IP: 62.87.165.* 02.03.02, 18:21
już są znani uczestnicy , przynajmniej ze zdjęć,a tu cichooo......co się stało
z tym forum?
Obserwuj wątek
    • Gość: dżastina Re: bb3 IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 11:42
      Spoko, ludziska nie przepuszczą okazji do pogardłowania (ja tez nie! mea
      culpa??? tak, tak ...już wiemy, że to badziewie i że inteligentni nie powinni
      itd. itp. - jak ja "uwielbiam" takie wymądrzaste porady !), jeszcze się to
      forum rozkręci jak "karuzel" w sklepie Wokulskiego. Liczę zwłaszcza na obecność
      starych wyjadaczy forumowych z czasów BB2...

pozdravki
      • Gość: kumek Re: bb3 IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 20:07
        ...stara "Gwardia" ...sciąga z pól bitewnych . Zjawią się wszyscy ci ,dla
        których poprzednie wspólne pisanie było prawdziwą frajdą .
        Czekam na naszych .."gagatków" i juz ostrze "pióro"!!!

Pozdravki dla forumowiczów.
        • Gość: npojazd Re: bb3 IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.03.02, 20:14
          No ja też już jestem. Widzieliście zdjęcia uczestników? Całkiem nieżle się
          niektóre osoby prezentują. Jeszcze 10 minut.
          • Gość: dżastina Re: juz ruszyło! IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 20:28
            Ja nie widziałam tych fotek.... oki, ale jazda, jest Twoj ulubieniec Sołtys
            programu! masz brovca? bo ja ..herbatkę, wczoraj brovca było za duzo hahaha

pozdravki dla was Panowie
            • Gość: npojazd Re: juz ruszyło! IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.03.02, 20:40
              Ja też tylko herbata, piwa za dużo było w piątek ale skutki czuję do dzisiaj.
              Znowu jest Karolina z nazwiskiem na P i końcówką -icz. Wasz włączone GG?
              • Gość: dżastina Re: juz ruszyło! IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 20:54
                Gość portalu: npojazd napisał(a):

> Ja też tylko herbata, piwa za dużo było w piątek ale skutki czuję do dzisiaj.
                > Znowu jest Karolina z nazwiskiem na P i końcówką -icz. Wasz włączone GG?

no to witaj w klubie harbatnikow! Marza chyba jedzie na amfie - ma gadane jak
                nigdy!!!
                Fakt, kolejna Karola - to chyba juz swiecka tradycja w pol. edycji!
                Wolisz na gg gadac?
                • Gość: Thomson Re: juz ruszyło! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 21:01
                  O Boże znowu Karolina!!!!!!! I to z naszego pięknego miasta
                  Ale obciach!!! Już pokazała co potrafi

• Gość: dżastina Re: juz ruszyło! IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 21:08
                    hahaha, spoko Thomson :-)
                    Własnie pokazali jakąs laskę z wawki czyli z mojego miastka i jak pragne
                    podskoczyć jest mi obojetne, że ta panienka stąd pochodzi...

pozdravki
                    • Gość: Thomson Re: juz ruszyło! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 21:11
                      Ale czy wszystkie Karoliny mają zwarcie pod kopułką?
                      Mam nadzieję że nie...
                      • Gość: dżastina Re: juz ruszyło! IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 21:13
                        IRASSSSSSS ..... mój ulubieniec! yessssss
                        • Gość: Thomson Re: juz ruszyło! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 21:15
                          Ha! Nie tylko Twój dżastin
                          • Gość: dżastina Re: juz ruszyło! IP: *.acn.waw.pl 03.03.02, 21:19
                            Yeyu, grabulka Thomson! Miło poznać symaptyka Iraska!
                            Uczestniczyłeś na forum gazetowym BB2?, bo przyznam że Twojej ksywy jakoś nie
                            kojarzę.
                            • Gość: Thomson Re: juz ruszyło! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 21:21
                              Grabulka Dżastina, nie uczestniczyłem, ale teraz będę :)
                            • Gość: npojazd Re: juz ruszyło! IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.03.02, 21:23
                              A jak ci się podoba ten przystojniak-motocylkista Łukasz?
                              O nie wiedziałem że Pamela Anderson też będzie:)))
                        • Gość: żuczek Re: juz ruszyło! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 10:02
                          Może i jest tam jakiś IRAS (nie oglądałem całego programu), ale chyba pod
                          względem zachowania odpowiada mu Jędruś Galica (mój faworyt).
                          pzdr
                          • Gość: dżastina Re: do żuczka IP: *.acn.waw.pl 04.03.02, 10:14
                            Nie, nie... pisząc IRASSSSSSSS (ano! sssstrasznie sie ucieszyłam widząc mojego
                            ulubieńca!) miałam na myśli oryginał - kol. Grzegorczyka, ktory pojawił się
                            wczoraj na moment. Wyłonił się z jakiegoś undergroundu z fryzurą na gwiazdę.
                            Ale i owszem jest w progr. kolejny Iras.
                            Co do Górala - b.fajne wrażenie zrobił, choć z tymi pierwszymi impresjami to
                            rożnie bywa - telewizornia często zakłóca odbiór. Poczekam więc zdeczka.

pozdravki
                            • Gość: Belmondo Re: do żuczka IP: 217.153.26.* 04.03.02, 10:36
                              A ja mysle, że niezła zajafka bedzie z tym Borutą. Widać, że koleszka jest też
                              troszeczke wyobcowany.

pozdrawiam
    • Gość: Auala Re: bb3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 13:20
      Zolza the best : Ma dziewczyna charakter i tyle . Chcociaz rownie to bywa z
      pierwszym wrazeniem. Pozdrawiam :)))
      • Gość: łezka Re: bb3 IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 04.03.02, 13:23
        Pierwsze wrażenie to Zołza już zrobiła na mnie w "Rozmowach w toku" - ale z
        opinią się wstrzymam, najpierw ją trochę popodziwiam...
    • Gość: Auala Re: bb3 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 13:26
      Lezka : Nie ogladalam rozmow z Jej udzialem. MOzesz cos przyblizyc? Z gory
      dziekuje
      • Gość: łezka Re: bb3 IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 04.03.02, 13:34
        Gość portalu: Auala napisał(a):

> Lezka : Nie ogladalam rozmow z Jej udzialem. MOzesz cos przyblizyc? Z gory
        > dziekuje

To było nie tak dwano, Pani Ewa wałkowała temat zazdrości w związkach.
        Zołza wypowiadała się z perspektywy detektywa, czyli wystąpiła w roli eksperta.
        Opowiadała jak to tropi zdradzjących mężów i nie do końca wierne żony. Nie
        omieszkała napomknąć,że Jej facet jest super przystojny, ma ekstra furę - a
        wiadomo mężczyzna w samochodzie zyskuje na urodzie :-))Ale gdyby ten macho dłużej
        wzrok zawiesił na jakiejś białogłowie, to Zołza przywalić takiej potrafi.
        Wchodząc do domu Zołza powiedziała,że najbardziej będzie tęsknił za Nią pies,
        więc facet to juz chyba historia...

Pozdrawiam!

Po 2 edycji BB byłam zdegustowana okropnie, ale myślę,że 3 będzie niezła...
        • Gość: maya Re: bb3 IP: *.adsl.hansenet.de 04.03.02, 13:51
          Gość portalu: łezka napisał(a):

> Gość portalu: Auala napisał(a):
          >
          > > Lezka : Nie ogladalam rozmow z Jej udzialem. MOzesz cos przyblizyc? Z gory
          >
          > > dziekuje
          >
          >
          > To było nie tak dwano, Pani Ewa wałkowała temat zazdrości w związkach.
          > Zołza wypowiadała się z perspektywy detektywa, czyli wystąpiła w roli eksperta.
          > Opowiadała jak to tropi zdradzjących mężów i nie do końca wierne żony. Nie
          > omieszkała napomknąć,że Jej facet jest super przystojny, ma ekstra furę - a
          > wiadomo mężczyzna w samochodzie zyskuje na urodzie :-))Ale gdyby ten macho dłuż
          > ej
          > wzrok zawiesił na jakiejś białogłowie, to Zołza przywalić takiej potrafi.
          > Wchodząc do domu Zołza powiedziała,że najbardziej będzie tęsknił za Nią pies,
          > więc facet to juz chyba historia...
          >
          > Pozdrawiam!
          >
          > Po 2 edycji BB byłam zdegustowana okropnie, ale myślę,że 3 będzie niezła...

Szkoda ze przeoczylam ten program z detektywem w spodnicy, ale wydaje mi sie, ze
          ten kto wybiera pseudo "zolza" - zolza naprawde byc nie moze. Prawdziwa zolza
          wybralaby nicka np. "milusinska" :))
          Na razie byla najbardziej wylewna w powitaniach, co upodobnilo ja troche do Manu.

Ale byc moze ze trzeba bedzie te slowa odszczekiwac, choc bardzo nie
          chcialabym ...
        • Gość: kumek Re: bb3 IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 19:11
          ..Hmm! Ja jestem zdegustowany postawą pewnej kobiety co odpisać mi nie chce....

...no chyba że jestem już historią ....
          • prowokatorka Re: bb3 04.03.02, 20:02
            Z radością i miłością odnalazłam Wasze nicki i przeczytałam słów kilka!
            O ,jak mi brak Waszych postów na temat BB!!!!!
            Uff! Życie zacznie się wraz z następna edycją Big Brothera!
            Połamania piór i wkurzających interlokutorów życzy

prowokatorka :)))))))))
          • Gość: łezka Re: bb3 IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 05.03.02, 08:16
            Gość portalu: kumek napisał(a):

> ..Hmm! Ja jestem zdegustowany postawą pewnej kobiety co odpisać mi nie chce....
            >
            >
            > ...no chyba że jestem już historią ....

Nie bądź taki obrażalski, tylko za 10 minut odbierz pocztę!!!

Pa!

• Gość: myszka Re: bb3 IP: *.necik.pl 04.03.02, 22:00
      No i zaczęła się zabawa od nowa. Grupa, jak grupa, jeszcze nic konkretnego nie
      mozna powiedziec, ale Góral Janosik robi niezłe wrażenie i pewnie bedzie
      ulubiencem większości, jak poprzednio Irek, który swoim niespodziewanym
      pojawieniem sie na Ringu wywołal aplauz publiczności i moją radośc. Lalka
      Barbie vel Pamela Anderson wyglada na całkiem ładną dziewczyne, gdyby jeszcze
      zmyła z siebie te tony tapety /ciekawe czy pieprzyk jest prawdziwy?/. A tak
      ogolnie to na razie robią duzo hałasu i pewnie nieco sie uciszą po tym co im
      zaserwuje WB.
      Pozdrawiam Wirtualną Rodzinke, ktora jak widze zaczyna sie powoli zbierac na
      forum.
    • Gość: żuczek Re: bb3 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 08:25
      Ciekawe ile w domu WB wytrzyma ten sowiecki osiłek. Jak tak dalej pójdzie to
      wszystkich pobije i nie będzie miał co robić. Pierwszy jego sukces to
      znokautować chłopczyka co ostatni raz bił się w piaskownicy o wiaderko. Pewnie
      go to dowartościowało.
      • Gość: gdyby Re: bb3 IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 08:42
        Jak już niczym nie można zainteresować motłochu to zostaje jeszcze mordobicie i
        sex, ale co to ma wspólnego z bb.
        • Gość: żuczek Re: bb3 IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 05.03.02, 13:02
          Coś w tym jest, bo chyba najkasowniejsze filmy to mordobicia z erotycznymi
          wstawkami. Zresztą nie zapowiada się nic innego, bo raczej jak na razie nie
          sąza rozmowni. Aż dziw bierze, że odeważyli się zgłosić do programu. Albo
          ekshibicjoniści (panie), albo oszołomy, któych ktoś zgłosił, bo nie mieli
          odwagi sami tego zrobić. No ale pożywiom uwidzim.
    • nabialowiec Re: bb3 05.03.02, 09:49
      Zauważyłem bardzo "obiecującą" sytuację - siedziało w salonie trzech panów -
      ociosany Combo, keine arbeit hudraulik (zdecydownie najwiekszy prymityw w
      historii BB w Polsce)i w sumie sympatyczny Jędruś Galica; rozwaliło mnie to, że
      po kilku (sic!!!!) godzinach znajomości zachowywali się tak, jakby nie mieli
      sobie nic do powiedzenia; to co kurna będzie później????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka