Dodaj do ulubionych

gdzie jest moj watek na temat pijanego prezentera?

18.02.11, 18:54
gdzie jest moj wateK?
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 18.02.11, 19:13
      Na oślej, choć nie bardzo rozumiem dlaczego.
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,122330479,122330479,Pijany_prezenter_.html
    • 0kruh Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 18.02.11, 21:17
      forum.gazeta.pl/forum/w,396,122330479,,Pijany_prezenter_.html?v=2
      fajna ta cenzura na forum :)
      Durczok wyraźnie nawalony ale o faktach na FT nie wolno chyba pisać :D
    • martka_5 Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 19.02.11, 11:18
      na oslej? niby za co? Na osla, to trzeba Durczoka wyslac!
      • kocia_noga Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 20.02.11, 10:09
        Jakie społeczeństwo, taka telewizja.
        Jak widać z wypowiedzi na oślej, nawalony facet to norma. No, chyba, że trza mu dokopać z przyczyn politycznych. Swego czasu widziałam nawalonego Hamburgera prowadzącego teleturniej - nic, norma w naszym kraju. Pijani sa pod specjalną ochroną.
        • magdalena2lbn Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 20.02.11, 10:20

• martka_5 Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 21.02.11, 13:46
            Dzieki za odpowiedzi.
            Byc moze zbyt duzo wymagam od prowadzacego Fakty.

Dodam, ze na Plotku z ktorego pochodzi ta informacja i nagranie, zniknely one po kilku dniach. Po prostu wstyd i zenada. Obrzydza mnie ten caly tvn.
    • the_accidental Re: 22.02.11, 06:57
      Proszę oświećcie mnie, co to jest tutaj ośla ławka i dlaczego tam się przenosi wątki? I czy się przenosi w ogóle? Bo jak kliknęłam, to jest napisane, że wiadomość nie istnieje lub została skasowana.
      • kocia_noga Re: 22.02.11, 09:49
        TVN wykasował,żeby nie mozna się było powoływać. TVN dba o swoich alkoholików jak o źrenicę oka. Argumenty, że nikt niemógłby poprowadzić programu są do bani. Gdyby stacja nie chroniła pijaków, odwołałaby program z powodu niedyspozycji prowadzącego, a on poniósłby z tego tytułu konsekwencje finansowe.Jeżeli nie jest uzależnipony, toby mu powinno wystarczyć, a jeśli jest, podsuniętoby mu zobowiązanie do podjęcia skutecznego leczenia albo rezygnacji z pracy. Nie brak durczoków w naszym kraju.
        Myślę, jednak, że hołubienie pijaków w TVN to nie sprawa przypadku, bo regularnie powtarzają się incydenty mogące świadczyć o postawie właścicieli. Dawno temu w programie Big Brother zatrudniono faceta niemogącego się obejść bez alkoholu, od początku był wyznaczony na zwycięzcę, wszedł do programu w sposób nieuczciwy, potem też tuszowano jego wybryki, a na koniec, pomimo, że nie wygrał, nakręcono ku jego czci (jakkolwiek humorystycznie by to brzmiało) film. Nie wiem, czy właściciel pije nałogowo, nic mnie to nie obchodzi, ale działa jak alkoholik.
      • lilith76 Re: 22.02.11, 11:54
        Na OŁ przenosi się wątki łamiące regulamin. Czasami co i dlaczego ten regulamin łamie jest dyskusyjne.
        Nie wiem po jakim czasie się je tam kasuje.
        • mixerski1 Re: 26.02.11, 06:50
          Osla lawka to takie miejsce do ktorego przenosi sie watki krytykujace PO z forum KRAJ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka