Gość: Butch_Coolidge IP: 80.55.171.* 01.03.04, 09:49 ... ta zima wreszcie musi minąć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vera Re: Myślę sobie, że ... IP: *.acn.waw.pl 01.03.04, 09:50 zazieleni się... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Myślę sobie, że ... 01.03.04, 09:53 Przyjdzie wiosna i wszędzie zacznie kwitnąć miłość szczególnie w Barze4... I nie chcę reklamować Allegro, ale to co się tam ostatnio dzaiło w temacie miłości przyprawiało o zdrowe mdłości. Mam nadzieję, że Forum Gazety to nie dopadnie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Myślę sobie, że ... IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 01.03.04, 09:52 niedojedzony chleb, nie zdąży w ustach się rozpłynąć.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es_el Re: Myślę sobie, że ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 10:01 a niedopity rum rozgrzeje jeszcze krew Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Zimny poniedziałek/ Gorącą stanie się niedzielą 01.03.04, 14:07 To co nie pozmywane/ Samo zmyje się Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Zimny poniedziałek/ Gorącą stanie się niedzie 01.03.04, 14:13 wojtek_kosynier napisał: Zimny poniedziałek/ Gorącą stanie się niedzielą > To co nie pozmywane/ Samo zmyje się > bossshh, jak to by było pięknie............ Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Zimny poniedziałek/ Gorącą stanie się niedzie 01.03.04, 14:17 moniq_c napisała: > wojtek_kosynier napisał: > Zimny poniedziałek/ Gorącą stanie się niedzielą > > To co nie pozmywane/ Samo zmyje się > > > bossshh, jak to by było pięknie............ W sobotę poznałam jednego co z zamiłowania naczynia i podłogi myje a jeszcze i zęby leczy..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Zimny poniedziałek/ Gorącą stanie się niedzie 01.03.04, 14:29 lahliq napisała: > > W sobotę poznałam jednego co z zamiłowania naczynia i podłogi myje a jeszcze i zęby leczy..... ;) > podłogi jeszcze mogę odpuścić - ale za te naczynia mógłby u mnie wiele osiągnąć ;-)))) dobra dobra - mów od razu czego mu brak!!!!!?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek_kosynier Co by nie mówić, "Wagiel" to gość. Choć jeszcze 01.03.04, 14:19 bardziej szanuję, jego serdecznego przyjaciela, Lecha Janerkę. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Co by nie mówić, "Wagiel" to gość. Choć jeszc 01.03.04, 14:22 Kalafior? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulster Re: Zimny poniedziałek/ Gorącą stanie się niedzie IP: 80.51.83.* 01.03.04, 14:20 choć mało rozumiem a dzwony fałszywe Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Myślę sobie, że ... 01.03.04, 13:06 ... indyki wpadają we wnyki a ryby pływają na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c tak tak tak - ryba piękny ptak ;-) b/t 01.03.04, 13:08 lahliq napisała: > ... indyki wpadają we wnyki a ryby pływają na niby. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: tak tak tak - ryba piękny ptak ;-) b/t 01.03.04, 14:13 moniq_c napisała: > lahliq napisała: > > > ... indyki wpadają we wnyki a ryby pływają na niby. A żyrafy??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: tak tak tak - ryba piękny ptak ;-) b/t 01.03.04, 14:15 lahliq napisała: > > A żyrafy??? ;) > > phiiiiii - proste: wchodzą do szafy ;-))) a karaluchy pod poduchy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: tak tak tak - ryba piękny ptak ;-) b/t 01.03.04, 14:19 Szczypawki posd strzykawki. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: tak tak tak - ryba piękny ptak ;-) b/t 01.03.04, 14:30 lahliq napisała: > Szczypawki posd strzykawki. ;) a śliwki - robaczywki ;-))) lahliq - czy możesz mnie oświecić - o co nam chodzi??????????????????? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: tak tak tak - ryba piękny ptak ;-) b/t 01.03.04, 14:34 Chyba powinnyśmy zacząć jeść więcej marchewek??? ;) A w zasadzie głównie marchewki... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c marchewki 01.03.04, 14:37 lahliq napisała: > Chyba powinnyśmy zacząć jeść więcej marchewek??? ;) A w zasadzie głównie > marchewki... ;) i na co mi to ma niby pomóc?????? ja chcę słońca!!!!! mój organizm ma niedobór!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: marchewki 01.03.04, 15:08 lahliq napisała: > Od marchewki cera robi sie sloneczna... ;) eee tam , nie działają na mnie takie bajery ;-) kiedyś się poświęciłam i piłam te gęste marchewkowe paskudztwa, których szczerze nienawidzę - żeby sobie właśnie rzucić słońca blask na buziuchnę - i co??? figa!!! tylko mnie mdliło po tym paskudztwie..... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Polecam 01.03.04, 15:18 lahliq napisała: > Solarin... mówisz??? a ja i tak wolę Italię ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Polecam 01.03.04, 15:48 Egipt jest jeszcze lepszy, ale kto ma na to czas... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wuwua_cekaema Re: Myślę sobie, że ... 01.03.04, 14:47 Jak miło że o wiośnie piszecie bo się już jej nie moge doczekać, a tak przy okazji to :pozdrówcie kazie na obrazie a jak się uda to i robin hooda. Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Myślę sobie, że ... 01.03.04, 14:48 wuwua_cekaema napisał: >pozdrówcie kazie na obrazie a jak się uda to i robin hooda. nie zapominajmy też o Asi (może być Naturalny)- co w burdelu światło gasi ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Myślę sobie, że ... 01.03.04, 15:20 A za Asią idzie Czarek, co zagladał w kilka szparek...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dezerter Re: Myślę sobie, że ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:22 i jeszcze Gieniu, co siedział w więzieniu Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Myślę sobie, że ... 02.03.04, 16:26 Gość portalu: dezerter napisał(a): > i jeszcze Gieniu, co siedział w więzieniu a także Fredek z fabryki kredek oraz Mietek z fabryki skarpetek/żyletek ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś