Dodaj do ulubionych

william i kate

25.04.11, 21:55
i jak tam? oglądał ktoś? jak wrażenia ? ;)
Obserwuj wątek
    • magnes Re: william i kate 25.04.11, 22:01
      hmm... śledzenie brukowców to nie moja specjalność, ale generalnie wydawało mi się, że to Kate od dawna "polowała" na Williama, specjalnie wybrała tę samą uczelnię itp. A tu historia raczej odmienna, czyli ona tęskniąca, dobra, kochająca - a on bardziej niewdzięczny ;) Wielkie kino to to nie było, na Lany Poniedziałek w sam raz ;))
    • lilith76 Re: william i kate 25.04.11, 22:05
      Ładna widokówka ;)
      Brakowało mi tylko by kwestie wypowiadali nie do siebie, ale patrząc prosto w kamerę ;)
      Poziom realności równy scenom product-placementu w "Klanie" ;)
    • maaryniaa Re: william i kate 25.04.11, 22:11
      no właśnie ja też żyłam w przekonaniu, że to ona latała za nim. no ale pewnie musieli zmienić historię, żeby było bardziej romantycznie i filmowo ;)
    • barozra Re: william i kate 25.04.11, 23:40
      Czy latala za nim czy nie mam raczej wrazenie, ze pokazali ich troche inaczej od tego jakimi sa. William jest w gruncie rzeczy delikatny, Kate o wiele bardziej dynamiczna, uparta, dazaca do celu. Tu pokazali ja nie tyle jako "slaba" osobe, co romantyczna wlasnie, delikatna. Wg mnie jest sympatyczna, ale nie delikatna, to przebojowa dziewczyna, William sprawia wrazenie troche zagubionego przy niej - zreszta mysle, ze moze byc z nich calkiem udana para (o ile Kate sie dobrze "wpasuje" w protokol palacowy).
      • maciej1909 Re: william i kate 26.04.11, 01:15
        Ja tam tylko widziałem że Kate miała niezłego cela w strzelaniu do ptactwa... słychać było strzały... ptak spadł... gdzie Kate była 10 kwietnia???? Gdzie jest krzyż??? Nowy Trop!!!
        • tiresias Killiam i Wate 26.04.11, 12:38
          ze brytyjskie prole to lykajo, to sie nie dziwie, ale WY?
          • barbasia1 Re: Killiam i Wate 26.04.11, 16:30
            tiresias napisał:

> ze brytyjskie prole to lykajo, to sie nie dziwie, ale WY?

No wiesz, książe na białym koniu, szczęśliwe zakończenie, to takie romantyczne! :)
            • ewa9717 Re: Killiam i Wate 26.04.11, 17:55
              Łe, ale książę już łysieje i taki zębaty jakiś ;)
              • barbasia1 Re: Killiam i Wate 26.04.11, 19:56
                ewa9717 napisała:

> Łe, ale książę już łysieje i taki zębaty jakiś ;)

he,he :)

A niech jest łysiejący i zębaty nawet, byle by kochał gorąco, szczerze i namiętnie i na noc do domu przychodził. ;))
    • 8macek Re: william i kate 26.04.11, 18:12
      a co to jest "william i kate"?
      jakiś nowy serial typu "kasia i tomek"?
      na czym to leci?
      :-)
      • barbasia1 Re: william i kate 26.04.11, 19:58
        8macek napisał:

> a co to jest "william i kate"?
        > jakiś nowy serial typu "kasia i tomek"?
        > na czym to leci?
        > :-)

Reality Show! W piątek w TVP1 od godz. 11.15.

www.telemagazyn.pl/program/3541596132.html
    • liza_s Re: william i kate 26.04.11, 19:08
      Moje głębokie przemyślenia prowadzą do konstatacji, iż filmowy William jest nieco przystojniejszy i ma więcej włosów. Z niecierpliwością czekam na film o Harrym i Chelsy, bo zawsze wolałam młodszego księcia :)
    • maaryniaa Re: william i kate 26.04.11, 19:50
      A ja jeszcze doszłam do wniosku, że na miejscu Kate nie dałabym chyba rady. To musi być straszne żyć ciągle pod obstrzałem mediów i nie mieć prywatności. No a poza tym to gdyby mnie taki William zostawił samą to by nie miał po co wracać ;D Harry to co innego, jego przyjęłabym z otwartymi ramionami ;)
      • ewa9717 Re: william i kate 26.04.11, 19:59
        No patrzcie, mnie się Harry tez bardziej podoba, a wokół pieją, że ten konioszczęki William taki sliczny i Dziany podobny ;)
        • barbasia1 Re: william i kate 26.04.11, 20:08
          Harry jakby lekko zezował!?
          • ewa9717 Re: william i kate 26.04.11, 20:20
            A niechby nawet, to dodatkowy wabik ;)
            • barbasia1 Re: william i kate 26.04.11, 20:23
              ewa9717 napisała:

> A niechby nawet, to dodatkowy wabik ;)

:)))
              A jeśli tak, to proszę bardzo!
        • paero123 Re: william i kate 26.04.11, 22:58
          Dziany?
          Ale jak William prosil Karola o ochrone dla Kate przed paparazzi to Karol wykrecil sie, ze panstwo oplaca tylko rodzinie krolewskiej a W. nawet nie zaproponowal, ze moze zaplaciliby z wlasnej kieszeni, chyba stac by ich bylo?
        • angazetka Re: william i kate 27.04.11, 11:45
          William był śliczny, jak byli dziećmi-nastolatkami, potem mu przeszło ;) A Harry'emu przeciwnie.
    • maaryniaa Re: william i kate 26.04.11, 20:28
      bo ja zawsze miałam słabość do niegrzecznych chłopców ;P William wydaje mi się zbyt flegmatyczny. Ale tylko ten prawdziwy, w filmie był calkiem przebojowy ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka