Gość: marian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 17:12 Powiedzcie proszę , co można odbierać z satelity z cyfrowym dekoderem. Konkretnie chodzi mi o polskie programy... Czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yannis chodzi Ci o konkretną platformę... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 10:04 ... z płatnym co miesiąc abonamentem, czy programy FTA? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: chodzi Ci o konkretną platformę... 17.02.04, 11:00 na przykład cyfra + czy warto za to płacić ten niebieski abonament? właściwie tylko dla bbc prime? co to są programy FTA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yannis FTA... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 15:17 to programy ogólnodostępne, niekodowane, które możesz oglądać bez płacenia abonamentu. BBC Prime niestety do nich nie należy (jak też całe mnóstwo innych wartościowych kanałów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: satka z cyfrowym dekoderem..jakie programy ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.04, 16:33 Yannis .. dzieki za zainteresowanie.. oczywiscie bezpłatne.. kompletnie nie mam pojęcia co na tego typu odbiornikach można złapać" Dzięki z góry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: satka z cyfrowym dekoderem..jakie programy ;) IP: *.za.digi.pl 17.02.04, 20:01 wg mnie warto. za 400-500zl mozna juz kupic przyzwoity odbiornik. za 500 nawet z kieszenia na modul do kodowanych programow, moze sie kiedys przydac. z polskich programow na HotBird: 4fun.tv (50% muzyki na antenie IMO dobra/b.dobra), VIVA Polska, TVPolonia, Polsat 1 i 2, Puls, Pilot, TVN, TVN7, na razie niekodowane Turbo i meteo, Tele5 i Polonia1, jesli ktos gustuje. takze telewizje zagraniczne (zwlaszcza publiczne) maja wiele do zaoferowania. czy to w okreslonych godzinach (np. znakomite reportaze na RAI poznymi wieczorami), czy to praktycznie non-stop (arte, TV5). pelny wykaz stacji na HB: www.lyngsat.com/hotbird.shtml . niekodowane na zolto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian Re: satka z cyfrowym dekoderem..jakie programy ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.04, 08:07 dzięki...tego mi było trzeba :) :):) Odpowiedz Link Zgłoś