Dodaj do ulubionych

Do Pani IGI CEMBRZYŃSKIEJ

09.02.04, 18:51
Gratuluję filmu. Proszę dalej tropić nietuzinkowe i ciekawe postacie, które
istnieją obok nas, a o których tak mało wiemy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10264503
Obserwuj wątek
    • Gość: dezerter Re: Do Pani IGI CEMBRZYŃSKIEJ IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 10.02.04, 09:41
      ależ ten film był bardziej o pani Cembrzyńskiej, ta pilotka-dentystka była
      tylko tłem
      • photoart veto autoreklamie 11.02.04, 10:10
        Gość portalu: dezerter napisał(a):

> ależ ten film był bardziej o pani Cembrzyńskiej, ta pilotka-dentystka była
        > tylko tłem

Racja. Smutne, że Cembrzyńska zgarnia kasę za promowanie siebie. Miałem
        wrażenie, że totalnie nie obchodzi jej los dziewczyny i usiłuje
        być "równiachą", przejmującą się tym o czym mówi pilotka-dentystka
        (sympatyczna).
        Na forum Gazety poszukuje się nowych bohaterek reportaży Cembrzyńskiej,
        zobaczymy co dalej...
        • Gość: dezerter Re: veto autoreklamie IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 11.02.04, 10:13
          z tego filmu zapamiętałem zdanie jak Cembrzyńska wylała się z szybowca na łąkę,
          na której pasło się stadko owiec i powiedziała: "nie wiedziałam, że mamy w
          Polsce aż tyle baranków". A potem słabo imitując entuzjam krzyczała: "jak tu
          pięknie jest" !
          • ramm.stein Re: veto autoreklamie 11.02.04, 11:32
            Ten film był żenujący. Oglądałam go razem z kimś, kto lata na szybowcach i był
            szalenie podekscytowany - ale tylko przed zobaczeniem pierwszych 10 minut
            filmu... Nie wiedzieliśmy gdzie patrzeć ze wstydu... To rzeczywiście był
            festiwal Cembrzyńskiej i jej drętwych "wywiadów" z szybowniczką. Taki
            fantastyczny temat zepsuty! Juz dawno nie widziałam tak beznadziejnego filmu
            dokumentalnego, a pikanterii dodaje fakt, że mozna było to "cudo" obejrzeć w
            porze największej oglądalności i w dodatku w serii, która zawsze gwarantowała
            świetne filmy dokumentalne... Kto za to zapłacił???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka