków, Niemców, ,,,, m Odpowiedz Link
gobelin10 Re: Pogoda w weekend majowy 19.04.06, 09:30 wole polskie, czeskie, słowacki ew węgierskie więc ichniejsze piwo mi nie potrzebne. Odpowiedz Link
andrzej.sawa Re: Pogoda w weekend majowy 19.04.06, 09:27 A ja myślałem,że lubisz pedałować,o rowerowaniu nie słyszałem. Odpowiedz Link
gobelin10 Re: Pogoda w weekend majowy 19.04.06, 09:31 rowerowanie w naszym kaczylandzie brzmi bezpieczniej niz pedałowanie Odpowiedz Link
andrzej.sawa Re: Pogoda w weekend majowy 19.04.06, 09:35 Ty tchórzu,nieładnie się bać. Odpowiedz Link
gobelin10 Re: Pogoda w weekend majowy 19.04.06, 09:37 jaaaa?! ja się nie boje tylko jestem ostrożny, co jest tym bardziej zasadne, że nasz Wielki Przywódca wypłaca mi pensję Odpowiedz Link
niklosss Re: Pogoda w weekend majowy 19.04.06, 09:36 andrzej.sawa napisał: > A ja myślałem,że lubisz pedałować,o rowerowaniu nie słyszałem. Jego relaksacyjną odmianą jest browerowanie pozdrawiam Odpowiedz Link