Dodaj do ulubionych

SKANDAAAAL! TVN NONSTOP NAMAWIA DO GLOSOWANIA NA JANUSZA!!!!

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 20:59
nie wiem czyzby Manuela wygrywala (oby) bo pierdolony TVN promuje ciagle
Janusza. Nie pytali mieszkancow domu, kto chcieliby zeby wygral.(niebylby to
raczje Janusz), a spytali pilkarzy ktorzy mowili: JANUSZ.
Potem Janusz 10minut przed zakonczeniem byl pokazany w pokoju zwierzen i mowil
ze odda kase na chore dziecko! ZALOSNE!
Bo Manueli nie pokazali i nie pokaza przed 21 - zakonczeniem oddawania glosow!
Skandal!!!
Nie powiem o tej planszy na dole - NIECH KTOS MI WYJASNI CZEMU JEST TAKA
KOLEJNOSC: wyblakla Gosia, wyblakla Manuela, jasniejszy Janusz?
Albfabetycznie, kolejnoscia numerow sie to nie zgadza!
Jest to ewidentne dzialanie tzw. podprogrowe majace wplynac na telewidzow!

Zostaly tylko 2 minuty do 21. Manueli ktora mowi co zrobi z kasa (od dawna
mowila ze czesc tez da na Domy Dziecka) nie pokazali!!!
SKANDAL! GRANDA!
I wlasnie mija 21 Urbanski mowi ze wygra Manuela. Ale nikt nie zdazy juz
zaglosowac na to!
BRAWO TVN! BRAWO BRAWO BRAWO TVN!
Obserwuj wątek
    • Gość: olowek Re: SKANDAAAAL! TVN NONSTOP NAMAWIA DO GLOSOWANIA NA JANUSZA!!!! IP: *.*.*.* 17.06.01, 21:53
      mi sie wydaje ze daltego jestes wkurzony na tvnbo BB skonczyl sie

hehehe pozdrawiam

• Gość: Lolo Re: SKANDAAAAL! TVN NONSTOP NAMAWIA DO GLOSOWANIA NA JANUSZA!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.06.01, 22:09
        no i potwierdzily sie (czesciowo) moje slowa.
        Sapodobno rowne wyniki, tak wiec TVN musial jeszcze ponawolywac do glosowania
        na Janusza. Mam nadzieje ze mimo to wygra ... MANUELA!!! ale do ostatniej
        chwili probowali to zmienic
        • Gość: mirek Re: SKANDAAAAL! TVN NONSTOP NAMAWIA DO GLOSOWANIA NA JANUSZA!!!! IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.06.01, 22:13
          Lolo po co doszukujesz sie dziury w calym ??? Nie podzielam twoich spostrzezen .
          Pozdrawiam
          • Gość: Chino Re: SKANDAAAAL! TVN NONSTOP NAMAWIA DO GLOSOWANIA NA JANUSZA!!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 17.06.01, 23:29
            Gdzie te równe wyniki?Taaaaaaaak 66: 20 iluś . Sądząc po Twoich wpisach masz
            problemy z postrzeganiem rzeczywistości.Teoria spiskowa dziejów? Warto
            rozejrzeć się za lekarzem!
            • Gość: Lolo Re: SKANDAAAAL! TVN NONSTOP NAMAWIA DO GLOSOWANIA NA JANUSZA!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 11:03
              nie bylo rownych wynikow ale jak pisalem to wczoraj, Miecugow wyraznie mowil ze
              sa zblizone(!) Wiec nie wymadrzaj sie OK?
          • Gość: Sven DZIURA JEST ! IP: *.mm.com.pl 18.06.01, 09:35
            Dla mnie dziura w calym istnieje. BB to program amerykanski. Nie wygrala ani nadziana modelka ani
            cwaniara, ani polniemiec, ani wesola optymistka, ani odmozdzony rockers tylko prosty straznik
            miejski bez nalogow, z malego miasta, z retoryka i wielkimi zasadami. To przeciez tak po amerykansku.
            A glosow nie musial nikt liczyc. Operatorzy zarobili swoje i TVN tez. Mowia, ze liczenie glosow ciagle
            trwa, a chodzi tylko o to, zebys obejrzal reklamy podczas programu.
            • Gość: Miles Do Svena IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.06.01, 16:26
              Gość portalu: Sven napisał(a):

> Dla mnie dziura w calym istnieje. BB to program amerykanski. Nie wygrala ani na
              > dziana modelka ani
              > cwaniara, ani polniemiec, ani wesola optymistka, ani odmozdzony rockers tylko p
              > rosty straznik
              > miejski bez nalogow, z malego miasta, z retoryka i wielkimi zasadami. To przeci
              > ez tak po amerykansku.

To nie jest (byl) program Amerykanski , w USA odniosl totalna klape.....
              Baranie.
              • Gość: Sven Do Miles'a IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.01, 21:08
                Dzięki za sprostowanie. To "baranie" to rozumiem upust stołecznego chamstwa. Pomyślnej
                reedukacji.
        • Gość: zdzicha Re: SKANDAAAAL! TVN NONSTOP NAMAWIA DO GLOSOWANIA NA JANUSZA!!!! IP: *.acn.waw.pl 18.06.01, 10:30
          nie bylo rownych wynikow. Od poczatku glosowania prowadzil Janusz, Manuela byla
          na drugom miejscu, a na trzecim Goska. To, ze przypadkowi ludzie (mowie tu o tym
          pilkarzu o wygladzie Neandertalczyka) typowali na niego, nie oznacza, ze im tak
          kazano mowic. Przy takiej przewadze glosow i tak nie daloby sie juz nic zrobic.
          Poza tym TVN-owi wisi, kto wygra kase.

• Gość: OOO Re: SKANDAAAAL! TVN NONSTOP NAMAWIA DO GLOSOWANIA NA JANUSZA!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 15:04
            Mam pytanie skąd wiesz że wyniki od początku przechylały się na stronę Janusza
            i TVNow wisi kto wygra?
    • Gość: adam_ski Re: SKANDAAAAL! Wyniki miały być wyrównane...! IP: 195.94.222.* 18.06.01, 12:33
      Nie wiem, czy zwróciliście uwagę - wyniki o 21. były "bardzo wyrównane", a już
      o 22.30 (kiedy ogłoszono) okazało się, że Janusz prowadzi z Manuelką na punkty
      coś 60-30....

Pytanie: za którym razem TVN zrobił widzom wodę z mózgu?

Adam
      • alicjab Re: SKANDAAAAL! Wyniki miały być wyrównane...! 20.06.01, 16:50
        Przecież dranie nie policzyli części głosów na Manuelę! O godzinie 20.40
        wysłałam na nią SMSa, Era potwierdziła dostarczenie o 21.13. Program skończył
        się o 23.00 a potwierdzenie zaliczenia głosu zostało do mnie wysłane z TVN o
        godzinie 0.37. Ergo - mimo że mój głos dotarł na czas, nie został uwzględniony.
        Chcieli, żeby wygrał Janusz, więc zaczęli manipulacje. A Manuelki mogli nie
        lubić także z innego względu, bo TVN ostatnio popiera na zmianę SLD i
        Platformę, a nasza Manuela jest członkinią Unii Wolności. Przed końcem programu
        nie było to nagłaśniane, ale przecież w TVN na pewno wiedzieli o tym. W końcu
        Wielki Brat wie wszystko!
    • Gość: Rhadek Oczywiście IP: *.chem.uni.wroc.pl 18.06.01, 14:23
      Tak samo bylo - gdy byla nominowana Alicja. Program byl robiony przeciw niej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka