Gość: peen.doll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 21:07 Da czadu! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Fajnych gości zaprasza sobie Wojewódzki.. 09.05.04, 21:40 Jaki prowadzący, tacy goście... Odpowiedz Link Zgłoś
keksz Re: Fajnych gości zaprasza sobie Wojewódzki.. 09.05.04, 22:27 zaiste. jak zobaczylam nie tak dawno Klaudiusza u Wojewódzkiego to pomyślałam, że prowadzący zaczyna podpierać się trzecim graniturem. Teraz Doda, a za tydzien pewnie Frytka. Tylko zastanawiam się dlaczego? Nikt normalny już do Kuby zaprosic sie nie da, czy może to w ramach autokreowania sie Polsatu (Bar u Kuby, Kuba w Barze itd...) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka hmmm 09.05.04, 22:52 widzieliście dwudniowy zarost pod tatuażem Dody??? (tym pod brzuchem) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica ??? 09.05.04, 23:03 "...zerżnął mnie dżedaj obok siedział mistrz joda może zerżną mnie obaj..." dokąd zmierzamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan lo matko! jaka ta baba jest głupia! IP: *.chello.pl 09.05.04, 23:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Doda u Wojewódzkiego IP: *.icpnet.pl 09.05.04, 23:10 Tragedia! A miałam lepsze zdanie o jej poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
alina1 Re: Doda u Wojewódzkiego 09.05.04, 23:14 Dopiero wróciłam do domu i chyba już po programie. Kiedy mogę obejrzeć powtórkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 10.05.04, 11:05 alina1 napisała: > Dopiero wróciłam do domu i chyba już po programie. Kiedy mogę obejrzeć powtórkę > ? Zobacz sobie w programie Tv, ty pindo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 09.05.04, 23:23 Ten blond prymityw zupełnie nie rozumie Jarka. Dowcip Jarka jest całkowicie niedostepny do bezmózgowia. Kto coś takiego wpuszcza do telewizji. A, prezes Solorz. Jego gust to Doda, Joanna Liszowska i pomarańczowe wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Doda u Wojewódzkiego 09.05.04, 23:36 Witam :) Zniesmaczyla mnie szczegolnie szczecina na nizszym tatuazu. Ta kobieta jest zywcem wyjeta z kawalow o blondynkach[bez urazy inteligentnym blond pieknosciom]. Ciekawe, kiedy dostanie w d..e od zycia i spokornieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 09.05.04, 23:45 Za głupia. Nawet jak dostanie w d... i tak do niej nie dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 08:07 Dzzczecina faktycznie była blee! Jeszce lasencji przyjdzie te głupkowate tatuaże wywabiac, bo nastepnemu facetowi pewnie nie spodobaja sie hebrajskie napisy czy inicjały radzia wśród dolnej szczeciny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozzo Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:45 No i dała czadu. Rzeczywiście. Biedny Kubuś. Myślał, że jest największym sensatem, a tu przyszło qrwiszcze i go przebiło debilizmem. Ona robi karierę w ten sam sposób jak K. A potem przyszedł Janiszewski i przebił oboje. Tyle że z premedytacją. "Zeżarł tampon", "wsadził sobie w tyłek miecz Dżedi" itp. Tak będą wyglądały wybory do przyszłego parlamentu. A co qrwa! Jak walczymy o oglądalność to po całości! No bo gdzie wyznaczyć granicę rozsądku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 09.05.04, 23:46 Janiszewski przy nich to tytan intelektu. Powaga. Odpowiedz Link Zgłoś
chinachick Re: Doda u Wojewódzkiego 09.05.04, 23:51 Dziesiejsi gosie u Kuby to poprostu żenada ,a teksty typu nie rozumiecie Jarka czy jak on tam sa naprawde górnolotne .Facet obraża kobiety ,uwaza ze stypy lub wesela to jakies tam głupie wystepy ale chalture swoja odawala.Doda ,no coz wynika z tego ze dzieci ludzi po studiach nie musza byc inelektualistami ,no coz moze "gwiazdami" ale bardzo slabej kategorii. Odpowiedz Link Zgłoś
atemlos1 tragiczna 10.05.04, 00:15 jej, ale gosciówa. Współczuje "Radziowi" pewnie facet czerwony ze wstydu był. Wojewódzki ja pies do suki się łasił, stracił u mnie. Ax swoją drogą, to opinie juz Dorota ma zrypana na maxa. Zachowała sie jak tania dziwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iczi Re: tragiczna IP: *.icpnet.pl 10.05.04, 00:36 oj, głupiutkie to dziewczątko, głupiutkie i żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: tragiczna 10.05.04, 08:10 wydaje mi sie ze właśnie zachowanie Wojewódzkiego było tak wyrezyserowane na ośmieszenie 1 dziewicy RP. Udało mu sie to w 100% a lala nawet nei skumała że cały czas sie z neij nabija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Doda u Wojewódzkiego-żenada! IP: *.lodz.mm.pl 10.05.04, 01:14 obejrzałam i potwierdza sie moja teza że jest pusta i nie ma nic sesnownego do powiedzenia. Jest typem dziewuch która sie bije przeklina, awanturuje sie i ciagle się puszcza. I udawała wielce znudzoną jak drugi gość doszedł, uważała ze to wygląda kokieteryjnie pewnie, wszytko robi na pokaz i ta jej szpanerska wymowa.Jest zadufana w sobie uważa że jak zarzuci biustem to już jest iwelką gwiazdą zaczynam się obawiać że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Doda u Wojewódzkiego-żenada! 10.05.04, 01:18 ale co zlego jest w robieniu z siebie kogos takiego jak Doda? czy ona kogos krzywdzi tym? czy zbrodnie popelania i zycie komus lamie? no co Wy? nie badzcie szowinistami, nie z Wami ona spi i nie z Wami przy jednym stole siedzi, i nie Wy musicie ja znosci na codzien... a to, ze u Wojewodzkiego byla i ja ogladaliscie pewnie do konca (sadze po znajomosci programu) to chyba swiadzczy o tym, ze wywoluje emocje jakies...a na tym ten biznes szoł polega chyba...chyba ze sie nie znam, ale byc moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Doda u Wojewódzkiego-żenada! IP: *.lodz.mm.pl 10.05.04, 01:43 to nie dal Dody tylko dla Wojewódzkiego ogląda sie ten program, to coś jak Wieczór z Jagielskim, z każdego wydobędzie troche humoru i mozna sie pośmiać, dziś pirwszy raz nie było i do smiechu kiedy ona nawijała.Jesteś facetem,a to fajna laska więc ją bornisz. To oczywiste, ale jej osobowść sceniczna polega na robieniu z siebie kurewki i to mnie drażni,to uwłączające. Pokazuje że każda atrakcyja biuściasta blondynka musi być pusta, puszczalska i bóg wie co jeszcze, przez takie jak ona utrzymywane są stereotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Doda kontra Zjelczala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 06:39 To nie jest moja idolka ale odczepcie sie od niej. Gdybym miala do wyboru wylacznie ja albo zjelczala fryte stokroc bardziej lubie ja. Fryta jest glupia, prymitywna, zaklamana, na publiczny uzytek operuje wyuczonymi sloganami. Doda to tez nie jest szczyt intelektu ale u niej wyczuwam przynajmniej nute prawdziwej spontanicznosci, umiejetnosc wypowiedzenia wlasnej opini bez kalkulowania skutkow. Jest zarozumiala bez powodu - jest, ma przerost dobrego mniemania o sobie - ma, ale w przeciwnstwie do fryty osiagnela cos czy to akceptujecie czy nie. Wyglad stroj zachowanie jest na uzytek jej publicznosci i ma go niezmiennie. fryta zas probuje sie dostosowac do sytuacji i wyciagnac nieudolnie jak najwiecej korzysci dla siebie. Rozwalil mnie jej tekst; pod pokrywka twardej manipulujacej agnieszki frykowskiej kryje sie wrazliwa osoba. No i to pouczanie o szanowaniu siebie i zasadach moralnych w ustach pierwszej puszczalskiej Rzeczpospolitej to dopiero jest zabawne;) Odpowiedz Link Zgłoś
keksz Re: Doda kontra Zjelczala 10.05.04, 10:56 nute prawdziwej spontaniczności? hehe. Ona jest tak upozowana, że hej. A co do fryty, cóż, koń jaki jest każdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Doda kontra Zjelczala 10.05.04, 11:29 ale dalej nie rpzumiem argumentu z puszczaniem sie kolezanki Diody? co rozni zwykle bzykanie sie od puszczania? czy Panie tu obecne nie bzykaja sie w ogole? czy nie mialy nigdy innego partnera / partnerki? pruderia przez Was przebija taka jak byscie wszyscy w celibacie zyli, no po p[rostu litosc i trwoga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Doda kontra Zjelczala 10.05.04, 11:38 ed_norton napisał: > ale dalej nie rpzumiem argumentu z puszczaniem sie kolezanki Diody? > co rozni zwykle bzykanie sie od puszczania? > czy Panie tu obecne nie bzykaja sie w ogole? czy nie mialy nigdy innego partner > a > / partnerki? > pruderia przez Was przebija taka jak byscie wszyscy w celibacie zyli, no po > p[rostu litosc i trwoga!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A pamietasz jak Wojewódzki ją zapytał, czy to nie ejst sprzedawanie swojej intymności (sex w barze bodajże), a ona odrzekła, że zrobiłą tak jak czuje. Dziwne, ale fryta też tak mówiła pare lat temu po pewnym słynnym ekscesie. I zresztą - ona sobie może mówić, "że tak czuła" - choelra ja wie, może czuła, może nie - i tylko chciała narobić wokół siebie wrzawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Doda kontra Zjelczala 10.05.04, 11:49 facecja napisała: > A pamietasz jak Wojewódzki ją zapytał, czy to nie ejst sprzedawanie swojej > intymności (sex w barze bodajże), a ona odrzekła, że zrobiłą tak jak czuje. > Dziwne, ale fryta też tak mówiła pare lat temu po pewnym słynnym ekscesie. > I zresztą - ona sobie może mówić, "że tak czuła" - choelra ja wie, może czuła, > może nie - i tylko chciała narobić wokół siebie wrzawę. ale dalej nie znalazlem odpowiedzi na pytanieo roznice miedzy puszczalstwem a zwyklym bzykaniem dla funu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aabradab Re: Doda kontra Zjelczala IP: *.inetia.pl 10.05.04, 12:04 różnica jest taka: Faceci bzykają dla funu, a kobiety się puszczają!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anle Re: Doda kontra Zjelczala IP: *.icpnet.pl 10.05.04, 12:12 To chyba u Ciebie na wsi pod Białymstokiem tak jest :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aabradab Re: Doda kontra Zjelczala IP: *.inetia.pl 10.05.04, 12:37 Prorok jakiś czy co?? skąd wiedziała że ja z Białegostoku?? Pewnie sama pochodzi z tamtąd i zna swoje wiejskie klimaty. A jak ktoś nie rozumie żartów to już nie moja wina tylko wypaczonwego poczucia humoru. Nigdy do Ciebie nie dotarło stwierdzenie (nie mówię że się z nim zgadzam) że jak chłopak ma dużo lasek to playboy, a jak dziewczyna ma dużo facetów to k..... Pomysl trochę zanim coś napiszesz. Szkoda klawiatury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anle Re: Doda kontra Zjelczala IP: *.icpnet.pl 10.05.04, 11:58 > A pamietasz jak Wojewódzki ją zapytał, czy to nie ejst sprzedawanie swojej > intymności (sex w barze bodajże), a ona odrzekła, że zrobiłą tak jak czuje. > Dziwne, ale fryta też tak mówiła pare lat temu po pewnym słynnym ekscesie. > I zresztą - ona sobie może mówić, "że tak czuła" - choelra ja wie, może czuła, > może nie - i tylko chciała narobić wokół siebie wrzawę. Cóż za pogłębiona analiza retrospektywna... jakis tylko żal w tym widać, że inne to się tak bezczelnie bzykają i jeszcze są z tego zadowolone... no comments Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Doda kontra Zjelczala 10.05.04, 14:43 Gość portalu: Anle napisał(a): > > A pamietasz jak Wojewódzki ją zapytał, czy to nie ejst sprzedawanie swojej > > > intymności (sex w barze bodajże), a ona odrzekła, że zrobiłą tak jak czuje > . > > Dziwne, ale fryta też tak mówiła pare lat temu po pewnym słynnym ekscesie. > > > I zresztą - ona sobie może mówić, "że tak czuła" - choelra ja wie, może > czuła, > > może nie - i tylko chciała narobić wokół siebie wrzawę. > > Cóż za pogłębiona analiza retrospektywna... jakis tylko żal w tym widać, że > inne to się tak bezczelnie bzykają i jeszcze są z tego zadowolone... no comment > s cóż za pogłębiona analiza psychologiczna.... jak to koleżanka napisałą - szkoda klawiatury na niektórych, szczególnie tych, którzy nawet prostych żartów nie rozumieją. 50 minut na antenie, a jak to ludzie potrafią się zżyć- co, znalazłeś swój ideał kobiety? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re:czytaj uważnie IP: *.lodz.mm.pl 10.05.04, 13:14 napisałam że ona się zachowuje jak puszczalska,a nie że się puszcza taki ma styl bycia i tak się ubiera, jak opowidała o jajkach Kuby po spotkaniu z nim, albo o swoim facecie, troche przegieła. Ale to faceci przypinają taki dziewczynom łatki puszczalskich, i to przez was się tak utarło...hehe;P. Jak facet często gęśto uprawia seks z różnymi partnerkami to jest ogierem, ale kobieta to puszczalska, tak się mówi nawet teraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: eh IP: *.lodz.mm.pl 10.05.04, 13:10 Frytka to już zupełnie inna para kapci, ona jest głupia i pewna siebie tyle że ona w porównaniu do Dody nie ma podstwa, jest paskudna i zaroumiła. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Doda u Wojewódzkiego-żenada! 10.05.04, 11:47 Gość portalu: szamanka napisał(a): > Jesteś facetem,a to > fajna laska więc ją bornisz. To oczywiste, to nie jest takie oczywiste...nie mow w moim imieniu, bo sie wku...wiam niepotrzebnie > ale jej osobowść sceniczna polega na > > robieniu z siebie kurewki i to mnie drażni,to uwłączające. uwłaczające komu? Tobie czy jej? a co Cie obchodzi jej wizerunek, ze uwłacza? no prosze Cie!! Taka argumentacja z LPR, pedalow leczyc, a uwlaczajace osobowosci naprawiac! > Pokazuje że każda > atrakcyja biuściasta blondynka musi być pusta, puszczalska i bóg wie co > jeszcze, przez takie jak ona utrzymywane są stereotypy. no comments, jesli Ty mi jeszcze mowisz o stereotypach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamanka Re: Doda u Wojewódzkiego-żenada! IP: *.lodz.mm.pl 10.05.04, 13:19 nie przekręcaj tego co pisze, jak widać nic do ciebie nie trafai, zaślepiła cię rządza;P, ja pisze że przez takie zachowanie jakie ona reprezentuje utrzymywane są stereotypy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kw Re: Doda u Wojewódzkiego-żenada! IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 10.05.04, 10:29 Mylisz się. Po kilku zdaniach pustej lalki przełączyłem na program o przekrętach paliwowych w TVN. Tam można było dowiedzieć sie troche prawdy o naszym kraju, o ukrytym uzależnieniu od Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
roxi_hart Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 07:26 Po wczorajszym programie stwierdzam ze swiat jest wykolejony. Nie znosze osob , ktore uwazaja ze ich jedyny atut to wyglad, nic soba nie reprezentuja i sa puste w srodku. Nie lubie osob przesadnie zwracajacych na siebie uwage, glosnych, awanturniczych i wulgarnych. Wlasciwie nie wiem skad ona sie wziela, nigdy nie ogladalam Baru. Widze ze uwielbia patrzec na siebie, gdy nie byla w centrum uwagi wyraznie sie nudzila. No i slownictwo.......("dzienx"!) A moze to ja sie starzeje........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neonet.gliwice.pl 10.05.04, 08:07 a mnie się Doda bardzo, bardzo podobała. Lubię na nią patrzeć. Brakowało w naszym szoł biznesie takiej osoby i cieszę się, że już jest. Jak potrzebuję intelektualnych uniesień to czytam Kołakowskiego, a nie rockowe wokalistki. Zazdroszczę bardzo młodej - ona ma chyba 19 lat - osobie siły przebicia i tego, że wie co chce osiągnąć. Mnie wychowano w zupełnie inny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
wogrodrycha Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 08:15 Ciebie wychowano a to co z nią zrobiła pani prawnik i ojciec jakiś tam zapaśnik czy ktoś to raczej wychhowaniem nie mozna nazwać. Od najmłodszych lat dziewuchę puścili rodzice samopas no i są tego efekty w postaci pustej puszczalskeij, zadufanej w sobie lalki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neonet.gliwice.pl 10.05.04, 08:23 Na nazwanie ją puszczalską chyba nie masz dowodów, a poza tym co wg Ciebie to znaczy?? Że miała ilu partnerów?? 10, 110 ?? Ja jestem osobą wyzwoloną i nie rozumiem takich pojęć. Jeżeli chciała uprawiać z kimś sex to wolna wola. Nie nam to oceniać. A zadufanie pomyliłaś z pewnością siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.crowley.pl 11.05.04, 13:28 A ktoz Cie gnebil dziecko? Powiedz, pomscimy...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anle Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.icpnet.pl 10.05.04, 10:30 Z piosenki Kasi Nosowskiej pt. "Milena": "Milena jest dziwką - tak mówią ci, którzy jej nie mieli a bardzo chcieliby mieć...". Odpuście sobie inwektywy typu "puszczalska", co to właściwie oznacza - że ma dziewczę duży biust, tatuaż łonowy, wysokie mniemanie o sobie i niewyparzony język? Arogancka i zarozumiała więc qrewka? Oto jak duża jest moc prowincjonalnych stereotypów. Dorota jest wokalistką rockowej grupy i ma wizerunek niegrzecznej dziewczynki /i co w tym dziwnego?!/. Wg mnie nie musi być intelektualistką, zapinać się pod szyję i publikować esejów filozoficznych, o co wielu tu ma do niej pretensje. Ostatecznie mamy już K.Szczukę ;)/którą bardzo akurat lubię/. Doda ma swoich fanów, rodzinę, narzeczonego. Niech sobie Doda będzie jaka chce, jest owszem dość groteskowa /czasem nawet żenująca/ ale przynajmniej jest o czym pogadać. Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth20 Re: Doda u Wojewódzkiego 11.05.04, 10:53 duzy biust buhaha-raczej napompowany na maxa silikonem-beznadziejnie to bylo widoczne jak zdjela ta bluzke.do tego jest grubawa[szczupla to jej raczej nazwac nie idzie]i fatalnie wymalowana.sory ale Anderson przy niej to miss swiata. a najlepsze sa jej zdjecia bez makijazu-proponuje je obejrzec wszystkim komu sie wydaje ze jest ladna.bylo to zwlaszcza we wczorajszym programie widoczne jak obie z fryta gadaly sobie w domku.masakra-kobieta ma 20 lat a bez 3warstwowej maski wyglada na 30pare. swoja droga jak juz goli picze to moglaby pilnowac odrostow-slyszala kiedykolwiek o depilcji woskiem? Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 11:23 >a nie rockowe wokalistki. zniosę wszystko, ale na Boga nie nazywajcie jej rockową wokalistką. Toż przecież rock ma się do niej mniej więcej tak jak do Szakiry. W muzyce rockowej nie am miejsca na takie pozowanie, na taką żenadę. No chyba, że wciągniemy ją pod nazwę "nurock", będzie tam sobie siedziałą razem z Szakirką, Alex i innymi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klem Re: Doda u Wojewódzkiego IP: 195.245.217.* 10.05.04, 08:29 VANITAS VANITATUM ET OMNIA VANITAS........ Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 08:39 O malo mnie nie zemdlilo jak zobaczylam te karykature kobiety. O kobiecosci, 0 klasy, 0 inteligencji, 0 totalne. Jakbym miala taka corke to uznalabym to za kleske wychowawcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 10.05.04, 11:29 > O malo mnie nie zemdlilo jak zobaczylam te karykature kobiety. O kobiecosci, 0 > klasy, 0 inteligencji, 0 totalne. Jakbym miala taka corke to uznalabym to za > kleske wychowawcza. Domyslam się, że ty masz 100 procent kobiecości, 100 procent klasy, 150 iloraz inteligencji no po prostu ideał. Gdybym miał taka córkę jaką jesteś ty uznałbym to za powód do dumy i świadomość, że jestem rodzicem idealnym... Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Doda u Wojewódzkiego 11.05.04, 10:51 Gość portalu: kuku napisał(a): > > O malo mnie nie zemdlilo jak zobaczylam te karykature kobiety. O kobiecosc > i, > 0 > > klasy, 0 inteligencji, 0 totalne. Jakbym miala taka corke to uznalabym to > za > > kleske wychowawcza. > > Domyslam się, że ty masz 100 procent kobiecości, 100 procent klasy, 150 iloraz > inteligencji no po prostu ideał. Gdybym miał taka córkę jaką jesteś ty uznałbym > > to za powód do dumy i świadomość, że jestem rodzicem idealnym... Ja sie nie pcham do TV........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aabradab Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.inetia.pl 10.05.04, 08:36 Urodziłam się żeby umrzeć gwiazdą. Boskie!- A ile sztuk płyty Virgin kupiono?. A z 10.000 Buahahahahaha . Fasolki i Arka Noego sprzedały więcej :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anle Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.icpnet.pl 10.05.04, 11:13 Kaja Paschalska sprzedała jeszcze mniej płyt a jest do wyrz... grzeczna:) i lansuje się od lat w Klanie. Poza tym w Polsce niewielu wykonawców wychodzi poza sprzedaż 10-20 tys. egzemplarzy płyty. Nie każdy może być taki jak Ich Troje:p A propos - Wojewódzki śmiał się z Dody a tymczasem płyta jego zespołu nie schodziła nawet w ofertach "koszowych" za 3.99PLN... Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 11:27 Gość portalu: Anle napisał(a): > A propos - Wojewódzki śmiał się z Dody a tymczasem płyta jego zespołu nie > schodziła nawet w ofertach "koszowych" za 3.99PLN... Ale Wojewódzki oprócz walenia w bębny robi jeszcze cos innego - dla wielu ludzi ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 10.05.04, 11:31 > Ale Wojewódzki oprócz walenia w bębny robi jeszcze cos innego - dla wielu ludzi > > ciekawego. A Doda pokazuje cycki, przeciez ludzi to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 11:34 Gość portalu: kuku napisał(a): > > Ale Wojewódzki oprócz walenia w bębny robi jeszcze cos innego - dla wielu > ludzi > > > > ciekawego. > > A Doda pokazuje cycki, przeciez ludzi to interesuje. taaa, bardzo to wartościowe i oryginalne może nie wszyscy wiedzą, że od pooglądania cycków są takie specjalne gazetki, ewentualnie stronki w necie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neonet.gliwice.pl 10.05.04, 11:57 Twierdzisz że Doda nie robi nic ciekawego?? To dlaczego ten wątek jest najpopularniejszy dziś na FT?? Wszyscy jesteśmy ciekawi co Doda jutro zrobi, co powie, jak będzie wyglądać, z kim się będzie kochać. Tylko nie piszcie, że nie jesteście ciekawi. Doskonale znacie Dodę - wiecie jaki jest poziom jej inteligencji, wiecie, że jest puszczalska, wiecie ile płyt sprzedała. Przecież na tym polega szoł byznes!! Nie na tym, że ktoś Dodę polubi, ale na tym że jest znana, popularna, mimo tego, że jest promowana (chyba) tylko przez jedną stację telewizyjną. Ona ma dopiero 19 lat a ile już osiągnęła. Pomijając to wszystko to ona rónież śpiewa i robi to bardzo, bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 12:15 Gość portalu: sara napisał(a): > Twierdzisz że Doda nie robi nic ciekawego?? > To dlaczego ten wątek jest najpopularniejszy dziś na FT?? > Wszyscy jesteśmy ciekawi co Doda jutro zrobi, co powie, jak będzie wyglądać, z > kim się będzie kochać. > Tylko nie piszcie, że nie jesteście ciekawi. Doskonale znacie Dodę - wiecie > jaki jest poziom jej inteligencji, wiecie, że jest puszczalska, wiecie ile płyt > > sprzedała. Przecież na tym polega szoł byznes!! Nie na tym, że ktoś Dodę > polubi, ale na tym że jest znana, popularna, mimo tego, że jest promowana > (chyba) tylko przez jedną stację telewizyjną. Ona ma dopiero 19 lat a ile już > osiągnęła. Pomijając to wszystko to ona rónież śpiewa i robi to bardzo, bardzo > dobrze. Mamy tu niejaki blad w rozumowaniu. Ja nie wiem kim jest owa karykatura kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 14:34 > Twierdzisz że Doda nie robi nic ciekawego?? tak własnie twierdzę > To dlaczego ten wątek jest najpopularniejszy dziś na FT?? bo wystapiła w jednym z popularniejszych tutaj programów (o KW mi chodzi) > Wszyscy jesteśmy ciekawi co Doda jutro zrobi, co powie, jak będzie wyglądać, z > kim się będzie kochać. wow dobrze wiedziec, ze też jestem tego ciekawa, bo do tej pory nie zdawałam sobie sprawy z tego, jak bardzo chcę się wszystkiego o dodzie dowiedzieć >Doskonale znacie Dodę - wiecie > jaki jest poziom jej inteligencji, wiecie, że jest puszczalska, wiecie ile płyt > > sprzedała. tak, bo obejrzałam wczoraj KW. A czy na tej podstawie można powiedziec, że ją doskonale znam, to mogłoby to świadczy tylko o tym, jak nieskomplikowaną osobą ona jest. Są dookoła mnie ludzie, których znam po parę lat, a nie moge o nich powiedzieć, że "poznałam ich doskonale". >Ona ma dopiero 19 lat a ile już > osiągnęła bardzo dużo niedługo dołaczy do naszych narodowych supergwiazd: łez, ich3, stachurskiego.... Norrrmalnie chylę czoła >Pomijając to wszystko to ona rónież śpiewa i robi to bardzo, bardzo > dobrze. kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neonet.gliwice.pl 10.05.04, 14:52 Łapiesz mnie za słowa. I zapomniałaś o najważniejszym zdaniu w moim poście - Dodzie nie chodzi o to, aby nam się podobała, abyśmy uważali ją za omnibusa, ale tylko i wyłącznie o sławę - a czy sławna jest ze swojego biustu czy innych składników to jest nieważne. A w to, że jest sławna, to nie wątpisz chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
facecja Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 15:09 Gość portalu: sara napisał(a): > A w to, że jest sławna, to nie wątpisz chyba. no przykro mi, ale w to też wątpię :( właśnie po pierwsze dlatego, że promuje ją tylko 1 stacja - i promować niedługo przestanie, gdyby nie bar, to i u wojewódzkiego by jej nie było nie nazwałabym więc tego sławą - bo na sławę się pracuje długo i efekty są - że tak powiem - "dłuższe", a to co teraz jest, to najwyżej popularność, która przemninie, gdy tylko bar się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
aeris Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 11:59 co wy sie tak bulwersujecie co poniektorzy. prawda jest taka ze faceci leca tylko na laski i zadne tam gadanie o "charakterze " czy dobroci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenot Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.dz.euro-net.pl 10.05.04, 12:23 Nie ogladam Baru, nie jest to moj ulubiony program. niewiele wiec moge powiedziec o Dodzie. Natomiast jej wczorajszy wystep u Kuby - to bylo normalne. Dziewczyna byc moze taka jest. Odważna obyczajowo, mowi co chce, specjalnie nikogo nie obraza, jest ok.Ze to moze niezbyt wysoki pozoim intelektualny? Jaki program taki poziom.Zenujacy byl Kuba i Pan od tamponow. Kuba - zachowywał sie jak prawiczek, ktory nareszcie ma okazje zblizyc sie nieco do kobiety, rece mu lataly, slina wrecz sciekala po brodzie... Jak miala sie w takiej sytuacji zachowac Doda? Albo bardzo brzydko, albo olac. w/g mnie olała. A Pan od Tamponów? Oblesniak. Krew mi do głowy uderzyla, juz po paru minutach, niecierpie uczucia, gdy czerwienie sie ze wstydu za kogos... Odpowiedz Link Zgłoś
dariusz-m Re: Doda u Wojewódzkiego 10.05.04, 13:07 Cenie Kubę za robienie ludzi w jajo. Ten dowcip. W tym programie przeszedł sam siebie. Obśmiałem się do łez. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_geras Re: Doda u Wojewódzkiego 11.05.04, 16:03 Ja nie rozumiem tylko dlaczego ona tak szczyci tymi swoimi sztucznymi cyckami??? Mowiac szczerze to mialam nadzieje,ze Wojewodzki ja o to zapyta ale on dal dupy tym razem i nie potraktowal jej jak powinien np.jak Zalewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neonet.gliwice.pl 11.05.04, 17:11 Ludzie!! Jakimi cyckami?? Przecież pokazała tylko dekolt!! Co za malkontenci. Uroda to rzecz względna - nie to ładne co ładne ale to, co się komu podoba. Ktoś, kto nigdy widział nigdy Dody, czytając Wasze posty może sobie wyobrazić jakiegoś maszkarona - koszmarny makijaż, sztuczne cycki, okropne miny, nadwaga (???), zarost. Taka dziwna tendencja - im ładniejsze osoby, tym więcej osób na tym forum widzi w tych osobach jakieś wady. A może ja już jestem zbyt dojrzała na czytanie Was. Więcej zadowolenia z życia Wam życzę i nie traktujcie wszystkiego tak strasznie poważnie. Jeszcze raz napiszę - mnie się Doda podoba, lubię na nią patrzeć i już:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna_geras Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 17:25 Jezeli zjecie bluzki i siedzenie w staniku oraz wciaganie brzucha zeby bombki (sama je tak nazwala) byly bardziej widoczne, nazywasz pokazaniem dekoltu to masz problem z oczami... Nie twierdze,ze Doda jest brzydka, wrecz przeciwnie jest ladna i przez to jej odbilo. Lepiej wygladala w poprzedniej edycji Baru z biustem dwa rozmiary mniejszym. Ona naprawde chce wygladac jak Pamela, najpierw cycki a potem moze usta sobie powiekszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neonet.gliwice.pl 11.05.04, 17:42 Wymiękam... Nawet jeżeli biust ma powiększony to ... co??? Czy Ty nigdy nie poprawiasz natury?? Nie używasz kosmetyków?? Co złego jest w tym, że ktoś powiększa biust, prostuje nos, poprawia odstające uszy? Zazdrościsz, że Doda ma odwagę? Czy mały biust to jest coś, co powinno być kanonem i wyznacznikiem normalności? Wyobraź sobie, że są (naprawdę!) osoby, którym podoba się biust większy niż A, czy B. Odpowiedz Link Zgłoś
cockerofil Re: Doda u Wojewódzkiego 11.05.04, 20:08 sara a wiesz co to jest "chamski cyc"?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 17:31 Wiecie co. Pracowałam kiedys jako kelnerka i fakt, ubieralam sie wyzywajaco (dekolt- ale bez presady, mini, szpilki), ale robilam to tylko dla kasy (ach te napiwki!). Nie oszukujmy sie faceci lubia troche popatrzec, a sprytne kobietki to wykorzystuja. Co w tym zlego? A wam nie zdazylo sie chocby czasem, ubrac spodniczki idac na egzamin, bo wiadomo, ze profesor lubi??? Oczywiscie pomijam Panow :) Stroj dobiera sie do okazji, kiedy indziej wkladam garsonke, a kiedy indziej mini. Nie osadzajcie ludzi po tym jak sie ubieraja,bo bywa to bardzo mylne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubaku Re: Doda u Wojewódzkiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 13:30 Doda jest beee... Odpowiedz Link Zgłoś