Gość: JEDI IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.01, 14:48 Genialna zapowiedz wielkiego filmu-enigmatyczna,mroczna.Lucas to master Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwestr Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: 192.168.101.* 07.11.01, 21:50 gdzie można to zobaczyć (ściągnąć)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanee Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.01, 12:58 Do appla możesz się nie dopchać-jest w dodatku powolny, polecam Imperial City Online- www.starwars.4net.pl. Trailer jest w formacie dla Quicktime'a,ale do odtworzenia pliku o największej rozdzielczości potrzebny jest Quicktime 5 Pro,płatny. Moim zdaniem teaser bardziej przypomina "Reboota" niż Gwiezdne Wojny.Sam zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 15:45 Widziałem,jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loyd Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 13:23 Juz nie moge sie doczekac maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 16:29 Własnie obejrzałem trzeci zwiastun-serce zatrzymało się na 70 sek-to będzie zajebisty film,napewno lepszy od Episode1!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greedo Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 14:27 Jestem dobrze zapoznany z treścią Epizodu 2 i zapewniam cię że ten film będzie na 100 % lepszy od Episode1.Przekonacie się 16 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: 217.97.129.* 20.12.01, 10:01 Mam nadzieje ze bedzie zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weaver Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.12.01, 21:10 Po zwiastunach wnioskuje ze bedzie zajebisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plo Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.01.02, 23:55 Też znam co nieco z fabuły "Ataku Klonów" i też uważam iż film będzie zdecydowanie lepszy od "Mrocznego Widma". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vovo Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.zus.pl 21.12.01, 13:00 Mam nadzieję, że nie przesłodzą romansu - no i gdzie te klony? Z przeciwników widziałem tylko Bobbę Fetta. I niech im Mace Vindu (Samuel Jackson) skopie białe dupska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEDI Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.12.01, 15:44 Widziałeś nie Boba,tylko Jango Fetta.Boba będzie klonem Jango(darem od Dooku).Sprzeciwnikówm będziesz miał przebiegłego,genialnego Palpatine..no i Hrabiego Dooku ze swoimi oddziałami...do tego dojdzie jeszczse pewna bestia Reek,ale STOP..nie będe spoilerował.Wiec zatem że nasi bohaterowie będą mieli z kim walczyć,a i na Mace'a Windu sie nie zawidziesz(ma stoczyć spektakularną walke,a może i dwie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer 21.12.01, 17:59 Gość portalu: JEDI napisał(a): > Widziałeś nie Boba,tylko Jango Fetta.Boba będzie klonem Jango(darem od > Dooku).Sprzeciwnikówm będziesz miał przebiegłego,genialnego Palpatine..no i > Hrabiego Dooku ze swoimi oddziałami...do tego dojdzie jeszczse pewna bestia > Reek,ale STOP..nie będe spoilerował.Wiec zatem że nasi bohaterowie będą mieli z > > kim walczyć,a i na Mace'a Windu sie nie zawidziesz(ma stoczyć spektakularną > walke,a może i dwie:)) A moglbys cos o tym napisac wiecej? tzn. o fabule Ep. II? Jak nie chcesz na forum to nie obraze sie za cos poslango na priva :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dole Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 13:59 Słyszałem że ten film świadczy o tym,iż wrócił stary,dobry Lucas ze starej trylogii!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.12.01, 23:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dani Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.12.01, 13:56 Gość portalu: JEDI napisał(a): > Genialna zapowiedz wielkiego filmu-enigmatyczna,mroczna.Lucas to master Lucas nie jest rezyserem tego filmu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEDI Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 16:44 Pomyśl pierw zanim coś napiszesz-George Lucas jest reżyserem tego filmu!!!! Sprawdz to sobie na byle jakiej filmowej stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vanee Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 17:22 Lucas NIESTETY jest reżyserem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Han Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.01.02, 21:20 To już w tym roku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marius Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warburg.com 02.01.02, 21:36 Lucas jest rezyserem i producentem tego filmu. Apropos, swiatowa premiera w maju, ale w Polsce film ukaze sie ze dwa miesiace pozniej ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEDI Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.01.02, 16:37 Nie,W Polsce ten film też wchodzi 16 maja(tego roku),wejdz sobie na strone dystrybutora albo strone Star Wars. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer 03.01.02, 21:51 Gość portalu: JEDI napisał(a): > Nie,W Polsce ten film też wchodzi 16 maja(tego roku),wejdz sobie na strone > dystrybutora albo strone Star Wars. albo inny watek na tym forum, pt 'AOTC' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marius Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warburg.com 04.01.02, 18:44 no to cieszmy sie, ze tym razem nie jestesmy do tylu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kand Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 12:01 To naprawde wspaniale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzo Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.radom.pl 12.01.02, 18:36 Zostałem mile zaskoczony wieścia , że premiera ma być na równi ze światową. To znak że zbliżamy sie do zachodu. Co do filmu to nie jaram się za bardzo żeby potem nie doznać rozczarowania i mimo wszytko bardziej wyczekuje filmu "Fellowship of the Ring" nish drugiej części gwiezdnej sagi. Napewno jednak wybiorę się do kina by podziwiać wdzięki przepieknej Natalie Portman Ps. Widzieliście jak ona wygladałą w trailerze 'Forbidden Love' ??? Masakra! Świetnie na takie piękności patrzeć i to bez takiego strasznego makijażu jak w jedynce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HMMM Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 13:18 Rzeczywiscie ,Portman to nie zla laseczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dooku Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.02, 17:54 Zwiastun Attack of the Clones bedzie wyswietlany przed kazdym seansem Harry Pottera. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer 19.01.02, 14:45 Gość portalu: Dooku napisał(a): > Zwiastun Attack of the Clones bedzie wyswietlany przed kazdym seansem Harry > Pottera. chyba nie bardzo. bylem na premierze i nie widzialem czegos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dooku Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.02, 10:34 A ja bylem i zobaczylem zwiastun Wldacy pierscieni i Attack of the Clones.Moze byles w jakims mniejszym kinie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer 20.01.02, 23:43 Gość portalu: Dooku napisał(a): > A ja bylem i zobaczylem zwiastun Wldacy pierscieni i Attack of the Clones.Moze > byles w jakims mniejszym kinie. hehe, dopiero jak poslalem wypowiedz to sobie uzmyslowilem, ze w tym kinie nie daja reklam, a kino calkiem duze. kazdy krakowianin zna ARS, najlepsze kino w miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zojka Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.waw-smy.leased.ids.pl 21.01.02, 14:54 Byłam Na Harrym i widziałam i zapowiada się przesłodzone techno romansidło z elementami sztuk walki i komputerem. I dubbing zaprezentowany w trajlerze (mam nadzieję, że roboczy) był gorzej niż żenujący. Postaci z Pszczółki Maji czytające Gwiezdne WOjny.. Jak dla mnie to wieje grozą, a Jedyneczka było poprostu przeokropna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEDI Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 17:49 To przez ten dubbing tak dziwnie sie odbiera ten zwiastun,a zapewniam cie ze Episode2 nie bedzie romansidlem,tylko mroczna polityczna intryga Kanclerza Palpatina(romans bedzie tylko tlem).Zreszta ten zwiastun byl robiony po to aby pokazac ten watek,wlasciwy trailer, mowiacy o wlasciwej fabule Attack of The Clones bedzie puszczony w kwietniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CC Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 12:16 Racja Jedi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: 193.0.117.* 30.01.02, 19:21 Najbardziej niepokoji coć innego. Z mniej lub bardziej oficjalnych zapowiedzi wynika, że AOTC będzie podobny do Imperium. I dobrze, im mroczniej tym odcinek sagi wypadał lepiej. A pierwsza trylogia powinna być bardzo mroczna. Ale tu pojawia się problem. Obciętej ręki Anakina Skywalkera. Czy nad tą rodziną ciąży jakieś straszliwe fatum (scenarzysta!). Nie za dużo obciętych rąk? Czy AOTC nie będzie zjadaniem własnego ogona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:04 obejrzyj trailer z orginalnym dzwiekiem - "one day i will be the most powerfull Jedi ever" w tym slychac niemal oddech Vadera i buczenie mieczy swietlnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xamel Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.nowy-targ.sdi.tpnet.pl 01.02.02, 18:01 Gość portalu: Dooku napisał(a): > Zwiastun Attack of the Clones bedzie wyswietlany przed kazdym seansem Harry > Pottera. to chyba jedyny powod ktory moze mnie zmusic do pojsca na HP do kina ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 dubbing AOTC 30.01.02, 15:35 slyszalem, ze ma byc tylko dubbing... ktos cos wie o tym? nie chce znowu sluchac polskich glosow.ostatnio to byla porazka i teraz nie bedzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEDI Re: dubbing AOTC IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 18:02 Nie,bedzie tak jak w przypadku Mrocznego Widma-kopie z dubbingiem i z napisami,a nawet tych zepsutych(czyt.zdubbingowanych)bedzie mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JEDI Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.03.02, 15:16 Juz dzisiaj wychodzi czwarty zwiastun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer 10.03.02, 16:32 Gość portalu: JEDI napisał(a): > Juz dzisiaj wychodzi czwarty zwiastun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz? a ja zacofany nie ogladnalem zadnego... nie suzkal w necie, a przed wladca i harrym potterem nie mialem zadnego zwiastunu :-(((( tylko ocenas eleven, ale to nie to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LeNiuch Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.gwl.koszalin.tpnet.pl 11.03.02, 21:44 Atak Klonów? To pewnie będzie sporo atrakcji dendrologicznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: 193.0.117.* 12.03.02, 15:21 Ostatni z trailerów można zobaczyć na www.starwars.org.pl/ Miłego oglądania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniak Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.03.02, 16:12 Jak dla mnie Clone War wymiata. IMO trochę za dużo efektów opierających się jedynie na komputerach, ale i tak jest świetny. "Relased Clone War has" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dooku Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.03.02, 17:05 Ten zwiastun jest totalny,a film przypomina The Empire Stikes Back. No i te Star destroyery i oczywiscie hipnotyzujacy Christopher Lee w roli Hrabiego Dooku.......jeszcze zajawkowe teksty Kanclerza Palpatine'a :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sith Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 19:00 Wszystko to jest prawda-trailer wymiata!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: 212.33.87.* 15.03.02, 17:10 Ale czy film będzie tak samo dobry jak trailer? Mroczne Widmo też miało dobry trailer, a było bardzo nudne .. Niech tylko rzeczywiście przypomina Imperium Kontratakuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer 15.03.02, 23:07 Gość portalu: Alex napisał(a): > Ale czy film będzie tak samo dobry jak trailer? Mroczne Widmo też miało dobry > trailer, a było bardzo nudne .. Niech tylko rzeczywiście przypomina Imperium > Kontratakuje ... Imperium Kontratakuje to najlepsza czesc SW... ech... zeby tak ep 2 tez byl taki... ale czy ep 1 naprawde byl nudny? mnie nie znudzil, raczej zawiodl swoja kiczowatoscia, ale na pewno rozwlekly i nudny nie byl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Star Wars Episode2:Attack of the Clones Trailer IP: 193.0.117.* 16.03.02, 12:13 Niestety Mroczne Widmo było przydługie i nudne (swoją drogą kiczowate tyż). Choć gdyby je przemiksować - wyciąć dłużyżny na początku - wyszedłby dużo lepszy film. Podobno w USA ktoś przemontarzował film i efeekt był bardzo przyzwoity ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re:Attack of the Clones Pierwsza recenzja IP: 212.33.87.* 23.03.02, 09:23 W sieci pojawiła się pierwsa recenzja AOTC, osoby która twierdzi, że film widziała. Podobno. Osobie tej film podobał się, porównywała go z ESB. Praiwe ma nie być w filmie Jar-Jara (tylko 15 sekund), Count Doku (nowy Sith) powie Obi- Wanowi, że Palmatine jest Sithem, będzie słynna już scena batalistyczna z setkami Jedi, a Count Doku będzie toczył pojedynek z Yodą. Oczywiście większość tego można było wywnioskować z trailerów,a więc nie wiadomo: widział czy nie widział, o to jest pytanie. Może to tylko szum na 2 miesiące przed premierą, aby rozgrzać fanów. A może Lucasowi rzeczywiście udało nakręcić się film porównywalny z ESB (łatwiej zawsze kręcić historie kończącą się źle ...) Odpowiedz Link Zgłoś