hanka2222 09.02.04, 18:51 Gratuluję filmu. Proszę dalej tropić nietuzinkowe i ciekawe postacie, które istnieją obok nas, a o których tak mało wiemy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10264503 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dezerter Re: Do Pani IGI CEMBRZYŃSKIEJ IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.04, 09:41 ależ ten film był bardziej o pani Cembrzyńskiej, ta pilotka-dentystka była tylko tłem Odpowiedz Link Zgłoś
photoart veto autoreklamie 11.02.04, 10:10 Gość portalu: dezerter napisał(a): > ależ ten film był bardziej o pani Cembrzyńskiej, ta pilotka-dentystka była > tylko tłem Racja. Smutne, że Cembrzyńska zgarnia kasę za promowanie siebie. Miałem wrażenie, że totalnie nie obchodzi jej los dziewczyny i usiłuje być "równiachą", przejmującą się tym o czym mówi pilotka-dentystka (sympatyczna). Na forum Gazety poszukuje się nowych bohaterek reportaży Cembrzyńskiej, zobaczymy co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: veto autoreklamie IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 10:13 z tego filmu zapamiętałem zdanie jak Cembrzyńska wylała się z szybowca na łąkę, na której pasło się stadko owiec i powiedziała: "nie wiedziałam, że mamy w Polsce aż tyle baranków". A potem słabo imitując entuzjam krzyczała: "jak tu pięknie jest" ! Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: veto autoreklamie 11.02.04, 11:32 Ten film był żenujący. Oglądałam go razem z kimś, kto lata na szybowcach i był szalenie podekscytowany - ale tylko przed zobaczeniem pierwszych 10 minut filmu... Nie wiedzieliśmy gdzie patrzeć ze wstydu... To rzeczywiście był festiwal Cembrzyńskiej i jej drętwych "wywiadów" z szybowniczką. Taki fantastyczny temat zepsuty! Juz dawno nie widziałam tak beznadziejnego filmu dokumentalnego, a pikanterii dodaje fakt, że mozna było to "cudo" obejrzeć w porze największej oglądalności i w dodatku w serii, która zawsze gwarantowała świetne filmy dokumentalne... Kto za to zapłacił??? Odpowiedz Link Zgłoś