Gość: Wromario IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.01.02, 04:01 Ciekaw jestem, który lepszy. Do Matrixa nie dają takich fajnych figurek niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: Pojedynek: POWER RANGERS vs MATRIX 03.01.02, 21:25 Gość portalu: Wromario napisał(a): > Ciekaw jestem, który lepszy. Do Matrixa nie dają takich fajnych figurek > niestety :( Az mi sie slabo robi ... z czym Ty porownujesz takie cudo jak Matrix? Z jakims gownem, ktore jak ogladalem to mialem wrazenie, ze bylo krecone przez amatorowi to kamera, ktora zlozyli chyba tez sami (podobnie kostiumy, choreografia, fabula...), po prostu jeden wielki kicz. A Matrix to jest po prostu o pare klas lepszy. Jak mozesz te filmy porownywac?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wromario Re: Pojedynek: POWER RANGERS vs MATRIX IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.01.02, 07:50 mikolaj7 napisał(a): > Az mi sie slabo robi ... Przepraszam, jeśli naraziłem na szwank twoje zdrowie :) Próbowałem jakoś odreagować, po tym, kiedy ktoś zestawiał klasykę fantastyki z fastfoodową, pretensjonalną, infantylną opowiastką wpisującą się w discopolowe gusta, wywołując tym dyskusję zamiast kpin. Zestawienie jest równie niemądre. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pojedynek: POWER RANGERS vs MATRIX 04.01.02, 18:32 Gość portalu: Wromario napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > > Az mi sie slabo robi ... > > Przepraszam, jeśli naraziłem na szwank twoje zdrowie :) > Próbowałem jakoś odreagować, po tym, kiedy ktoś zestawiał klasykę fantastyki z > fastfoodową, pretensjonalną, infantylną opowiastką wpisującą się w discopolowe > gusta, wywołując tym dyskusję zamiast kpin. Zestawienie jest równie niemądre. nie przesadzasz porownujac HP do takich rzeczy? Chcialbym zauwazyc, ze to niedlugo czeka lotra. np. gra karciana juz jest. a i porownania HP do lotra sa nie na miejscu, bo to rozne gatunki. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Pojedynek: POWER RANGERS vs MATRIX 04.01.02, 13:14 Ej no, gosciu, jak nie dodaja, jak dodaja? W sklepie z zabawkami (chyba juz go nie ma) przy Pl. Konstytucji w Wawie mozna bylo kupic figurki z agentami i cala zaloga Nabuchodonozora. Wyglada wiec na to, ze Power Rangers na zagrodzie rowni Matrixowi. ;)) A serio: Matrixa oglada sie, bo sie fajnie oglada - po prostu dobry film, widzialem go zreszta 25 razy i znam go na pamiec. Ale jesli chodzi o poziom smiechu, to ogladajac PR mozna sie zsikac ze smiechu (o malo mi sie to nie przydarzylo). Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pojedynek: POWER RANGERS vs MATRIX 04.01.02, 18:29 ignatz napisał(a): > Ej no, gosciu, jak nie dodaja, jak dodaja? W sklepie z zabawkami (chyba juz go > nie ma) przy Pl. Konstytucji w Wawie mozna bylo kupic figurki z agentami i cala > > zaloga Nabuchodonozora. Wyglada wiec na to, ze Power Rangers na zagrodzie rowni > > Matrixowi. ;)) > A serio: Matrixa oglada sie, bo sie fajnie oglada - po prostu dobry film, > widzialem go zreszta 25 razy i znam go na pamiec. Ale jesli chodzi o poziom > smiechu, to ogladajac PR mozna sie zsikac ze smiechu (o malo mi sie to nie > przydarzylo). Nie powiedzialbym, ze PR sa smieszni, dzis w przerwie skokow narciarskich przelaczylem na chiwle na Polsat (chyba) i tam szlo PR. Walczyli ze zmutowanym indykiem, ktory w reku trzymal rure od odkurzacza. Przeciez to jakies szalenstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Pojedynek: POWER RANGERS vs MATRIX 04.01.02, 18:59 No i wlasnie to dla mnie jest smieszne - ubostwo srodkow wyrazu, u bostwo aktorstwa, ubostwo wszystkiego! Po prostu kretynstwo do entej potegi, a takie rzeczy mnie bawia do lez. No ale coz, nie kazdy ma takie poczucie humoru jak ja - z czego sie ogromnie ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Pojedynek: POWER RANGERS vs MATRIX 06.01.02, 20:02 ignatz napisał(a): > No i wlasnie to dla mnie jest smieszne - ubostwo srodkow wyrazu, u bostwo > aktorstwa, ubostwo wszystkiego! Po prostu kretynstwo do entej potegi, a takie > rzeczy mnie bawia do lez. No ale coz, nie kazdy ma takie poczucie humoru jak > ja - z czego sie ogromnie ciesze. owszem, mnie bawilo kiedys, ale sie przejadlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiam No pewnie, że MATRIX!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.01.02, 22:26 Power Rangers to zero w porównaniu z Matrixem! PR nie ma żadnej mądrej fabuły, która by cię męczyła po nocach, a po Matrixie nie mogłam w ogóle zasnąć, tak mnie zafascynowało. Ale to właśnie jest fajne. Po za tym strasznie lubię Keanu Reewsa. Odpowiedz Link Zgłoś