Dodaj do ulubionych

Kogo zabili na koniec "Czterech pancernych"?

IP: *.artcom.pl / *.b.jawnet.pl 24.02.04, 13:19
Pytanie jak w temacie - bo mi się konflikt na tej płaszczyźnie zawiązał i
muszę go rozstrzygnąć.
Obserwuj wątek
    • Gość: trooper Pawłowa IP: *.revers.nsm.pl 24.02.04, 13:47
      Kapitana Iwana Pawłowa, ruskiego minera.
      W książce opisany jest jako żywo podobny z powierzchowności do Wasyla (czyli
      filmowego Olgierda).

pozdr,M
      • Gość: wowo Re: Pawłowa IP: 62.233.204.* 24.02.04, 14:19
        Nie tylko z powierzchowności (którą rozumiem tu jako cechę chrakteru,
        osobowości) ale był ponoc łudząco podobny z wyglądu.
        • Gość: trooper Re: Pawłowa IP: *.revers.nsm.pl 24.02.04, 14:40
          Powierzchowność --> "Zespół cech składających się na _wygląd_ człowieka" (Za
          słownikiem języka polskiego). A zatem chodzi nam o to samo :)

pozdr,M
    • Gość: Aabradab Re: Kogo zabili na koniec "Czterech pancernych"? IP: *.inetia.pl 24.02.04, 13:48
      Na pewno Rosjanina. Chyba majora. Napewno jakiś szkopek i na pewno ostatnią
      kulą z pistoletu. Na pewno na jakiejś górze po której wbiegali po schodach. A
      działo się to ogólnie w Kłodzku
    • Gość: jaxa Re: Kogo zabili na koniec "Czterech pancernych"? IP: 217.11.133.* 24.02.04, 14:24
      Sapera w Kłodzku to jedno, ale serial kończy się hucznym góralskim weselem,
      więc orczyki ino furkotały.
      • Gość: gwiazdka Re: Kogo zabili na koniec "Czterech pancernych"? IP: *.pil.citynet.pl / 81.186.226.* 24.02.04, 21:12
        góralskim weselem w Koniakowie (Honorata stamtąd była, Gustlik z Ustronia),
        jeśli chodzi o ścisłość ;)
    • Gość: gwiazdka Re: Kogo zabili na koniec "Czterech pancernych"? IP: *.pil.citynet.pl / 81.186.226.* 24.02.04, 21:15
      W każdym razie, zawsze miałam łzy w oczach w momencie jego śmierci na wzgórzu,
      bo bardzo podobał mi się Aleksander Bielawski, który grał tego kryształowego
      Pawłowa. A taką paskudną miał żonę :)
    • Gość: onek Re: Kogo zabili na koniec "Czterech pancernych"? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 25.02.04, 10:13
      Chyba pointę:)
      www.krzysmyszka.republika.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka