bm_ka 15.05.04, 21:37 Czy można jeszcze niżej opadać niż na to żenujące dno? Straszne śpiwaki! :-( Tylko Blue Cafe może podnieść im poziom! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: trin Re: Eurowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 21:51 Niemiec byl calkiem calkiem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejM Re: Eurowizja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 21:54 Tez oglądam ale tylko z czystej ciekawości jak wypadnie Okupnikowa i Blue Cafe. Coby nie powiedzieć,oglądając rok w rok konkurs Eurowizji wydaje się,jakby czas się tu zatrzymał.Tu się ciągle śpiewa tak jak w latach 60-ych czy 70-ych ubiegłego wieku.Po prostu dominują proste,nieskomplikowane melodyjne piosenki.I dlatego my z bardziej ambitnym repertuarem w niektórych edycjach konkursu / Steczkowska,Jopek,Piasek,Szcześniak/ nie mieliśmy po prostu szans zajmując koncowe lokaty.Dopiero czerwonowłosy niejaki M.Wisniewski ze swoją Trójca wyspiewał 7 miejsce.no i 10 lat temu oczywiście Edyta. Poczekajmy jeszcze z godzine na wystep polskiej "ekipy",i na gosowanie przed północą. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Eurowizja 15.05.04, 22:02 Ooooooooooooooo ... UKRAINKA! Doskonała na Eurowizję! Może zaszkodzić naszej Okupnik. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Eurowizja 16.05.04, 00:21 Chyba zostanę wróżką. :-(( Ukrainka była dynamiczna, widowiskowo-jarmarczna i ma mocny głos, takich trzeba wysyłać na tę chałę a nie Jopków i Szcześniaków, po prostu trzecią liga pieśniarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Eurowizja IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 16.05.04, 00:39 Moze w przyszlym roku tow Lepper cos zaspiewa w Kijowie!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: Eurowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:07 ten konkurs jest potwornie nudny, wszystko się zlewa w jedno, wszystkie piosenki są na jedno kopyto, nikogo ( jak do tej pory ) nie byłam w stanie zapamiętać, no może poza tą Ukrainką, co założyła na siebie jakieś zwierze, jestem tylko ciekawa jak na tym tle wypadną nasi, chociaż cudu się nie spodziewam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: Eurowizja IP: *.w82-121.abo.wanadoo.fr 16.05.04, 00:35 Ale jakim cudem Polacy (??) dali 12 pkt tej ukrainskiej piosence ??!! - w styklu Conan Barbarzynca??? Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica przepraszam, Macedonia 15.05.04, 22:08 bije na głowę Bośnię i Hercegowinę, a myślałam, że to niewykonalne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nioma Re: UWAGA, teraz POLSKA! IP: *.chello.pl 15.05.04, 22:30 a mi sie Niemiec podobal. bardzo. nie z urody oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serwolatka Re: Eurowizja IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 00:30 tekst pieśni Blue cafe był powalający Odpowiedz Link Zgłoś
bokaj Re: Eurowizja 16.05.04, 00:49 wykonanie również, jak widać, rozłożyło wszystkich... Odpowiedz Link Zgłoś