Gość: Nibelung777 Re: Symbol IP: *.acn.waw.pl 05.04.04, 07:18 Czytam ze zgrozą, cieszę się że nie oglądam polskiej telewizji. Wg Was to wszystko jest tandetą i kiczem - to po co oglądacie. Ja od 3 lat nie oglądam polskiej TV - skupiłem się wyłącznie na Discovery x 4, Planette, National G. i MTV Classic i nic mnie nie denerwuje - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 08:29 O gustach sie podobno nie dyskutuje, ja po prostu zmieniam kanał i już.Denerwuje mnie jednak gdy "muszę " denerwować się za jakiegoś typka, bo aż poraża głupotą i brakiem profesjonalizmu. Poza tym nie każdy niestety nadaje się do TV. Trzeba mieć to "coś" co ludzi przyciągnie albo przynajmniej nie odstraszy od ekranu. Dlaczego nikt w Polsce nie umie zrobić prawdziwej gali np "Fryderyków"? Wszystkie są potwornie nudne i żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poldek Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 195.117.38.* 05.04.04, 09:38 Michał Wiśniewski ,Tvn,oraz wszystkie mydlane seriale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemaniak Nina Terentiew!!!!! IP: *.iqs / 217.11.142.* 05.04.04, 09:57 Jest uosobieniem telewizji: sprzedajna, prostacka, pstra, cukierkowa, sprawia pozory, mnipuluje, sprytna, niebezpieczna, nie do zabicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Zły smak IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 05.04.04, 11:40 Gdyby te powyzsze prawie 200 opinii byly wlasciwym kryterium oceny zlego smaku, nalezaloby od dzisiaj nie ogladac niczego w polskiej TV. Zadnych dziennikow, reportazy, seriali itp itd A jednak masy ogladaja to masowo. Czyli ze te okolo 200 powyzszych wypowiedzi to opinie wylacznie wyrobionych widzow, o dobrym smaku. Ciekawe, ze wlasnie ta elita akurat wypowiedziala sie na tym forum. Co za cudowny zbieg okolicznosci ! Odpowiedz Link Zgłoś
coffee1 fenomen Agaty Mlynarskiej 05.04.04, 13:33 Tez nie przepadam za ta pania. Wkurza mnie jej glos, wyglad i w ogole caloksztalt. Chyba to wlasnie jej nazwisko pojawilo sie najczesciej na liscie wszystkich najbardziej nielubianych prezenterow. Skoro budzi takie negatywne emocje u telewidzow, to po co ja w TV trzymac? Obniza tylko ogladalnosc. Chyba ze to na przyklad sabotaz TVN. Widz widzi w TVP pania Agate i natychmiast zmienia kanal na taki na przyklad TVN??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama No i wielki watek sie rozwinal IP: 149.156.213.* 05.04.04, 15:33 Ja mam swoje stale typy, ktore moim zdaniem powinny zniknac z ekranu: 1. Glowna maglowa Drzyzga i jej dzyzgobelkot 2. Wrona i pseudomisja programow Pod napieciem 3. Nina Terentiew, bo jej rozmowy nie maja glebi. Na Wyspie niech sobie kroluje, ale do zwierzen sie nie nadaje. Jest wazeliniarska do bolu. 4. Wszelkiej masci gwiazdy lansowane na sile: Wisniewski, Konjo, Huberty, Molki i inne z autorskimi programami o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameri Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 21:17 1)wisniewski 2)szczuka(podobno) 3)prokop 4)ibisz(zacytuje pewnego krytyka: ibisz jest jak disco polo tylez tandetny co popularny:P) 5)joanna naturalny!!!!!! 6) uczestnicy baru.....i innych yreality show... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.04, 22:13 Dużo można o tym pisać...ja o jednej nie wiem czym czyli Młynarkiej A. Jest w telewizorni fajny program, pytanie na śniadanie...jak nie muszę się z rańca zrywać to czasami obejrzę kawałek...raz tematem głównym było dobre wychowanie, kultuta osobista itp...I Młynarska A. Jednym z gości była jakaś pisarka, nie pamiętam nazwiska, którą Młynarska A. zna od dziecka więc była z panią pisarką na "ty". Wszystko ładnie cacy,pisarka mówi o dziennikarzach i innych spotkanych rozmowach, którzy przerywają jej wypowiedź w środku zdania, że to nieładnie, niekulturalnie itp że mówiący pzez takie zachowanie traci wątek itd...A co robi Młynarka A.???? Wtrąca się w każde zdanie, pisarki, przerywa, i odpowiada sama na zadane pisarce pytanie, i z pzryklejonym uśmiechem przytakuje, że to bardzo naganne zachowanie...Co Państwo na to??? Jak coś mi się jeszcze przypomni...napiszę... Odpowiedz Link Zgłoś