Gość: dyzurna IP: *.bj.uj.edu.pl 20.11.02, 14:11 uwazam ze film jest kiepski ,nie podobalo mi sie mialo byc duzo ufo ,i raz pojazali 1 ufoka i co....ehhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grisznak Re: znaki 20.11.02, 23:52 Filmu nie widziałem ale też wolę jak ufoków jest multum, a bohater rozsmarowywuje je po ścianach przy pomocy swojej wiernej BFG (Big Fucking Gun) :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja ufoki 21.11.02, 09:51 ufokow jest pelno..... nawet wokol nas..... wystarczy sie dobrze rozejrzec.......w autobusie......metrze.....zlotej strzale..... ufoki sprawdzajace bilety.....przy kraweznikach arterii miasta i pozamiasta..... ufoki z bfg....... w warszawce jest tez nawet pelen statek kosmiczny ufokow..... jest ich tam ze pol tysiaca..... i co jeden to lepszy a film niestety nudnawy..... choc zaprzyjazniona niewiasta wykazywala oznaki zaniepokojenia zeby nie powiedziec strachu..... scena gdy ufok trzymajac culkina mlodszego kiwa sie to w przod to w tyl.... jak by powiedzial pewien slynny juz pewnych kregach student medycyny...... ekscutujaca jak lekko przegnily pomidor..... i wniosek ogolny pasujacy do polskiej rzeczywistosci.... na kazdego odszczepienca najlepszy jest bejzbol oraz czysta woda ..... tia kompiel zabila niejednego..... Odpowiedz Link Zgłoś
mounted Signs 28.11.02, 20:08 taaa wy ludzie (jam ufok) chcielibyscie tylko nas z bfg ropie***c pograj w Quaka tam sie naparza do wszystkiego co sie rusza... Film byl dobry zrecznie budowal atmosfere a ten ufok wszystko zwalil a wy byscie chcieli druga czesc "marsjanie atakuja" powodzenia qpcie sobie litr METAXY i krate piwa i tak jak ja w wakacje zmagajcie sie z ufokami we wlasnym domu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Signs 28.11.02, 20:53 mounted napisał: > taaa wy ludzie (jam ufok) chcielibyscie tylko nas z bfg ropie***c pograj w > Quaka tam sie naparza do wszystkiego co sie rusza... > Film byl dobry zrecznie budowal atmosfere a ten ufok wszystko zwalil a wy > byscie chcieli druga czesc "marsjanie atakuja" powodzenia qpcie sobie litr > METAXY i krate piwa i tak jak ja w wakacje zmagajcie sie z ufokami we wlasnym > domu sam ze soba sie zmagales, biedaku? ;-) film taki sobie - spodziewalem sie czegos w stylu obcego, czy w ostatecznosci independence day, a tu zupelnie cos innego :( i jeszcze ten obcy.. jemu ten gaz lecial z nadgarstka, czy tylko mi sie przywidzialo? Odpowiedz Link Zgłoś
decayro Re: Signs 29.11.02, 22:55 naprawdę dobrze budowane napięcie, choć pewnie w dużej mierze zasługa to Howarda Shore'a Fajny motyw krzyku i ptaków, przy okazji bodajze jedyne dobre zdjęcia tego obrazu I cholernie irytujące zakończenie w sumie nie ma w tym filmie nic szczególnego czy świerzego. Zupełnie nic. No... może poza Bo... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Signs 30.11.02, 19:01 decayro napisała: > > w sumie nie ma w tym filmie nic szczególnego czy świerzego. Zupełnie nic. > No... może poza Bo... i ta skazona woda? na poczatek moze i ciekawe, ale spodziewalem sie, zeta woda beda walczyc z kosmitami.. caly dom w szklankach - to juz bylo oczywiste :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
decayro Re: Signs 02.12.02, 11:47 mikolaj7 napisał: > > i ta skazona woda? na poczatek moze i ciekawe, ale > spodziewalem sie, zeta woda beda walczyc z kosmitami.. > caly dom w szklankach - to juz bylo oczywiste :-/ > finał w ogole jest powaznie uproszczony i to jest najwiekszy zazut (czyzby Shyamalan nie wiedział jak winien zakonczyc?). W całym tym koncowym oczyszczeniu brakowalo tylko glowy obcego nad kominkiem a to dziewcze jest rewelacyjne samo w sobie, trampeczki, sny, opsesje... Odpowiedz Link Zgłoś