agoniapl 24.01.04, 12:24 Niebywałem. Lisek bedzie walczył o stanowisko prezydenta Polski. Hurra czerwona suka Kwaśniewska pójdzie na dno. Brawo Lis, Brawo PO. więcej forum.wirtualnemedia.pl/viewtopic.php?t=222 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eroll Re: Tomasz Lis odchodzi z tvn i chce prezedentemP IP: *.chello.pl 24.01.04, 13:28 Życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Tomasz Lis odchodzi z tvn i chce prezedentemP IP: 62.233.183.* 24.01.04, 19:50 Boze chron Polske przed ambitnymi dziennikarzami! Z amerykanskim skrzywieniem Lisa, nieomal czolobitnoscia przed zidiocialym Bushem balalbym sie zeby ktos taki jak Lis zostal soltysem Klewek. To, ze opowiada o patriotyzmie i idelanej Polsce to jeszcze nie powod, by brac sie za polityke. Juz byl taki jeden, tez mowil o patriotyzmie, narodzie i naprawie. Tyminski sie nazywal. A taka druga, co o milosci i pojednaniu to Kwasniewska sie nazywa. Wszyscy mogliby sobie podac reke. Same asy polityki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaggy Re: Tomasz Lis odchodzi z tvn i chce prezedentemP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.04, 23:04 Drogi Polsacie, weź się lepiej do roboty. I tobie by się drogi Polsacie trochę ambicji przydało nawiasem mówiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
mahoney Re: Tomasz Lis odchodzi z tvn i chce prezedentemP 24.01.04, 23:16 przykro mi ale na lisa bym nie gloswal lubie go ale co innego lubic a co innego wybierac polityka na prezydenta , tu polityk musi byc przedewszytskim skuteczny , dlatego podobne glupie hybrydy jak kwasniewska ida u mnie na dno , jak glosuje na kogos to to oznacza ze cos od tego kogos oczekuje , nie tylko tego ze dobzre wyglada , dziala w tysiacu fundacji i jest chudszy od kwacha , co swoja droga nie jest trudne ,liczy sie to ile moze zrobic , czy zna polityke , mechanizmy , jakie ma poglady , to nie wybor proszku do prania , lis na prezydenta nawet nie czytalem tgeo linku ale to dla mnie smieszne jako pomysl wogole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x ??? IP: 62.233.183.* 25.01.04, 14:12 Szef sztabu wyborczego? Czy jakis sfrustrowany obywatel. Sam skieruj sobie prosbe o ambitny program. NIe odrabiam zadan domowych za dupkow. Wyslij prosbe osobiscie, jesli masz odwage. Telewizja Polsat S.A. ul. Ostrobramska 77 04-175 Warszawa Telewizja Polsat - Studia Al.Stanów Zjednoczonych 53 04-028 Warszawa tel. (48 22) 810 40 01 fax (48 22) 813 42 95 Biuro Reklamy Telewizji Polsat PM sp. z o.o. ul. Ostrobramska 77 04-175 Warszawa tel. (48 22) 514 45 45 fax (48 22) 514 45 50 Reszte znajdziesz na stronach www.polsat.com.pl. To nie jest trudne. A Lis jest rownie dobrym kandydatem na prezydenta jak Jola. I zdania nie zmienie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: Tomasz Lis odchodzi z tvn i chce prezedentemP 24.01.04, 23:57 agoniapl napisała: > Niebywałem. Lisek bedzie walczył o stanowisko prezydenta Polski. > Oooooo... masz najświeższe informacje, widzę. > Hurra czerwona suka Kwaśniewska pójdzie na dno. Ooooooo... klasę też masz, widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos jeszcze tego brakowalo IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 01:24 oszloloma ja bede glosowa ( rodzina , znajomi tez ) na Pierwsza dame RP Jolante Kwasniewska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaanawetprzeciw Re: Na Rokite.. IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 10:41 Przecież on się nazywa Jan Władysław... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Na Rokite.. IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.04, 10:55 o nastepny lysy cfaniak brr okropnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antykomunista Re: jeszcze tego brakowalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 11:09 Włocławek jest takim samym siedliskiem czerwonej zarazy jak i Łódź-więc nie dziwi mnie wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onek Re: Tomasz Lis odchodzi z tvn i chce prezedentemP IP: *.opole.dialup.inetia.pl 26.01.04, 10:34 Straci. Zdecydowanie straci. Teraz ma niemal codziennie pół godziny na antenie. A potem? W najlepszym razie kilka minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Kiedys szewc buty robil, IP: 149.156.213.* 26.01.04, 12:12 sedzia sadzil, policjant porzadku pilnowal a lekarz leczyl. A teraz kazdemu sie wydaje, ze moze.... wszystko. Tym sposobem mamy policjantow-gangsterow, lekarzy- pijakow, sedziow-nieukow i DZIENNIKARZY-w krotkich spodenkach, ktorym sie wydaje ze klamanie w telewizji jest mniej oplacalne od klamania w polityce. Nie wierze w wygrana Jolki, ani Foxa wbrew wszelkim wynikom badan, spekulacjom i sondazom. Podobne pogloski pojawily sie jakis czas temu o Olejnikowej Monice. Rowniezz zadawano jej pytania o prezydenture. Moze to jakas prowokoacja dziennikarska. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Tomasz Lis odchodzi z tvn i chce prezedentemP 26.01.04, 12:52 Ten cały cyrk z Lisem wynika z powszechnie panującego przekonania,że jeżeli coś się MOŻE, to niejako automatycznie się POTRAFI.Jeżeli zatem p.p.Lis,Kwaśniewska itp mogą kandydować,to znaczy,że potrafią.A jeżeli dodatkowo ma się dostęp do mediów to staje się oczywiste/dla przeciętnego Polaka/ że sprawa jest przesądzona, bo "skoro pokazali w telewizji....".Do wyborów dużo czsu, jeszcze będzie śmieszniej. Odpowiedz Link Zgłoś
77kika Re: Tomasz Lis odchodzi z tvn i chce prezedentemP 29.10.19, 17:40 QAlee zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś