Dodaj do ulubionych

X-Factor - mega oszystwo!

30.05.11, 10:16
W rogu ekranu napis "na żywo" a pare dni wcześniej Kuba z Czesławem, wygadali się że odpadła "pani Małgosia".
Czy te gamonie na widowni też mają zapis o drakońskich karach w razie puszczenia pary z gęby, że to było nagranie sprzed paru dni?
No i te miliony przed tv, które uwierzą we wszystko co im pan/pani z okienka powie.
Żenua.
Obserwuj wątek
    • sibeliuss Re: X-Factor - mega oszystwo! 30.05.11, 10:24
      Czyli nie miałem omamów wzrokowo-słuchowych.
      • nioma Re: X-Factor - mega oszystwo! 30.05.11, 10:47
        wystarczy nagrac taka wersje i pozniej przy montazu wyciac lub zostawic.
        ile razy jak byl TzG to Wojewodzki mowil: odpadla X lub Y
        nagrywa sie i po kilka wypowiedzi a potem montuje.
        • ankas4 Re: X-Factor - mega oszystwo! 30.05.11, 12:08
          Ło matko, ale nam sie super szpieg trafił...:)))), przeciez Wojewódzki nagrywa program duzo wczesniej i gada tak zeby gadac, i potem jak trafi to sie szum robi, ze oszustwo itd...:)
          • marittkaa Re: X-Factor - mega oszystwo! 30.05.11, 12:41
            anka4,akurat wojewodzki nie nagrywa programu duzo wczesniej tylko albo tego samego dnia wczesniej albo w poniedzialek-pisano o tym duzo w wywiadach itd.Najpozniej po poludniu we wtorek jest juz wszystko nagrane i zmontowane.

Ale o Malgosi mowil tydzien temu a ona odpadla dopiero wczoraj wiec jak widac puscil zla wersje;)
    • zdzisnadzis Re: X-Factor - mega oszystwo! 30.05.11, 13:05
      bzdury pleciecie..wojewodzkiego program nagrywany jets w piatki..czyli odcinek z mozilem zostal nagrany w piatek jesczze przed ubiegłotygodniowym odcinkiem x factor..pewnie oczekwiał ze wyleci Małgorzata ale wyszlo jak wyszlo i zrobil na złosc Majce wtedy wywalajac dziewczyny..poza tym juz niejednokrotnie rzucał takie komentarze chociazby do tanca z gwiazdami..a ludzie to łykaja i mysla ze nei wiadomo jaka ustawka
    • koza_w_rajtuzach Re: X-Factor - mega oszystwo! 01.06.11, 16:36
      żadne oszustwo, a tak się składa, że oglądałam ten odcinek.
      Wojewódzki zawsze poprawia swoich gości, gdy ci np. mówią, że jest piątek zawsze poprawia ich, że wtorek.. Kiedyś widziałam jak pytał się gościa co sądzi na temat tej osoby, która wygrała taniec z gwiazdami, a potem jeszcze były nagrane dwie wersje (wyemitowane) na wypadek gdyby wygrała zdaje się Ania Mucha lub ktoś tam inny, nie wiem z kim konkurowała, bo nie oglądałam nigdy TzG. To wszystko było półżartem, choć można było się domyśleć, że pani Małgosia odpadnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka