songo01 30.06.05, 21:31 Cześć!Mam pytanie czy ktoś zna strony internetowe lub sklepy gdie morzna kupić figurki za przystępną cenę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zirael1 Re: Figurki do bitewniaków 30.06.05, 21:58 Do bitewniaków? Powinny wystarczyć zwykłe plastikowe żołnierzyki, do kupienia w dobrym sklepie modelarskim (znajdź sobie taki;)). Przy okazji można (wręcz należy) kupić farbki i oryginalnie je pomalować. Odpowiedz Link Zgłoś
rydygier4 Re: Figurki do bitewniaków 06.07.05, 07:54 Nie wiedziałem, że w ogóle istnieje coś takiego, jak "figurki do bitewniaków za przystępną cenę". Z tego, co pamiętam, to płaciło się za nie jakby były ze szczerego złota... Chyba, że coś się zmieniło ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
paul_78 Re: Figurki do bitewniaków 06.07.05, 16:24 Pewnie się nie zmieniło. Znakomity chwyt marketingowy, takie figurki... Odpowiedz Link Zgłoś
songo01 Re: Figurki do bitewniaków 12.09.05, 16:01 dziękuje za komentarze. Kupiłem figórki do D&D za 69 zł we Wrocławiu CH kameleon sklep ogryn Odpowiedz Link Zgłoś