Dodaj do ulubionych

klasyka??? w MTVclassic

IP: *.chello.pl 07.03.04, 12:57
własnie leci w MTVclassic Lipnicka z Porterem
czegoś tu nie rozumiem ...
myślałam, że to program, w ktorym lecą stare kawałki
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: klasyka??? w MTVclassic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 13:48
      No właśnie takie same mam odczucia.Coraz bardziej MTV Classic nie różni sie
      niczym od "zwykłego" MTV, a powinien być to tylko i wyłącznie program
      wspomnień,a więc muzyka z poprzednich dekad najwyżej do lat 80-ych.
      • Gość: corgan MTV Classic wbrew pozorom puszcza nowosci IP: *.chello.pl 08.03.04, 00:44
        ale tych wykonawcow, ktorych sluchacze/ogladacze nie kupiliby w MTV np. nowy
        Sting, wlasnie nowa Lipnicka, byc moze nowy Maanam, kiedys byl nowy PetShopBoys
        i Maryla Rodowicz.

Generalnie - MTV Classic ma byc stacja dla ramoli co to lubia "zlote przeboje".
        A cecha tych ramoli jest to, ze "kupuja" nowe utwory starych idoli bez wzgledu
        na ich poziom :(
    • Gość: T Re: klasyka??? w MTVclassic IP: *.net 08.03.04, 00:57
      Dla milosnikow klasyki polecam VH-1 classic,MTV Polska to syf,co prawda do Vivy
      jej daleko jeszcze.
      • wojtek_kosynier Już tydzień temu napisałem co o tym myślę 08.03.04, 08:28
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=11108445&v=2&s=0
        • Gość: T Re: Już tydzień temu napisałem co o tym myślę IP: *.net 08.03.04, 10:34
          Ostatnio czytalem wywiad z szefowa MTV,strasznie sa niepocieszeni faktem,ze
          maja duzo mniejsza ogladalnosc od tfu-Vivy.Podobno znalezli recepte,beda
          puszczali wiecej naszego,rodzimego hip-hopu...straszne...
    • Gość: saavage Re: klasyka??? w MTVclassic IP: 62.181.161.* 08.03.04, 16:06
      O tak, jak zobaczylam w Mtv Classic 3teledyski Backstreet Boys to mi dalo do
      myslenia...
      • wojtek_kosynier Wczoraj widziałem, jak Sadowska 17.03.04, 10:19
        mówiła - raczej bredziła - coś na temat Stinga i The Police. Że Sting nie chce
        zejścia z byłymi koleżkami, bo musiałby się dzielić na troje. Gdyby chodziło
        tylko o pieniądze to niewątpliwie dawno doszło by już do come backu - na
        wspólnej płycie i trasie na pewno by "nie stracili". Prawda jest jednak taka,
        że w późnym okresie działalności pomiędzy Policjantami iskrzyło, że ech.
        Jeszcze jedno, Sadowska przeglądała w Empiku solowe albumy Stinga i z
        przerażeniem spostrzegłem jak pomija debiutancki krążek "The dream of the blue
        turtles". Widocznie chciała zasugerować, iż mamy tu do czynienia z najsłabszą
        płytą Stinga - oczywiście jej zdaniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka