cala_ja 30.01.04, 11:56 Dzisiaj w "Rozmowach w toku" wystąpi nasz ulubiony Kawaler ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 12:03 aha! i znowu będzie mówił, że jest do wzięcia... he he he... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:14 no to specjalnie z tej okazji zasiądę przed telewizorkiem i nawett zniosę Ewunie : )) !! bo jeśli znów jest do wzięcia ... może da jakieś namiary ? !! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 12:18 Gość portalu: kejti napisał(a): > no to specjalnie z tej okazji zasiądę przed telewizorkiem mowa!!!!!!! ulice opustoszeją ;-)) będzie miał oglądalność jak Adam M. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 12:18 żadnych namiarów nie poda (ze strachu), może nawet go nie rozpoznamy bo inconito wystąpi w obawie przed natarczywymi pannami po tych jego przeżyciach to pewnie już się boi z kobietami zaczynać i nareszcie będzie mógł się na chłopców przerzucić bo teraz, to wytłumaczenie będzie miał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:30 nawet tak nie żartuj że teraz to on wolał by chłopców, przecież to dla mnie cios w samo serce : )) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 12:40 w sumie to jeszcze nic straconego, bo może on tylko tak pod publikę powie, że jest ciepły adaś (co by o nim głośno było) a tak na prawdę z tobą umawiać się będzie (swoją drogą ciekawe czy na te wasze randki będzie czerpał pomysły z doświadczenia nabytego w programie, bo nie wiem, czy ty np. lubisz makaron w kolorze green, ale to się jakoś dogadacie) ale jakby co to zaproś nas na ślub, zrobimy zrzutę na jakiś gift i wpadniemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 12:43 magdzinek napisała: > > ale jakby co to zaproś nas na ślub, zrobimy > zrzutę na jakiś gift i wpadniemy > > życzymy powodzenia - tylko pamiętaj - nie wysyłaj go nigdy po czosnek bo Cię odstrzeli ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 12:43 no właśnie, zakupy to lepiej rób sama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:54 cieszę się ogromnie że mi kibicujecie i zapewne kciuki trzymać będziecie, a ja tak marze żeby z nim porozmawiać troszkę, usłyszeć pragnę że ostatnio dużo podróżował :) zresztą mógłby stale to jedno zdanie powtarzać, uwielbiam tak elokwentnych facetów ,co tak dużo i pięknie potrafią mówić w naszym ojczystym języku !!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: kejti 30.01.04, 12:58 Gość portalu: kejti napisał(a): > cieszę się ogromnie że mi kibicujecie i zapewne kciuki trzymać będziecie, > kejti nie pękaj my z lahliq jedziemy na Włochów więc Cavalera Ci nie ruszymy spox... bądz dzielna i walcz o niego!!! ;-) a na Wasze weselicho i owszem, owszem, pojedziemy - daj znać ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 13:10 ja też na twojego cavalera się nie piszę, bo w końcu ty pierwsza byłaś, a w tych sprawach to fair play musi być ewentualnie może koło kena się zakręcę, bo frytki na horyzoncie chyba teraz nie ma, bo ona z chris'em rhytkowsky'm tam coś szpiegują, jak to z tym jej father było, więc może mi oczu nie wydrapie, ale w razie czego to o waszą pomoc będę błaać, może butch ze swoim bejsbolem i solingenem da jej radę, w końcu trenuje myślę ostro w tych parkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 12:20 a tak przy okazji to jaki będzie temat dzisiajszych rozmów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:36 Dzisiejszy temat: "Moj syn ma powodzenie u kobiet":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:22 A ja czekam zeby zobaczyc Kena z Big Brothera - w zajawkach wygladal jak mafioso:) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 12:25 to BOSKI KEN też będzie? o rany nie wiem czy wytrzymam przed tym TV, chyba nagram ten odcinek, żeby w chwilach załamania i depresji mieć na co popatrzeć...ha,ha... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: a to Vincent będzie miał uciechę...... 30.01.04, 12:27 ..... i robotę mam nadzieję, bo chyba nie zostawi tego bez odpowiedniego komentarza ;-)))) Vince - liczymy na Cię!!!! bądź dzielny M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 12:31 Ano zapowiada sie emocjonujacy piatek hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 13:30 witam wszystkie wielbicielki kena i el cavaliero:)))))) oto co pisza o dzisiejszym programie na stronie tvn ..Gośćmi Ewy będą młodzi, przystojni mężczyźni - znani z różnych programów z anteny TVN, między innymi Łukasz znany jako Ken z Big Brothera oraz Wojtek z rewii Sextet. Do studia przyjedzie również Bartosz Okowity z przyjaciółką. Czy w dalszym ciągu jest kawalerem do wzięcia ... jejjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! juz sie doczekac nie moge!:)) a do 18 jeszcze przeszlo 4 godziny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 13:35 ciekawe co to będzie za 'przyjaciółka' (a może czarna kura, bo biała kura to by było chyba przegięcie) kejti nie załamuj się, jak będzie taka potrzeba podłożymy jej nogę, albo włosy powyrywamy, żeby ci randki z cavalerem umożliwić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 13:43 bardzo bardzo dziękuje za wsparcie i licze na was : )) bo przecież nie mogę tak poddać się bez walki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 13:45 magdzinku - czarnej kury nie bedzie! otoz przypadkiem spotkalam ja w knajpie w zakopanym w grudniu, okazala sie wesola i sympatyczna dziewczyna, i sama stwierdzila, ze kawaler byl do dupy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 14:24 uff... przynejmniej o jedną konkurentkę do wyeliminowamia dla kejti mniej na bank odetchnie z ulgą a tak poza tym, to ciekawe, czy czarna kura już w afryce (czy gdzie tam oni byli) się przekonała, że on do dupy jest;P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 14:29 magdzinku- nie wiem! kurde, nie spytalam sie od kiedy "czarna" zaczela miec takie zdanie o kawalerzyscie...hmmm.. ja mysle, ze on "do dupy" to cale dorosle zycie byl i lubil tak..tego...w ten sposob;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 14:51 tak właśnie sobie myślałam, ale wolałam się upewnić i zasięgnąć opinii fachowca... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magdzinek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 14:56 może jakby tak bogumił (vel sonny) coś znowu do okovity napisał, wiedziałybyśmy coą na temat jego nowej przyjaciółki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 13:37 Podobno kawaler, nie skończył żadnej wyższej uczelni, ma nie zaliczonych parę przedmiotów na studiach. Ale z niego "psycholog" Mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anita Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.icpnet.pl 01.02.04, 13:44 Hmm.. tak się składa, że właśnie kończę psychologię. I jedno wiem na pewno- nasz kawaleer z pewnością psychologii nie kończył! Studenci I roku wiedzą więcej o relacjach międzyludzkich niż ten typ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.04, 14:58 Jeśli któraś z panien (lub kawalerów) chciałaby jego zdjęcie, to wystarczy wziąć katalog biura podróży scan holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_ja Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 18:48 Czyżby ten kawaler był taki do dupy, że Ewcia musi go swatać z przyjaciółką, które, co ciekawsze, go NIE CHCE ! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_ja Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 18:50 Zapomniałam - Kejti, co Ty w nim widzisz? ;-) Zobaczciecze uzębienie taty Kena. O, psycholog się wypowiada. Bartuś, znaczy się. -- "A co pan Bończyk tu robi?! (...) Te dziewczyny myślą, że przy panu zabłysną. GÓWNO PRAWDA." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.chello.pl 30.01.04, 18:53 hehe kenio nic się nie zmienił, zajał się frytką bo ładniejszej nie było, jego ojciec to luzaczek. Ten kawaler na serio jest psychologiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 19:46 dobra teraz poważnie : )) ten facet jest fatalny, nie mogłam go słuchać i ten jego uśmiech nr 5, jest tak obleśny,że nawet żaden chłopiec by go nie chciał (śmiem przypuszczać )!! Więc z miłą chęcią oddam go w dobre ręce !! Odpowiedz Link Zgłoś
cala_ja Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 30.01.04, 19:52 Ken mnie rozwalił tym swoim nażelowanym koczkiem a la sumo, zarostem i ząbkami jak u konia. Kawaler - okropność. Nawet przyjaciółka go nie chce. A gość z sextetu? To pytanie dotyczy całej programowej trójki - ile razy w tygodniu on chodzi do solarium?! Czekam na Na Wspólnej. W piątki dają najciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Pytanie do pań IP: *.chello.pl 30.01.04, 20:02 Niedługo mam studniówkę, jedna z moich nauczycielek uważa że każdy chłopak powinien przed nią udać sie na solarium i do kosmetyczki, jak dla mnie jest to totalny obciach, chociaż na pewno nie zmienię zdania jestem ciekawy co wy o tym sądzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Pytanie do pań 02.02.04, 15:35 Ta nauczycielka to chyba baardzo starsza, konserwatywna pani, co? Do solarium to trzy razy w tygodniu a do kosmetyczki minimum dwa. Jak Tyś się eroll do studniówki uchował??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Pytanie do pań IP: *.chello.pl 02.02.04, 16:06 hehe trzy razy w tygodniu do solarium - fajnie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 20:16 lomatko, on caly czas uporczywie powtarza ze "jest do wziecia", przeciez to facet z regoly bierze a nie czeka, typowa mentalnosci cioteczki. Facet bierze zycie w swoje rece a nie czeka... ps czemu no sie po knajpach gejowskich obsiskuje z chlopakami:-> a tu sie na hetero kreuje? Nie dosc ze picus, to zaklamany, ble!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kelis Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 01:05 a kiedy to powtarzają, bo nie zabrałam się dzisiaj? Odpowiedz Link Zgłoś
fka1 Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 31.01.04, 02:37 uff, cale szczescie ze wieczor spedzilam w towarzystwie kolegi, ktory w "kawalerze" pracowal.... ufff nie ma to jak opwiesci z pierwszej reki;), ale niestety u ewy nie widzialam - mam nadzieje ze kiedys w nocy na powtore trafie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: delfina Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! - do fka1 IP: *.chojnice.sdi.tpnet.pl 02.02.04, 17:15 Podziel się z nami jakimiś soczystymi szczegółami z realizacji Kawalera, jesli masz takie dojścia. Chętnie bym sobie poczytała :) Odpowiedz Link Zgłoś
vader_k Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 31.01.04, 05:40 Jak na nich patrze to sie ciesze ze ich nie znam osobiscie bo z takimi palantami to nawet nie mozna normalnej dziewczyny poderwac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 31.01.04, 11:01 Kenio i ten wojtek z sextetu byli ok - pod warunkiem, gdyby nic nie mowili:))) obydwoch wzielabym do lozka ( a i owszem:))) ale zero rozmow, tylko szybki sex:)))) cavaliero - nie rozumiem dlaczego ukrywa swoja prawdziwa twarz?? Przeciez bycie geyem nie jest ani karalne, ani zabronione?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_ja Re: DZISIAJ BĘDZIE KAWALER !!! 01.02.04, 13:06 Kicia, z gadaniem czy bez, ja z Kenem bym do łóżka nie poszła. Słyszałaś co on do Drzyzgi powiedział? Coś w stylu "Nie garb się..." . Cham? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MXM Kiedy powtorka? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.02.04, 15:10 Wlasnie, czy ktos sie orientuje kiedy bedzie powtorka? Bo nie wyrobilam sie a chcialabym bardzo obejrzec. Odpowiedz Link Zgłoś