IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 07:15

Witam, cześć !
:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 08:02
      Cześć.
      meve dzisiaj zła
      Bardzo zła
      Furiatka
      Zniechęcona.
      Mówi grzecznie cześć i zamyka się w pustej komnacie.

Papa
      • Gość: tiges Re: Czwartek IP: *.silvershark.com.pl 26.09.02, 08:52
        Oho :) kryzys dyplomatyczny ;)
        • Gość: Meve Re: Czwartek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 09:14
          No już mi jest wstyd i troche lepiej.
          Ale ogólnie to się chyba nazywa Sturm und Drang, you know what I mean.
          Juz po tej mojej wypowiedzi widzę, że będą wióry lecieć:)
          Ale uchyliłam drzwi i w ramach przeprosin robię placek z polewą czekoladową.
          Ale tylko dla Was:)
          • Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 26.09.02, 09:39
            O! To nie będę taka i nie powiem "dzień dobry"...
            czesć!
            Pochmurnie, cicho, buro...byle jak :-(
            Wczoraj, w ramach poprawiania sobie humoru pochodziłam po tzw. Wileńskiej...no,
            czyli innymi słowy zwiedziłam sklepy :-) No cóż, doszłam do wniosku (po raz
            kolejny) że jednak stanowczo za mało zarabiam! :-(
            • Gość: RUDA Boszszszsze!!!!!! Nie oglądajcie 'Wiedźmina'..... IP: 193.0.117.* 26.09.02, 09:50
              NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
              Na www.sapkowski.pl jest scenariusz drugiego odcinka.
              Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
              :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
              TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: monia Re: Boszszszsze!!!!!! Nie oglądajcie 'Wiedźmina'. IP: 217.97.138.* 26.09.02, 09:54
                Nie, no jakaż ekscytacja...RUDA, napij się czegos...czy usiądź...Przecież to
                było do przewidzenia.:-( Chyba nawet wolę tego nie czytać.
                Dlatego nie lubię ekranizacji.
            • Gość: Nala Re: Czwartek IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 09:55

...bry ! ..po raz kolejny.
              Też zniechęcona, aczkolwiek (hiihiiii) z innego powodu. :-(
              Jak ja nie lubię takich wygórowanych żądań?, poleceń?, zadań?, czy czegoś
              tam !!! :-(((
              Kto to w ogóle widział, żeby aż tyle wymagać ???????? Toż to zwykły wyzysk !!!!
              Co to ? Ja niewolnik jestem ?????????????????????? :-(((
              Ja przyszłam tutaj aby w przyjemnej atmosferze, spokojnie wypić herbatkę (z
              czymkolwiek), zjeść coś dobrego (mniam - pyszne czekoladowe herbatniczki),
              pogawędzić, "posmerfować" itp.
              ..się tak nie bawię...!!!!!
              :-(

• Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 26.09.02, 10:00
                O, nasza biedna niewolniczka, bardzo bieeedna! Zjedz sobie ciasteczko, wypij
                kawę...Sumienia nie mają, prawda? Zrozumienia, litosci...Niech się cieszą, że w
                ogóle przyszłas, prawda????? :-)))
                • Gość: Nala Re: Czwartek IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 10:09

...oooo Monia ! Tylko ty mnie rozumiesz ! No pewnie że powinni się
                  cieszyć ! ..że przyszłam. Że byłam skłonna tak się poświęcić ! W TAKĄ!!!
                  pogodę !
                  A tu nic, tylko napisz, dopisz, zadzwoń, pojedź, załatw.... !!!!!!!!
                  Obłęd !!!!!!!!!!!
                  :-(((
                  • Gość: Nala Re: Czwartek IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 10:11

...kawy poproszę. Może być nawet! bez rumiku lub innych dodtków, ..hlip
                    hlip...:-(
                    • Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 26.09.02, 10:33
                      Bardzo cię proszę!:-) Kawa w kubku (lepiej rozgrzewa, niż w filiżance!), no i
                      mleko (wedle chęci)...I wafelki Prince Polo..i Bajeczne...no i parę krówek. Na
                      osłodę! :-)
                      A ja ostatnio pochłaniam olbrzymie ilosci orzechów laskowych. Kupujemy je na
                      bazarze, w łupinkach. Są jeszcze swieże, takie...no, prawie soczyste, no i po
                      prostu pyszne do chrupania. Więc może...?:-)))
                      • Gość: Nala Re: Czwartek IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 10:48

...ojjj taaaak ! Orzeszki poproszę !!!! :-))) A czy możesz je jeszcze
                        rozłupać ??? Coooo ????? Będziesz tak miła...? ..nooo Monia ???

Za Bajeczne i krówki dziękuję.
                        Ja mogę zaproponować hebratniki w czekoladzie, naprawdę pyszne, świeżutkie.
                        Komuuuuu ??????????

Widzę że objawiła się nam Ruda.
                        Rudzielcze, może by tak jakieś drugie (..trzecie, czwarte.....)
                        śniadanko ???????????

• Gość: monia Re: Czwartek IP: 217.97.138.* 26.09.02, 11:37
                          Już łupiemy!!! Mam bardzo poręcznego dziadka do orzechów (ostatnio się
                          zastanawialismy, czemu dziadek nie jest babcią...), trzeba tylko uważać, żeby
                          łupinki nie strzelały na boki.:-) Ostatnio stąpnęłam bosym stópkiem na fragment
                          takiej łupinki...Oooo, nie lubimy takich niespodzianek...
                          He, he...Ja o orzeszkach, ty o Wewiórze!!! :-) Taaa, pojawiła się...ale futrzak
                          jest bardziej fanaberyjny i niezależny, niż kot. Chadza własnymi drogami i
                          czasem nas zaszczyca...i tyle, niestety! Ale już za rudym uchem pieszczotliwie
                          podrapać się nie da, bo to nadmierna poufałosć.:-(
                          • Gość: Nala ...??????????????? IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 13:44

..co ?????????? ...się dzieje ???????????????
                            Wystarczy na chwilkę maleńką się oddalić, a fffszyscy znikają !
                            Dzięki Monia za roz-łupane orzeszki ! :-) Pysia !!!!!!!!!
                            Ruda pojawiła się tylko żeby wrzasnąć o Wiedźminie i....... ???
                            Meve Zniechęconafuriatkazłabardzo! też wybyła !!?
                            Tiges łypnął jednym okiem !

A GDZIE RESZTA ?????????????????????? ...zapytowywuję ???????? ...grzecznie ???
                            ..sie towarzystwo rozpełzło w bliżej nie określonych kierunkach.
                            Tylko z oka spuścić i....... ???!

...hooop hooooop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: vereen Re: ...??????????????? IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.09.02, 13:54
                              Ja na chwilkę się melduję. Narzekałam na nazgula...ale nie wiecie nawet co
                              mogą wyrabiać chorenaantybiotykachdzieci:)))) Niestetey przez to będę miała
                              ograniczony kontakt co najmniej przez pięć dni:))) a mnie lekarz nie zdążył
                              zbadać:)Tak więc nici z kocyka...wyłączności na pilota itd.:(
                              • Gość: Meve Re: ...??????????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 14:05
                                Współczuje Vereen. Trzymaj się.

Ja wiem, co ja musze zrobic - bo jest źle.
                                RESET.
                                I to potężny.
                                Z zaufana osobą.
                                Pzdr
                                Meve Dzika
                                • Gość: Nala Re: ...??????????????? IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 14:20

O, Meve !!! W dodatku zresetowana !!!? I chyba Bardzo Wkurzona ???!
                                  Czy mam przybyć z odsieczą ??? Usiec Nazgulstwo i inne tałatajstwo ???
                                  Mów szybko, bo jestem w Bardzo Bojowym Nastroju !!!
                                  I jak chcesz, mogę komuś przyłożyć !!!
                                  Proszę, decyduj się szybko, bo za jakieś pół godzny muszę wyjść !

• Gość: monia Re: ...??????????????? IP: 217.97.138.* 26.09.02, 14:21
                                  O.K Najjasniejsza - już jedziemy!!! :-))) (usmiech pokrzepiający)
                                  Aż tak źle?
                                  • Gość: Meve Re: ...??????????????? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 14:41
                                    Yhmmmy.
                                    Dzięki za gotowość pomocy.
                                    Diabli wzieli moje pokojowe nastawienie i chęc budowania lepszego świata.
                                    Nawet spać mi sie niechce.
                                    To hyba się nazywa jakies roztrsojenie czy co.
                                    I po cholerę oglądałm wczoraj jakies filmy o północy oo psychopatach?
                                    Meve Retoryczna
                                    • Gość: monia Re: ...??????????????? IP: 217.97.138.* 26.09.02, 14:55
                                      No, popatrz...Mój Osobisty również jakiegos psychola wczoraj oglądał. Ja
                                      stwierdziłam, że odmawiam, no i że nie życzę sobie, by w srodku nocy budził
                                      mnie swym przeraźliwym krzykiem, jak głupot się naogląda...:-)))))
                                      (podglądałam, oczywiscie!). Jakis "Obserwator" czy inna zaraza...
                                      Myslę, że masz rację - RESET z zaufanymi osobami (lub osobą) jest najlepszym
                                      lekarstwem! Nie ma to jak tańce solo po dwóch-trzech drineczkach..:-)))
                                      Powodzenia!!!
                              • Gość: Nala Re: ...??????????????? IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 14:15

...ojojojooojjjj :-( biedna Vereen, ojojojoooojjjjjj !!!

Antybiotyki, żeby się nie rozdrabniać, możesz dać Chomikowi wszystkie na raz !!!
                                Potem możesz zapakować go do klateczki, dać mu pionową karuzelkę, jak się
                                zmęczy, to nie będzie rozrabiał, a ty będziesz mogła pogawędzić z nami ! O !!!
                                Skromnie uważam, że to bardzo dobry pomysł !
                                :-)))
    • Gość: Nala - machając, mówi .... IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 26.09.02, 14:35

...pa paaa !!!
    • Gość: Jarek Re: Czwartek IP: 213.17.181.* 26.09.02, 17:03
      Dzisiaj jem sniadanie wczesniej, ale... znowu za pozno. :-(((

Ale i tak pozdrawiam

;-)))
    • grisznak Re: Czwartek 26.09.02, 17:13
      No i co z tymi badaniami? Sczególnie piszę się na ten skażony spirytus, choc i
      tem z mleka (kumys?) nie pogardzę.
      Aha, koledzy z bandy pytają, czy wiela ci tych orków vereenie do eksperymenta
      trzeba?
      • jolajola1 popołudnie 26.09.02, 17:56
        grisznak napisał:
        > No i co z tymi badaniami? Sczególnie piszę się na ten skażony spirytus, choc
        i
        > tem z mleka (kumys?) nie pogardzę.

badania, zabawa w lekarza cie sie marzy, orku dziki ?
        własciwie, dlaczego nie, dlaczego tylko dzieci mogą?
        a po skazonym spirycie to można zniewidzieć, chyba, tak przynajmniej oficjalnie
        mówią

> Aha, koledzy z bandy pytają, czy wiela ci tych orków vereenie do eksperymenta
        > trzeba?

ach, to ma byc ten, no gruppensex?
        i to taki z experymentami i excessamy ....

vereen, zobacz jakie miłe przerywniki Chomikowej choroby orki zapowiadają ! ...
        • Gość: vereen Re: popołudnie IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.09.02, 18:05
          Nic jololu nie bój, hydrę ubiłaś to i z orkami sobie poradzim:))) Może się do
          czego przydadzą...surowce jakie do eliksirów pozyskamy;))) Może jakie
          szczepionki na grypę:)))))
      • Gość: vereen Re: Czwartek IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.09.02, 17:57
        Ano ze cztery rosłe orki, tylko żeby mi przy braniu posoki nie mdlały...i po
        miarce spirytu pod stół nie leciały:)))...a i jeden mały na posyłki:))
        • grisznak Re: Czwartek 26.09.02, 18:41
          Gość portalu: vereen napisał(a):

> Ano ze cztery rosłe orki, tylko żeby mi przy braniu posoki nie mdlały...i po
          > miarce spirytu pod stół nie leciały:)))...a i jeden mały na posyłki:))

Chłe, chłe. Nie znam orka, co to po miarce spirytu (skażonego, czy nie) pada
          pod stół (no, chyba, że się uleje, wtedy trza jakoś odzyskać utracony
          trunek :)) bądź traci zmysł wzroku. A co do brania posoki, to radzę uważać,
          gdyż po rzeczonej miarce, co słabsze głowy posoki onej lubią utoczyć, nie
          oddać. Miejmy jednak nadzieję, że wszystko odbędzie się w miłej,
          przyjacielskiej atmosferze, pełnej wzajemnego zrozumienia. A na posyłki to
          lepiej jakiegoś długoucha wysłac, one biegać lubią :P
          Pozdrawiam i czekam na formularze zgłoszeniowe do tych
          ektre...ekpertyme...epst...
          ...badań
          • Gość: vereen Re: Czwartek IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.09.02, 19:21
            No patrzcie, patrzcie...jakie te orki zuchwałe...do badań nie na imprezkę
            proszone.:) Plan eksperymentu taki jest:
            Chomik zarazić orka, jeżeli ork przeżyć, to dać posokę do otrzymania
            szczepionki. Jeśli ork nie przeżyć Chomik zarazić drugi ork...itd.:)))
            Jakiś ork jeszcze chętny formularz wypełnić???:)))
            • jolajola1 Re: Czwartek 26.09.02, 21:19
              Przekimawszy godzinkę, na swiat pogodniej patrzę; naści orku piffko z lodówki,
              soczek stoi obok. Vereen, nie zarażaj wszystkich, gdzie my potem po nocy
              znajdziemy kompanionów do zabawy chętnych, do rozmów przystojnych, tudzież
              hulanki swawolnej?
              • Gość: vereen Re: Czwartek IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.09.02, 21:41
                :)))Może i masz rację...parę orków sobie zostawimy, tylko niech nam tu elfów
                nie gonią ;)))Ale mi lekarstwa trzeba dla Chomika i Kotka, bo niewiem ile z
                chorymi wytrzymam:))) Na szczęście już spać poszli:)))
                • jolajola1 Re: Czwartek 26.09.02, 21:49
                  sorry za ciekawość
                  ale ten Kotek, to potomstwo drugie czy pieszczotliwe miano cyborga
                  chorującego ? A może prawdziwe źwierzątko ?

a jak chorzy spać poszli wcześnie, to sie moga przed północa jeszcze obudzić i
                  obsługi wołać, wszystko przed tobą
                  • Gość: vereen Re: Czwartek IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.09.02, 21:53
                    To drugie potomstwo, płci żeńskiej i starsze:) ale z nocą to lekko nie będzie,
                    bo Chomik to normalnie parę razy na noc obsługi rząda:(
                    • jolajola1 Re: Czwartek 26.09.02, 22:03
                      jak cięzko, to zawsze pocieszenie zostaję, że teraz to juz tylko lepiej będzie

i na pocieszenie, to cię moge (virtualnie ofkoz) pogłaskać i piffko następne z
                      lodówki wyciągnąc
                      • Gość: vereen Re: Czwartek IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.09.02, 22:19
                        Za piffko i pociechę dzięki:), ja jeszcze zdrowotny rumik popijam, bo spiryt
                        dla orków trzymam:)))) No chyba, że ich na dobre wystraszyłam tymi
                        zakażeniami:)))
                        • jolajola1 Re: Czwartek 26.09.02, 22:21
                          się zmywam, bo .... zmywanie czeka i mąz tupie nad uszami

nie daj sie zmóc dziecięcej chorobie !

pa
                          • Gość: monia Re: ...później... IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 27.09.02, 00:03
                            No no no!!! :-) No, ładnie! Pięknie, po prostu! Damy dworu,
                            orki...eee..orkowie, eliksiry, eksperymenty, spirytus, rum....i antybiotyki!:-)
                            Ciekawe, z kim rano kawę wypiję...?:-)))))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka