the_dzidka 13.01.04, 15:36 Powiedzcie, bo mnie to męczy!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lahliq Re: Kim do kurka jest Czarek Mończyk? 13.01.04, 15:46 Oj, Dzidka, Dzidka... Kilka rad: - włączyć tv w niedzielę ok. godz. 21:45 na TVP1 - umówić się np. z Sonnym czy mną na ogladanie nagrań na VHS - poprosic o kawałek filmiku na emaila - poprosić o linki dot. dokumentu fabularyzowanego (czy jakoś tak) - jak mi się przypomni kolejna porada to podam. ;) Pozdrawiam Lahliq Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Kim do kurka jest Czarek Mończyk? 13.01.04, 15:51 Ech Dzidka - gdzie Ty się do tej pory uchowałaś?????????? ;-)) obejrzyj "balladę" koniecznie - to już niemal patriotyczny obowiązek !!! pzdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daDunia Re: Kim do kurka jest Czarek Mończyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.04, 16:00 Własciciel pseudo-agencji modelek, pracodawca młodych mieszkanek zapyziałych wiosek marzących o karierze w wielkim mieście, oraz najlepszego fotografika - pana Rysia o aparycji ostatniego żula. Czarek ślini się na widok każdej istoty płci żeńskiej a ilość śliny jest odwrotnie proporcjonalna do wieku istoty. Ostatnio np. miał wielkiego smaczka na 14-latkę. Modelki Czarka tańczą przy rurce (nie tylko w wiejskich dyskotekach ale i na środku pokoju w mieszkaniu szefa), biorą udział w wyborach miss mokrego podkoszulka i tym podobnych, żalosnych przedstawieniach. Za wysiłek włożony w demonstarcję swego seksapilu, młode adeptki sztuki erotycznej dostają od Czarka żenująco niskie honoraria (o ile po występie nie okaże się że zginęła para europejskich majtek, bo wtedy honorariów nie wypłaca się wcale). Dużo by jeszcze opowiadać ..... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kim do kurka jest Czarek Mończyk? 13.01.04, 16:15 DaDunia, zapomniałas o walkach w makaronie, co uważam, jest bardzo istotną sprawą. Jak równiez o tym, że ostatniemu nabytkowi, 14-latce nadał pseudo "Podnietka"... Ech... Temat - rzeka. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: Kim do kurka jest Czarek Mończyk? 13.01.04, 16:21 oraz ze wyhacza panienki -UWAGA dziewczyny - W TESCO!!! duzo tanio tesco:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Kim do kurka jest Czarek Mończyk? 13.01.04, 16:45 A Podnietka wyszła mu: "młodo-długo(nogi)-tesco". ;) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: Kim do kurka jest Czarek Mończyk? IP: 193.0.117.* 13.01.04, 18:00 wszystko to dzieje się w mieście Łodzi taka współczesna "Ziemia obiecana" - pamięta ktoś tę orgię z filmu Wajdy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: Makary IP: 193.0.117.* 13.01.04, 19:21 Śmiertelnie przerażone dziewczyny, wzięte z hali fabrycznej. Jednej z nich niestety to się spodobało, albowiem "ja już do fabryki nie wrócę". Czyż nie podobne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: the_dzidka Aaaaa!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 18:44 Domyślam się, że mówicie o "Balladzie o lekkim zabarwieniu erotycznym"? Dzięki za odrobinkę rozjaśnienia w mojej zmęczonej mózgownicy :) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Dzidka 13.01.04, 19:01 Widziałaś chociaż odrobinkę? Bo w tv to juz był bodajże 15 odcinek, a jest ich chyba nie więcj niż 20. Na maila moge Tobie podesłać krótki filmik z słynnym Czarkiem Mończykiem u okulisty (poszedł do okulisty bo wzrok mu nawala, "a wzrok potrzebny mu jest do wyszukiwania talentów, modelek"... autentyk) oraz kilka jego zdjęć i jedno zdjęcie słynnej Joanny Naturalny (Naturalnej - nie wiem czy kobeta odmienia nazwisko). Zestawienie nazwiska z jej wyglądem jest dość ciekawe. Pozdrawiam Lahliq Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Czarek to artysta 13.01.04, 19:16 jak sam powiedzial , 14 latka z ostatniego zadzi , podnietka , moglby ja rownie dobzre nazwac suteczek albo waginka , to tak samo dodjae jej szacunku , nie dosc wiec ze jest glupi , jest megalomanem , czlowiekiem na zlej drodze :) to jeszcze do tego nie ma smaku , czy np gorace usta nie sa lepsze , na miejscu ojca tego dziecka to bym faceta wysmial i kopami wypiepszyl z domu , no problem z tym ze moglby wracac gdzies przez miesiac jezdzic za dzieckiem i namawiac --- dzidka nie umawiaj sie z lahikiem :) umow sie ze mna Odpowiedz Link Zgłoś