Dodaj do ulubionych

POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA...

IP: *.legnica.dialog.net.pl 18.06.01, 14:59
że za dwa machy znowu wszystko zacznie się od początku. Do jakiego prowadzi to
wniosku? Otóż media bardzo dobrze pokazują nam jakie mamy "intelygentne"
społeczeństwo. Wystarczy zobaczyć sobie, ile ludzi wypowiedziało się w forum
Gazety na temat BB a ile na temat narkotyków.
Obserwuj wątek
    • Gość: niemen Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 21.06.01, 15:45
      nie pozwolę temu tematowi spaść z listy, a był już na samym końcu
    • Gość: Rhadek Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.chem.uni.wroc.pl 21.06.01, 18:48
      To chyba świadczy o tym, ze Ci co wczodza na forum Gazety nie maja nic
      wspolnego z narkotykami (lub dzieci w "odpowiednim" wieku)
    • Gość: gale Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.01, 21:23
      Misiu, o co Ci chodzi konkretnie? To jest FORUM DYSUSYJNE, jesli zamierzasz
      DYSKUTOWAC to wypowiadaj sie, prosze, jednoznacznie.

gale
      ----
      http://gale.blog.pl
      • Gość: kubelh2o Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 01:32
        Gość portalu: gale napisał(a):

> Misiu, o co Ci chodzi konkretnie? To jest FORUM DYSUSYJNE, jesli zamierzasz
        > DYSKUTOWAC to wypowiadaj sie, prosze, jednoznacznie.

cztery linie tekstu nie wystarcza zeby zrozumiec o czym mowa?
        • Gość: gale Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.polkomtel.com.pl 22.06.01, 08:22
          Najwyrazniej nie. Zwlaszcza, ze ten temat byl walkowany juz na wszystkie strony
          na tym Forum. Rozumiem wiec, ze Kolega chcial powiedziec cos nowego bo przeciez
          nie bylo chyba jego zamiarem floodowanie.

gale
          ----
          • Gość: kubelek Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
            > Najwyrazniej nie. Zwlaszcza, ze ten temat byl walkowany juz na wszystkie strony
            > na tym Forum. Rozumiem wiec, ze Kolega chcial powiedziec cos nowego bo przeciez
            > nie bylo chyba jego zamiarem floodowanie.
            mnie nie zaflodowal, a serwery polkomtela?
            • gale OT: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... 24.06.01, 00:00
              Nie mam pojecia. Chodzilo mi o zasmiecanie Forum, nie serwerow. EOT

gale
              ----
    • Gość: niemen Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 22.06.01, 10:31
      no i proszę temat, który był w absolutnej strefie spadkowej z jednym(!)wpisem
      na końcu listy odgrzany wzbudził zainteresowanie, a nawet emocje. jest to cenna
      wskazówka dla twórców szołbiznesu i piątej edycji bb (żeby nie było zupełnie
      oftopik)
      • Gość: widz Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
        ja sie nie wypowiadam bo nie biore
        Czego życze i innym .
    • Gość: ameba Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: 195.117.174.* 25.06.01, 00:00
      Nie tyle ważne jest ile osób pisało, ale co pisali. Na forum narkotyki pisze
      głównie gromada oszołomionych narkotykami dzieciaków. A tu piszą również
      przeciwnicy BB.
      • Gość: $%^*&*)( Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: *.warszawa.adsl.tpnet.pl 25.06.01, 00:00
        widzę moja droga, że na różne tematy dyskutujemy tu dziś głównie ze sobą.
        oszołomione po wstrzyknięciu sobie marichuany dzieciaki prezentują całkiem
        wysoki poziom wypowiedzi, znacznie wyrastający ponad ten na forumm bb. może
        oglądanie bb czyni większe spustoszenia w mózgu niż narkotyki.
        • Gość: ameba Re: POPULARNOŚĆ BB SPOWODOWAŁA... IP: 195.117.174.* 25.06.01, 00:00
          podobne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka