Dodaj do ulubionych

Ta fałszywa Gocha

IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 16:03
Czy znacie bardziej falszywa osobke niz Gocha. Co ona sobie wyobraza, ze jest
najpiekniejsza i najmadrzejsza? kiedy wreszcie mieszkancy domu bb zmadrzeja i
ja nominuja? Czyzby znwu jej sie udalo i przejdzie "fuksem' di finalowej
trojki? Wielki Bracie ratuj!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ddf Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 16:11
      lisek gosia to wredna suka. ale czemu manuela tego nie widzie? moze ją
      przekabaciła?
      • Gość: debie Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 16:16
        Biedna Manuelka nie wie z kim sie zadaje. Podobnie
        Janusz, ktory stwierdzil, ze Gocha i Alicja to
        ostatnie osoby ktore bedzie nominowal.
      • Gość: Lidka Re: Ta fałszywa Gocha IP: 195.116.71.* 11.06.01, 16:26
        Gość portalu: ddf napisał(a):

> lisek gosia to wredna suka. ale czemu manuela tego nie widzie? moze ją
        > przekabaciła?

A moze wlasnie, mieszkajac tam razem juz prawie 100 dni, bardzo dobrze sie ci
        mieszkancy znaja.
        I na ten przyklad Malgosia suka jest tylko dla ciebie i podobnych, a dla nich
        PRZYJACIELEM?
        czyzbys slyszal/a, jak obgaduje np.Janusza lub Manuele, albo Klaudiego?
        Nigdy tego nie robila. Jedyny jej grzech, to brak sympatii do Ali; ale na Boga,
        ma do tego prawo i ta antypatia jest WZAJEMNA.
        Ala to dla mnie skrzyzowanie galarety z wazelina; a goska ma po prostu jaja.
        I jest cool.
        pozdro.
        • Gość: widz Re: Ta fałszywa Gocha IP: 213.25.226.* 11.06.01, 16:35
          masz racje . Mieszkańcy ją lubią.To tylko Tvn zrobił z niej czarownice.Ale to
          do ludzi nie trafia.TVN pokazało kilka wycinków gdy goska mówiła o ali i cały
          kraj jest przeciw niej.Polecam przekaz Cyfry+.tam mozna sobie wyrobić własne
          zdanie na temat mieszkańców.
          • Gość: Mario Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.pl 12.06.01, 00:33
            Gość portalu: widz napisał(a):

> masz racje . Mieszkańcy ją lubią.To tylko Tvn zrobił z niej czarownice.Ale to
            > do ludzi nie trafia.TVN pokazało kilka wycinków gdy goska mówiła o ali i cały
            > kraj jest przeciw niej.Polecam przekaz Cyfry+.tam mozna sobie wyrobić własne
            > zdanie na temat mieszkańców.

Właśnie oglądam Cyfrę + i utwierdza mnie w tym , że Gocha to fałszywy prymityw.

• Gość: GRZES Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.proxy.aol.com 11.06.01, 23:56
          Gość portalu: Lidka napisał(a):

KTOZ BY INNY MOGL POPIERAC "MALGONIE" JAK NIE OSOBA O TAKIM SAMYM
          CHARAKTERKU.
          JESZCZE RAZ DZIEKUJE ZA ODDANIE ZA MNIE GLOSU W CZASIE OSTATNIEGO GLOSOWANIA.
          SZKODA TYLKO , ZE KONCOWY WYNIK NIE BYL PO TWOJEJ MYSLI

GRZES

> Gość portalu: ddf napisał(a):
          >
          > > lisek gosia to wredna suka. ale czemu manuela tego nie widzie? moze ją
          > > przekabaciła?
          >
          > A moze wlasnie, mieszkajac tam razem juz prawie 100 dni, bardzo dobrze sie ci
          > mieszkancy znaja.
          > I na ten przyklad Malgosia suka jest tylko dla ciebie i podobnych, a dla nich
          > PRZYJACIELEM?
          > czyzbys slyszal/a, jak obgaduje np.Janusza lub Manuele, albo Klaudiego?
          > Nigdy tego nie robila. Jedyny jej grzech, to brak sympatii do Ali; ale na Boga,
          >
          > ma do tego prawo i ta antypatia jest WZAJEMNA.
          > Ala to dla mnie skrzyzowanie galarety z wazelina; a goska ma po prostu jaja.
          > I jest cool.
          > pozdro.

• aidka Re: Gocha 12.06.01, 00:28
          Gość portalu: Lidka napisał(a):

> A moze wlasnie, mieszkajac tam razem juz prawie 100 dni, bardzo dobrze sie ci
          > mieszkancy znaja.
          > I na ten przyklad Malgosia suka jest tylko dla ciebie i podobnych, a dla nich
          > PRZYJACIELEM?
          > czyzbys slyszal/a, jak obgaduje np.Janusza lub Manuele, albo Klaudiego?
          > Nigdy tego nie robila. Jedyny jej grzech, to brak sympatii do Ali; ale na Boga,
          >
          > ma do tego prawo i ta antypatia jest WZAJEMNA.
          > Ala to dla mnie skrzyzowanie galarety z wazelina; a goska ma po prostu jaja.
          > I jest cool.
          > pozdro.

Kolejny raz zgadzamy się ze sobą.
          Gosia jest kimś.
          Jest ciekawa.
          Normalna.
          Ma kompleksy.
          Sympatie.
          Antypatie.
          Łzy.
          Śmiech.
          Złość po odstawieniu nikotyny.
          Ma swoje zdanie.
          Żyje.
          Nie wygłasza przemówień pod publikę.
          Nie kryje przed nikim, że nie lubi Ali. Także przed Alą tego nie udaje.
          Ale stać ją na to, by Alicję, gdy widzi, że jest jej naprawdę źle.
          Jak powiedziałaś :
          Ma jaja.
          Po prostu.
          pozdr.
          aidka
          • Gość: Ralf Re: Gocha IP: 212.76.32.* 12.06.01, 00:46
            aidka napisał(a):

> Gość portalu: Lidka napisał(a):
            >
            > > A moze wlasnie, mieszkajac tam razem juz prawie 100 dni, bardzo dobrze sie
            > ci
            > > mieszkancy znaja.
            > > I na ten przyklad Malgosia suka jest tylko dla ciebie i podobnych, a dla n
            > ich
            > > PRZYJACIELEM?
            > > czyzbys slyszal/a, jak obgaduje np.Janusza lub Manuele, albo Klaudiego?
            > > Nigdy tego nie robila. Jedyny jej grzech, to brak sympatii do Ali; ale na
            > Boga,
            > >
            > > ma do tego prawo i ta antypatia jest WZAJEMNA.
            > > Ala to dla mnie skrzyzowanie galarety z wazelina; a goska ma po prostu jaj
            > a.
            > > I jest cool.
            > > pozdro.
            >
            > Kolejny raz zgadzamy się ze sobą.
            > Gosia jest kimś.
            > Jest ciekawa.
            > Normalna.
            > Ma kompleksy.
            > Sympatie.
            > Antypatie.
            > Łzy.
            > Śmiech.
            > Złość po odstawieniu nikotyny.
            > Ma swoje zdanie.
            > Żyje.
            > Nie wygłasza przemówień pod publikę.
            > Nie kryje przed nikim, że nie lubi Ali. Także przed Alą tego nie udaje.
            > Ale stać ją na to, by Alicję, gdy widzi, że jest jej naprawdę źle.
            > Jak powiedziałaś :
            > Ma jaja.
            > Po prostu.
            > pozdr.
            > aidka
            Chyba wam wzrok odjęło. Obgadywała Gulczasa a potem się do niego mizdrzyła,
            nominowała Klaudiusza a potem było jej "smutno" że go nie ma , obrabiała Alicję a
            potem właziła do jej łóżka i pocieszała. Nie wygłasza przem. pod publikę ? , cały
            dzień to robi. Jest beeeeeeznadziejna.A nie jest nominowana bo nikt nie widzi w
            niej przeciwnika i woli nominować prawdziwych przeciwników.

• Gość: a i a Re: Gocha IP: 10.0.201.* / 212.191.188.* 12.06.01, 01:02
            aidka napisał(a):

> Gość portalu: Lidka napisał(a):
            >
            > > A moze wlasnie, mieszkajac tam razem juz prawie 100 dni, bardzo dobrze sie
            > ci
            > > mieszkancy znaja.
            > > I na ten przyklad Malgosia suka jest tylko dla ciebie i podobnych, a dla n
            > ich
            > > PRZYJACIELEM?
            > > czyzbys slyszal/a, jak obgaduje np.Janusza lub Manuele, albo Klaudiego?
            > > Nigdy tego nie robila. Jedyny jej grzech, to brak sympatii do Ali; ale na
            > Boga,
            > >
            > > ma do tego prawo i ta antypatia jest WZAJEMNA.
            > > Ala to dla mnie skrzyzowanie galarety z wazelina; a goska ma po prostu jaj
            > a.
            > > I jest cool.
            > > pozdro.
            >
            > Kolejny raz zgadzamy się ze sobą.
            > Gosia jest kimś.
            > Jest ciekawa.
            > Normalna.
            > Ma kompleksy.
            > Sympatie.
            > Antypatie.
            > Łzy.
            > Śmiech.
            > Złość po odstawieniu nikotyny.
            > Ma swoje zdanie.
            > Żyje.
            > Nie wygłasza przemówień pod publikę.
            > Nie kryje przed nikim, że nie lubi Ali. Także przed Alą tego nie udaje.
            > Ale stać ją na to, by Alicję, gdy widzi, że jest jej naprawdę źle.
            > Jak powiedziałaś :
            > Ma jaja.
            > Po prostu.
            > pozdr.
            > aidka

macie racje w 100% Goska jest super. I moim zdaniem jej najbardziej przydalaby
            sie kasa(chociaz nie wygra).I ona najbardziej na nią zasluguje.Ma super pomysly,
            nie jest sztuczną gwiazdą i mowi to co mysli. A że nie lubi Ali...no cóż ...ja
            tez nie.

• Gość: Anucha Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 16:41
      Jestem pewna, ze po emisji BB, na stale do jezyka polskiego wjedzie
      slowo "gosiaczek" - bedzie to synonim obludy i zaklamania
      • Gość: Miluszka Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 17:05
        " Falszywosc" Gosi jest oczywista dla niektorych widzow BB, natomiast wyglada, ze w zadnym przypadku nie
        jest oczywista dla mieszkancow BB. Jesli byloby inaczej, dlaczego nominuja Alicje od ponad miesiaca, a Gosie
        tylko raz i to na poczatku? A moze ci, ktorzy widza tez falsz, to ci, ktorzy patrza na BB tak, jak realizatorzy chca
        to pokazac, eksponujac wszystkie momenty, kiedy to zwierza sie Manueli , czy Januszowi. A moze to własnie
        swiadczy o tym, ze jest normalna - to znaczy, ze jak cos jej nie lezy, to chce sie tym podzielic z bliskimi? A
        FALSZ, to bylby wtedy, gdyby UDAWALA przyjazn, a za plecami by obgadywala. A tego nie robi. A jej nominacja
        Klaudka - no coz, kogos musiala nominowac, a stwierdzila sama, ze Manueli ani Janusza nie bedzie. A poza tym,
        to wydaje mi sie, ze sposb montazu i ti, co widzimy w TVN jest ewidentnie ukladane pod okreslony obraz danej
        osoby - Alicja - szlachetna i cierpiaca w milczeniu, Gulczas - cham, Manuela - robi jaja, Janusz - pewmosc i
        zaufanie, Grzegorz - bawidamek itd itp.
        M
        • Gość: ptys Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.chello.pl 11.06.01, 21:17
          Do Miluszki, masz z pewnoscia duzo racji, ale czy nie sadzisz, ze nie nominuja
          Gosi, dlatego, ze nie czuja zagrozenia z jej strony w finalnej rozgrywce.
          pozdrowienia ptys
          • Gość: Miluszka Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 22:49
            Nie wiem. Byc moze tak - chociaz teoretycznie uczestnicy maja nie wiedziec , co slychac na zewnatrz. Cos
            jednak wiedza, bo np uwazaja, ze Manuela ma duzo fanow, co z pewnoscia jest prawda. I ona dopiero teraz ma
            nominacje, wczesniej nawet nie byla zagrozona!. Poza tym, zwłaszcza ostatnie dwie -trzy nominacje ewidentnie
            odzwieciedlaja wenetrzne sympatie i antypatie mieszkancow. Oraz jestem pewna, ze obraz , ktory widzimy w
            TVN ( nie mam Cyfry) jest kadrowany tak, by postacie pasowaly do pewnych schematow. I przypuszczam, ze
            taki moze byc obraz Goski.
            M
            ps. ! A gdybym ja tam siedziala, to juz pewnie ze sto razy bym sie poklocila ze wszystkimi, dlatego ich podziwiam,
            ze oni sa tacy spokojni
      • Gość: LOLO Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 22:47
        Ona jest popaprana!
        Niedawno mowila zaplakana, ze kiedys powiedziala
        ze nigdy nie zaglosuje na Janusza,
        a dzisiaj na kogo glosowala????

Goska niestety ale miesza rowno, i az dziw
        ze sie trzyma

Poza tym uwazam ze z Manuela umowily sie
        co do glosowania w Pon. W tym wypadku Manuela
        powinna odpasc (skoro tak wszystkich kocha,
        to niech podda sie do dymisji).
        • Gość: antyLOLO Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 00:02
          lolo ty pierdolniety w leb pajacu mowila ze nie zaglosuje na Janusza, ale
          mowila tez ze nie zaglosuje na Manuele! To bylo niemozliwe do spelnienia na
          raz. Bardziej lubi Manuele, wiec zaglosowala na Janusza.

Kurwa ten pierdolony system edukacji! Przepuszczaja dzieci do drugiej klasy
          chociaz nie umieja dobrze policzyc do trzech. I potem to wychodzi!

ps:TYLKO MANUELA!!!
          ala niech sp...ala
          • Gość: LOLO Re: Ta fałszywa Gocha IP: 213.76.32.* 12.06.01, 00:43
            Faktycznie, nie zauwazylem ze juz tak malo zostalo osob.

Nie zmienia to jednak mej opini o niej, ani
            tyn "panu", ktory zamist to przypomniec
            powoluje sie na me braki w edukacji,
            a moze mi jej pozazdroscic (!).

tyle na razie,
            LOLO

• Gość: LOLO Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 00:57
            Jestem zdegustowany forma twej wypowiedzi.
            Jak mozesz uzywac tak obrazliwych slow? Powolujesz
            sie na edukacje, wielkie slowa, ale swoja postawa
            reprezentujesz poziom wercz zaprzeczajacy swej
            blyskotliwej wypowiedzi.

Czy wszyscy widzowie BB reprezentuja TEN poziom?
            No jednak nie, ale "bejslol" sie szerzy...

LOLO
            • Gość: Miles Re: Do Lolo IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 12.06.01, 11:54

> No jednak nie, ale "bejslol" sie szerzy...

Co to, kurwa jest "bejslol"???
              (Tylko nie pisz ile to szkół skończyłeś i jak i to jestes mądry, postaraj się
              w 3 słowach podać mi definicje "bejslola")
              Pzdr.

• Gość: LOLO Re: Do Lolo IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 18:27
                > > No jednak nie, ale "bejslol" sie szerzy...
                >
                > (Tylko nie pisz ile to szkół skończyłeś

oczywiscie ze ci nie powiem
                niby po co?

>postaraj się
                > w 3 słowach podać mi definicje "bejslola")
                > Pzdr.

1) w pozdrowienia watpie
                2) to jedno z twych ulubionych slow i zaczyna sie na ch lub k, jak wolisz...

• Gość: widz Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 00:05
          Lolo nie siej zamentu.Małgośka powiedziała ze nie będzie głosowała na Janusza i
          na manuele.Powiedz na kogo miała dziś głosować?
          A czy jej uzasadnienie wyboru Janusza nie było najprawdziwsze?

• Gość: debie Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 11:44
        Niezły pomysł, strasznie mi sie podoba. "Gosiaczek" to straszne babsko, które
        tylko fuksem znajdzie się w finałowej trójce, pewnie będzie z tego niesamowicie
        dumna, ale jak wyjdzie z Domu to sie zdziwi.
    • Gość: Piotr Re: Ta fałszywa Gocha IP: 212.76.32.* 12.06.01, 00:29
      Wszyscy na Gośce się poznali. Jest tak beznadziejna , że każdy ma szansę z nią
      wygrać i woli nominować poważnego konkurenta niż ją. Z tego co tu czytam wynika
      że w finale prawie nikt nie odda głosu na zwycięstwo G.
      • Gość: LOLO Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 00:47
        Oczywiscie!

Tyle tylko ze uwazam, ze oni jej nie niminowali
        nie dlatego, ze uwazaja ze ona jest niegrozna,
        ale ze 1) zawsze jest ktos kogo lardziej nie lubia
        2) mysla ze ona jest ok, co jest nieporozumieniem.

Poza tym sam stawiam na ALe lub Janusza.
        Reszta nie dorasta im do stop (poza tym
        wypadloby umyc czasem wlosy...)

Pozdrowienia,

LOLO
    • Gość: mario Re: Ta fałszywa Gocha IP: *.chomiczowka.net.pl 12.06.01, 01:14
      a ja mimo tego co wszyscy wokolo gadaja i co montuje nam codziennie tvn lubie
      gosie i to chyba dlatego, ze jest ona najbardziej ludzka (nie kocha wszystkich,
      obgaduje, ma charakterek - jak kazdy). bardzo ucieszylam sie, ze nie zostala
      dzisiaj nominowana, bo pewnie by wyleciala, a w tym wypadku jest szansa, ze sie
      w koncu pozbedziemy smetnej i nudnawej alicji.
      i chcialam zaznaczyc, ze jakos szczegolnie nie kibicuje gosi i nie zamierzam
      glosowac. chyba, ze w ostatecznosci na wywalenie ali, ktorej mam juz serdecznie
      dosc.
    • Gość: Roxy Re: Ta fałszywa Gocha IP: 62.148.76.* 12.06.01, 16:04
      Gośka nie jest ani trochę fałszywa!!! Jest świetną osobą,wesołą i lojalną w
      stosunku do swoich przyjaciół z domu BB.Jest szczera, więc w czasie rozmowy z
      innymi mieszkańcami nie ukrywa swojego zdania o innych.I gdzie tu fałsz? Od
      początku nie lubiła Alicji,więc nie wchodziła jej w tyłek,a z Manuelą i Januszem
      naprawdę się zaprzyjażniła i nigdy nie zobiła im wstrętów.Mam wrażenie że ktoś
      rzucił kiedyś jakieś głupie hasło i nagle cała Polska poszła tym śladem jak
      stado baranów!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka