sav-anna 24.10.09, 23:53 Coż za straszny obrazek! Żal mi Gołoty bo zmłócił go Adamek na oczach całej Polski. Pora zejść z ringu, tak mi się zdaje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brutalny.magazynier Re: Adamek - Gołota 24.10.09, 23:57 walka była ustawiona, Gołota cały czas sie odkrywał, a po walce był w dziwnie dobrej formie Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: Adamek - Gołota 25.10.09, 00:15 walka ustawiona? no proszę cię!!! a to, że Gołota się odkrywał to już jego problem, że udawał, jaki to on mocny jest, i poległ już w I rundzie, i nie pisz proszę , że był w dobrej formie po walce, skoro nie potrafił wybełkotać ani jednego mądrego słowa :) jak zawsze zresztą ! Odpowiedz Link Zgłoś
narazka Re: Adamek - Gołota 25.10.09, 08:54 Chyba oglądaliśmy dwie różne walki. Odkrywał się bo był za wolny. A po walce miał taką formę, bełkotał coś bez sensu. Wystarczy popatrzeć na jego oczy jak leży na deskach. Kompletny odlot. Odpowiedz Link Zgłoś
bigzenon Re: Adamek - Gołota 25.10.09, 11:38 Mnie najbardziej śmieszy ten pas, który Adamek otrzymał "pas polsatu" śmiechu warte, wygląda jak z odpustu. Po walce komentarz Adamka, który mowił coś w rodzaju, że jest to jego droga do wagi ciężkiej, komentator pytal sie kiedy walki z Kliczko.... było widać jak sam sie podśmiechuje. A Gołota to już emeryt, gdyby Adamek walczył z kimś młodym nie wytrzymałby 1 rundy, cała ta otoczka że to są drzwi otwarte do wagi ciężkiej... śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: Adamek - Gołota 25.10.09, 20:13 "walka była ustawiona," Masz na to jakies dowody? Czy tylko niedosyt , ze ulubieniec przegrał? Nie słyszałes uwag Kuleja - że Gołota lekceważąco zapomina o gardzie? To nie pierwsza jego przegrana gdzie zapominał o rekach. Był butny, zarozumiały i dostał to, na co zasłużył. ♥♥♥♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Adamek - Gołota 25.10.09, 13:01 Ty żałujesz, a on siedzi w domu, śmieje się i liczy, czy się zgadza te pół melona martwych prezydentów, co je skasował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.be Re: Adamek - Gołota 25.10.09, 20:17 Obaj zawodnicy mieli dostać nie mniej niż 300 tys. $ ♥♥♥♥♥ Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Adamek - Gołota 25.10.09, 20:23 No przeciez cala kariera Goloty tylko na tym polega - dostaje omloty, ale te omloty tez mu sie oplacaja. Zarobic w pol godziny 300.000 dolcow a podczas slawetnej walki jak przegral juz w pierwszej rundzie dostal zdaje sie 1 milion dolarow - to dziekuje, niejeden chcialby pewnie dostac w leb za taka kase. Dla mnie zalosny gostek ten "Andrew". Ciekawe kiedy Daniec ulozy skecz o tej walce z jego udzialem? Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: Adamek - Gołota 25.10.09, 22:07 Ja się na boksie nie znam, walkę obejrzałam jako kobieta towarzysząca :) Miałam wrażenie, że Gołota przed tą walka to kanał z brazylijskim serialami oglądał, bo wyglądał na kompletnie nieprzygotowanego do "polskiej walki stulecia". Ot wyszedł, bo akurat tego wieczoru płacili 300 tys. baksów. A pan "Mati" Borek to na strasznie zniesmaczonego wyglądał, że musiał przeprowadzić wywiad z kimś takim jak Cygan... Odpowiedz Link Zgłoś
dominikad2 Re: Adamek - Gołota 26.10.09, 21:19 fajnie, że adamek wygrał...no nie/? Odpowiedz Link Zgłoś