Dodaj do ulubionych

Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 06:58

Cześć !!! Z mroźnego Krakowa !
Ja znikam !
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 07:47
      Cześć z brzydkiej Bydgoszczy
      Też znikam
      Ale pozdrawiam serdecznie:)
      • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 09:26
        Jak to "znikam"?!? To znaczy, co to znaczy???
        • Gość: Nala Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 09:46

No i czego się rzucasz ???????????? Przecież J A!!! jestem !!!!!!!!!
          Nadal masz nastrój taki więcej "konwersacyjny" czy Ci przeszło ???
          Tak tylko pytam. Nie żebym była ciekawa. :-))) Ot, tak z grzeczności.
          Jak tam pogoda w W-wie ?
          U mnie słonecznie, ale bbbbardzo zzzimno !

• Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 09:57
            Gość portalu: Nala napisał(a):

> No i czego się rzucasz ???????????? Przecież J A!!! jestem !!!!!!!!!

To dobrze, bo czul bym sie taki... taki... odrzucony przez spoleczenstwo... nie
            akceptowany... nikomu niepotrzebny... chlip, chlip

> Nadal masz nastrój taki więcej "konwersacyjny" czy Ci przeszło ???

A jak myslisz?

> Jak tam pogoda w W-wie ?

Pochmurno. W zasadzie bezwietrznie. Temp. okolo 6-7 st. C
          • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:20
            Pozazdroscic słońca....A ty co tak - pojawiasz się i znikasz??? Nie bądź taka - potrzebuję kobiety...:-))))))))))))))
            • Gość: Nala Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:24

COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.....???????????????????????????????????
              • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:28
                Nooo coooooooo???? Nigdy nie potrzebowałas kobiety ????? :-))))))))
                • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 10:32
                  Moze zony nie ma?!? ;-)))))))))
                  • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:35
                    Żona to co innego...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: Nala Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:37

?????.... a to nie to samo co mąż ????????????

:-)))
                      • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:39
                        No, łapiesz powoli.....
                        Pewnie, że nie to samo......czasem wolałabym mieć żonę....:-)))))))))))))
                        • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 10:44
                          Gość portalu: monia napisał(a):

> czasem wolałabym mieć żonę....:-)))))))))))))

Ja swojej nie oddam!!!

Ciekawe: kobieta to cos innego niz zona. Mmhhh... jakos nie zauwazylem roznicy...
                          po slubie ;-))))))))
                          • Gość: Nala Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:48

.....taaaaak, bo - przed - to jednak nie to samo !
                            Czyżbyś należał do tych "typów", którzy sądzą, że żona to nie kobieta ???
                            • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:52
                              no ale ja widzę różnicę pomiędzy żoną a mężem..:-)))
                              • Gość: Nala Re - różnica !!! :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:53

No taaaak !!!
                                Jedna ! Zasadnicza !!! I widoczna. Nawet gołym! okim !!!

• Gość: monia Re: Re - różnica !!! :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:56
                                  No tak, oko...też powinno być gołe....
                                  Ja wiem, czy tylko jedna...? Ja widzę jeszcze dwie....dosc...niepozorne :-))) to fakt...ALE SĄ!!!!
                                  • Gość: Nala Re: Re - różnica !!! :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:59

No tak. Ale ja mówię o tej ZASADNICZEJ!!! i PODSTAWOWEJ!!!
                                    I chyba(???) najważniejszczej !!!
                                    • Gość: monia Re: Re - różnica !!! :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:02
                                      czasem łysieją...??????? :-))))
                                    • Gość: Jarek Re: Re - różnica !!! :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:02
                                      Gole oko? Czy to znaczy, ze musze zdjac okulary?
                                      • Gość: monia Re: Re - różnica !!! :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:05
                                        możesz zdjąć wszystko......:-))))))
                                        • Gość: Nala Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:14

Nooooooo ??????
                                          Rycerzu, ja TEŻ!!! czekam ....... ???

I co ... ??????
                                          Nic się nie dzieje ... ??????

:-)
                                          • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:18
                                            Jak zdejme okulary to nic nie bede widzial... a zbroi zdjac nie moge, bo by
                                            mnie Krolowa Meve przeswiecila. W koncu gromami wczoraj rzucala, a przeciez
                                            nakaz od niej mam w tej zbroi na dyspyty z Szanownym Towarzystwem sie stawiac.
                                            • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:25
                                              To nie ty masz widzieć...A poza tym, skoro nie chcesz się rozebrać, to znaczy, że masz cos do ukrycia...Jakis
                                              mały sekrecik??? :-)))))))))))))))))
                                              • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:27

:-))) hihihi !
                                            • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:25

Ależ Meve nie ma !!! :-) Zresztą, zawsze możesz powiedzieć, że było za gorąco !
                                              Ci !!!
                                              Nam!!! będzie gorąco potem !!!
                                              • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:34
                                                COs do ukrycia? No... ten maly... pieprzyk pod... no... ten tego...

Mi? Za goraco? W ten mrozny poranek??? Widze pewna niespojnosc... A poza tym ja
                                                zdejme zelaztwo, niepodziewanie pojawi sie Krolowa i jeszcze mnie zdzieli
                                                gromem w... no wiecie... Nie jestem masochista!
                                                • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:46

No coś ty !!!!!!! A kto CI! się każe (czy prosi) żebyś się rozbierał na
                                                  mrozie ??? O, proszę, tutaj jest kominek i cieplutki dywanik i ...te różne
                                                  inne !
                                                  A Meve pewnie też chętnie .., eeee..., ten..., tego..., chciałam powiedzieć, a
                                                  Meve na pewno nic nie powie !! (chyba???)

NA PEWNO JEST CI GORĄCO !!! Tylko jeszcze tego nie wiesz !!! Mówię ci !!! Na
                                                  pewno !!!
                                                  A ten pieprzyk, to, ..on, ..tego,.., no dobra, już nic nie mówię.
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:52

> Meve na pewno nic nie powie !! (chyba???)

To na pewny, czy tylko chyba... nie chcialbym ryzykowac... no wiecie...

> NA PEWNO JEST CI GORĄCO !!!

A Wam nie???
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:57
                                                    a nam nie. Dlatego też pospiesz się....no, jak siostry nas potraktuj.....te ze szpitala, oczywiscie...:-)))
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:04

Monia coś ty ????
                                                    Jak siostry ??? Tak sterylnie ???????????????????? Eeeeeee....!!!

:-(

• Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:58

No wiesz ! Nie chcę się wypowiadać za Monię, ale mnie JESZCZE! nie ! :-)

Monia ! A co u Ciebie ???

• Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:05
                                                    No nie wiem... Zeby ja tak na forum zakazy krolewskie lamac musial... Tedy
                                                    niechybnie kara dosiegnac mnie gotowa... I na coz mnie wtedy z "traktowania Was
                                                    jak siostry" przyjdzie?

No, ale... Krolowa sie chyba nie obrazi, jak rekawice jedna znimam.
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:14

Tylko rękawicę ??? Jedną ?????

• Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:14
                                                    jaką rękawicę..????? Może czapkę jeszcze!!!!!!!!
                                                    Ściągaj ten stalowy kubrak, no dalej!!!!!
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:16

No popatrz Monia jakie my jednomyślne jesteśmy !!!!!!!
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:12
                                                    też w porządku...:-)))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:17
                                                    Co w porzadku? No dobra zdejme jeszcze druga rekawice...
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:20

...siadamy wygodnie ....., no dalej, dalej !!!
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:24
                                                    Nalu - drineczka????
                                                    A Jarosław niech sobie nie przeszkadza...my też nie będziemy...:-)))
                                                  • Gość: Jarek Jednostronna... IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:21
                                                    ... strasznie zrobila sie ta dysputa o moim... ubiorze. W kominku zar juz
                                                    wygasl, a po komnatach wiatr hula. Chyba plaszczem sie mocniej owine. Mowia w
                                                    koncu, ze post... a wtedy "zabaw hucznych" urzadzac zabronione jest. Tak mowia.
                                                  • Gość: monia Re: Jednostronna... IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:25
                                                    To nie hucz!
                                                    :-)))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:22
                                                    o, jakie ładne łapki...no, dalej..dalej..:-)))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:32
                                                    a co? Moze jeszcze przylbice mam uniesc, aby szpetnego r... tj. fizjonomie
                                                    okazac??? He?!? To do granic cierpliwosci mojej Assany racza mnie doprowadzic.
                                                    Oj, oj, oj... humor mnie przy tych nagibywaniach uszedl... To juz blachy na
                                                    polysk wysoki nie wystarczaja??? He?? Za podrecznich do nauk biologicznych
                                                    slyzyc mam??? To chyba pasowanemu nie uchodzi. No zeby to przed pasowaniem bylo
                                                    to... ale nie jest.
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:33

(Mocnym głosem) - Drineczka proszę, dużego !!!
                                                    Mości Rycerzu, nie kryguj się tylko, no...., wiesz sam, ...., no dalej !!!

A Ty Monia nalej !!!

• Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:37
                                                    Masz, Nalu, napij się....tyle naszego! Może rzeczywiscie lepiej nie odzierać Rycerza naszego z tej..no..tajemnicy.
                                                    Od czego mamy wyobraźnię w końcu...A z niewolnika nie ma ....no, o! rozbieralnika!!! Nasze zdrowie!!!
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:41

Ciiiiicho Monia, nie pesz go !
                                                    Ooo, proszę, już!!! dwie rękawice ściągnął, dobrze mu (hihi) idzie !
                                                    Drugiego drineczka poproszę !
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:39
                                                    Widze, ze trunki wyskokowymi zwane Assannom wzrok maca, bo nie dosc, ze
                                                    Krolowej nie zauwazyly to jeszcze.... ach slow szkoda ;-))))))))
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:45
                                                    wasci mąci...zauważyły....
                                                    iiiiii....jaki tam alkohol...te dwa..- Nalu, proszę! - drineczki...
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:45

Co - nie zauważyły ???????
                                                    Jakie - nie zauważyły ?????
                                                    Widziały i nawet BARDZO pożałowały królewskie dziecię. Że takie biedne, chore !
                                                    :-(((
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:48

Dziękuję Mości Monia !

No, żwawo Rycerzu !!! Dalej !!!
                                                    Miłościwie nam patronująca Meve, dała ciche(?) (hihi!) przyzwolenie ! (A
                                                    przynajmniej nie rzucała gromami).

Monia, może kanapeczkę ?
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:51
                                                    Przylbicy nie podniese!
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:58

Bo ??????????????????????????????????
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 13:07

>
                                                    > Bo ??????????????????????????????????

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=139&wid=1482286&aid=1484949
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:10

??????????????
                                                    A skąd toto się wzięło ?????????????
                                                    Ja nic takiego nie wysyłałam ! Co to ?????????????????
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:58
                                                    miłosciwie na przypatrująca...? a nie...przepraszam..PATRONUJĄCA Meve taka zatroskana, że Rycerz ku uciesze
                                                    Pani swej (Internetowej oczywiscie) winien ze zbroi wyskoczyć! :-)))))
                                                    Ale, cóż.....
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 13:00
                                                    ...a kanapeczkę poproszę!!!
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:05

Czuję się zaniepokojona !!!!!
                                                    Rycerz gdzieś nam umknął !
                                                    Nie widać ! Nie słychać !
                                                    CO JEST ??????????????????????
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 13:05
                                                    Dzisiaj sluze z "konserwiaczkiem"
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 13:07
                                                    A kiszone się skończyły..??????
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 13:08
                                                    Nie, ale te zdobylem... droga kupna. Kazdy ma jakies swoje male radosci. ;-)
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:08

??????????????????????????????????
                                                    Co zacz ??????????????????????????
                                                  • Gość: Jarek Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 13:09

> Co zacz ??????????????????????????
                                                    > :-)

Kanapeczka
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:15

Rycerzu nasz drogi !!!
                                                    Proszę nam tu kanapeczkami du., eeee, tego, głowy nie zawracać !!!!
                                                    Prosimy o kontynuowanie wcześniej rozpoczętej działalności !
                                                    Ten..., tego..., no,...., CO JEST ???????????????
                                                    Monia, wpłyń na niego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    Zaczyna uprawiać strusią politykę !!! :-)
                                                  • Gość: monia Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: 217.97.138.* 28.03.02, 13:21
                                                    To znaczy, że tylko głowę schował, a reszta wystaje...????? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Nala Re: Wirtualne rozbieranki ?????????? :-))) IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:26

Żeby! głowę !!!!!
                                                    CAŁY umknął !!! Znikł ! Przepadł !
                                                    A mnie jeszcze tylko godzinka została !
                                                    Potem to mi tylko zostanie "autostymulacja" !!! :-))) Wyobraźni - mówię !!!!!!!

:-))))))))))))))))))))))))
                            • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:01

> Czyżbyś należał do tych "typów", którzy sądzą, że żona to nie kobieta ???

Bron Boze, nieeeeeee!!! Tak twierdzila Assani Monia o 10:35. W przypadku mojej
                              Malzowinki jest ona 100% kobieta, no moze nawet w 110% ;-)))))
                              • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:04
                                Czy będzie nadmiernie dociekliwe pytanie: co przypada na owe dodatkowe (bonus???) 10% ???
                                • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:06

> Czy będzie nadmiernie dociekliwe pytanie: co przypada na owe dodatkowe (bonus??
                                  > ?) 10% ???

Za duuuuuuuzaaaaaaaaa wyrozumialosc
                                  • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:10
                                    do czasu, Rycerzu...do czasu!!! :-)))))))))))))
                                    • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:19
                                      Dlatego tez granic tej wyrozumialosci wyprobowywac nie smie.
                                      • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:27
                                        Słusznie...ale to pewnie też do czasu.....:-))))))))))))))))
                                      • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:27
                                        Jeszcze raz na temat "10% bonusu" - po prostu jest najlepszym kumplem, jakiego
                                        mialem. ;-)
                                        • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:30
                                          Rozumiem...takie rzeczy naprawdę się zdarzają...
                                          • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:36
                                            Kazdemu tego zycze
        • Gość: monia Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 217.97.138.* 28.03.02, 09:49
          ...że umówiły się gdzies na poranną wódkę..Siądą sobie obie we dwie przy jednym komputerze i
          popijając smakowite drineczki będą nas podglądały...:-)))) Ale dzisiaj raczej nie będzie tak ciekawie,
          no bo ileż można być frywolnym motylkiem, gdy na dworze ziąb...??????? A poza tym w grupie byłoby
          przyjemniej...:-)))))
          No i niestety - kapitalista ma co do mojego dzisiejszego dnia pracy jakies oczekiwania....:-(
          • Gość: Jarek Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: 80.72.33.* 28.03.02, 09:55

> ...że umówiły się gdzies na poranną wódkę..Siądą sobie obie we dwie przy jednym
            > komputerze i
            > popijając smakowite drineczki będą nas podglądały...:-))))

Nie lubieja z nami dysputow uprawiac??? :-(((

> Ale dzisiaj raczej nie będzie tak ciekawie,
            > no bo ileż można być frywolnym motylkiem, gdy na dworze ziąb...???????

A kombi??? ;-)))

> A poza tym w grupie byłoby przyjemniej...:-)))))

No nie? Tez tak mysle...

> No i niestety - kapitalista ma co do mojego dzisiejszego dnia pracy jakies ocze
            > kiwania....:-(

Znam ten bol.
          • Gość: Nala Re: Wiosenna konwersacja - cd !!! - W. Czwartek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:25

UUUffffffffffff...!!!!!
            Nooo, a już myślałam ........................???

:-)))))))))))))))))
            • Gość: Nala Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:27

....... zapytowywuję ?????
              Grzecznie...!
              • Gość: Jarek Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 80.72.33.* 28.03.02, 10:29
                Oczywiscie, ale pod jednym warunkiem... ze grzecznie ;-)))))))))))))
              • Gość: monia Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:29
                To ja mówię : wreszcie!!!!
                We troje..ciekawiej...:-)))))))))))))))))
                • Gość: Jarek Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 80.72.33.* 28.03.02, 10:31
                  Z pewnoscia cala! ;-)
                  • Gość: Nala Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:34

Jejku jej....! (jak mowiła po...! Yennefer)

Ale się się!!! rozrzewniłam i rozmarzyłam !!! Przed chwilą Eric Clapton śpewał
                    moje ukochane "Łzy w niebie". Ojojojojoj...., ale mi się porobiło.....!?!?
                    • Gość: Jarek Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 80.72.33.* 28.03.02, 10:36

> Jejku jej....! (jak mowiła po...! Yennefer)
                      >
                      > mi się porobiło.....!?!?

Czy... to... mhhhh... no ten tego... po tej Kobiecie??? ;-)
                      • Gość: Nala Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:38

Nie ! Ona to mówiła PO! Geralcie !!!

• Gość: monia Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:40
                          PRZED chyba czasem też...:-)))) Może na widok.....:-)))))
                          • Gość: Nala Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:43

...nieeee, ona to mówiła zawsze PO!!!

• Gość: Jarek Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 80.72.33.* 28.03.02, 10:46

>
                          > Nie ! Ona to mówiła PO! Geralcie !!!
                          >
                          > :-)))

Assani Nala?!?!?!?!?!?!?
                          • Gość: Nala Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:50

No co ???? Czego ????????????????
                            :-)))))))
                    • Gość: monia Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:38
                      Otrzyj łzy....zachlapiesz klawiaturę...
                      A u mnie "Pędzą konie po betonie" Braci Golców (bynajmniej nie ulubione rytmy...) :-)))))
                      chociaż.....ożywcze, nie powiem...
                      • Gość: Nala Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:39

A mni się już przejadły!!!! te pędzące konie. Jakkolwiek konie uwielbiam !!!!!
                        • Gość: monia Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:41
                          Ja nie lubię ich jadać...Wolę oglądać..:-)))
                          • Gość: Nala Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:45

JEŚC!!! konie ????????????????????????
                            Monia, Tyyyyyyy, ............. koniożerco !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 217.97.138.* 28.03.02, 10:54
                              no co ? no co? To TY napisałas, że ci się przejadły!!! :-))))))))))))))))))))))))))
                              • Gość: Nala Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 10:57

M O N I A !!!
                                "Przywoływuję" Cię do porządku !

Przecież że nie konie tylko piosenka ! :-)))))))))))
                                Wiem, wiem, teraz wyjdzie że ja się czepiam. :-)))
                                • Gość: monia Re: ........ czy można się! wtrącić ??? IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:06
                                  ...wyjdzie.......:-))))))))))))))))))))))))
    • Gość: Nala : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:02

Właśnie się dowiedziałam, że nici (C H O L E R A !!!!!!!!!!!) z mojego
      jutrzejszego dnia !!!!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....., chlip, chlip.....!!!
      Szlag by trafił !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
      • Gość: Jarek Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:04
        Odwolali Piatek??? Od razu Sobota??? Co sie stalo???
      • Gość: monia Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:08
        ale może będzie krótszy??? :-(((
        Bidula....
        Pomysl, że mogłabys pracować w sobotę.....:-)))
        • Gość: Nala Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:19

NIE ODWOŁALI ŻADNEGO PIĄTKU!!!!, tylko miałam mieć wolny dzień z nadpracowanych
          godzin i guzik z tego !!!!! Buuuuuuu...!!! :-((((((((((((((((((((((((((((((((((
          Cholera mnie bierze na samą myśl !!!!!!!!!!
          Żeby to ....itd !!!

• Gość: Jarek Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:20

> Pomysl, że mogłabys pracować w sobotę.....:-)))

... i w niedziele
          • Gość: Jarek Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 80.72.33.* 28.03.02, 11:20
            Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Gość portalu: monia napisał(a):
            >
            > > Pomysl, że mogłabys pracować w sobotę.....:-)))
            >
            > ... i w niedziele

... i w poniedzialek
            • Gość: monia Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:32
              bo wtorek chyba też ma wolny.......:-)))))))
              • Gość: Nala Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 11:51

Kto ??? Ja ???
                Niestety nie !!!
                • Gość: monia Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 217.97.138.* 28.03.02, 11:56
                  oj, to może Meve...Baaardzo przepraszam..
                  • Gość: Meve Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:22
                    Tak, ja jutro mam wolne-i we wtorek tez, bardzo bardzo się cieszyłam, ale Mysza
                    wczoraj mi się pochorowała i nic mnie cieszy.
                    Żadnych rozbieranek w Wielkim Tygodniu!!!
                    Grom bach.
                    Pozdrawiam Was
                    • Gość: monia Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:30
                      ..dlaczego nie..:-(((
                      P.S. Biedna Mysza...To kto ze swięconką pójdzie...???
                      • Gość: Meve Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:31
                        No właśnie nie wiem, mnie się odechciało:(
                        • Gość: jarek Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:35
                          na pewno wyzdrowieje. Uszy do gory! Ups... przepraszam o Najjasniejsza!

Poskarzyc sie tylko na zachowanie Panien Dworu moge... Otrzymana od Ciebie
                          zbroje zdejmowac mi karza.
                          • Gość: Nala Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:38

Skarżypyta !!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Przecież SAM!!! mówiłeś że jest Ci!!! gorąco !!!!!!! :-)

• Gość: Jarek Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:42
                              Tez mi cos! A jak ja bym wygladam z tym gromem w .... No jak?!?
                        • Gość: Nala Re: : - (((((((((((((((((((((((((((((( !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:36

Biedna Mysza !
                          Biedna Meve !
                          :-(((
                          Cieplutkie pozdrowionka !
                          • Gość: Meve Gromy i inne IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:48
                            Jak tak na Was patrzę, jak sobie te rękawiczki zdejmujecie i jęzory na siebie
                            wywalacie (skarżypyta ) to od razu weselej mi się robi na duszy:))

Życzę Wam wszystkich, o Assanie i Rycerzu zdrowych i pięknych świąt, odpoczynku
                            i wielu smakolyków.Buziaki:)))))))

Życze teraz, gdyby nagle cień Nazgukla mnie dopadł:)
                            • Gość: Nala Re: Świąteczne życzenia IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 12:53

Meve, ja Tobie i rodzince, też życzę zdrowych, pogodnych i szczęśliwych Świąt!
                              Mokrego jajka :-) i jeszcze bardziej mokrego Dyngusa !
                              Pa !
                            • Gość: Jarek Re: Gromy i inne IP: 80.72.33.* 28.03.02, 12:55
                              Za zyczenia serdecznie dziekuje w uklonie pozostajac.
                              Tobie zas zmartwien jak najmniej z powodu Myszki oraz... brrrr... Nazgula.
                              Pogodnych, zdrowych i wesolych Swiat. Milego Prima Aprillis i niezbyt mokrego
                              Lanego Poniedzialku. U stop Twych hodl Ci oddajac Rycerz (bez rekawic).
                              ;-)))))))))
                            • Gość: monia Re: Gromy i inne IP: 217.97.138.* 28.03.02, 12:55
                              Też ci życzymy wszystkiego, co naj..., a przede wszystkim rychłego Myszy ozdrowienia!!! Bardzo mokrego
                              Lanego Poniedziałku...tylko po Myszy nie lać...królewskiego Lubego za łapę - i pod prysznic...Może być miło :-)))
                              No i wielu pysznych rzeczy do jedzenia....
                              • Gość: Meve Prima Aprilis IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:09
                                Tym bardziej będzie miło, że to dzień urodzin Lubego:))
                                Naprawdę,
                                ale śmiesznejsze jest to, że on 01.04. a ja 01.11 :)))
                                • Gość: Jarek Meve herbu Skorpion??? (no text) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 13:10
                                • Gość: monia Re: Prima Aprilis IP: 217.97.138.* 28.03.02, 13:18
                                  jego data smieszniejsza..........:-))))
                                  • Gość: monia Re: CZY WSZYSCY JUŻ POSZLI??? IP: 217.97.138.* 28.03.02, 13:49
                                    Tak bez słowa??? Porzuciliscie biedną Monię???

Tak się nie robi, buuu....:-(((
                                    • Gość: Nala Re: CZY WSZYSCY JUŻ POSZLI??? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:53

NOOO, JESTEŚ !!!!!!!
    • Gość: Nala ......... ???????????????????????????????......... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 13:51

Co tu tak pusto ???
      Czyżby wszystkich zagoniono do - brrrrrrrrrr, pracy ????? :-)))
      W Wielki Czwartek ???????
      Przecież to się niegodzi !!!
      Ja mam dzisiaj dzień niesubordynacji !!! Odmawiam wszystkiego !
      No ! Prawie wszystkiego ! :-) Np. drineczka nie odmówię.
      MONIA !!! Gdzie jesteś ???
      • Gość: Jarek Re: ......... ???????????????????????????????......... IP: 80.72.33.* 28.03.02, 14:02
        Ja tez jestem niesubordynowany. I nie bede reagowal na TAKIE
        prosby/polecenia/namowy, szczegolnie, ze pytania sa tendencyjne. A poza tym...
        oddalic sie musze. Moze zajrze okolo 18-tej...

Zdrowych i wesolych Swiat Wam zycze mimo... wszystko
        • Gość: Nala Re: ......... ???????????????????????????????......... IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 14:07

MIMO ??????????????????????????? Tyyyyyyyyyyyyyy..... !!!!!

Też Ci życzę Rycerzu zdrowych i pogodnych świąt, oraz kolorowych jajeczek, no,
          niech Ci będzie, pisanek !!! I smacznych !!!
          Ło Bosiu, jak to wygląda ???
          • Gość: monia Re: ......... ???????????????????????????????......... IP: 217.97.138.* 28.03.02, 14:21
            A ja mam służbowo/grupowe spożywanie jajek i takich tam...
    • Gość: Nala > DO MONI !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 14:18

Z Meve (nam patronującą) już się pożegnałam. Rycerstwu naszemu, z rękawic
      rozebranemu, też złożyłam życzenia.

Monia, życzenia zdrowych i pogodnych Świąt, dla Ciebie i Twego męża, od Nali,
      oraz dla Kosmatej od Czekoladowej, życzenia pysznych szyneczek, jajeczek i
      inszych różności.
      Pa, pa !
      Do wtorku !!!
      • Gość: monia Re: > DO MONI !!! < IP: 217.97.138.* 28.03.02, 14:31
        no a co z jutrem??? Ja jutro jestem...Ale dzięki wielkie, też slę wzajemnosci...wszelkiej pomyslnosci rzecz jasna...
        Zdrowych, pogodnych i radosnych Świąt...Moja morda macha ogonem serdecznie do twojej...
        • Gość: Nala Re: > DO MONI !!! < IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 14:39

Jeszcze jestem, ale już wybiegam.

Ja jutro pracuję, ale w terenie !

Pa !
          • jolajola1 popołudnie 28.03.02, 17:05
            Gość portalu: Jarek
            >...A poza tym...oddalic sie musze. Moze zajrze okolo 18-tej...

czy już jesteś, czyteż jeszcze blachy ze zbroi po okolicy zbierasz, bo jak
            widzę Assanki wiosnę poczuły i do rozbierania rycerstwa się z niezłym skutkiem
            zabrały
            • Gość: Jarek Re: popołudnie IP: 80.72.33.* 28.03.02, 17:22
              jolajola1 napisał(a):

> czy już jesteś, czyteż jeszcze blachy ze zbroi po okolicy zbierasz, bo jak
              > widzę Assanki wiosnę poczuły i do rozbierania rycerstwa się z niezłym skutkiem
              > zabrały

Phi, tez mi skutecznosc... dwie (slownie: DWIE) rekawice zdjac tylko zdolaly.

pozdr
              • jolajola1 Re: popołudnie 28.03.02, 17:26
                > Phi, tez mi skutecznosc... dwie (slownie: DWIE) rekawice zdjac tylko zdolaly.

Ale wielce uparte były, boć na początku wcależ się rozbierać (jak mniemam) nie
                zamierzałeś...
                :))))))))) w obawie przed piorunami Meve, co cię w miejsce ..hm.. mógł trafić
                • Gość: Jarek Re: popołudnie IP: 80.72.33.* 28.03.02, 17:33
                  jolajola1 napisał(a):

> Ale wielce uparte były, boć na początku wcależ się rozbierać (jak mniemam) nie
                  > zamierzałeś...

Nie zaprzeczam - uparte. No kroki podjac jakies musialem, bo... moze by mnie z
                  towarzystwa wypisaly? Kto wie? Nie tylko uparte sa przeciez... ;-)))

> w obawie przed piorunami Meve, co cię w miejsce ..hm.. mógł trafić

No i slysznie sie obawialem. Krolowa z nienacka sie pojawila, a zaloscia z
                  choroby rzeczonej Myszy zdjeta, lacnie gromami rzucac mogla. No ale dzieki
                  rozstropnosci i zachowaniu odrobiny jasnosci umyslu (co przy Assaniach proste nie
                  bylo) od przykrej niespodzianki uchronic sie zdolalem. ;-)
                  • jolajola1 Re: popołudnie 28.03.02, 17:37
                    ... to może teraz czas na zdjęcie jakiegoś nakolannika, albo i dwóch

no bo w dalszym ciągu ciepło i słońce jeszcze w twarz swieci?..
                    • Gość: Jarek Re: popołudnie IP: 80.72.33.* 28.03.02, 17:41
                      jolajola1 napisał(a):

> ... to może teraz czas na zdjęcie jakiegoś nakolannika, albo i dwóch

Zeby pokazac te zsiniaczone kolana od padania na kolana wiecznego? To
                      nieestetyczne. A poza tym, jak to tak? Tylko ja mam odzienie zrzucac? przeciez to
                      niedemokratycznie! Jak wszyscy, to wszyscy.

> no bo w dalszym ciągu ciepło i słońce jeszcze w twarz swieci?..

U mnie na Miedzianej juz zachodzi. ;-)
                      • jolajola1 Re: popołudnie 28.03.02, 17:45
                        > A poza tym, jak to tak? Tylko ja mam odzienie zrzucac? przeciez
                        > to niedemokratycznie! Jak wszyscy, to wszyscy.
                        >
                        No dobrze, już namawiać nie będę, taka tylko mnię krotochwila chwilowa opanowała

> U mnie na Miedzianej juz zachodzi. ;-)
                        JAk wchodziłam do metra godzinę temu to jeszcze świeciło, ale tu okien nie ma to
                        i nie widzę, co się na zewnątrz dzieje

• Gość: Jarek Re: popołudnie IP: 80.72.33.* 28.03.02, 17:50
                          jolajola1 napisał(a):

> No dobrze, już namawiać nie będę, taka tylko mnię krotochwila chwilowa opanował
                          > a

Ja sie nie obraze ;-))))) , ale jak sama na pewno zauwazylas musze sie bronic
                          przed takimi pochopnymi dzialaniami (nawet pod wplywem tej... jak jej
                          tam... "krotochwili"), bo honor rycerski jeszcze moglbym zbrukac, a wtedy na
                          pewno do zamku Waszego wstepu bym nie mial.

> JAk wchodziłam do metra godzinę temu to jeszcze świeciło, ale tu okien nie ma t
                          > o i nie widzę, co się na zewnątrz dzieje

Sciemnia sie juz niestety.
                          ;-)
                          • jolajola1 Re: popołudnie 28.03.02, 18:02
                            ...> Sciemnia sie juz niestety.
                            > ;-)

To już mi do domu trzeba i do pracy sie wziąć

pa, miły rycerzu
                            • Gość: Jarek Re: popołudnie IP: 80.72.33.* 28.03.02, 18:08
                              Zdrowych i wesolych Swiat Assani.

Uklony sle.
                              • Gość: Jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 28.03.02, 18:38
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka