angksiazki 07.03.10, 17:38 TzG znów w TVN. Myślałam, że nie będę patrzeć, ale chyba nie wstrzymam i zerknę dzisiaj. Połowy gwiazd oczywiście nie znamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pola_negri Re: TzG Pierwszy odcinek. 07.03.10, 17:58 W sensie, że się do nich nie przyznajemy? ;-) Ja nie kojarzę dwóch facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: TzG Pierwszy odcinek. 07.03.10, 17:58 Te gwiazdy to jakby z łapanki. Chyba prawdziwe szanujące się gwiazdy mają ten program wiadomo gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: TzG Pierwszy odcinek. 07.03.10, 18:32 Twardo obiecałam sobie, że nie będę oglądać, ciekawe czy wytrzymam?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: TzG Pierwszy odcinek. 07.03.10, 18:38 no no - biorac pod uwage ze w tv nie ma nic ciekawego to wynik moze byc ładny:) a ta wszyscy uczestnicy w wersji po 10 sekund:) lookr.tv/player.php?id=1507 najlepiej chyba glinka i oceana:) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: TzG Pierwszy odcinek. 07.03.10, 19:06 boszzzz, a co to jest gwiazda olga bołądź? nigdy w życiu nie słyszałam tego nazwiska. podobnie z przemysławem miarczyńskim i z marcinem friedkiem, choć jego twarz kojarzę z jakichś nibypolicyjnych gniotów z koszmarnymi statystami,tylko nie wiedziałam, ze się tak nazywa. oceana - cóż, w moim do niedawna ulubionym radiu PIN chyba nie puszczają, bo nie znam żadnej piosenki - pewnie ma kontrakt na dwa-trzy tygodnie i "głosami publiczności" pewnie wtedy odejdzie. barciś jest facet z jajami, fantastycznie śpiewa, choć na to nie wygląda, to może i tu będzie fajnie. dużo sobie w każdym razie obiecuję! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TzG Pierwszy odcinek. 07.03.10, 19:32 Bołądź akurat sporo grała w serialach w ostatnim czasie (MJM, 39 i 1/2, Majka, Czas honoru...). Dla mnie kompletnie anonimowi są: Miarczyński, Mrozu (?) i Oceana. Resztę kojarzę mniej lub bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: TzG Pierwszy odcinek. 07.03.10, 20:08 angazetka napisała: > Bołądź akurat sporo grała w serialach w ostatnim czasie (MJM, 39 i > 1/2, Majka, Czas honoru...). no tak, nie oglądam żadnego o mrozu czasem wspomina mój 14-letni syn, choć bez entuzjazmu Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: TzG Pierwszy odcinek. 07.03.10, 21:57 Jesteś jak miliony monet, spłoniesz nim odpalę lont ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: TzG Pierwszy odcinek. 09.03.10, 07:55 tak ,ja też znam Olgę Bołądź z 'czasu honoru'...grała tam piękną Celinę ;D o,proszę www.youtube.com/watch?v=KaW7OQgs2RQ www.youtube.com/watch?v=pcBTh1bYXkc oczywiście para Łukasz Czarnecki+... ;) jest moim faworytem ...tylko szkoda,że na razie jest kiepsko,tzn w głosowaniu widzów ostatnie miejsce i odpadliby ,brrr ! Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Nie tylko uczestnicy bywają anonimowi... 07.03.10, 20:03 Czy ktoś zna te dziewiczki śpiewające na wstępie? Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Nie tylko uczestnicy bywają anonimowi... 07.03.10, 20:06 angazetka napisała: > Czy ktoś zna te dziewiczki śpiewające na wstępie? nie, są mi doskonale nieznane Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos saleta i janachowska 07.03.10, 20:11 o matko, co ona ma na głowie i na sobie?!?!?! saleta dokładnie taki, jak się spodziewałam - sztywny i niefajny Odpowiedz Link Zgłoś
jednatakaa Czarnecki i Bołądź 07.03.10, 20:27 Czarnecki w filmiku przed występem: Cwicz, bo chcę auto ;-) Zartowniś, ta Bołądź taka jakaś niemrawa i brak przeprostów... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Glinka i Stefano 07.03.10, 20:43 Glinki nie lubię, ale... łał. To było coś :) Energia, seks, wdzięk. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos mrozu i aneta 07.03.10, 21:08 jakieś chaotyczne to było i niepozbierane ale fajna muzyczka Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: mrozu i aneta 07.03.10, 21:15 aneta chyba po botoksie.Bardzo dziwna na twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: mrozu i aneta 07.03.10, 21:19 ale w glowce takie samo glupiątko jak poprzednio Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: mrozu i aneta 07.03.10, 21:20 marta76 napisała: > aneta chyba po botoksie.Bardzo dziwna na twarzy na bank, one wszystkie tak samo po nim wyglądaja ;] Odpowiedz Link Zgłoś
jednatakaa Aneta Piotrowska vel Botoks 07.03.10, 21:34 No właśnie jakas ta jej twarz mi sie dziwna wydała, ale myślałam, że mam przywidzenia. Wiec chyba nie mam, skoro inni tez zauwazyli. Jezeli ona sie wypełnia botoksem nie majac nawet 25 lat, to co bedzie robiła, będąc przed 40? Tylko wymiana twarzy moze ją czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: mrozu i aneta 08.03.10, 19:17 Posunęła się jakoś, jakby była po przeżyciach. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos ola szwed i robert 07.03.10, 21:19 fajnie śliczna dziewczyna, ja wiem, że ona nie jest najmądrzejsza, ale i tak mam słabość Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: ola szwed i robert 07.03.10, 21:24 ale Galinski to jednak prymiytwny chAM JEST a Szwedes - wyraźnie sie posunął , Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: ola szwed i robert 07.03.10, 21:27 > ale Galinski to jednak prymiytwny chAM JEST a czym błysnął, bo się wyłączyłam na chwilę? Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: ola szwed i robert 07.03.10, 21:28 > ale Galinski to jednak prymiytwny chAM JEST A co tym razem powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
kiki_mora Re: ola szwed i robert 08.03.10, 17:53 Hej, a skąd wiesz, że "ona nie jest najmądrzejsza" :0 Bo ja ją znam i wiem na pewno, że jest wręcz przeciwnie! :) W szkole nauczyciele mówili o niej CYBORG, bo chociaż bywała rzadko ;P jak już była, to wymiatała wszystkich! Więc Twoja słabość nie musi być "i tak" :))) A z resztą się zgadzam na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: ola szwed i robert 09.03.10, 15:40 Cieszę się z tej pary ze względu na... pana Roberta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos artysta szwed 07.03.10, 21:22 kurczę, jak można faceta przedstawiać "niezapomniany frontman programu ciao, darwin"... to jest dopiero udupienie!!!! nie trawię szwedesa, ciao darwin było jednym z najbardziej żenujących programów w historii telewizji polskiej, szwedes jest już nawet w tosterze, bo w lodówce to się zadomowił lata temu - i teraz jeszcze i tu :( Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: artysta szwedes 07.03.10, 21:27 Galiński nieźle pojechał po Głogowskiej:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: artysta szwedes 07.03.10, 21:31 pojechal - to bylo prymitywne niezieskmo wyjasnie - po tnacu Galinskido Gąssa - a ty sie nie denerwujesz gdy Szwedes tak w tancu emablowal twoja panienkę ???? na to Glogowska , wkur... iiona , z nerwowym szczekoscicskeim " ja nie jestem zadną jego PANIENKĄ !!!" Gąsa - zatkalo . I jak go nie lubie tak tu jestem w teamie Gąsa ! Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: artysta szwedes 07.03.10, 21:35 uu, rzeczywiście to pewnie lekkie i dowcipne miało być :( Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: artysta szwedes 07.03.10, 22:00 Było to dość mocno nie na miejscu. Gbur jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
brum.pl1 Juror Galiński 07.03.10, 22:11 mozambique napisała: > wyjasnie - po tnacu Galinskido Gąssa - a ty sie nie denerwujesz gdy > Szwedes tak w tancu emablowal twoja panienkę ???? Galiński nie użył słowa "emablował". Zapytał: a ty się nie denerwujesz, gdy Szwedes w tańcu obraca twoją panienkę? Co, jak dla mnie było dnem dna. Nie lubię Głogowskiej, bo dla mnie cały jej udział w TzG sprowadza się tylko i wyłącznie do lansowania siebie. Tym niemniej odzywka Galińskiego jest zwyczajnym chamstwem, na co powinien zareagować Gąs. Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Juror Galiński 08.03.10, 10:26 obstaje przy "emablował":) czy ktos moze sparwdzic jakei słowo naparwde padło ?? wg mnie udzial Glogowskeij polega głownie na PERFEKCYJNYM tańcu, po to w koncu ona tam kurcze jest i robi to doskonale a ze przy okazji machnela sie dziecioka z aktorem ? byl apanną , zakochała sie , ma prawo se mahcnac nawet i piątke od poczatklu ten program przypominal mi *urdel - romanse, zdrady pozamałzenskie, rozwody , skandale, nielegalne potomstwo, zajmuej tam chyab wiecej czasu niz treningi Odpowiedz Link Zgłoś
dsb Głogowska 07.03.10, 21:33 czy ona musi się tak szczerzyć podczas tańca? i śpiewać prawie całą piosenkę? :-| Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Głogowska 07.03.10, 21:39 a nieh sie szczerzy ile chce tanczy po prostu niieziemsko, inne przy niej nei istnieją Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Głogowska 07.03.10, 21:41 mozambique napisała: > a nieh sie szczerzy ile chce > > tanczy po prostu niieziemsko, inne przy niej nei istnieją się podpiszę pod tą opinią :) Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Głogowska 07.03.10, 21:39 dsb napisała: > czy ona musi się tak szczerzyć podczas tańca? > i śpiewać prawie całą piosenkę? :-| Zawsze tak robiła i w tej kwestii jest niereformowalna:/ Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: grochola i jan kliment 07.03.10, 21:48 Janko KLiment - cuuudowny Grochola - starsznei fajana osobowosć Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: grochola i jan kliment 07.03.10, 21:50 a dla mnie ona trochę za bardzo popłynęła w kierunku "jestem fantastyczna" - nie mówię o dziś, ale w ogóle no i może niech jednak nie tańczy Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: grochola i jan kliment 07.03.10, 21:53 Haha Barcis mnie rozłozył na łopatki :D Odpowiedz Link Zgłoś
wilga52 Re: grochola i jan kliment 10.03.10, 12:01 Oj Janko nie potańczy se długo. Boże a jak Grochola wypieprzy się na parkiecie to kto ją podniesie, Jaśko i tak ledwo ją utrzymywał i całował po rąsiach byle dotrwać do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos barciś i ktoś 07.03.10, 21:53 cudowny pomysł na pokrycie braków - wszak pijany marynarz ma prawo nie trzymać się na nogach :) ale facet ma naprawdę ogromne poczucie humoru i pewnie się rozkręci zobaczymy, jak to będzie w standardowych Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: barciś i ktoś 07.03.10, 21:56 Po mistrzowsku ograł ten taniec, rewelka. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: barciś i ktoś 07.03.10, 21:57 Podoba mi się nowa tancerka, partnerka Barcisia, sam Barciś rozbrajający, nareszcie ktoś, kto trochę rozgrzał atmosferę:) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: barciś i ktoś 07.03.10, 22:01 Barcis ma wigor mlodzieniaszka cudownei zatanczyl zagral im na nosie Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Kamińska i Maserak 07.03.10, 21:59 TVNowska faworytka, jury będzie słodzić jak nic;) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Kamińska i Maserak 07.03.10, 22:01 boszzz, niech się tylko maserak nie odzywa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Kamińska i Maserak 07.03.10, 22:02 dona.a napisała: > TVNowska faworytka, jury będzie słodzić jak nic;) tragedia, to samo co z muchą :/ kolejny teatr jednego aktora Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kamińska i Maserak 07.03.10, 22:26 bell82 napisała: > dona.a napisała: > > > TVNowska faworytka, jury będzie słodzić jak nic;) > > tragedia, to samo co z muchą :/ kolejny teatr jednego aktora Ogłosili wyniki, zaczęło się;) Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Kamińska i Maserak 07.03.10, 22:04 dona.a napisała: > TVNowska faworytka, jury będzie słodzić jak nic;) no ba, skrzynka już mówi o kryształowej kuli!! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Kamińska i Maserak 07.03.10, 22:11 kkokos napisała: > dona.a napisała: > > > TVNowska faworytka, jury będzie słodzić jak nic;) > > > no ba, skrzynka już mówi o kryształowej kuli!! Do tego widzę, że będzie się działo to samo co z Rusin, typowana od początku do KK dostanie najatrakcyjniejszą oprawę, sukienki, fryzury, dodatki, o tancerzu nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Kamińska i Maserak 07.03.10, 22:26 > Do tego widzę, że będzie się działo to samo co z Rusin, typowana od > początku do KK dostanie najatrakcyjniejszą oprawę, sukienki, > fryzury, dodatki, o tancerzu nie wspominając. no to straszny pech, że ta oceana taka się fajna okazała! ale może rzeczywiście ma kontrakt na trzy odcinki albo coś koło tego i będzie wyczyszczone dla nowej gwiazdy :( Odpowiedz Link Zgłoś
kiki_mora Re: Kamińska i Maserak 08.03.10, 17:58 No, w razie czego jeszcze Ola Szwed zostaje... Jeśli Oceana ma kontrakt na 3 tygodnie, to już tylko Ola może nas uratować... ;P Jeżeli jej pozwolą na cokolwiek... :[ Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: Kamińska i Maserak 08.03.10, 14:38 dona.a napisała: > kkokos napisała: > > > dona.a napisała: > > > > > TVNowska faworytka, jury będzie słodzić jak nic;) > > > > > > no ba, skrzynka już mówi o kryształowej kuli!! > > Do tego widzę, że będzie się działo to samo co z Rusin, typowana od > początku do KK dostanie najatrakcyjniejszą oprawę, sukienki, > fryzury, dodatki, o tancerzu nie wspominając. to prawda a na innych będą oszczędzać i dadzą im stare sukienki, tak było w poprzedniej edycji kiedy Janja Lesar miała sukienkę, Niny Tyrki, Natalii Lesz i jeszcze kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Oceana i Juszkiewicz. 07.03.10, 22:06 Widziałam Ją dziś w Jaka to melodia, fajnie się ruszała śpiewając. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Oceana i Juszkiewicz. 07.03.10, 22:08 Zdecydowanie najlepiej tańcząca para w 1 odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos oceana i przemysław 07.03.10, 22:08 oj, coś za fajnie jak na pierwszy raz... Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Kto dzisiaj zdobył najwięcej głosów? 07.03.10, 23:16 Było jakieś info? Bo wyszłam na chwilę, licząc na 15-minutowy blok reklamowy, a jak wróciłam to już leciał jakiś film. Ciekawi mnie, czy ludziom spodobała się Oceana, moim zdaniem zatańczyła super. Natomiast faworytka TVN-owska... dla mnie dramat. Może lepiej niech to dziewczę się nie odzywa. Ładna jest i ma miły uśmiech, ale jak coś powie to jest infantylne do bólu, i sztuczne ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Kto dzisiaj zdobył najwięcej głosów? 07.03.10, 23:25 Pierwsza trójca (głosy widzów): Kamińska - Friedek - Oceana Pierwsza trójca (łącznie): Oceana - Kamińska - Barciś. Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Kto dzisiaj zdobył najwięcej głosów? 08.03.10, 00:37 Dzięki za info. Wysoka pozycja Kamińskiej w głosowaniu mnie dziwi, to chyba głosami gimnazjalistów?... Oceana, Barciś - super! Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: TzG Pierwszy odcinek. 08.03.10, 09:02 Dość dziwnie stylistki obeszły się z fryzurami pań, formując wielu z nich, nie wyłączając K. Skrzyneckiej, jakieś jaja na głowie, coś a la "Obcy, 8. pasażer Nostromo". Stroje też nie zachwyciły, mocno przerysowane wyszły. Po co np. futrzane chomąto Blanki? Nie dość, że zasłoniło ważną u tancerki szyję, to jeszcze posłużono się futrem naturalnym :(. Przyjemną suknię miała O. Szwed i partnerka A. Barcisia. Cieszy mnie, że w tej edycji zebrano wielu dobrych tancerzy zawodowych. Popatrzę sobie na znakomicie tańczącą A. Głogowską, Tarazzino itd. Ciekawa jestem postępów świetnie niegdyś zapowiadającej się A. Piotrowskiej. Co do uczestników, to trudno już teraz cokolwiek wywnioskować, tym bardziej że kamerzyści starannie unikali filmowania wpadek. Gdy tylko gość zaczynał sypać kroki, następował natychmiastowy zjazd na górną połowę ciała ;). Wydaje mi się, że potencjał ma Oceana, Szwed i może Glinka. Aaa i jeszcze Czarna Mamba bardzo korzystnie wyglądała w okularach :). Odpowiedz Link Zgłoś
jodipiku Re: TzG Pierwszy odcinek. 08.03.10, 10:44 Mialam nie oglądac a tu masz... Moje opinie: Glinka Kasia w tancu na lodzie bardzo mi sie podobala, w wywiadach w czaspismach tez ale tutaj nie za bardzo. Za ostre te rysy, ta czerwien...za bardzo wzoruje sie na Musze...niepotrzebnie. W tancu za bardzo wywalala jezyk , choc ruszala sie nawet nawet giętko i rytmicznie...Widac fajny kontak ze Stefano. Kaminska-no nie, skad ona tyle glosow uzbierala?????? Beznadzieja! Nie trawie tej osoby, zachowje sie conajmniej dziwnie. Olga Boladz-zycze jej powodzenia-lubie ja, z rol ktore zagrala moze niewielkie w serialach ale ma potencjal-trzymam kciuki! mila osoba. Szwed Ola-w jezdzie na lodzie rewelka, tutaj mysle ze bedzie super.trzymam kciuki. Barcis-wiedzialam ze ten chlop ma dryg-tez go bardzo lubie! Saleta- w wypowiedziach calkiem spoko, nie trawilam do tej pory a tu sprawia dobre wrazenie. Piotrowska-chyba troche przytylo jej sie, ale rusza sie bosko, ale ze Mrozu muzyk byl poza rytmem??? Oceana - jak dla mnie HIT wieczoru! Zycze jej suksesu, ma milego partnera-jest boska!!!! Uwielbiam jej piosenki! No i co do kreacji pani Wiliams...o nie, czemu wymysla takie cuda??? Podkresla w tancerkach co nie specjalne jest akurat....czemu tak je krzywdzi? Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: TzG Pierwszy odcinek. 08.03.10, 12:52 jodipiku napisała: "Piotrowska-chyba troche przytylo jej sie, ale rusza sie bosko, ale ze Mrozu muzyk byl poza rytmem???" A mnie to wcale nie zdziwilo. Przeciez to hiphopowiec, jego taniec polega glownie na potrzasaniu czerepem i nieskoordynowanych wyrzutach rak w przod. Odpowiedz Link Zgłoś
methinks Re: TzG Pierwszy odcinek. 08.03.10, 14:22 Jesli zamierzasz startowac w konkursie na mistrza ignorancji, to nie musisz sie martwic o wygrana. Z tego, co wiem, Mrozu raczej spiewa/probuje spiewac r'n'b, a to jednak nie jest hip hop. Po drugie taniec hip hopowy - co zreszta dobrze widac w programach YCD lub Mam Talent, jest bardzo skoordynowany i bardzo rytmiczny - nie wiem wiec skad przeswiadczenie o "nieskoordynowanych wyrzutach rak w przod". Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: TzG Pierwszy odcinek. 08.03.10, 14:49 jak na razie po pierwszym odcinku na mojego faworyta wyrósł Artur Barciś i Oceana, jestem ciekawa też postępów Kasi Glinki i Olgi Bołądź ciekawa jestem też zmian u Przemka Miarczyńskiego zrazić już się zdążyłam chyba przede wszystkim do Kamińskiej i Anaty Piotrowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG Pierwszy odcinek. 08.03.10, 18:35 spinka0001 napisała: > zrazić już się zdążyłam chyba przede wszystkim do Kamińskiej i Anaty Piotrowski > ej Kamińska może być kolejnym "fenomenem" TzG bardzo krytycznie odbieranym przez wielu widzów, a przechodzącym z odcinka na odcinek na czołowych pozycjach. Piotrowska to już nie ta sama Aneta co kiedyś, został Jej głos, ale zniknęła trzpiotowatość, zalotność i radość życia, sprawiała wrażenie osoby zmęczonej i rozczarowanej życiem, lubiłam Ją na parkiecie, to co mówiła poza wcale mi nie przeszkadzało bo fajnie się na Nią patrzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: TzG Pierwszy odcinek. 08.03.10, 20:16 > Kamińska może być kolejnym "fenomenem" TzG bardzo krytycznie > odbieranym przez wielu widzów, a przechodzącym z odcinka na odcinek na czołowych pozycjach Kamińska, co udowodniły Telekamery, ma wielkie grono młodocianych fanek, więc nie zdziwię się, jeśli zajdzie wysoko. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG Pierwszy odcinek. 08.03.10, 23:56 angazetka napisała: > Kamińska, co udowodniły Telekamery, ma wielkie grono młodocianych > fanek, więc nie zdziwię się, jeśli zajdzie wysoko. Mówiąc szczerze dość sceptycznie jestem nastawiona do takich "dowodów", ale niech Ci będzie;) Odpowiedz Link Zgłoś