Gość: jacek Re: Wolę głupiego Lesia niż "inteligentną" Ramonę IP: *.acn.waw.pl 05.05.04, 09:24 ja jestem za, zwłaszcza po tym jak się obraziła o lansowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Wolę głupiego Lesia niż "inteligentną" Ramonę IP: *.rene.com.pl 05.05.04, 09:25 Tropicielka, a Ty zawsze pod wiatr.;) W Ramonie inteligencja aż buzuje, jednak ma dziewczyna jakieś przymioty: posprzątać lubi, ugotować, posprzątać, babeczki upiec, posprzątać... A Lesiu jest jednak tylko odpychający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Żałośnie śmieszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 09:30 Chyba żarujesz albo przemawia do ciebie dowcip mówiony językiem salcesonu i parówek (zwłaszcza). Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Żałośnie śmieszny 05.05.04, 09:40 Jeżeli chodzi o ścisłość to nie znam takiego języka , opowiedz mi cos o nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Negatyw A ja wolę Frytkę IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.05.04, 10:56 i się nie chwalę. To tak tytułem podsumowania tego wątku i posiadania ostatniego słowa w dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś