Dodaj do ulubionych

W`Kurzajewski + Szulim

29.11.09, 14:17
no chyba szlag mnie trafi...
czy Wkurzajewski bedzie teraz już WSZĘDZIE??!!
"pytanie na śniadanie", konkurs skoków, Kocham Cię Polsko,
Wiadomości, aż się boję otworzyć lodówkę, bo z niej wyskoczy, czy
nie ma innych prezenterów / dziennikarzy w TVP, zwariować można

i jeszcze ta Szulim, która tak moduluje swym głosem, że absolutnie
traci wątek, nie wiadząc co chciała powiedzieć, prof. Bardini na
pewno się w grobie przewraca..

ŻENADA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • grek.grek Re: W`Kurzajewski + Szulim 09.12.09, 14:23
      Własnie się wydało, że te łapciuchy zarabiają za swoje ględoły odpowiednio : 40 i 20 tauzenów papierów co m-c.
      Takie są efekty rządów neonazioli - podpodpisywali kontrakty, których
      po prostu zdrowy na umyśle człowiek by nie podpisał.

Taka Szulim wzięła by z pocałowaniem ręki pewnie i te "marne, poselskie" 10 tysięcy, bo wybór między odstawianiem lalki w telewizji za dychę, a robieniem za hostessę w hipermarkecie za 15 % tego byłby chyba dość oczywisty. A jak nie ona, to znalazałby się jakąś inna modelka bez właściwości, którą dałoby się wytresować.

Inni gwiazdorzy : Kraśko i Janowski za 4 dychy. Kret za 25 tysiaków. Sadowska, Rogalska (hus da fak ?), Popek - wszystko za dwie dychy m-cznie.
      Ludzie, którzy w normalnym świecie reklamując papier toaletowy doprowadziliby Polskę do epidemii zapchanych gazetami kibli, dostają szmalec jakiego nie ogląda sam prezydent (pomijając jakość jego posługi).

Lis dostaje 70 patoli, ale Lis zarabia dla tej stacji parenaście razy tyle, i to zarabia nie za pomocą bycia kukłą prowadzącą wymyślone, czy sformatowane, przez kogoś programy. Zarabia tworząc program autorski, którego oglądalność jest kreowana przez jego własne nazwisko i markę dziennikarską. I ta kasa się broni.
      Jak to porównać z kasą np. dla Kreta, który zrobi sześć przysiadów i trzy jaskółki przy mapce jakiejś, powie,że jutro będzie chmura, bo tak ustalili synoptycy ? To niech prognoza pogody będzie nadawana z miejsca, gdzie to się ustala - pan/i meteorolog siedząc przy biurku odwróci się z fotela do kamery, powie widzowi co i jak, dostanie parę groszy na święta i szlus.
      Poprawcie mnie, jesli się mylę, ale wielokrotnie, do absurdu, bogatsza od polskiej publisi BBC nie zatrudnia prezenterów od pogody, ani zapiewajłów a'la Szulim i Kurzajewicz. POjawia się tam plansza z pogodą, ew. czyta ktoś z offu i gitara gra. (chyba, ze się coś zmieniło teraz).

A w Polandzie prezenter pogody dostaje nawet osobną nagrodę dla osobowości telewizyjnej :)
      • ewa9717 Re: W`Kurzajewski + Szulim 09.12.09, 14:54
        Dla wielu na pewno będzie to kolejny argument za niepłaceniem
        abonamentu.
        • magdalena2lbn Re: W`Kurzajewski + Szulim 09.12.09, 15:25
          Podpisuję się pod Grekiem wszystkim co mam i wszystkim czym się da
          pisać.
          Do szewskiej pasji doprowadzaja mnie przepowiadaczki pogody w DDTvN.
          Wejścia antenowe co 30 min.Po co? Przecież u nas pogoda zmienia się
          co 45 minut, a nie co 30 :)
          • grek.grek Re: W`Kurzajewski + Szulim 10.12.09, 11:55
            A do tego trwa rywalizacja między TVN, a TVP jak chodzi o pogodę "na święta" : 2 dni oglądałem prognozę w TVN i padło, że "święta będą deszczowe i na plusie", a wczoraj w TVP Info : "święta będą wreszcie śnieżne i mroźne" :) - wygląda na to, że ofiarą tej konkurencji będą
            prości obywatele, którzy będą do samego końca - z napiętą jak gacie na
            d,pie miną - wyczekiwać, co też się wydarzy, trzymając w lewej ręce kalosze, a w prawej futro z kołnierzem z nutrii.

• grek.grek Re: W`Kurzajewski + Szulim 16.12.09, 12:44
      Natrafiłem otóż na informację, że panna Szulim została, za przeproszeniem, wyślizgana z TVP. Rzecz się stała nagle i niespodziewane, przychodzi Szulim do roboty, a tutaj na garderobie
      już nie wisi jej nazwisko w gwiazdce.
      Taki prezent pod choinkę od zawiadującej Jedynką hordy PiSowskiej.
      Święta u Szulimów bez kawioru chyba będą.

• barbasia1 Re: W`Kurzajewski + Szulim 16.12.09, 12:54
        grek.grek napisał:

Chamstwo władz Telewizji Polskiej jest porażające!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka