Dodaj do ulubionych

Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-(

IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 07:31

..brrry. Dzień zresztą ! :-( Chooociaż...??? Dobry może?, ale z pewnością
bardzo zimny !!!
Przecież to cholery (przepraszam) można dostać ! Na szczęście u mnie od
wczoraj kaloryferki już grzeją.
Czy ktoś wie, co się dzieje z Monią ? Zniknęła jak sen jaki złoty.
Pozdrawiam, Nala

Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.waw.cdp.pl 25.09.02, 08:56
      ja nie wiem :(
      spac mi sie chce :(
      • vereen Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( 25.09.02, 09:29
        Zimno, szaro i spać się chce:(( A monia może w letarg zapadła:))
      • Gość: monia Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: 217.97.138.* 25.09.02, 09:33
        Zaraz...zaraz...chyba jestem...Tak! Jestem! Stanowczo! Zziębnięta, niewyspana i
        jakas taka..bo ja wiem? Zła czegos? Aaaa...jesień i te kolorowe liscie i
        krótkie dni i zmarznięte copytka no i w ogóle...
        Nie ma rady! Kawy muszę się napić - dużej i gorącej. I pooglądać nowe buty na
        tych zmarzniętych :-)
        No i dzień dobry!:-)
        • Gość: vereen Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 25.09.02, 10:19
          A dzieńdobry pani znikalskiej:))) Butki na zmarznięte kopytka koniecznie:)))
          Ja niestety limit budżetowy na butki wyczerpałam:((( a w zeszłym roku takie
          śliczne pokrowce na kopytka kupiłam w tej Prowansji :)))))
          Trzeba nam zaklinacza pogody znaleźć, bo to za oknem na listopad wygląda:((
          • jolajola1 Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( 25.09.02, 10:31
            .... bry wszystkim ....
            chyba rzeczywiście jesień, i w dodatku już mi nie starcza porannego optymizmu...

protest zgłaszam, nie było "złotej polskiej jesieni" , tylko jakieś to od razu
            dżdżyste, ponure i wiatrozimne
            obuw nowy posiadam, ale jesienny, a nie plucho-zimowy, to co, mam sie siłą woli
            nad kałużami unosić?

• Gość: monia Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: 217.97.138.* 25.09.02, 10:46
              Mój też raczej jesienny. Żadne kaloszki ani inne płetwy - zamszowe ale na, jak
              to się mówiło kiedys, "słoninie" :-). Miały być czarne, zamszowe adidaski...no,
              ale nie wyszło. Trudno - swietnie!
              Pogoda zaiste paskudniasta, najgorsze jest to, że jest zimno...Brrr
              Jolujolu - jak twój optymizm pójdzie w pinechę, to kto nas z depresyj jesienno-
              zimowych wyciągać będzie???
              A Wiedźmin był, jak to okreslił mój Małżonek - bezjajeczny.
              • jolajola1 Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( 25.09.02, 10:50
                Gość portalu: monia napisał(a):
                ...
                > Jolujolu - jak twój optymizm pójdzie w pinechę, to kto nas z depresyj
                > jesienno-zimowych wyciągać będzie???

jeszcze w pinechę nie poszedł, ale odbiega kurcgalopkiem
                wędzidło mu musze załozyć, z czego by tu ...???
                o, do fryzjera się wybiorę w piątek, sobie zrobie "trzy kolory kieslowskiego"
                • Gość: vereen Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 25.09.02, 11:08
                  Trzy kolory...super:))) Mnie w związku z jesiennodepresyjka wpadaja różniste
                  pomysły....a to włosy niebieskie sobie zrobic....a to tatuażyk jakiś mały,
                  alboco:))) Na szczęście mój luby rozsądny jest i odwodzi mnie od tych
                  pomysłów:))))
                  • Gość: monia Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: 217.97.138.* 25.09.02, 11:29
                    Eeee...co ten twój Luby taki rozsądny? Nie ma ochoty na taki mały, maluteńki
                    tatuażyk na bioderku??? Chochlika, na przykład??? Albo na łopatce...? albo
                    nad...tym, no...z tyłu??? Nieeee???? :-(((
                    ...mój chyba też nie ma...
                    ...taki zmywalny sobie sieknę! A co?! Jak szaleć, to szaleć!!! :-)
              • Gość: Nala Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 11:09

Ja obówki takie trochę "o-cieplejsze" już nabyłam, teraz mam na oku
                prześliczniasty płaszczyk. Wypatrzyłam go w poniedziałek i prawie się modlę,
                aby poczekał na mnie do piątku. :-)))
                Mnie też nie starcza optymizmu :-(, to co się dzieje na zewnątrz jest zbyt
                ponure i przytłaczające.
                Komu herbatki z rumikiem ??? ...mniaaammmmmmmm !
                • Gość: Nala Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 11:11
                  Gość portalu: Nala napisał(a):

- obówki - miało być - obófki
                  No co ??????? Przecież wiem jak się pisze OBUWIE !!!!!!!!!!!!!!!!!
                  :-)))
                  • Gość: vereen Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 25.09.02, 11:53
                    Herbatkę to z soczkiem malinowym proszę, albo z miodkiem....bo
                    kh..kh..khaszelek mnię męczy:)))
                    • Gość: monia Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: 217.97.138.* 25.09.02, 12:07
                      Bardzo proszę! Pyszna, swieżo zaparzona herbata, o...tutaj sok malinowy domowy
                      (Tesciowa!!!), no i może trzeba założyć sweter z golfem - idealna rzecz, jesli
                      chodzi o gardło! No...jeszcze Krupnik do herbaty! :-)
    • Gość: tess Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.chello.pl / *.chello.pl 25.09.02, 11:50
      tes
      link www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=85&w=3078492
      • Gość: tiges Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.waw.cdp.pl 25.09.02, 11:57
        To twoje pytanie???? :0

Jak piszcza to posmaruj towotem .. a jak poznac ze sie skonczyly? po 10 latach
        na pewno sie skoncza to mozesz pojechac do warsztatu.

W moim 11 letnim fordzie mam takie swiatelko, ale to przeciez stary zlom .. no
        i i czase mzerkam na zacisk .. ale ja sie nie znam ..
        • jolajola1 bardzo zimno w dalszym ciągu 25.09.02, 12:11
          Gość: vereen
          > Herbatkę to z soczkiem malinowym proszę, albo z miodkiem....bo
          > kh..kh..khaszelek mnię męczy:)))

to ja tez ze soczkiem poprosze, ale dali mnie jazda z tą hierbatą, ja pifffko z
          soczkiem prosze, nie musi byc z lodówki

Gość: tess
          Gość: tiges
          > Jak piszcza to posmaruj towotem ..
          Tigesie, a odkąd to elfy sie znają na nowomodnych środkach transportu, przecież
          wy macie miotłę ???
          jakieś obce postacie ciągasz za sobą od obcych for, zaproś może na dłużej ....
          • Gość: monia Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: 217.97.138.* 25.09.02, 12:19
            To może po prostu grzane piffko, z korzenima i ze cukrem...???
            No, własnie...nie bardzo wiedziałam, czy to prowokacja :-))) czy też propozycja
            zmiany tematu....czy też my z zimna zaczynamy piszczeć i powinno się nas
            nasmarować...czy jak...?
            Bo, rozumiem...jak Tiges zaczyna piszczeć, to mu się swiattełko zapala...:-)
            • grisznak Re: bardzo zimno w dalszym ciągu 25.09.02, 12:23
              Swoją drogą (nie krytykując waszych wątków :P broń boże) częstotliwość wpisów
              macie tu tak dużą, że moglibyście zmawiać się na jakimś ircu czy innym
              chacie :)))))
              • Gość: Nala Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 12:25
                grisznak napisał:

> Swoją drogą (nie krytykując waszych wątków :P broń boże) częstotliwość wpisów
                > macie tu tak dużą, że moglibyście zmawiać się na jakimś ircu czy innym
                > chacie :)))))

........czy masz coś "naprzeciw" ????????????????????????????????? :-(
                COOOOOOOOOO ?????????????????
              • Gość: Meve Do Grisznaka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 12:49
                grisznak napisał:

> Swoją drogą (nie krytykując waszych wątków :P broń boże) częstotliwość wpisów
                > macie tu tak dużą, że moglibyście zmawiać się na jakimś ircu czy innym
                > chacie :)))))

he he i co byś wtedy czytał Grisznaku, dla odprężenia po tych wszytskich
                emocjonujących , wysoce specjalistycznych dysusjach?:)))))))))))))))))))
                Pzdr
            • Gość: Nala Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 12:24

:-((((((( ..to co ??? Nikt nie chce od Nali rumiku do herbatki ??? :-((((((
              Bardzom wielce zasmucona (((((((((((((((((((((((.................
              • Gość: monia Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: 217.97.138.* 25.09.02, 12:28
                Jajajajajaaaa!!! Chcę!!! To znaczy - proszę, o tu...w ten kubeczek :-) I bez
                usmieszków - ten kubek mi wystarczy na tydzień...:-))))))
                Znowu komus przeszkadzamy???? No, ja nie mogę....
              • Gość: vereen Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 25.09.02, 12:30
                Bardzo chętnię:))) właśnie sporządziłam napar leczniczy z rumikiem miodziem i
                gwoździkami i sobie niekulturalnie posiorbuję:)))))
                • Gość: monia Re: medycyna bardzo naturalna IP: 217.97.138.* 25.09.02, 12:42
                  Rumik, goździki, cytryna? Trzeba zakonotować!
                  I co można jeszcze? Herbatka ze spirytusem....Leczniczo-profilaktyczna sałatka
                  z kukurydzą i duuużą iloscią czosnku (antybiotyk!!!)
                  Mleko z masłem i z miodem - znam zarówno wielkich zwolenników jak i gorących
                  przeciwników. Ja uwielbiam...:-)
                  No???? Co jeszcze???
                  • Gość: vereen Re: medycyna bardzo naturalna IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 25.09.02, 12:52
                    ...jeszcze trochę SPOKOJU!!!:)))) Te nazgule,to wrrrredne typy są.:(((
                    • Gość: monia Re: medycyna bardzo naturalna IP: 217.97.138.* 25.09.02, 13:10
                      Ja, na szczęscie mam takiego mało kłopotliwego.:-)
                      O! Środek leczniczy - parę dni w łóżku, z umiarkowanym kaszlem, katarem lub
                      innym przeziębieniem. Zwolnionko, kołderka lub kocyk, wyłącznosć na pilota,
                      morze herbaty, paczka krówek lub ciasteczek w czekoladzie i parę ciekawych
                      książek!!! Jeszcze mi nie gorzej a już mi lepiej - jak sobie tylko spróbuję
                      wyobrazić cos takiego!!! :-)))
                      • Gość: Nala Re: medycyna bardzo naturalna IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:18

...muzyczka ulubiona w tle, dobrości pyszne podane do łóżeczka, ciepły psi
                        (suczy!) grzbiecik wsparty o ciebie (o mnie!!!), słuchawka teleniefoniczna
                        blisko, pod łapką iiii.........
                        ..ojjjjjjejjjj. Ja tak chcę !!! Może nie od razu z wielką gorączką, łamaniem w
                        kościach i zatkanym nosem !!! Nie !!!
                        Mały delikatny kaszelek, z niewielkim katarkiem.... wystarczy !
                        :-)
                        • Gość: monia Re: medycyna bardzo naturalna IP: 217.97.138.* 25.09.02, 13:26
                          No, przecież wiedziałam, że o czyms zapomniałam, chorera!!!!! Suczy!!!
                          grzbiecik!!! Wierne, brązowe slepia, brązowy, mokry nos, pysk wydłużony
                          oczekiwaniem na niepotrzebne nikomu ciasteczko!!! Poczochrany wicherek na
                          czubku łba i dłuuugie, dropiate łapy (czasem wszystkie wetknięte pod
                          brodę...pod PSIĄ brodę, Nalu!!! Ja wszystko widzę!!!)
                          Po prostu antybiotyk w forte-dawce!!! :-)))
                          • Gość: Nala Re: medycyna bardzo naturalna IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:41

:-))))))))))))))
                            O suczym grzbieciku wspartym o mnie i zapierających się ze wszystkich suczych
                            sił o ścianę łapach, po prostu nie sposób zapomnieć ! :-)))
                            Tak, tak ! ...i te oczydła oraz zabiedzony pysk. To pytanie w miodowych
                            ślepiach - "czy naprawdę te wszystkie pyszności ci się zmieszczą ?????? Napewno
                            nie! Popatrz, ja też tu leżę! O, jaki mam ciepły nos!!!"
                            I naprawdę ciepły nos, przed momentem wetknięty pod poduszkę, ląduje np. koło
                            ucha !!!
                            Taaaak Monia. Skąd my to znamy ????? :-)))))))
                            • Gość: monia Re: medycyna bardzo naturalna IP: 217.97.138.* 25.09.02, 13:53
                              ...nasze Mordy słodkie...:-)))))))))))))
          • Gość: tiges Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: *.waw.cdp.pl 25.09.02, 12:31
            ale ten tessto nie ja .. ja wogole nie wiem co za pan tu takie linki daje :
            ( .. ja mu tylko "poradzilem" :)
            • Gość: monia Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: 217.97.138.* 25.09.02, 12:37
              Oj, Tiges, Tiges...a może to kobieta?
              • Gość: Nala Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:11

...laalaaalaaaaa laaalaaaaaa...
                łoo bosssiu, ale dopra ta heep.., prze...szam.., herbatka zez tym
                spirytytusemrumemlekiemasłemiodem ! thhoche mi się sieplej sropiłoo o..!
                a jak wam ????????
              • Gość: tiges Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: *.silvershark.com.pl 25.09.02, 13:11
                Moze :) Ja mam czasem klopot z odroznianiem ludzi ;) .. nie maja szpiczastych
                uszow i wogole ...
                • Gość: monia Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: 217.97.138.* 25.09.02, 13:28
                  lalalalalaaaa.....ta-tam!!!
                  Tigesik, dolałes sobie rumu do marchewki??? :-)))
                • Gość: Nala Re: bardzo zimno w dalszym ciągu IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 13:33

A co mają? jak nie mają uszów(?) ? ...szpiczastych i wogóle...??? :-)))
                  ...zamiast !!???

• grisznak Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( 25.09.02, 13:55

>> .......czy masz coś "naprzeciw" ????????????????????????????????? :-(
      COOOOOOOOOO ?????????????????
      A czy pisałem, że mam?
      A gdybym nawet miał to co? Przecież i tak nic bym nie wskórał :)))
      Gdybym...bo, nie mam. Niech sobie ludzie piszą co chcą, żyjemy w kraju
      wolności. demokracji i wartości wszelakich. Piszcie piszcie, abym miał co
      czytać dla relaksu :P
      • Gość: Nala Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 14:03

:-))))))))))))))
        No widzisz !!! Trzeba nam było od razu tak powiedzieć !!!
        Że po prostu lubisz NAS czytać !!!!!!!!! :-))))))))))))))))))...
        Nie ma to, jak relaks w naszym towarzystwie !
        Może herbatki z rumem ???
        :-)
        • jolajola1 Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( 25.09.02, 14:12
          Gość portalu: Nala napisał(a):
          > Nie ma to, jak relaks w naszym towarzystwie ! Może herbatki z rumem ???

jesuuuuuuu, Nala, nastepnego do zgubnych nałogów przywodzisz?
          a może to, ten, no abstynent
          a ty zaraz rum piracki z wyspy skarbów serwujesz
          może na początek to poczestować gościa mlekiemmiodemspirytusemmasłemgoracym ?
          • Gość: monia Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: 217.97.138.* 25.09.02, 14:19
            :-))))))))))))))))))))))
            ...może rumianku?
            • jolajola1 Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( 25.09.02, 14:23
              ALE MAM SKLEROZĘ

przecież ten Grisznak to ork, co tu wiosne zajrzał i na jakość (zjedzonych,
              wychędoż***** ?) dziewic narzekał !

samego szpirytuszu dajcie gościowi !!! nic innego porządny okr nie będzie
              pijał !
              • Gość: Nala Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 14:35

:-OOOOOOOOOOOO To znaczy co ??????????? Były źle wychęd..., tego.....,
                noooo... ???? To znaczy źle jakościowo czy.... ..jak ??????????????????
                Co mu się w nich(???) nie podobało ??? I w ogóle co on taki wymagający ???

Achaaa !!! Penie sam by, ...nooooo....
                A z resztą !!!!! Jola masz rację, szpirytuszu mu !!!!!!!!!!!!!!!!! Takiego
                wschodniego !!!!!!!!

• Gość: Nala Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 14:27

:-(((
              No wiecie ??????? Ja do człowieka z sercem, tego, ..z rumen na dł..., a nie,
              raczej z rumem w herbacie, a wy ...hlip hlip! tak na mnie....hlip....... :-(
              Czuję się zdołowana .... :-(((

A Tiges mu zaraz na pewno zaproponuje sok z marchewki !

:-(((

• Gość: vereen Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 25.09.02, 14:41
                ...a nie ścięło się komu to mleko w spirytusie???:))) Proszę mi tu spirytusu
                ten tego nie zanieczyszczać! On jest mi do tych..no badań potrzebny;))) Orkowi
                to spirytus, ale skażony będzie smakował;)))
                • Gość: monia Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: 217.97.138.* 25.09.02, 14:51
                  do faworków (o, ta, tak!!!)
                  do ajerkoniaku....mmmmm....
                  do jakich badań??? :-)))
                  • Gość: Nala Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 15:00

..a no bo Vereen przeprowadza wnikliwe studia nad wytrzymałością orków na
                    zimno, z zastosowaniem skażenia organizmu tegoż, wobec zaistniałych zmian
                    zachodzących w obecnym środowisku, wobec powstałego upływu czasu do zachowania
                    naturalnego zasobu sił witalnych istot pozaziemskich !
                    ...no!
                  • Gość: vereen Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 25.09.02, 15:12
                    Tajemnych???:)))Chyba zostanę nadwornym alchemikiem i spożądzć będę jakieś
                    eliksiry...młodości...piękności...zamieniać będę ołów w złoto itd.itp.:)))A
                    spyrytus to do weny twórczej się przyda;)))
                • Gość: Nala Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 14:54

Toż mówię, żeby mu zaserwować ten, zza Buga ! :-)))
                  Ani się zachłyśnie !!! ...a jeszcze pochwali !
    • Gość: Nala pa.. IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 25.09.02, 15:08

..pa !
    • Gość: Jarek Re: Śśśśśroda, ..brrrr zimno :-( IP: 213.17.181.* 25.09.02, 18:08
      Cholibka!!! Chwilkę na rzut oka znalazłem i znowum za późno... Chyba porzucę
      mego mocodawcę, bo mi narzucone przez niego obowiązku w konwersacjach z
      Assannami w paradę wchodzą.

Pozdr

;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka