Gość: anita IP: *.chello.pl 31.01.02, 12:09 KTO WYGRA WYPOWIEDZCIE SIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zetka Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT IP: *.we1.tuniv.szczecin.pl 31.01.02, 12:36 > KTO WYGRA WYPOWIEDZCIE SIE HP dopiero co dostal (w dyskusji) od Gandalfa, to teraz sie byle Voldemortem (ktory nawet HP nie umial pokonac) podpieracie? Czy myslisz, ze Voldemort mialby szanse z poteznym Sarumanem? Jak jego pokona, to niech zaczyna z Gandalfem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj7 Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT IP: *.chello.pl 31.01.02, 14:38 ja uważam że Voldemort by zwyciężył Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT IP: *.we1.tuniv.szczecin.pl 01.02.02, 12:33 > ja uważam że Voldemort by zwyciężył Gratuluje slepej wiary i samozaparcia... byle gadzina z bajki mialby sie rownac z prawdziwym magiem fantasy? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 cholerny oszust!!! 01.02.02, 20:38 Gość portalu: ZetKa napisał(a): > > ja uważam że Voldemort by zwyciężył > Gratuluje slepej wiary i samozaparcia... > byle gadzina z bajki mialby sie rownac z prawdziwym magiem fantasy? ZetKa co ty mowisz to nie pisalem ja! zawsze pisze z zalogowanego konta i nie mam chello. uwazam, ze takie watki sa durne i odcinam sie od wypowiedzi oszusta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 18:43 jestem mikolaj7, kocham się w pani An - Nah Idziemy do łóżka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT IP: *.chello.pl 31.01.02, 18:42 O, nowa wersja starego wątku!!! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT IP: 217.97.138.* 01.02.02, 12:36 Gość portalu: anita napisał(a): > KTO WYGRA WYPOWIEDZCIE SIE na razie wygrywa ludzka głupota w wymyslaniu podobnych sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 ludzie! jakis horror!!! 01.02.02, 20:39 jakis debil sie pode mnie podszywa - informuje, ze zawsze, ale to zawsze pisze z konta na gazecie i nie mam chello tylko sdi, wiec niech sie ten oszust wali na ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksnadra Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT 02.02.02, 12:32 temat troche jak dla debili to są dwa inne światy, więc po co wymyślać coś takiego lepiej wymyśl jakiś inny i CIEKAWY temat. a zresztą coś podobnego już było!!! życze miłego myślenia P.S. ludzie na cholere są wam muzgi skoro ich nie urzywacie??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj7 Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT IP: 217.117.129.* 03.02.02, 21:00 No kto by mógł by się pod siebie podszywać:)))))). UWAGA!!! To jeszcze inny podszywacz. A może jesteśmy efektem testów genetycznych?? Forumowicz Mikolaj7 i Owieczka Dolly. HMMM ___ DIG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: GANDALF VS LORD VOLDEMORT IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.02, 18:40 A do cholery, po co niby mieliby ze sobą walczyć?! Valdek chce Pottera, a Gandalf Saurona i Sarumana... Pzdr, mm Odpowiedz Link Zgłoś