Gość: RED IP: proxy / 193.0.117.* 26.11.02, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tiges Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: *.wro.cdp.pl, / *.crowley.pl 26.11.02, 09:28 Witam Cos pusto w zamku i ponuro ;) .. Jolajola .. u mnie podobny sprzecior robi za serwer i rutem pod linuksem ;) takie komputery moga sie jeszszcze przydac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 09:31 A nic, bawię się w detektywa- znam po prostu taką jedną Ruda, ale to chyba jednak nie to zwierzę:))))) Gratulacje dla Jolojoli. Vereen , zaraz będę do Ciebie pisała maila:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: 217.97.138.* 26.11.02, 09:52 A ja myślę, że się kawy napiję...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 26.11.02, 09:55 Czekam z niecierpliwością:)) Niestety jestem uwięziona w domu, bo Chomik znów jest zapaleniooskrzelny i naantybiotykach:((( Pozdrawiam wszystkich i zdrowia życzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 10:23 Paskudna ta jesień w tym oku, jak już mi sie wydawało, że ozdrowiałam, to dzisiaj z powrotem zabrałam podręczną apteczkę do pracy. Może przylezie jakiś mróz i te zarazy wytlucze? Oby. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wewtorekmevekrólovoaleocochodziztymdragonem? IP: 217.97.138.* 26.11.02, 10:43 Tęskno mi już trochę za jakimś śniegiem. I delikatnym mrozem. Tylko BEZ wiatru! No bo w końcu - co będziemy się oszukiwali? Jest jesień, zaraz zima będzie więc ma być zimniej. I śnieżniej...A nie -takie wiosny udawanie...A poza tym - kto chciałby mieć takie święta??? Meve...płoszysz futrzaka...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: P.S... IP: 217.97.138.* 26.11.02, 10:47 No i oczywiście - zdrowia życzę....Vereen - czyżby Chomik boso po mieszkniu biegał??? Biedak, tak choruje...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 wtoreczek 26.11.02, 11:38 witam, jużem po sniadaniowym "kakałku" w nocy, jak jestem na spacerze z Azorem, to wiatr północny już pachnie śniegiem, zima biała za moment pewnie zacznie kąsać, ach - śnieżne święta !... Meve, cna Królowo, ja tez się ostatnio bawiłam w detektywa i oto rezultaty : TIGESIE, CZUJ SIE ROZSZYFROWANY !!! Wiem gdzie i jako kto pracuje nasz efl !!! Kupiłam elfie pismo (Akademia corel draw - super pomysł!) i przeszukałam stopkę wydawniczą .... wow ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtoreczek IP: 217.97.138.* 26.11.02, 11:56 ...ojejejejejejeeej...strach się bać, no, naprawdę! :-) Gdyby nie fakt, że nie mam nic do ukrycia, to nie wiem...:-) Widać we mnie duch Szerloka śpi słodko...A sama jakoś nadmiernie się nie utajniam. Taka mało skomplikowana ze mnie osoba. Rozumiem, że RUDA u nas jest wiewiórą a gdzieś na innym forumie REDem, tak? To już i tak dobrze, że nie RED DRAGONem. No i fajnie, że czasem na kawę czy jajecznicę na boczku zajrzy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: wtoreczek IP: *.wro.cdp.pl, / *.crowley.pl 26.11.02, 13:06 aaaaa :) rozszyfrowali mnie :D .. ide sie zaszyc do lasu ;) zartuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: wtoreczek IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.11.02, 13:24 Nie ma się co bać, królowym, damom i różnej maści stworom w jesienne dni swawolić sie zchciało, krotochwilne gimnastyki mózgowe uprawiać:))) A tak w ogóle, to pazdrawlaju:)) Mrve lekko nietrzeźwa po ziołowej herabcie bronchicum czy cóś:) Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: wtoreczek 26.11.02, 13:49 Gość portalu: Meve napisał: > Nie ma się co bać, królowym, damom i różnej maści stworom w jesienne dni > swawolić sie zchciało, krotochwilne gimnastyki mózgowe uprawiać:))) .... tylko mózgowe gimnastyki, na inne za zimno, nawet mój rowet mchem porasta na balkonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: wtoreczek IP: 217.97.138.* 26.11.02, 14:01 Najważniejsze, abyśmy my nie zaczęli mchem porastać :-) Trzeba spacerować, spacerować...:-) No i co to za zimno, kobieto??!! Zimno to dopiero będzie...teraz jest nieprzyjemnie chłodno :-) Odpowiedz Link Zgłoś