jolajola1 17.12.02, 09:36 Czyżby cała Mevelandia et consortes się rzucili w wir zakupówsprzątaniagotowania ??? Albo, nie daj boże, pomór grypowy podotykał Mevelandczyków z pociechami ??? Gdzie jesteście ???? Smutno bez was ..... rozżalona jolajola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Meve Re: Wtorek i pustelniki IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 09:56 Witam i o zdrowie pytam. Skrzaty pucują zamek - bo Królowa czasu nie ma. Myśli o prezezncie dla samej siebie:)Driady włosy anieslskie przędą, Mysza nie moze doczekać się choinki do tego stopnia, że pytana, co chce na prezent, odpowiada: chinkę - jedną dużą a drugą taka małą jak babcia:))) Kawa dla wszystkich , plus malutki kawalątek pierniczka Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Wtorek i pustelniki 17.12.02, 10:04 Gość portalu: Meve napisał(a): > ... > Kawa dla wszystkich , plus malutki kawalątek pierniczka ? ? ? dyjeta przedświąteczna ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RED JA NIE MOGŁAM DZIŚ WSTAĆ!!!!!!! W OGÓLE!!!!!! IP: proxy / 193.0.117.* 17.12.02, 10:19 SPÓŹNIŁAM SIĘ DO PRACY 2 GODZINY!!!! CHYBA SIĘ ZARAZ ZAGOTUJĘ Z NERWÓW!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: JA NIE MOGŁAM DZIŚ WSTAĆ!!!!!!! W OGÓLE!!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 10:33 Nie gotuj się RED, nie gotuj. Bo wiewiórę stres zeżre. Orzecha, dziadka do orzechów i wal po głowie temu, co się nawinie. jakoś odreagować trzeba:) Oczywiście orzeszkiem go wal , orzeszkiem, a nie dziadkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Wtorek i pustelniki IP: luthien:* / 192.168.1.* 17.12.02, 12:33 Gość portalu: Meve napisał(a): > > > Kawa dla wszystkich , plus malutki kawalątek pierniczka Dla rekonwalescentki duży kawał piernika, by sił nabrała :-( Monia Wypełzająca z Big Przeziębienia A miało być tak pięknie w tym tygodniu...mycie okien...pucowanie łazienki...zakupowe szaleństwa..:-( No i teraz tylko to zakupowe szaleństwo mi pozostanie :-) Pozdrawiam z pieleszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Monia wypełzająca IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 17.12.02, 12:48 Ajajajajjjajaj, to nie kawa dla Moni, tylko herbata z imbirem i dwa wielkie kawały piernika. Zdrowiej! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: Monia wypełzająca 17.12.02, 12:55 nie pełzaj za nisko, sniegu napadało, brzuszek sobie pomoczysz :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Monia wypełzająca IP: luthien:* / 192.168.1.* 17.12.02, 13:38 Nienienie...kawa ze mlekiem, koniecznie kawa! Sił i dopingu mi potrzeba! Z korzennych to ewentualnie kieliszeczek krupniku :-) Kawa paruje...pierniczek pyszny...ulubiona kapela przygrywa...fajnie jest...:-) Ale to sprzątanie komnat...:-) Odpowiedz Link Zgłoś