01.04.11, 18:13
Nie mamcie wrażenie ze na wyjedzie odpadły osoby które powinny odpaść na castingach?
Np. ta tęga dziewczyna (jestem modelką) która właściwe broni się tylko w hip hopie, była zrozpaczona ze partnerzy się z niej śmieją. No sorry tu każdy walczy o swoja szanse i podnoszenie z nią raczej nie wykonalne bez dźwigu. A to rzutuje na oboje. Gość z Mazowsza- na castingu słaby, na warsztatach beznadziejny. Szkoda ze Rusin promowała słabego zawodnika i w sumie zabrali miejsca osobom które tańczyły o niebo lepiej. Np. 16latek chyba na ostatnim z castingów.
Obserwuj wątek
    • bolek-i-lolek-i-tola Re: YCD 30.03 02.04.11, 01:42
      Chyba najgorszy z programow do tej pory - spazmy grubej ok 40% programu, no i kloc Kazdai - o co chodzi? Format sie sypie.
    • koza_w_rajtuzach Re: YCD 30.03 03.04.11, 07:17
      Warsztaty rzeczywiście nie były zbyt ciekawe, dlatego, że za bardzo skupili się na uczuciach tej dziewczyny przy kości (mimo wszystko osóbka wydaje się sympatyczna, tylko to wszystko ją przerosło), a za mało pokazali tańca. Odpadło kilka dość ciekawych osób i nie wiem dlaczego, bo nie pokazali tego, jak tańczyli.
      Najbardziej mnie zaskoczyło to, że odpadł ten facet tańczący na rurze, ponieważ dla mnie było ewidentnie widać, że tego bardzo zdolnego 16-latka przed nim nie przepuścili dalej, dlatego, że za nim w kolejce był właśnie ten gość. Nie rozumiem czemu innych 16-latków przepuścili, a tego, tańczącego nie gorzej i nie mniej dojrzale, już nie.
      • sinister_echoes Re: YCD 30.03 03.04.11, 17:17
        podobnie bez sensu i chyba w ramach pseudo-tolerancji było przepuszczenie tej dziewczyny z rury. rozciągnięta ok, wykonała parę wygibasów, ale naiwnością było sądzić, że da radę w innych technikach. do tego mocno tandetny sznyt i słaba psychika. jak dla mnie zakwalifikowanie jej to czysta pokazówka. a z tym 16-latkiem skandal; niby na jakiej podstawie szanowana komisja oceniła jego dojrzałość psychiczną? dlaczego akurat ten 16-latek nie da rady a inni jak najbardziej tak? skoro program jest od 16 lat to wypadałoby się tego trzymać. niestety więc jego miejsce zajęła laska z go-go i laska z nadwagę, bo jury musiało pokazać jakie jest zajebiste i tolerancyjne. nie mam nic do tej dziewczyny z nadwagą, ale kurde, taniec ma niestety swoje prawa, są podnoszenia etc., więc wymaga to określonych warunków fizycznych. skoro nikt nie dyskutuje z tym że laski i kolesie z baletu musza być szczypiorami, warto byłoby pojąć, że w 'zwykłym' tańcu to jednak tez ma kolosalne znaczenie.
        ale sie rozpisałam...
        pozdro dla forumowiczów
        • annia251 Re: YCD 30.03 03.04.11, 19:55
          No tak MODELKA z nadwagą(sic!) to była wielka pomyłka, nie wiem czy ktos bral to na powaznie. A zajela miejsce wartosciowym ludziom np. 16 latek ktory tańczył jak młody bóg. Brazylijczyk z Mazowsza- juz samo w sobie kuriozum, czy w Mazowszu nie ma zadnych wymagan?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka