ewa9717 Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 18.02.11, 19:13 Na oślej, choć nie bardzo rozumiem dlaczego. forum.gazeta.pl/forum/w,396,122330479,122330479,Pijany_prezenter_.html Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 18.02.11, 21:17 forum.gazeta.pl/forum/w,396,122330479,,Pijany_prezenter_.html?v=2 fajna ta cenzura na forum :) Durczok wyraźnie nawalony ale o faktach na FT nie wolno chyba pisać :D Odpowiedz Link Zgłoś
martka_5 Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 19.02.11, 11:18 na oslej? niby za co? Na osla, to trzeba Durczoka wyslac! Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 20.02.11, 10:09 Jakie społeczeństwo, taka telewizja. Jak widać z wypowiedzi na oślej, nawalony facet to norma. No, chyba, że trza mu dokopać z przyczyn politycznych. Swego czasu widziałam nawalonego Hamburgera prowadzącego teleturniej - nic, norma w naszym kraju. Pijani sa pod specjalną ochroną. Odpowiedz Link Zgłoś
martka_5 Re: gdzie jest moj watek na temat pijanego prezen 21.02.11, 13:46 Dzieki za odpowiedzi. Byc moze zbyt duzo wymagam od prowadzacego Fakty. Dodam, ze na Plotku z ktorego pochodzi ta informacja i nagranie, zniknely one po kilku dniach. Po prostu wstyd i zenada. Obrzydza mnie ten caly tvn. Odpowiedz Link Zgłoś
the_accidental Re: 22.02.11, 06:57 Proszę oświećcie mnie, co to jest tutaj ośla ławka i dlaczego tam się przenosi wątki? I czy się przenosi w ogóle? Bo jak kliknęłam, to jest napisane, że wiadomość nie istnieje lub została skasowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: 22.02.11, 09:49 TVN wykasował,żeby nie mozna się było powoływać. TVN dba o swoich alkoholików jak o źrenicę oka. Argumenty, że nikt niemógłby poprowadzić programu są do bani. Gdyby stacja nie chroniła pijaków, odwołałaby program z powodu niedyspozycji prowadzącego, a on poniósłby z tego tytułu konsekwencje finansowe.Jeżeli nie jest uzależnipony, toby mu powinno wystarczyć, a jeśli jest, podsuniętoby mu zobowiązanie do podjęcia skutecznego leczenia albo rezygnacji z pracy. Nie brak durczoków w naszym kraju. Myślę, jednak, że hołubienie pijaków w TVN to nie sprawa przypadku, bo regularnie powtarzają się incydenty mogące świadczyć o postawie właścicieli. Dawno temu w programie Big Brother zatrudniono faceta niemogącego się obejść bez alkoholu, od początku był wyznaczony na zwycięzcę, wszedł do programu w sposób nieuczciwy, potem też tuszowano jego wybryki, a na koniec, pomimo, że nie wygrał, nakręcono ku jego czci (jakkolwiek humorystycznie by to brzmiało) film. Nie wiem, czy właściciel pije nałogowo, nic mnie to nie obchodzi, ale działa jak alkoholik. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: 22.02.11, 11:54 Na OŁ przenosi się wątki łamiące regulamin. Czasami co i dlaczego ten regulamin łamie jest dyskusyjne. Nie wiem po jakim czasie się je tam kasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mixerski1 Re: 26.02.11, 06:50 Osla lawka to takie miejsce do ktorego przenosi sie watki krytykujace PO z forum KRAJ. Odpowiedz Link Zgłoś