Dodaj do ulubionych

Herman wróciła z barszczykiem

18.03.11, 19:08
Obstawiałam 50/50, że pojawi się przed Wielkanocą tym razem z białym barszczem i faktycznie jest;) Ale ta u...męczliwa reklama jak widać jej nie zaszkodziła, bo widziałam jej nazwisko w ciekawej obsadzie nowej produkcji TVNowskiej.
Obserwuj wątek
    • xemxija Re: Herman wróciła z barszczykiem 18.03.11, 19:30
      Lubilam ja, lubilam ja kiedys. Teraz jak ja widze w reklamach Knorra to mi sie noz w kieszeni otwiera, a juz szczegolnie jak sie zachwyca SALATKA. Matko swieta. Koszmar jakis.
      Chociaz i tak nic nie przebije reklamy barszczu, chyba Winiar, w ktorej dorosly facet jest ubabrany barszczem po pas. Ile by mu nie zaplacili, ciagle sie zastanawiam co moglo sklonic tego czlowieka, zeby sie tak dal pokazywac calej Polsce (i za granicami), no nie wiem, moze mu rodzine pod strzelba trzymaja i on tak ze strachu.
      • dona.a Re: Herman wróciła z barszczykiem 18.03.11, 20:09
        xemxija napisała:

> Chociaz i tak nic nie przebije reklamy barszczu, chyba Winiar, w ktorej dorosly
        > facet jest ubabrany barszczem po pas.

:)), wiem, że to miało być sugestywne, ale przegięli w stronę śmieszności z żałością
        • bruno291 Re: Herman wróciła z barszczykiem 19.03.11, 15:45
          Kredyty cisną?Chyba zdajecie sobie sprawe ze ona nie ma tam wplywu na to co mowi? Plan- kasa i do domiu. A jeszcze sobie cala rodzina poje za free;)
          • xemxija Re: Herman wróciła z barszczykiem 19.03.11, 20:10
            Teoretycznie ja to wiem. Ale i tak mnie wkurza Herman w Knorze i ten buc w Winiarach.
          • dona.a Re: Herman wróciła z barszczykiem 19.03.11, 21:50
            bruno291 napisał:

> A jeszcze sobie cala rodzina poje za free;)
            Myślisz, że mają w domu całe pudła tych specyfików i podjadają;)
            • xemxija Re: Herman wróciła z barszczykiem 19.03.11, 23:03
              To juz chyba wyprawa na biegun lepiej jada:)
    • marittkaa Re: Herman wróciła z barszczykiem 21.03.11, 14:37
      Koszmar jakis.Mieli ja wyrzucic z kontraktu po nowym roku a jest jej jeszcze wiecej!Barszczyk i te zalosne nuggetsy...
      • szwampuch58 Re: drogie panie 21.03.11, 18:22
        zlosc pieknosci szkodzi
    • adi0075 A co ma Kondrat powiedziec.. 26.03.11, 12:17
      ten to dziadzieje juz w tych reklamach.I nikt sie go jakos nie czepia.
      • dona.a Re: A co ma Kondrat powiedziec.. 26.03.11, 20:38
        adi0075 napisał:

> ten to dziadzieje juz w tych reklamach.I nikt sie go jakos nie czepia.

Na Kondrata to już nikt uwagi nie zwraca bo spowszedniał, ale myślę, że na początku dyskusja była gorąca. Poza tym reklama banku to jakby większy prestiż, mimo, że tam też ściema;)
    • mieczakzkrakowa Re: Herman wróciła z barszczykiem 03.04.11, 22:00
      heh pięknie sobie to terminowo wstawili z tym barszczykiem
    • dona.a Re: Herman wróciła z barszczykiem 03.04.11, 23:07
      Zwróciłam uwagę na dziwnie podłożony głos, w pierwszej kwestii Herman mówi z zatkanym nosem (katar?), a ostatnią mówi chyba zupełnie ktoś inny, do tego podkład głosowy jest jakby obok obrazu, czy ktoś też to zauważył?
      • reniatoja Re: Herman wróciła z barszczykiem 04.04.11, 12:40
        Herman z barszczykami smutna sprawa, ale nic, nic nie pokona OLBRYCHSKIEGO (starego - zeby było to jasne, bo młody to jeszcze by uszło, ale mówimy o starym) zachwalającego za kasę jakis domestos czy inne ujstwo do czyszczenia kibli. Przykre to. Nawet jeśli kasa za to jest wielka, to jednak jakąś granicę mógłby sobie postawic.

Reklama podpasek Allways gdzie jedna wylewa niebieską krew i kładzie na udo, a nastepnie dociska druga nogą, a ubrana jest w białe spodnie i nie pozostaje ani ślad, a potem na końcu kilkanascie idiotek podskakuje idąc, też mnie SŁABI ;)
        • lament_szynszyla Re: Herman wróciła z barszczykiem 13.04.11, 11:26
          dlaczego aktorzy nie mogą zarabiać pienieniędzy na rekalmach? dlaczego ktoś ma decydować o tym gdzie aktor zarabia i ile chce zarobić? przejmowała byś się zdaniem Korin-Piotrowskiej gdyby ci powiedziała, że aktorce po takich rolach filmowych nie wypada zarabiać na rekalmie proszku do pieczenia, makaronu? tak było w przypadku Jandy. cóż nie ma reklam powstań warszawskich, godnych wielkich tego świata.
    • quarto_potere Re: Herman wróciła z barszczykiem 10.04.11, 20:39
      Nie narzekajcie, Knorr sie jednak postaral i wycial glos Hermanowej, w koncowce sa widowiskowe asynchrony (pani Herman rusza usteczkami a inna pani za nia gada, ale sie to zle zlozylo).

Moim zdaniem oni zrobili te wszystkie reklamowki za jednym zamachem i teraz je daja '"poprawione", zeby wszyscy nie wylecieli za wtope. Bryyyyy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka