bulszyt 04.02.04, 18:08 Bierz więcej nocnych dyżurów, niech kadrowy ma coś od życia... trochę stosunku płciowego... Ryśku mógł nauczycielkę, to ty możesz personalnego, tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fullanutka Re: Grażynko, Grażynko, Grażynko! 04.02.04, 19:37 hm, ja kiedyś liczyłam, że Grażynka z takim jednym sąsiadem coś ten tego...ale nic, nic sie nie zdarzył więc i teraz na nic bym nie liczyła...a swoją drogą jak ona mogła za tego Ryśka...jak ona mogła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Grażynko, Grażynko, Grażynko! IP: *.chello.pl 04.02.04, 19:38 No właśnie a co z tym kolesiem co pracował na basenie? Odpowiedz Link Zgłoś
fullanutka co z basenem... 04.02.04, 19:49 No właśnie,albo przegapiłam albo to wygasło nienaturalnie...albo...czy on nie zaczął z tą nauczycielką przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
bulszyt Re: Grażynko, Grażynko, Grażynko! 10.02.04, 18:05 bulszyt napisał: > Bierz więcej nocnych dyżurów, niech kadrowy ma coś od życia... trochę > stosunku płciowego... Ryśku mógł nauczycielkę, to ty możesz personalnego, tak? no i głupia uciekła, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Grażynko, Grażynko, Grażynko! IP: 149.156.213.* 24.02.04, 16:43 Czy Grazynka wreszcie zgrzeszyla? Odpowiedz Link Zgłoś