Gość: Angie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 14:03 Są tu jacyś fani "XWP" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ilko Re: XENA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:40 ja XENE zawsze lubiłam......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angie Re: XENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 18:21 Śmiało, nie bójcie się przyznać. A jak już piszecie, to proszę o parę słów o tym, co się Wam w tym serialu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
martvica Re: XENA 06.02.05, 17:20 Serial jest na pewno masę razy lepszy od Herkulesa:) Fajna bohaterka, konwencja fantasy, ktorą lubię, amerykańskość, z której mozna się pośmiać, stroje jak z okładek powieści (ehhh te chochelki;)), no jest po prostu zabawny i sympatyczny:) I jakoś przyjemniej mi sie ogląda półnagie wojowniczki niż tego mydłka Herkulesa:P Tylko trzeba mieć blade pojęcie o historii i mitologii, bo Amerykanie robią z nich straszną sieczkę i muszę siostrzeńca uswiadamiac potem... Odpowiedz Link Zgłoś
metalflower Re: XENA 09.02.05, 22:38 Tak, kiedyś to mnie krew zalewała, gdy widziałam jak w "Xenie" przeinaczają mitologię (o historii już nie wspominając). Puźniej nauczyłam się to olewać. Znalazłam w tym serialu sporo innych rzeczy godnych uwagi - przede wszystkim prawdziwe emocje, których brak przy oglądaniu innych tego typu produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś