Dodaj do ulubionych

Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 07:48

Cześć !
Właśnie zjadłam czekoladowego zająca, którego zastałam na biurku. Biedactwo,
był taki samotny i miał taką smętną minkę, chyba był baaardzo znudzony. Ale za
był pyszny !
Mniaammm!
Jak tam po świętach ?
Ja jestem BARDZO zmęczona tym łażeniem z domu do domu i ciągłym obżeraniem się.
Nawet wiosenne wycieczki (ale była piękna pogoda. U Was też?) do Dolinki
Bolechowickiej i do Ojcowa nie były w stanie wykrzesać ze mnie zwiększonej
ruchliwości ! :-))) Lazłam, jak mucha w smole ! Najszczęśliwsza byłam, gdy
mogłam sobie usiąść i wystawić wszystkie odnóża i buziuchnę do słoneczka. A
grzało wcale mocno. Ale i wtedy wciskali mi coś do ręki i kazali przeżuwać !!!
Koszmar !!! Żołądek mam, tak mniej więcej, na wysokości kolan !
Pozdrawiam. Nala
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: 80.72.33.* 02.04.02, 08:18
      Czesc!!!
      Niech bedzie... Ustepuje!!!
      Juz lepiej???
      ;-)
      • Gość: Jarek Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: 80.72.33.* 02.04.02, 08:20
        Co jest?!?!?!?
        Albo zwariowal moj komputer (Swieta???), albo zdziwaczal serwer (Swieta???). Za
        swoja "mnogosc" przepraszam>
        ;-)
        • Gość: Nala Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 08:29

Za okazanie wspaniałomyślności (nie mylić z - bezmyślnością!!!) dziękuję
          Waści !!!

Czy Waszmość Rycerz ma czkawkę po-świąteczną ????????????????????????????
          Czemóż Waszmość piszesz w takiej mnogości ???
          Nadrabiasz Assan za Święta ????????????????? Ależ nie trzeba !!!!!!!

• Gość: Jarek Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: 80.72.33.* 02.04.02, 09:14
            Gość portalu: Nala napisał(a):

> Czy Waszmość Rycerz ma czkawkę po-świąteczną ????????????????????????????
            > Czemóż Waszmość piszesz w takiej mnogości ???
            > Nadrabiasz Assan za Święta ????????????????? Ależ nie trzeba !!!!!!!

Toc tlumaczyl ja - elektronika zawodnowna sie wydawa.
            ;-)
      • Gość: Nala Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 08:30
        Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Juz lepiej???

Lepiej - nie mówić !!! :-)))

• Gość: tiges Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: *.silvershark.com.pl 02.04.02, 09:35
          A mi sie wczoraj zachcialo grac w pilke :).. to niestety nie byl dobry pomysl,
          gdyz mialem w planach jazde rowerem do pracy a to ponad 10 km jest .. ale bylem
          twardy i dojechalem :)
          • Gość: Nala Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 09:39

Wnioskuję z tego, że nasz Elf uszkodził sobie co nieco ! Nogi np.! Czy cuś ???

A ja nawet na śniadanko nie mam ochoty ! Ciekawe czemu ???

:-)
            • Gość: monia Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: 217.97.138.* 02.04.02, 09:48
              Bo masz w brzuszku jeszcze wczorajsze.....:-)))
              Witam!!!
              • Gość: Nala Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 09:59

....i przedwczprajsze i przed-przed .....i.....
                -śniadanko I
                -śniadanko II
                -obiadek
                -deserek I
                -deserek II
                -deserek III ...itd
                -kolacyjkę

BŁŁŁEEEEEEEEEEEEE......!!!!!!!

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))

A jak u Ciebie ???
                • Gość: monia Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: 217.97.138.* 02.04.02, 10:20
                  No cóż - byłam łatwa..Nikt mnie specjalnie do jedzenia nie musiał namawiać....
                  I jadłam...jadłam...jadłam.....................
                  • Gość: Nala Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 10:26

A mnie namawiano ! Tylko nie potrafiłam (do pewnego momentu!!!!!!!!) odmówić.
                    I jadłam...jadłam...jadłam............

:-)))
                    • Gość: monia Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: 217.97.138.* 02.04.02, 10:42
                      czyli też byłas łatwa...:-))))))
            • Gość: tiges Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: *.silvershark.com.pl 02.04.02, 10:54
              Elf sobie uszkodzil kolana juz dawno (przez sport do kalectwa, wiezadla
              kolanowe papa na koszykowce), czery miechy gipsu (oj spadla forma, spadla) i
              kategoria D. Takie granie w pilke jest dla mnie potencjalnie niebezpieczne, ale
              niemoglem sie powtrzymac :)
              • Gość: monia Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: 217.97.138.* 02.04.02, 11:18
                ...kolejny łatwy.. :-)))))))
                • Gość: Nala Re: Wtorek - wcale nie wielki! Najnormalniejszy! Fuu!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 11:40

No przecież ja stale powtarzam, że mam bardzo słabą silną wolę !!!
                  Czssami nie potrafię odmówić ! :-)
    • Gość: Nala Co z Wami ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 12:03

Czy ta słaba dzisiejsza frekwencja ma coś wspólnego ze świętami ??????????????
      Mało nas!!!, a jakoby nikogo nie było !!!
      Meve jest nieobecna-usprawiedliwiona, ale Was NIC! nie usprawiedliwia !

:-)))
      • Gość: tiges Re: Co z Wami ??????????? IP: *.silvershark.com.pl 02.04.02, 12:13
        Mnie usprawiedliwia sdzef co sie kreci i uwaza, ze powninienem cos pracowac, a
        nie siedziec na necie ;))))
        • Gość: monia Re: Co z Wami ??????????? IP: 217.97.138.* 02.04.02, 12:19
          Mój też dzisiaj strasznie ruchliwy...w przeciwieństwie do mnie! Ja cały czas przetrawiam....(matko, jak krowa!:-)))
          ale - i to tragiczne - znowu zaczynam być głodna!!!!!!!!!!
          O! I cały czas brakuje mi godziny snu!
        • Gość: Nala Re: Co z Wami ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 12:34

Eeeeeee tam !
          Powiedz szefowi, żeby się odczepił !!! :-)))
          Przecież to barbarzyństwo pracować zaraz po świętach ! A poza tym, to
          przestawienie czasu - toż to spisek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: monia Re: Co z Wami ??????????? IP: 217.97.138.* 02.04.02, 12:39
            spisek? To całkiem prawdopodobne!!! :-))))
            Dzień po swiętach powinien być ustawowo dniem wolnym od pracy!!! Dzisiaj do pracy mam seksualny
            stosunek...:-))) (o szefie boję się w ten sposów wyrazić! jeszcze potraktuje okreslenie ZBYT dosłownie :-)))
            ....och, jak to dobrze, że nie muszę dzisiaj nic gotować...wszystko jest...tylko dostać się do lodówki....mmm....
            O! A może winka czerwonego?
            • Gość: Nala Re: Co z Wami ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 12:51

Ooooooo, to dobry pomysł !
              Poproszę ! Dużo !
              - hihi, a o tym "stosunku", to lepiej faktycznie nie wspominaj szefowi. Po
              wszystkich atrakcjach świątecznych może mieć zachwiany zmysł percepcji i
              jeszcze zrozumie opacznie ?!
              Mnie też to dzisiejsze wstawanie dało w kość ! Marzę o tym, aby dotrzeć do
              domciu, zrobić co konieczne i walnąć się do łózia !
              • Gość: monia Re: Co z Wami ??????????? IP: 217.97.138.* 02.04.02, 13:14
                he, he! Przeczytałam w twoim poscie:"walnąć się do Józia" zamiast "do łózia"......Ale i tak się napiję...
                Zawsze sobie obiecuję, jak jestem spiąca w ciągu dnia, że wczesniej się położę...po czym wieczorem się
                ociągam...Po prostu jestem typową sową - nie znoszę wczesnego wstawania, uwielbiam wieczorną
                aktywnosc...Ale wiosenno-letnie poranki są fajne...Ptaszyny swiergolą, kwiatki kwitną...no i ładnie pachnie
                wiosenna zieleń...I łaciata może się wybiegać...
                • Gość: Nala Re: Co z Wami ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 13:38

U mnie rano też "ptasięta" świrgolą, zupełnie niedawno, taki jeden delikwent
                  siedział sobie na drzewie, na wprost mojego okna i darł (za
                  przeproszeniem!) "ryja" ! Nie było by to może takie fatalne w skutkach (dla
                  mnie), gdyby było o jakiejś ludzkiej porze. Ale nie ! Bestia, uparł się
                  wykonywać swoje arie o 4 30 rano !!! Obudziłam się....i koniec, myślałam że go
                  zadziobię ! A niechby sobie śpiewał, do upojenia, ale dlaczego tak
                  wcześnie ???????? I czemu tak głośno ???????????????
                  • Gość: Jarek Re: Co z Wami ??????????? IP: 80.72.33.* 02.04.02, 13:56

> A niechby sobie śpiewał, do upojenia, ale dlaczego tak
                    > wcześnie ???????? I czemu tak głośno ???????????????
                    > :-)

a to WIOSNA wlasnie!
                    • jolajola1 Re: Co z Wami ??????????? 02.04.02, 14:04
                      dzieńdoberek
                      jak słyszę, wszyscy za bardzo najedzeni po świętach, na przedporanną faunę
                      narzekają coponiektórzy
                      To co ? Na trawienie i poprawę humorku może po maluszku
                      • Gość: Jarek Re: Co z Wami ??????????? IP: 80.72.33.* 02.04.02, 14:25
                        jolajola1 napisał(a):

> Na trawienie i poprawę humorku może po maluszku

a co ma polska motoryzacja z trawieniem? ;-)))))
                        • Gość: Nala Re: Co z Wami ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:28

A czemu polska motoryzacja ???????????????????????????????????
                          My tu o ptaszkach, a Waść............., ni z gruszki, ni z pietruszki ???
                          • Gość: Jarek Re: Co z Wami ??????????? IP: 80.72.33.* 02.04.02, 14:31
                            Maluszek = FSM 126p
                            Myle sie?!?!
                            ;-)))))
                    • Gość: Nala Re: Co z Wami ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:21

Wiosna, wiosną, ALE JA CHCĘ SIĘ WYSYPIAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))
                      A przez takiego oszołoma mam zarwaną noc ! :-)

Waść się pojawia jak sen jaki złoty. To wcześnie rano, to późno popołudniu !
                      Czyżby Waść obawiał się mnie i Assani Moni ??????? Czemu ??????????
                      Przecież my, razem wzięte (hihihi!!!), jesteśmy PRZEMIŁE !!!
                      • Gość: Nala Powitanie (gromkie!!!) Assani Jolojoli !!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:26

Witam, witam i o zdrowie pytam ?!?!
                        A co ??? Waćpani się nie (przepraszam!) obżarła ????????? :-)))
                        A ze wstawaniem skoro świt problemów Assani nie ma ??????? Bo ja tak !!!
                        Spore !!! A te świergolące "paszkwile" wcale mi życia nie ułatwiają ! :-)
                        Czasami !!!
                        A po maluszku proszę, chętnie ! I do drugiej łapki ! Na lepsze trawienie ! Na
                        zdrowie !!!

• Gość: Jarek Re: Powitanie (gromkie!!!) Assani Jolojoli !!!!!! IP: 80.72.33.* 02.04.02, 14:30

> A po maluszku proszę, chętnie ! I do drugiej łapki ! Na lepsze trawienie ! Na
                          > zdrowie !!!

Co zescie sie tak uparly na tego malucha FSM 126p? ;-)))))
                          Assani Nala to mocarna musi byc... malucha z lapki do lapki przerzucac... ;-)))
                        • jolajola1 Re: Powitanie (gromkie!!!) Assani Jolojoli !!!!!! 02.04.02, 14:42
                          > Witam, witam i o zdrowie pytam ?!?!
                          > A co ??? Waćpani się nie (przepraszam!) obżarła ????????? :-)))
                          > A ze wstawaniem skoro świt problemów Assani nie ma ??????? Bo ja tak !!!

Przeżarłam sie straszliwie, dziś od rana tylko woda mineralna i jabłuszko, dzieci
                          w domu maja zrobić na wieczór jakąś lekką sałatkę. Ptaszydła mi w śnie nie
                          przeszkadzają, potrafie zasnąć i spać o każdej porze, syn nawet przy mnie może
                          głośno MTV2 słuchać, najwyżej głowę poduszką przykryję

> A po maluszku proszę, chętnie ! I do drugiej łapki ! Na lepsze trawienie ! Na
                          > zdrowie !!!

chlup, chlup, od razu dwa maluszki
                      • Gość: Jarek Re: Co z Wami ??????????? IP: 80.72.33.* 02.04.02, 14:28

> Wiosna, wiosną, ALE JA CHCĘ SIĘ WYSYPIAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))
                        > A przez takiego oszołoma mam zarwaną noc ! :-)

Czyzby wolala Assanna przez innego oszoloma noc miec zarwana?!? ;-))))))

> Waść się pojawia jak sen jaki złoty. To wcześnie rano, to późno popołudniu !
                        > Czyżby Waść obawiał się mnie i Assani Moni ??????? Czemu ??????????

Duzo jezdzenia mam dzisiaj. Bylem w juz na Pradze i w sulejowku, a za chwile
                        musze na Zoliborz jechac. :-(

> Przecież my, razem wzięte (hihihi!!!), jesteśmy PRZEMIŁE !!!
                        > :-)

Tak, tak, tak... pamietam co nieco... z tej... "przemilosci"... szczegolnie w
                        czwartek... hi, hi, hi ;-)))))))))
                        • Gość: Nala Re: Co z Wami ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:33
                          Gość portalu: Jarek napisał(a):

> Czyzby wolala Assanna przez innego oszoloma noc miec zarwana?!? ;-))))))

**** Waćpan, to tak prosto z mostu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

> Duzo jezdzenia mam dzisiaj. Bylem w juz na Pradze i w sulejowku, a za chwile
                          > musze na Zoliborz jechac. :-(

**** No cóż ??? Ja też zaraz muszę jechać ! Do domu ! :-)

> Tak, tak, tak... pamietam co nieco... z tej... "przemilosci"... szczegolnie w
                          > czwartek... hi, hi, hi ;-)))))))))

**** ....hihihi.... !!! Dalszy ciąg nastąpi !!! :-)

• jolajola1 Re: Co z Wami ??????????? 02.04.02, 14:33
                        Jarek
                        a co ma polska motoryzacja z trawieniem? ;-)))))

to miałby być maluszek jakiegos wysokoprocentowego

Nala
                        Wiosna, wiosną, ALE JA CHCĘ SIĘ WYSYPIAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))
                        A przez takiego oszołoma mam zarwaną noc ! :-)

Mi tez jakieś ptaszysko przed świtem w noc sobotnio-niedzielną się darło, ale
                        właśnie skończyłam mazurki ozdabiać i spać szłam, więć specjalnie tryylle
                        ptasie mi nie przeszkadzały, często zasypiam przy
                        muzyce

• Gość: Nala Re: Co z Wami ??????????? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:37

Ja też lubię ptaszęta wszelakie (najlepiej jadalne!), ale nie o TAKIEJ!
                          porze !!!
                          A maluszka nie odmówię (hihi-cokolwiek idiotycznie to wygląda) !
                          • Gość: monia Re: Co z Wami ??????????? IP: 217.97.138.* 02.04.02, 14:45
                            maluszek idiotycznie wygląda???? iiiii.....dlaczego??? :-)))) myslisz, że lepiej wygląda maluch w każdej
                            łapce???:-))))))))))))) cokolwiek to znaczy....:-)))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: monia Re: Co z Wami ??????????? IP: 217.97.138.* 02.04.02, 14:46
                        A osobno to uważasz, że nie??? ???
                        • Gość: Jarek Re: Co z Wami ??????????? IP: 80.72.33.* 02.04.02, 14:48
                          O.K., O.K. osobno TEZ!!!
                          Hi, hi, hi, hi, hi...
                          • Gość: monia Re: Co z Wami ??????????? IP: 217.97.138.* 02.04.02, 15:01
                            Czy to był chichot złosliwy...???
                            Wrrrr....
                            • Gość: Jarek Re: Co z Wami ??????????? IP: 80.72.33.* 02.04.02, 16:44
                              nie, jak najbardziej sympatyczny.
                              ;-)
                        • jolajola1 Re: Co z Wami ??????????? 02.04.02, 14:49
                          Gość portalu: monia napisał(a):
                          > A osobno to uważasz, że nie??? ???

A żonglowac nimi można ?

• Gość: monia Re: Co z Wami ??????????? IP: 217.97.138.* 02.04.02, 15:02
                            maluchami czy łapkami...??? :-)))
                            ważne, by zawartosc do buzi trafiła...:-)))))
    • Gość: Nala Pa - pa ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 02.04.02, 14:47

Pa ! Do jutra !
      • Gość: monia Re: Pa - pa ! IP: 217.97.138.* 02.04.02, 15:03
        No trudno...że pa! a nie że do jutra..oczywiscie!!! :-)))
        • Gość: monia Re: Pa - pa ! IP: 217.97.138.* 02.04.02, 15:15
          Ja robię pa! pa! również...
      • jolajola1 Re: Pa - pa ! 02.04.02, 15:04
        na razie znikam, bedę około 18 jeszcze raz
    • Gość: Jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 02.04.02, 17:52
      • jolajola1 popołudnie 02.04.02, 18:27
        znowu pusto wszędzie, głucho wszędzie...
        panienki odbiegły, rycerstwo ku domowi ruszyło, może ew. elf jakiś sie pojawi??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka