Dodaj do ulubionych

Mam talent 20.11.2010

20.11.10, 21:27
Dla mnie był to jeden z najrówniejszych odcinków. Sympatyczne trio wokalne, gość szaleńczo przebierający nogami, rodzina cyrkowców... Ja jednak obstawiam nastoletnią baletnicę (za niesamowite wygimnastykowanie i dużo wdzięku) oraz niewidomego chłopaka (za świetnyn głos i energiczność wykonania, cieszę się że nie wybrał jakiejś łzawej, nudnej piosenki)
I jeszcze jedno, kto tak paskudnie uczesał i ubrał tą blondynkę? Fajnie śpiewała, ale patrzeć na nią mogłam.
Obserwuj wątek
    • dorota.be Re: Mam talent 20.11.2010 20.11.10, 21:33

Ja wyroznilabym zupelnie inna trojke...pieknie spiewajace dziewczyny - Kasia Sochacka i Karina Kasprzak. Piekne czyste glosy zawodowych wokalistek.
      Oraz Emila Kusmirka z nogami szmacianej lalki. Nie moglam od niego oderwac wzroku, prawie nie mrugalam, wydawalo mi sie , ze nogi zginaja mu sie nie tylko w stawach.

♥♥♥♥♥
      • konopielka80 Re: Mam talent 20.11.2010 20.11.10, 21:43
        Oj tak tancerz jest genialny! Nogi jak z gumy!
        Oj widzę, że jeden z moich faworytów juz przeszedł.
        • bonnie75 Re: Mam talent 20.11.2010 20.11.10, 23:27
          No coz ... kolejna spiewajaca dwojka w finale :-/ I mamy 8 spiewakow : 2 tanczacych i zero innych talentow :-/
          A tak chcialam, zeby irlandzki tancerz przeszedl... :-((((( Albo chociaz gimnastyczke, ale nie....

• baabeczka Re: Mam talent 20.11.2010 21.11.10, 10:09
            Tez odnosze wrazenie,ze to jakas szansa na sukces czy inny idol.
            Az sie odechciewa ogladac:-(
    • black-emissary Re: Mam talent 20.11.2010 21.11.10, 11:15
      * tancerze w gajerkach - nuuuda, nuda, nuda. Nie mam pojęcia o co w tym chodziło i chyba wiedzieć nie chcę.
      * latająca rodzinka - jakbym chciała takie rzeczy oglądać to bym poszła do cyrku. Nie, nie, nie!
      * gimnastyczka - wolę już dziecko-gumkę w takim, niż cyrkowym wydaniu, ale mimo to zachwycać mnie to nie zachwyca, szczególnie, że słabo dopracowane to było.
      * Babimost - pan rzeczywiście głos ma fantastyczny, panie dobrze się z nimi zgrywają, ale materiał finałowy to nie jest. Pokazali się, częściej będą do kotleta występować, może się nawet w jakimś sanatorium zaczepią - oni już swoje w tym programie ugrali.
      * blond Kasia - jej strój i fryzura mnie się akurat bardzo podobały, głos oczywiście też, ale całość nie zachwyciła, za dużo ozdobników, za mało treści. Mamy już taką jedną w finale (Jeszka), po co druga?
      * lalek - koleś jest niesamowity, zarówno w tym co i jak robi jak i w swoim zachowaniu, mimice, stylu wypowiadania się. Przynajmniej w trójce być powinien.
      * niewidomy Elton - spore, pozytywne zaskoczenie. Na castingu zapowiadał się na kolejną Lewandowską: przeciętny głos + współczucie widzów = finał. Tym razem jednak pokazał, że zasłużył sobie na ten finał na ogólnych zasadach, bardzo dobre wykonanie.
      * Kalina - nie rozumiem, dlaczego dziewczyna nie dostała swojego miejsca w półfinałach, nie rozumiem, dlaczego odpadła teraz. Piękny głos, lekkość śpiewu plus wrażliwość. Imho najlepsze wykonanie odcinka, wielka szkoda, że nie przeszła zamiast nieco wtórnej blondynki.

Finał w 80% będzie wokalny, co mnie osobiście nie przeszkadza, ale pokazuje, jak bardzo brakuje programu dla wokalistów. Od reaktywacji "Idola" (pewnie przez Polsat) wolałabym, żeby TVN wykupił licencję na "X-factor".
      • dorota.be Re: Mam talent 20.11.2010 21.11.10, 14:42

Wczoraj nie oglądałam, dzisiejszą powtórkę dopiero od tancerza machajacego nogami jak frędzlami - rewelacyjny, szkoda że nie został dostrzeżony.
        Po wyjściu wszystkich uczestnikow przed ogloszeniem wynikow nie dostrzegłam faceta, który wydawal mi sie najwieksza pomyłka jury - taki w podwojnej roli męzczyzny i kobiety tańczących w parze. Co wymyślił na półfinał?

♥♥♥♥♥
        • nordynka_2 Re: Mam talent 20.11.2010 21.11.10, 16:58
          .... wczoraj miala wystep Gosia Staszewska w "Mam talent". Jej pokaz podobal mi sie najbardziej. Moze ktos kojarzy ten utwor. Dzieki z gory.
        • konopielka80 Re: Mam talent 20.11.2010 21.11.10, 17:03
          nie było tego faceta , zrezygnowal z udziału
          • aguszak Re: Mam talent 20.11.2010 22.11.10, 10:40
            ... i dlatego mieliśmy Kalinę :-)
    • kelle1986 Re: Mam talent 20.11.2010 22.11.10, 16:55
      Dopiero teraz obejrzałam - muszę przyznać że Paweł Eisenberg pozytywnie mnie zaskoczył! Na castingu mi się nie podobał a tu dał czadu, głos świetny, pełno energii! A przede wszystkim ujął mnie swoją osobowością, wydaje się być fajnym facetem:)

I bardziej mi się Kalina podobała niż Kasia!
      I ruchliwe nogi Emila :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka