Gość: Roberto IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.04, 23:26 Plebiscyt na najbrzydszą już był. Teraz ogłaszam konkurs na najładniejszą prezenterkę tv!!! Wpisujcie swoje typy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vincent vega Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 193.19.164.* 02.02.04, 23:36 Kamel i finał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.02.04, 23:57 Kamel nie jest kobietą, Vincent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 81.186.232.* 02.02.04, 23:59 Wielbłądy mają takie dłuuuugie, KOBIECE rzęsy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent vega Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 193.19.164.* 03.02.04, 00:02 Roberto ! Ale kumasz przecież, że chodzi o jajo... Dorzucam jeszcze Pietię Kraśkę i Metju Curzajewskiego. A jak koniecznie chcesz prezenterkę, to od pewnego czasu lubię myszkę, która w TVN 24 zapodaje newsy po angielsku. Przypomina mi dziewczyny, które swego czasu widywałem w moim ulubionym mieście w Kanadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krokodyl Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:27 IBISZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 23:24 Też ją cenię. Erika się nazywa.Cóż imię inna Erika trochę pokalała, ale na takich warunkach nie mam zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
hubba_g Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 20:13 To chyba oczywiste! Żadna inna prezenterka nie może sie z nia równać, wszystkie inne są albo zbyt dojrzałe np. Dowbor (poprawność polityczna przede wszystkim) lub po prostu brzydkie np. Gawryluk. Magda jest bezkonkurencyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.dial-in.ats.pl 21.02.04, 18:04 ty chyba nie widziales ladnych prezenterek a ta magda mlotek to straszna kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a'retzky Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 62.233.197.* 22.02.04, 13:15 > Magda jest bezkonkurencyjna. i najgorzej ubrana... Odpowiedz Link Zgłoś
chmiele2 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 23.02.04, 11:07 hubba_g napisał: > To chyba oczywiste! Żadna inna prezenterka nie może sie z nia równać, wszystkie > > inne są albo zbyt dojrzałe np. Dowbor (poprawność polityczna przede wszystkim) > lub po prostu brzydkie np. Gawryluk. Magda jest bezkonkurencyjna. magda zgoda jest super ale dorotce tez nic nie brakuje wystarczy tylko do zobaczyc z bliska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.ksk.net.pl / *.ksk.net.pl 23.02.04, 08:39 SIDOREK!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emsej Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 28.02.04, 17:06 Zdecydowanie Magda Mołek. No i jest z Legnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygan Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.daminet.pl / 82.139.13.* 29.02.04, 21:15 niezaprzeczalnie Mdzia Mołek. Ona jest po prostu śliczna. w dodatku naprawde porządnie sie wysławia i w ogole ma wszystko co trzeba i na miejscu :) no i jest z Legnicy:) a MietekPawłów wciąż ma klasę wytapetowaną jej twarzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WC_Filet MARZENA SŁUPKOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 19:34 To niespotykany na antenie wdzięk i naturalna kobiecość, nie wymuskana Pani Mołek, której każdy uśmiech jest wyreżyserowany. Aparycja? Fantastyczna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: MARZENA SŁUPKOWSKA IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 21.02.04, 10:50 Zgadzam sie w 100%!!!! Marzena jest naj... Dziewczęca świeżość, ciepły głos no i te biodra... Po prostu jest cudowna! Gdy się pojawia, nigdy nie wiem jaka jutro będzie pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odyn Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.smrw.lodz.pl 20.02.04, 20:06 Patrycja Redo najlepsza i najładniejsza, szkoda, że tak rzadko na wizji. Kiedyś numer 1, dziś numer 2 Grażyna Torbicka. Numer 3 to Claudia Carlos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 16:42 Zdecydowanie Magda Mołek.Dominacja urody jest dominująca.Intelektem dominuje nad innymi.Zdecydowana dominantka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 15:05 Mołek inteligentna? Chłopie, czyżbyś był tak wyposzczony, żeby nie zauważać, że to czołowe polskie debilęcie na wizji? Ale ładna to ona rzeczywiście jest. Moje typy: Marzena Słupkowska Grażyna Torbicka Magda Mołek (ale za urodę, a nie inteligencję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor100@ 1Torbicka pózniej długo nic az w końcu ...Kamel i. IP: *.mlyniec.gda.pl 29.02.04, 01:46 Pierwsz Torbicka pózniej długo nikt i w końcu kamel i znów długo nic i pózniej mołek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farba Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:39 Claudia Carlos #1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 00:39 Agata Młynarska żartowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micho Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.02.04, 13:10 Oh, żesz Ty!!! Co za bolesny żart! Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 03.02.04, 01:07 d.gawryluk a. werner molek moglaby byc, ale cos mi przeszkadza, musze dojsc co i wtedy ja zglosze albo nie myszka a la cnn tez ok i tyle? nocka dluga, pomysle pzdr s_l Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 03.02.04, 01:58 przypomialo mi sie jeszcze iwone radziszewska (panorama) widzialem kiedys 'zrobiona', wygladala jak maria de medeiros, super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Radziszewska? IP: *.revers.nsm.pl 11.02.04, 14:40 Radziszewska byłaby spoko, gdyby miała 40 lat - bo na tyle wygląda. A on ma raptem 26 - matko jedyna... Ależ ona staro wygląda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm hmmmmmmm IP: *.revers.nsm.pl 12.02.04, 22:02 A może chodziło mi o Racewicz... Nie wiem która jest która, a nie chcę krzywdzić niewinnej! Myślałem o tej farbowanej blond z poprawioną szminą górną wargą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cogito Re: hmmmmmmm IP: *.pool.mediaWays.net 21.02.04, 09:53 tak, chodziło Ci o Racewicz, bo Radziszewska jest subtelna, a Racewicz sztuczna jak kwiaty na cmentarzu i z tym wiekiem to też gruuuuuuby przewał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: hmmmmmmm IP: 62.233.163.* 22.02.04, 09:28 Racewicz jest suuper!! Inteligentna, naturaln i ma to coś...nie żadna tam lal malowana Mołek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUGUST B.-W. TYLKO KAMELA, KRAŚKA I MATOLEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 20:47 Tylko Kamelka, Kraśka i Molek-Matolek, ta mdląca szkopska Barbi. Aha, jakby Kurzajewska zmieniła płeć to mogłaby pokręcić z nimi trzema naraz!!!A i Szaranowiczowa by się załapała, gdyby nie pluła. MARZENIA DO SPEŁNIENIA... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 16:08 Iwona Radziszewska Odpowiedz Link Zgłoś
to-se-ne-vrati Tylko nie Molek!!!!! 20.02.04, 10:20 Ona ma typowo meska budowe brak wciecia w talii i do tego glupio sie ubiera podkreslajac wady figury. No jedynie....moze ma sympatyczny usmiech. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam8 Re: Tylko nie Molek!!!!! IP: *.crowley.pl 20.02.04, 16:31 o tak, tylko nie Mołek, najgorzej ubrana - kto ja ubiera, a zwłaszcza te balowe sukienki, kompromitacja dla niej i telewizji! Odpowiedz Link Zgłoś
varg Re: Tylko nie Molek!!!!! 20.02.04, 22:44 Magdę Mołek najbardziej krzywdzi fryzjer... zawsze zrobi jej coś takiego na głowie, że wygląda, jak idź stąd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: Tylko nie Molek!!!!! IP: *.spray.net.pl 23.02.04, 00:38 najfajniejszĄ PREZENTERKĄ JEST joanna Racewicz. Nie ocieka śliną i szminką kiedy informuje nas o kolejnym zamaCHU NA POLSKĄ STReFĘ W IRAKU. Jest po prostu medium, które przekazuje nam wiadomości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gregor100 Re: Tylko nie Molek!!!!! IP: *.mlyniec.gda.pl 29.02.04, 01:48 U mołek uśmiech to wcale nie jest piekny bo ona się wcale nie usmiecha a ma tylko "skurcze mimiczne":-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 07:49 Smoktunowicz, Radziszewska, Mołek (ale troche jej za duzo w TV!), Redo tez niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Moje typy to: 03.02.04, 08:46 Chmielowska (Teleekspress,ale dała by sobie spokój z puentami), Prokokiuk – Kempka (Wiadomości południowe, choć włoski ma ostatnio za matowe), Konarska (TV Polonia, ale ta cera), Redo, Borecka (ex-TVN24, obecnie Panorama - permanentnie zdziwione brwi, co nie jest wcale zarzutem), Górniakowska (TVN24 - prezenterka Stylu i pogody, ciągle mrugająca oczkami), no i niech będzie Mołek (choć coś mi w niej nie pasuje, a pamiętam ją i TVPolonia, i Canal+, i RTL7, i chyba nawet w TV Nasza). Na pewno o którejś zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Zapomniałem o Słupkowskiej, tej od pogody 11.02.04, 08:44 w Jedynce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bor Re: Moje typy to: IP: *.revers.nsm.pl 11.02.04, 14:30 Oj tak, Borecka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felix Re: Moje typy to: Beata Borocka nie Borecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Monika Jastrząb ! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.02.04, 11:52 Pogoda w Polsacie . Nawet jak przepowiada najgorszą pogodę to i tak przyjemnie popatrzec i posłuchac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEONARD Re: Monika Jastrząb ! IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 23.02.04, 08:52 Jasne tylko Monika, jest seksowną laską, wartą obejrzenia nagiej...prawdy o pogodzie.Patrząc na nią nawet globalne ocieplenie może być korzystne... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Cofam uwagę o cerze Agaty Konarskiej. Na 05.03.04, 08:24 rozdaniu Złotych Kaczek wyglądała cudownie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonzo7 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 11.02.04, 15:26 Richardson Monika Mołek Magda Ta od Sportu w TVP , komentuje skoki ale nie wiem jak się nazywa Carlos Klaudia Loska ale ta z Polsatu czasami zapowiada pogodę albo magazyn Reporter Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.prv / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 09:06 Joanna Racewicz z Panoramy!! i tylko ONA!! mnian mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joki Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.prv / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 09:12 KAsia Łoska!!z polsatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lido Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.04, 12:48 karolina od sportu- polsat- oczy cudo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.acn.waw.pl 13.02.04, 19:00 wyluzuj z ta karolina od sportu w polsacie. oczy moze i cudo, ale reszta: ta miotla na glowie, te zwaly tluszczu i ten prowincjonalny styl bycia. boszzzzz, co za PGR!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alechandro Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 10:13 przytykał kocioł garnkowi, hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 16:47 chyba przyganiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 07:00 Jak gładko spięte włosy to miotła, to pewnie myślisz o kimś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graf Zero Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 12.02.04, 15:20 HANIA SMOKTUNOWICZ :) Jest the Best Odpowiedz Link Zgłoś
enjoyek Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 12.02.04, 15:41 hmn.:) hehe no oki:) w kazdej cos jest:) ale hmn..... poza tv widziełm duzooo piekniejszych kobiet:D Odpowiedz Link Zgłoś
bonzo7 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 13.02.04, 16:56 Ludzie a pamiętacie jeszcze Adrianne Niecko , napewno w tym rankingu zajęłaby czołową lokate . Ciekawe co się z nia dzieje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysio_lubicz Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.acn.pl 13.02.04, 18:40 Zrobiła se dzieciaka z zonatym chlopem i siedzi jako biurwa w jakimś towarzystwie ubezpieczeniowym. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 13.02.04, 23:49 Wy sie nie znacie! Spojrzcie tylko na Malgorzate Prokopiuk!! Ta to rzadzi i dzieli, jest po prostu numero uno:) I ten jej glos! Dla Niej warto placic abonament... prezenterki.w.interia.pl/MalgorzataProkopiuk.htm Pozdrawiam, Olek Odpowiedz Link Zgłoś
strangerwawa Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 15:00 Chłopie toż ona wygląda jakby ja Terminator gazrurką potraktował. Kanciasty i przekrzywiony łeb. Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 22.02.04, 10:02 Trudno, z powodu tego, ze Ci sie nie podoba rozpaczac nie bede. Jednego rywala mniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
selig Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 18:04 Jak to sobie zrobila z zonatym chlopem? To ona nie miala chlopa, meza sie znaczy nawet? Ja chce wiedziec wiecej, tylko mnie nie ochrzaniac za plotkowanie i niezdrowa ciekawosc :) Ale Niecko bylo po prostu aniolem w tv :) pzdr selig Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica ada niecko 22.02.04, 16:48 aniołem? chyba upadłym! mała, paskudna, źle uczesana! za wszelką cenę chciała zaistieć, no i jej się udało! oświadczył się jej jakiś tam w sylwestrową noc, była pompa, pare okładek w prasie kolorowej. mniej sepktakularny rozwód. i... cisza. zniknęła. dzięki bogu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.04, 07:02 A jakby je trzeba było teraz wymienić to mie pamiętasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy wyraz współczucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 16:53 szczerze współczuje wszystkim oglądającym telewizję publiczną, tylko tyle bo szkoda na ten temat zarówno palców jak i klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
leo76 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 16.02.04, 10:13 no jak możan bylo zapomniec o Grażyce Torbickiej !!!!! ta to ma klase!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thai Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 195.245.213.* 16.02.04, 15:58 Większość z włoskich tv:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Awp Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.radio / *.radiokrakow.pl 22.02.04, 23:32 Zgadzam się Grażyna Torbicka to WYSOKA KLASA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 19.02.04, 22:54 Monika Richardson, Jolanta Fajkowska, Torbicka na emeryture! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasio Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 07:49 A mnie się podoba jedna z prowadzących pogode w Polsat, szczególnie jak stoi bokiem do mapy:) Niestety nie pomnę nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek to prawda... IP: 212.160.147.* 20.02.04, 08:35 ... "ta od pogody w Polsacie" jest nr 1 jeśli chodzi o urodę, ale za całokształt - tylko Justyna Pochanke z TVN24 p.s. pokazywania Magdy Mołek powinno się zabronić w ramach dbania o zdrowie psychiczne młodzieży - to przeciez jakaś otynkowana anoreksja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:02 JASTRZĄB ! IMIENIA NIE PAMIĘTAM ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:04 JASTRZĄB ! NATOMIAST JA IMIENIA NIE POMNĘ HIHI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ads333 Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 14:47 Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędruś Re: Magda Mołek Magda Mołek Magda Mołek Magda Moł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 11:38 OWSZEM, ALE WOLAŁEM JĄ JAK PROWDZIŁA TAKI TELETURNIEJ (TVP WROCŁAW, LATA TEMU) GDZIE NAGRODĄ POCIESZENIA BYŁ "KOT W KRATKĘ", A JESZCZE DODAM ŻE NAJGORSZY JEST SZEF MOJEJ ŻONY NIEJAKI KAROL HIHI ! Odpowiedz Link Zgłoś
ads333 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 10:38 Tu nie ma co dyskutowac. Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Mołek !!! Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: topielica Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.icpnet.pl 20.02.04, 13:07 Z tą Mołkową to jest tak. Na początku, jak miała jeszcze krótkie włosy i była tabulą rasą w TVP, przyjemnie się na nią patrzyło. Teraz, z odrostami, wychudzona, nie dość, że eksploatują ją nawet w weekendy to jeszcze swój program stworzyła ("Spełniamy marzenia" - słodko pierdzący ą przez dupą), po prostu się "opatrzyła". I im bardziej jest "zrobiona" przez stylistów, tym gorzej. Jeszcze najlepiej wygląda w porannej kawie czy herbacie, w luźnych ciuchach, prawie bez makijażu, tak jak by dopiero wstała. Tzw. "image ranny". Tylko te włosy! Naprawdę mogłaby sobie darować zapuszczanie ich. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.net.autocom.pl 20.02.04, 14:06 Magdalena Michalak z TVP3, ale chyba już tam nie pracuje. Justyna Pochanke z TVN24 za klasę i profesjonalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myszka Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 14:23 Cześć Stawiam na Iwonę Schymallę,piękna,urocza i subtelna,po prostu kobieca. Trzymam kciuki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 21.02.04, 11:04 Racja, zapomniałem o niej. To chyba jedyna naturalnie zachowująca się osoba w TV. Zero pozerstwa, zgrywania na gwiazdę - po prosto miła i ciepła kobieta. macio Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 22.02.04, 16:51 najładniejsza? chyba nie. może z dystansem do widzów, tematów, ale żeby piękna? bez przesady! kochani! chyba, że piekna duchem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.nat.telco.pl 21.02.04, 10:50 Tylko nie Mołkowa zrobiana przez stylistów malowana lala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aisza3 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.lipsko.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 14:08 ANIA POPEK jest najładniejsza i najsubtelniejsza, szkoda że nikt o niej nie wspomniał oprócz mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortgage Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 213.199.192.* 22.02.04, 06:34 ja też jestem za ania, Odpowiedz Link Zgłoś
rain_07 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 28.02.04, 05:34 ANIA POPEK - popieram - jest cudowna - co sie z nia dzieje...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: 212.87.17.* 20.02.04, 14:17 Ja głosuję na Hannę Smoktunowicz. Jest naprawdę ładna i z klasą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek B. Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.240.81.adsl.skynet.be 20.02.04, 14:21 Anita Werner - TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafy Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.piekary.net / *.piekary.net 20.02.04, 15:27 A jeszcze obstawilbym Konopke z TVN, chociaz kiedys przeklnela na wizji :-) Pokazala swoj ludzki wymiar :-). A laska co zapowiada pogda na Polsacie tez jest niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.chl.asp.gda.pl 28.02.04, 23:11 no nie!proszę!tylko nie ta werner z tą swoją paskudną twarzą i miną tak znudzoną, że patrzeć się nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
jackie7 Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! 20.02.04, 15:34 Zdecydowanie Anna Popek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macio Re: grażyna torbicka IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 21.02.04, 11:09 A widziałeś/aś ją na sylwestrowym balu "Dwójki". Boszzz, dno upadku! Jeszcze najlepiej wygląda w "Kocham kino" w ubraniu po szyję. Ale występów w dekoltach niech sobie i nam oszczędzi. Jej skóra jest starsza od niej o 15 lat. Ale poza tym klasa średnia wyższa. macio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: grażyna torbicka IP: *.chl.asp.gda.pl 28.02.04, 23:13 a torbicka jest stara, brzydka, znudzona, nudna i w ogóle jest do kitu.ani klasy, ani kobiecości.precz z nią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vronek Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.pl / *.potega.pl 20.02.04, 15:47 Najłedniejsza oczywiście Magda Mołek,no i Patrycja Redo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadek Anita Werner IP: *.stacje.agora.pl 20.02.04, 16:00 Ma w sobie coś :) cytat za GW: "Anita Werner jest piękna jak luksusowa lodowka - zimna i nieosiagalna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Anita Werner IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 18:45 ona jest jak ta lodowka, ale jak juz sie czasami usmiechnie na koniec faktow... btw, nie wiedzialem o jej karierze aktorskiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
suco Re: Anita Werner 21.02.04, 09:40 To wspaniała zamianka w Faktach. Lis był nieco sztucznawy, ona jest poważna, ale naturalna, piękna i dyskretna. NIe jest prawdą że się nie uśmiecha - taki ma styl i jest w tym wspaniała. Nr 1 wśród prezenterek wiadomości. Jako prezenterka "wielobranżowa" bezdyskusyjną boginią jest Grażyna Torbicka - urzekająco piękna, nadzwyczaj inteligenta i dobrze przygotowana, niespotykanie ciepła i kobieca i przy tym dyskretna i niesamowicie towarzyska. Ideał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (s)nail Re: Anita Werner - moja miłość! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 14:53 Zakochałem się w niej od pierwszego wejrzenia, jest taka niedostępna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:08 Ja stawiam na dwie Beaty: Beata Chmielowska-Olech z Teleekspresu i Beatę Borocką z Panoramy o 13 (dawniej TVN 24, jeszcze dawniej RMF i chyba Radio Plus). Czyta też wiadomości w I programie PR. Za sam głos nalezy się jej mistrzostwo świata, a co dopiero, gdy się to połączy z wizją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cy_nick Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 16:57 JOASIA RACEWICZ mniam,mniam,mniam kropka KOLO mamy szansę chyba nie jest już z Pilchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.hal.komprin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:18 masz racje cy_nik tylko ona mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.hal.komprin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.04, 20:18 masz racje cy_nik tylko ona mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.lasy-wroclaw.pl 20.02.04, 16:57 Jolanta Fajkowska is the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEX : NAJŁADNIEJSZA PREZENTERKA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 16:33 MAGDA MOŁEK i żadna inna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibiten Re: NAJŁADNIEJSZE PREZENTERKI!!!! IP: *.gniezno.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 17:18 na najładniejsza prezenterke proponuje :GRAŻYNĘ TORBICKĄ-zawsze jest elegancka i wszystko na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś