Dodaj do ulubionych

wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem?

IP: proxy / 193.0.117.* 26.11.02, 08:36
Obserwuj wątek
    • Gość: tiges Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: *.wro.cdp.pl, / *.crowley.pl 26.11.02, 09:28
      Witam
      Cos pusto w zamku i ponuro ;) .. Jolajola .. u mnie podobny sprzecior robi za
      serwer i rutem pod linuksem ;) takie komputery moga sie jeszszcze przydac ;)

• Gość: Meve Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 09:31
      A nic, bawię się w detektywa- znam po prostu taką jedną Ruda, ale to chyba
      jednak nie to zwierzę:)))))
      Gratulacje dla Jolojoli.
      Vereen , zaraz będę do Ciebie pisała maila:))
      • Gość: monia Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: 217.97.138.* 26.11.02, 09:52
        A ja myślę, że się kawy napiję...:-)
      • Gość: vereen Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.11.02, 09:55
        Czekam z niecierpliwością:)) Niestety jestem uwięziona w domu, bo Chomik znów
        jest zapaleniooskrzelny i naantybiotykach:((( Pozdrawiam wszystkich i zdrowia
        życzę.:)
        • Gość: Meve Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 10:23
          Paskudna ta jesień w tym oku, jak już mi sie wydawało, że ozdrowiałam, to
          dzisiaj z powrotem zabrałam podręczną apteczkę do pracy.
          Może przylezie jakiś mróz i te zarazy wytlucze?
          Oby.
          pzdr
          • Gość: monia Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: 217.97.138.* 26.11.02, 10:43
            Tęskno mi już trochę za jakimś śniegiem. I delikatnym mrozem. Tylko BEZ wiatru!
            No bo w końcu - co będziemy się oszukiwali? Jest jesień, zaraz zima będzie więc
            ma być zimniej. I śnieżniej...A nie -takie wiosny udawanie...A poza tym - kto
            chciałby mieć takie święta???
            Meve...płoszysz futrzaka...:-)
            • Gość: monia Re: P.S... IP: 217.97.138.* 26.11.02, 10:47
              No i oczywiście - zdrowia życzę....Vereen - czyżby Chomik boso po mieszkniu
              biegał??? Biedak, tak choruje...:-(
              • jolajola1 wtoreczek 26.11.02, 11:38
                witam, jużem po sniadaniowym "kakałku"
                w nocy, jak jestem na spacerze z Azorem, to wiatr północny już pachnie
                śniegiem, zima biała za moment pewnie zacznie kąsać, ach - śnieżne święta !...

Meve, cna Królowo, ja tez się ostatnio bawiłam w detektywa i oto rezultaty :
                TIGESIE, CZUJ SIE ROZSZYFROWANY !!!
                Wiem gdzie i jako kto pracuje nasz efl !!! Kupiłam elfie pismo (Akademia corel
                draw - super pomysł!) i przeszukałam stopkę wydawniczą .... wow !
                • Gość: monia Re: wtoreczek IP: 217.97.138.* 26.11.02, 11:56
                  ...ojejejejejejeeej...strach się bać, no, naprawdę! :-) Gdyby nie fakt, że nie
                  mam nic do ukrycia, to nie wiem...:-) Widać we mnie duch Szerloka śpi
                  słodko...A sama jakoś nadmiernie się nie utajniam. Taka mało skomplikowana ze
                  mnie osoba. Rozumiem, że RUDA u nas jest wiewiórą a gdzieś na innym forumie
                  REDem, tak? To już i tak dobrze, że nie RED DRAGONem. No i fajnie, że czasem na
                  kawę czy jajecznicę na boczku zajrzy. :-)
                • Gość: tiges Re: wtoreczek IP: *.wro.cdp.pl, / *.crowley.pl 26.11.02, 13:06
                  aaaaa :) rozszyfrowali mnie :D .. ide sie zaszyc do lasu ;) zartuje ;)
                  • Gość: Meve Re: wtoreczek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 13:24
                    Nie ma się co bać, królowym, damom i różnej maści stworom w jesienne dni
                    swawolić sie zchciało, krotochwilne gimnastyki mózgowe uprawiać:)))
                    A tak w ogóle, to pazdrawlaju:))
                    Mrve lekko nietrzeźwa po ziołowej herabcie bronchicum czy cóś:)
                    • jolajola1 Re: wtoreczek 26.11.02, 13:49
                      Gość portalu: Meve napisał:
                      > Nie ma się co bać, królowym, damom i różnej maści stworom w jesienne dni
                      > swawolić sie zchciało, krotochwilne gimnastyki mózgowe uprawiać:)))
                      ....

tylko mózgowe gimnastyki, na inne za zimno, nawet mój rowet mchem porasta na
                      balkonie
                      • Gość: monia Re: wtoreczek IP: 217.97.138.* 26.11.02, 14:01
                        Najważniejsze, abyśmy my nie zaczęli mchem porastać :-) Trzeba spacerować,
                        spacerować...:-) No i co to za zimno, kobieto??!! Zimno to dopiero
                        będzie...teraz jest nieprzyjemnie chłodno :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka