Dodaj do ulubionych

X Factor 10.04

10.04.11, 21:49
Jak wrazenia? :)

Wiedzialam ze przejdzie Norweg, Michał Szpak i Genek Loska. Z kobiet nikt się specjalnie nie wyróżnia. To sztucznie stworzone trio dziewczyn jest imho totalnie niedobrane, kazda z innej parafii. Za tydzien sie chyba bedzie dzialo:)
Obserwuj wątek
    • fiorilavoie Re: X Factor 10.04 11.04.11, 17:37
      Mam nadzieję że się będzie działo:) I liczę na Genka:)
    • anonimowa_melancholiczka Re: X Factor 10.04 12.04.11, 11:00
      Nie podoba mi się za bardzo werdykt jury:/
      Najbardziej słabą obsadę ma chyba grupa Majki. Wyróżniają się tu tylko te trzy dziewczyny z By Mistake, problem jednak tkwi w tym, że Ruda w ogóle nie pasuje do tych dwóch egzotycznych grubasek:P Grupa Dziewczyny pokazała klasę, nadal jednak uważam, że jako profesjonalistki z płytą na koncie nie powinny brać udziału w tym programie. De Pe to jakieś dziwadło. Avocado w ogóle nie wryło mi się w pamięć, z wyjątkiem chwalonego przez Kube pana od basu. O Sweet Rebels już się wypowiadałam, kicz i masakra, powinny iść tańcować do klubu go-go. Jestem pewna, że numer ze striptizem zakonnicy dobrze by się sprzedał.
      Grupa 25 plus - NIEPOROZUMIENIE. Jedyna przyzwoita osoba w tym składzie to Marta Podulka. Gienek Loska mnie słabi niemiłosiernie. Pani Małgorzata (która not bene przypomina mi hybrydę Violetty Arlak z panią z Darling Aj Lawju) kompletnie nie potrafi śpiewać.
      Z całym szacunkiem, ale baby na mszy wyją na podobnym poziomie. Wojciech Strzelecki - podobnie, śpiewa źle i nieczysto. Wiliam Malcolm - moim zdaniem o wiele lepiej prezentował się wizualnie i wokalnie np. Fi James i to on powinien zająć jego miejsce.
      Grupa Kuby - chyba już pewne na 100%, że to ktoś z małolatów zwycięży program. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie Ania Kłys, jej wykonanie Bad Romance to istny majstersztyk. Ada Szulc jest również bardzo utalentowana, jednak, jak ktoś zdążył już zauważyć, wygląda jak kopia Ali Janosz. A wiadomo, jak się kariera pierwszej zwyciężczyni Idola potoczyła...Podobała mi się też Adrianna Styrcz, dziwne, bo w ogóle nie pamiętam jej z castingów. Ciekawy głos, nieźle wybrnęła z sytuacji z tekstem, poza tym imponuje mi jej nieco nonszalancki styl bycia. Michał Szpak - ponownie przerost formy nad treścią. Kawał głosu chłopak ma, używa go jednak w złym kierunku, to znaczy nie do śpiewania, a do wydzierania się na scenie, trudno jest więc stwierdzić, czy jest na prawdę muzykalny. Kreacja, którą przybrał przesłania na razie to wszystko. Norweg Mats też znalazł się w grupie szczęśliwców, co przeszli dalej, mimo, że uważam go za fałszującego wyjca.
      Nie wiem też , co stało się z osobami, które najbardziej wryły mi się w pamięć po castingach - czyli z dziewczyną, co śpiewała takim dziecięcym, fajnym głosikiem, ani z tym przystojnym Wojciechem Ezzatem z ostatniego castingowego odcinka. Kilka osób, których poczynania pokazano w tv rozczarowało, np. Kacper Sikora czy Paulina Witoń:(
      • siuil_a_run Re: X Factor 10.04 12.04.11, 11:20
        kurka, po co sa dwa watki o tym wczorajszym programie ;) sie juz dopisalam elaboratem do tego drugiego, a tymczasem Ty napisalas tu swoj, z ktorym sie zgadzam niemal w calej rozciaglosci :) z wyjatkiem moze fragmentu o Genku (bo mnie nie slabi, raczej mam do niego slabosc ;) choc moim zdaniem do tego formatu i tak nie pasuje), no i moze bylabym mniej surowa wobec Norwega, ale bez zalu wymienilabym go na Dawida Podsiadlo :)
        • kelle1986 Re: X Factor 10.04 12.04.11, 11:37
          Wątki zostały stworzone prawie jednocześnie ;p

Jeszcze bym chciała dodać że ten amerykanin William jest strasznie irytujący.. czesław ma słabą grupę.

Ciekawe że najpopularniejszy z jurorów dostał prawdopodobnie najpopularniejszą grupę :]
          • siuil_a_run Re: X Factor 10.04 12.04.11, 11:44
            kelle1986 napisała:

> Wątki zostały stworzone prawie jednocześnie ;p

wiem, wiem, dlatego nie mam tak na serio pretensji, tak se marudze ;)

>
            > Jeszcze bym chciała dodać że ten amerykanin William jest strasznie irytujący..

strasznie :/ nie rozumiem, dlaczego on znalazl sie w 15 zamiast takiego np. Fi Jamesa.

> czesław ma słabą grupę.

tam sa generalnie dwie slabe grupy - Czeslawa i Mai ;) prawdopodobienstwo, ze ktores z nich dostanie jedyna w miare mocna bylo stosunkowo niewielkie ;) TVN lubi promowac swoje gwiazdy, nie bylo opcji, zeby KW nie dostal dzieciakow :D
            >
            > Ciekawe że najpopularniejszy z jurorów dostał prawdopodobnie najpopularniejszą
            > grupę :]

j.w. ;)
          • anonimowa_melancholiczka Re: X Factor 10.04 12.04.11, 11:51
            kelle1986 napisała:

>
            > Jeszcze bym chciała dodać że ten amerykanin William jest strasznie irytujący..
            >
            >
            Tak! Mam na niego alergię od pierwszego wejrzenia. W dodatku strasznie odpycha mnie jego fizjonomia, którą podkreślił w ostatnim odcinku przywdziewając się w tank topa i obcisłe gatki. Panie Łiliamie, może najpierw wypadałoby pójść na siłownię i trochę słoneczka złapać? W dodatku katował nas tym strojem dwukrotnie, znaczy się pan Łiliam chyba ubrań nie zmienia:O
            • spacey1 Re: X Factor 10.04 12.04.11, 14:25
              podkoszulka była tragiczna i podnosił wciąz ramiona eksponując owłosione pachy, fuj :(
              Ten człowiek mnie niezmiernie irytuje, choć śpiewa nieźle
              • kelle1986 Re: X Factor 10.04 12.04.11, 15:09
                Takie jakies nerwowe to jego śpiewanie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka