Dodaj do ulubionych

NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!!

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.04, 23:26
Plebiscyt na najbrzydszą już był. Teraz ogłaszam konkurs na najładniejszą
prezenterkę tv!!! Wpisujcie swoje typy.
Obserwuj wątek
    • Gość: vincent vega Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 193.19.164.* 02.02.04, 23:36
      Kamel i finał...
      • Gość: Roberto Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.04, 23:57
        Kamel nie jest kobietą, Vincent!!!
        • Gość: gwiazdka Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 81.186.232.* 02.02.04, 23:59
          Wielbłądy mają takie dłuuuugie, KOBIECE rzęsy ;)
        • Gość: vincent vega Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 193.19.164.* 03.02.04, 00:02
          Roberto ! Ale kumasz przecież, że chodzi o jajo... Dorzucam jeszcze Pietię
          Kraśkę i Metju Curzajewskiego. A jak koniecznie chcesz prezenterkę, to od
          pewnego czasu lubię myszkę, która w TVN 24 zapodaje newsy po angielsku.
          Przypomina mi dziewczyny, które swego czasu widywałem w moim ulubionym mieście
          w Kanadzie.
          • Gość: krokodyl Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:27
            IBISZ
            • Gość: SKOK PATRYCJA REDO MNIAM MIAM IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 10:26
          • Gość: fd Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 23:24
            Też ją cenię. Erika się nazywa.Cóż imię inna Erika trochę pokalała, ale na
            takich warunkach nie mam zastrzeżeń.
      • sorena Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 14:46
        Magda Mołek
        • hubba_g Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 20:13
          To chyba oczywiste! Żadna inna prezenterka nie może sie z nia równać, wszystkie
          inne są albo zbyt dojrzałe np. Dowbor (poprawność polityczna przede wszystkim)
          lub po prostu brzydkie np. Gawryluk. Magda jest bezkonkurencyjna.
          • Gość: w Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.dial-in.ats.pl 21.02.04, 18:04
            ty chyba nie widziales ladnych prezenterek a ta magda mlotek to straszna kicha
          • Gość: a'retzky Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 62.233.197.* 22.02.04, 13:15
            > Magda jest bezkonkurencyjna.

i najgorzej ubrana...
          • chmiele2 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 23.02.04, 11:07
            hubba_g napisał:

> To chyba oczywiste! Żadna inna prezenterka nie może sie z nia równać,
            wszystkie
            >
            > inne są albo zbyt dojrzałe np. Dowbor (poprawność polityczna przede
            wszystkim)
            > lub po prostu brzydkie np. Gawryluk. Magda jest bezkonkurencyjna.
            magda zgoda jest super ale dorotce tez nic nie brakuje wystarczy tylko do
            zobaczyc z bliska ;)
        • Gość: adam Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 23.02.04, 08:39
          SIDOREK!!!!!!!!!
        • 19qrasher90 no 28.02.04, 15:41
          Magda Mołek to najladniejsza kobieta w Polsce!!
        • emsej Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 28.02.04, 17:06
          Zdecydowanie Magda Mołek. No i jest z Legnicy :)
          • Gość: Cygan Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.daminet.pl / 82.139.13.* 29.02.04, 21:15
            niezaprzeczalnie Mdzia Mołek. Ona jest po prostu śliczna. w dodatku naprawde
            porządnie sie wysławia i w ogole ma wszystko co trzeba i na miejscu :) no i
            jest z Legnicy:) a MietekPawłów wciąż ma klasę wytapetowaną jej twarzą :)
      • Gość: WC_Filet MARZENA SŁUPKOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 19:34
        To niespotykany na antenie wdzięk i naturalna kobiecość, nie wymuskana Pani
        Mołek, której każdy uśmiech jest wyreżyserowany. Aparycja? Fantastyczna!
        • Gość: macio Re: MARZENA SŁUPKOWSKA IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 21.02.04, 10:50
          Zgadzam sie w 100%!!!! Marzena jest naj... Dziewczęca świeżość, ciepły głos no
          i te biodra... Po prostu jest cudowna! Gdy się pojawia, nigdy nie wiem jaka
          jutro będzie pogoda.
      • Gość: Odyn Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.smrw.lodz.pl 20.02.04, 20:06
        Patrycja Redo najlepsza i najładniejsza, szkoda, że tak rzadko na wizji. Kiedyś
        numer 1, dziś numer 2 Grażyna Torbicka. Numer 3 to Claudia Carlos.
        • Gość: bruno Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 16:42
          Zdecydowanie Magda Mołek.Dominacja urody jest dominująca.Intelektem dominuje
          nad innymi.Zdecydowana dominantka.
          • Gość: Tomasz Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:05
            Mołek inteligentna? Chłopie, czyżbyś był tak wyposzczony, żeby nie zauważać, że
            to czołowe polskie debilęcie na wizji? Ale ładna to ona rzeczywiście jest.
            Moje typy:
            Marzena Słupkowska
            Grażyna Torbicka
            Magda Mołek (ale za urodę, a nie inteligencję)
        • Gość: gregor100@ 1Torbicka pózniej długo nic az w końcu ...Kamel i. IP: *.mlyniec.gda.pl 29.02.04, 01:46
          Pierwsz Torbicka pózniej długo nikt i w końcu kamel i znów długo nic i pózniej
          mołek
      • Gość: farba Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:39
        Claudia Carlos #1
    • Gość: pokrybala Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 00:39
      Agata Młynarska

żartowałem
      • Gość: micho Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.04, 13:10
        Oh, żesz Ty!!! Co za bolesny żart!
    • es_el Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 03.02.04, 01:07
      d.gawryluk
      a. werner
      molek moglaby byc, ale cos mi przeszkadza, musze dojsc co i wtedy ja zglosze
      albo nie
      myszka a la cnn tez ok
      i tyle?

nocka dluga, pomysle
      pzdr
      s_l
    • es_el Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 03.02.04, 01:58
      przypomialo mi sie jeszcze
      iwone radziszewska (panorama) widzialem kiedys 'zrobiona', wygladala jak maria
      de medeiros, super!
      • Gość: hmm Radziszewska? IP: *.revers.nsm.pl 11.02.04, 14:40
        Radziszewska byłaby spoko, gdyby miała 40 lat - bo na tyle wygląda.
        A on ma raptem 26 - matko jedyna... Ależ ona staro wygląda!
        • Gość: hmm hmmmmmmm IP: *.revers.nsm.pl 12.02.04, 22:02
          A może chodziło mi o Racewicz... Nie wiem która jest która, a nie chcę
          krzywdzić niewinnej! Myślałem o tej farbowanej blond z poprawioną szminą górną
          wargą.
          • Gość: cogito Re: hmmmmmmm IP: *.pool.mediaWays.net 21.02.04, 09:53
            tak, chodziło Ci o Racewicz, bo Radziszewska jest subtelna, a Racewicz sztuczna
            jak kwiaty na cmentarzu i z tym wiekiem to też gruuuuuuby przewał
          • Gość: Ali Re: hmmmmmmm IP: 62.233.163.* 22.02.04, 09:28
            Racewicz jest suuper!!
            Inteligentna, naturaln i ma to coś...nie żadna tam lal malowana Mołek
      • Gość: AUGUST B.-W. TYLKO KAMELA, KRAŚKA I MATOLEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 20:47
        Tylko Kamelka, Kraśka i Molek-Matolek, ta mdląca szkopska Barbi. Aha, jakby
        Kurzajewska zmieniła płeć to mogłaby pokręcić z nimi trzema naraz!!!A i
        Szaranowiczowa by się załapała, gdyby nie pluła.
        MARZENIA DO SPEŁNIENIA...
      • Gość: misiek Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 16:08
        Iwona Radziszewska
        • to-se-ne-vrati Tylko nie Molek!!!!! 20.02.04, 10:20
          Ona ma typowo meska budowe brak wciecia w talii i do tego glupio sie ubiera
          podkreslajac wady figury.

No jedynie....moze ma sympatyczny usmiech.

pzdr
          • Gość: miriam8 Re: Tylko nie Molek!!!!! IP: *.crowley.pl 20.02.04, 16:31
            o tak, tylko nie Mołek, najgorzej ubrana - kto ja ubiera, a zwłaszcza te balowe
            sukienki, kompromitacja dla niej i telewizji!
            • varg Re: Tylko nie Molek!!!!! 20.02.04, 22:44
              Magdę Mołek najbardziej krzywdzi fryzjer... zawsze zrobi jej coś takiego na głowie, że wygląda, jak idź stąd...
              • Gość: beatka Re: Tylko nie Molek!!!!! IP: *.spray.net.pl 23.02.04, 00:38
                najfajniejszĄ PREZENTERKĄ JEST joanna Racewicz. Nie ocieka śliną i szminką
                kiedy informuje nas o kolejnym zamaCHU NA POLSKĄ STReFĘ W IRAKU. Jest po prostu
                medium, które przekazuje nam wiadomości...
          • Gość: gregor100 Re: Tylko nie Molek!!!!! IP: *.mlyniec.gda.pl 29.02.04, 01:48
            U mołek uśmiech to wcale nie jest piekny bo ona się wcale nie usmiecha a ma
            tylko "skurcze mimiczne":-)
    • Gość: Anna Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 07:49
      Smoktunowicz, Radziszewska, Mołek (ale troche jej za duzo w TV!), Redo tez
      niczego sobie
    • wojtek_kosynier Moje typy to: 03.02.04, 08:46
      Chmielowska (Teleekspress,ale dała by sobie spokój z puentami), Prokokiuk –
      Kempka (Wiadomości południowe, choć włoski ma ostatnio za matowe), Konarska (TV
      Polonia, ale ta cera), Redo, Borecka (ex-TVN24, obecnie Panorama - permanentnie
      zdziwione brwi, co nie jest wcale zarzutem), Górniakowska (TVN24 - prezenterka
      Stylu i pogody, ciągle mrugająca oczkami), no i niech będzie Mołek (choć coś mi
      w niej nie pasuje, a pamiętam ją i TVPolonia, i Canal+, i RTL7, i chyba nawet w
      TV Nasza). Na pewno o którejś zapomniałem.
      • wojtek_kosynier Zapomniałem o Słupkowskiej, tej od pogody 11.02.04, 08:44
        w Jedynce
      • Gość: bor Re: Moje typy to: IP: *.revers.nsm.pl 11.02.04, 14:30
        Oj tak, Borecka!
        • Gość: Felix Re: Moje typy to: Beata Borocka nie Borecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:03
      • Gość: Piotr Monika Jastrząb ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 11:52
        Pogoda w Polsacie . Nawet jak przepowiada najgorszą
        pogodę to i tak przyjemnie popatrzec i posłuchac:)
        • Gość: LEONARD Re: Monika Jastrząb ! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 23.02.04, 08:52
          Jasne tylko Monika, jest seksowną laską, wartą obejrzenia nagiej...prawdy o
          pogodzie.Patrząc na nią nawet globalne ocieplenie może być korzystne...
      • wojtek_kosynier Cofam uwagę o cerze Agaty Konarskiej. Na 05.03.04, 08:24
        rozdaniu Złotych Kaczek wyglądała cudownie!!!
    • Gość: bonzo7 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 11.02.04, 15:26
      Richardson Monika
      Mołek Magda
      Ta od Sportu w TVP , komentuje skoki ale nie wiem jak się nazywa
      Carlos Klaudia
      Loska ale ta z Polsatu czasami zapowiada pogodę albo magazyn Reporter
    • Gość: kolo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.prv / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 09:06
      Joanna Racewicz z Panoramy!! i tylko ONA!! mnian mniam
      • Gość: joki Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.prv / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 09:12
        KAsia Łoska!!z polsatu
        • Gość: lido Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 12:48
          karolina od sportu- polsat- oczy cudo!!!
          • Gość: franko Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 19:00
            wyluzuj z ta karolina od sportu w polsacie. oczy moze i cudo, ale reszta: ta
            miotla na glowie, te zwaly tluszczu i ten prowincjonalny styl bycia. boszzzzz,
            co za PGR!!!!!
            • Gość: alechandro Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 10:13
              przytykał kocioł garnkowi, hahaha...
              • Gość: Łysy Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 16:47
                chyba przyganiał
            • Gość: wiwo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 07:00
              Jak gładko spięte włosy to miotła, to pewnie myślisz o kimś innym.
    • Gość: Graf Zero Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 12.02.04, 15:20
      HANIA SMOKTUNOWICZ :) Jest the Best
    • enjoyek Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 12.02.04, 15:41
      hmn.:) hehe no oki:) w kazdej cos jest:) ale hmn..... poza tv widziełm duzooo
      piekniejszych kobiet:D
      • bonzo7 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 13.02.04, 16:56
        Ludzie a pamiętacie jeszcze Adrianne Niecko , napewno w tym rankingu zajęłaby
        czołową lokate . Ciekawe co się z nia dzieje ?
        • Gość: rysio_lubicz Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.acn.pl 13.02.04, 18:40
          Zrobiła se dzieciaka z zonatym chlopem i siedzi jako biurwa w jakimś
          towarzystwie ubezpieczeniowym.
          • olus_stad Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 13.02.04, 23:49
            Wy sie nie znacie! Spojrzcie tylko na Malgorzate Prokopiuk!! Ta to rzadzi i dzieli, jest po prostu numero uno:) I ten jej glos! Dla Niej warto placic abonament...
            prezenterki.w.interia.pl/MalgorzataProkopiuk.htm
            Pozdrawiam, Olek
            • strangerwawa Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 15:00
              Chłopie toż ona wygląda jakby ja Terminator gazrurką potraktował. Kanciasty i
              przekrzywiony łeb.
              • olus_stad Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 22.02.04, 10:02
                Trudno, z powodu tego, ze Ci sie nie podoba rozpaczac nie bede. Jednego rywala mniej;)
          • selig Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 18:04
            Jak to sobie zrobila z zonatym chlopem? To ona nie miala chlopa, meza sie znaczy
            nawet? Ja chce wiedziec wiecej, tylko mnie nie ochrzaniac za plotkowanie i
            niezdrowa ciekawosc :) Ale Niecko bylo po prostu aniolem w tv :)

pzdr
            selig
            • lunatica ada niecko 22.02.04, 16:48
              aniołem? chyba upadłym! mała, paskudna, źle uczesana! za wszelką cenę chciała
              zaistieć, no i jej się udało! oświadczył się jej jakiś tam w sylwestrową noc,
              była pompa, pare okładek w prasie kolorowej. mniej sepktakularny rozwód. i...
              cisza. zniknęła. dzięki bogu!
      • Gość: wiwo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 07:02
        A jakby je trzeba było teraz wymienić to mie pamiętasz???
        • Gość: Łysy wyraz współczucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 16:53
          szczerze współczuje wszystkim oglądającym telewizję publiczną, tylko tyle bo
          szkoda na ten temat zarówno palców jak i klawiatury
    • leo76 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 16.02.04, 10:13
      no jak możan bylo zapomniec o Grażyce Torbickiej !!!!! ta to ma klase!!!!
      • Gość: Thai Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 195.245.213.* 16.02.04, 15:58
        Większość z włoskich tv:))
      • Gość: Awp Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.radio / *.radiokrakow.pl 22.02.04, 23:32
        Zgadzam się Grażyna Torbicka to WYSOKA KLASA!!!!!!!
    • Gość: ania Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 19.02.04, 22:54
      Monika Richardson, Jolanta Fajkowska, Torbicka na emeryture!
      • Gość: jasio Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 07:49
        A mnie się podoba jedna z prowadzących pogode w Polsat, szczególnie jak stoi
        bokiem do mapy:) Niestety nie pomnę nazwiska.
        • Gość: maciek to prawda... IP: 212.160.147.* 20.02.04, 08:35
          ... "ta od pogody w Polsacie" jest nr 1 jeśli chodzi o urodę, ale za
          całokształt - tylko Justyna Pochanke z TVN24
          p.s. pokazywania Magdy Mołek powinno się zabronić w ramach dbania o zdrowie
          psychiczne młodzieży - to przeciez jakaś otynkowana anoreksja!
        • Gość: ANDRZEJ Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:02
          JASTRZĄB ! IMIENIA NIE PAMIĘTAM !
        • Gość: Andrzej Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:04
          JASTRZĄB ! NATOMIAST JA IMIENIA NIE POMNĘ HIHI.
      • Gość: ads333 Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 14:47
        Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda
        Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek
        Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda
        Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek
        Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek
        • Gość: Jędruś Re: Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Moł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:38
          OWSZEM, ALE WOLAŁEM JĄ JAK PROWDZIŁA TAKI TELETURNIEJ (TVP WROCŁAW, LATA TEMU)
          GDZIE NAGRODĄ POCIESZENIA BYŁ "KOT W KRATKĘ", A JESZCZE DODAM ŻE NAJGORSZY JEST
          SZEF MOJEJ ŻONY NIEJAKI KAROL HIHI !
    • ads333 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 10:38
      Tu nie ma co dyskutowac. Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda
      Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda
      • Gość: topielica Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.icpnet.pl 20.02.04, 13:07
        Z tą Mołkową to jest tak. Na początku, jak miała jeszcze krótkie włosy i była
        tabulą rasą w TVP, przyjemnie się na nią patrzyło. Teraz, z odrostami,
        wychudzona, nie dość, że eksploatują ją nawet w weekendy to jeszcze swój
        program stworzyła ("Spełniamy marzenia" - słodko pierdzący ą przez dupą), po
        prostu się "opatrzyła". I im bardziej jest "zrobiona" przez stylistów, tym
        gorzej. Jeszcze najlepiej wygląda w porannej kawie czy herbacie, w luźnych
        ciuchach, prawie bez makijażu, tak jak by dopiero wstała. Tzw. "image ranny".
        Tylko te włosy! Naprawdę mogłaby sobie darować zapuszczanie ich.
        pzdr
        • Gość: robert Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.net.autocom.pl 20.02.04, 14:06
          Magdalena Michalak z TVP3, ale chyba już tam nie pracuje.
          Justyna Pochanke z TVN24 za klasę i profesjonalizm.
      • Gość: Myszka Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 14:23
        Cześć
        Stawiam na Iwonę Schymallę,piękna,urocza i subtelna,po prostu kobieca.
        Trzymam kciuki
        pozdrawiam
        • Gość: macio Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 21.02.04, 11:04
          Racja, zapomniałem o niej. To chyba jedyna naturalnie zachowująca się osoba w
          TV. Zero pozerstwa, zgrywania na gwiazdę - po prosto miła i ciepła kobieta.

macio
          • lunatica Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 22.02.04, 16:51
            najładniejsza? chyba nie. może z dystansem do widzów, tematów, ale żeby piękna?
            bez przesady! kochani! chyba, że piekna duchem? ;-)
      • Gość: karol Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.nat.telco.pl 21.02.04, 10:50
        Tylko nie Mołkowa zrobiana przez stylistów malowana lala
    • Gość: aisza3 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.lipsko.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 14:08
      ANIA POPEK jest najładniejsza i najsubtelniejsza, szkoda że nikt o niej nie
      wspomniał oprócz mnie.
      • Gość: mortgage Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 213.199.192.* 22.02.04, 06:34
        ja też jestem za ania,
      • rain_07 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 28.02.04, 05:34
        ANIA POPEK - popieram - jest cudowna - co sie z nia dzieje...?
    • Gość: GOŚĆ Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 212.87.17.* 20.02.04, 14:17
      Ja głosuję na Hannę Smoktunowicz. Jest naprawdę ładna i z klasą.
    • Gość: Jarek B. Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 20.02.04, 14:21
      Anita Werner - TVN.
      • Gość: rafy Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.piekary.net / *.piekary.net 20.02.04, 15:27
        A jeszcze obstawilbym Konopke z TVN, chociaz kiedys przeklnela na wizji :-)
        Pokazala swoj ludzki wymiar :-). A laska co zapowiada pogda na Polsacie tez
        jest niczego sobie
      • Gość: A. Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.chl.asp.gda.pl 28.02.04, 23:11
        no nie!proszę!tylko nie ta werner z tą swoją paskudną twarzą i miną tak
        znudzoną, że patrzeć się nie da!
    • jackie7 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 15:34

Zdecydowanie Anna Popek !
    • Gość: j-z grażyna torbicka IP: *.icpnet.pl 20.02.04, 15:42
      grażyna torbicka
      • Gość: macio Re: grażyna torbicka IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 21.02.04, 11:09
        A widziałeś/aś ją na sylwestrowym balu "Dwójki". Boszzz, dno upadku! Jeszcze
        najlepiej wygląda w "Kocham kino" w ubraniu po szyję. Ale występów w dekoltach
        niech sobie i nam oszczędzi. Jej skóra jest starsza od niej o 15 lat. Ale poza
        tym klasa średnia wyższa.

macio
      • Gość: A. Re: grażyna torbicka IP: *.chl.asp.gda.pl 28.02.04, 23:13
        a torbicka jest stara, brzydka, znudzona, nudna i w ogóle jest do kitu.ani
        klasy, ani kobiecości.precz z nią!
    • Gość: Vronek Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.pl / *.potega.pl 20.02.04, 15:47
      Najłedniejsza oczywiście Magda Mołek,no i Patrycja Redo
    • Gość: Sadek Anita Werner IP: *.stacje.agora.pl 20.02.04, 16:00
      Ma w sobie coś :)

cytat za GW:
      "Anita Werner jest piękna jak luksusowa lodowka - zimna i nieosiagalna".
      • Gość: Wojtek Re: Anita Werner IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 18:45
        ona jest jak ta lodowka, ale jak juz sie czasami usmiechnie na koniec faktow...

btw, nie wiedzialem o jej karierze aktorskiej ;)
      • suco Re: Anita Werner 21.02.04, 09:40
        To wspaniała zamianka w Faktach. Lis był nieco sztucznawy, ona jest poważna,
        ale naturalna, piękna i dyskretna. NIe jest prawdą że się nie uśmiecha - taki
        ma styl i jest w tym wspaniała. Nr 1 wśród prezenterek wiadomości.
        Jako prezenterka "wielobranżowa" bezdyskusyjną boginią jest Grażyna Torbicka -
        urzekająco piękna, nadzwyczaj inteligenta i dobrze przygotowana, niespotykanie
        ciepła i kobieca i przy tym dyskretna i niesamowicie towarzyska. Ideał!
      • Gość: (s)nail Re: Anita Werner - moja miłość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 14:53
        Zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia, jest taka niedostępna!
    • Gość: Feliks Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:08
      Ja stawiam na dwie Beaty: Beata Chmielowska-Olech z Teleekspresu i Beatę
      Borocką z Panoramy o 13 (dawniej TVN 24, jeszcze dawniej RMF i chyba Radio
      Plus). Czyta też wiadomości w I programie PR. Za sam głos nalezy się jej
      mistrzostwo świata, a co dopiero, gdy się to połączy z wizją.
    • Gość: Cy_nick Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:57

JOASIA RACEWICZ mniam,mniam,mniam kropka

KOLO mamy szansę chyba nie jest już z Pilchem
      • Gość: kolo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.hal.komprin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:18
        masz racje cy_nik tylko ona mniam mniam
      • Gość: kolo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.hal.komprin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:18
        masz racje cy_nik tylko ona mniam mniam
      • Gość: mon.dan Maja Popielarska!!! IP: 195.116.62.* 11.07.04, 01:29
    • Gość: adam Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.lasy-wroclaw.pl 20.02.04, 16:57
      Jolanta Fajkowska is the best
      • Gość: LEX : NAJŁADNIEJSZA PREZENTERKA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 16:33
        MAGDA MOŁEK i żadna inna!
    • Gość: Zibiten Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 17:18
      na najładniejsza prezenterke proponuje :GRAŻYNĘ TORBICKĄ-zawsze jest elegancka
      i wszystko na miejscu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka