Gość: Basketcase IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 19:26 Co o nim sadzicie? Sprawdza sie lepiej jako prowadzacy Fuckty niz Lis? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bokaj Re: Bogdan Rymanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 19:32 moim zdaniem to jest inaczej. czy lepiej - cholernie trudno ocenić. niekiedy brakuje trochę pieprzu, a niekiedy jego spokój i rzeczowośc są zbawienne. ogólnie ma swój styl, budzi zaufanie - dośc dobrze komponuje sie w zespole z Anitą, która swoim absolutnie niestandardowym sposobem telewizyjnego bycia dodaje Faktom krwistości. Rymanowski pilnuje, żeby z tego nie zrobił się SuperExpres - i dobrze. ale Lisa tez bym chętnie obejrzał - mam nadzieję, że w Polsacie będzie miał swój program. ja widzę miejsce dla Nich wszystkich, każde (bo Ona też!) wnosi coś extra i ubarwia po swojemu telewizyjną rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maczek Re: podpisuję się (n/t) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:26 A ja stwierdzam, ze stracilo bardzo TVN24. Po odejsciu Rymanowskiego i Werner tam juz nie da sie nikogo ogladac. Jedna Pochanke nic nie zdziala. I do tego mnostwo reklam i bardzo dlugo. Tego tyle nie bylo, czy mnie sie tylko tak wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: podpisuję się (n/t) IP: *.icpnet.pl 04.06.04, 21:13 Ciesze sie, ze chwalicie Rymanowskiego. Ja tez uwazam, ze jest profesjonalista. Co do TVN24, mysle ze z obecnego skladu najlepsi sa oczywiscie Justyna Pochanke, Krzysztof Ziemiec i Jakub Porada. No i Anna Kalczynska moze byc. :) Za to Jedrzejowskiej i Kondratowicz nie moge ogladac. :/ Ale i tak nikt nie przebije IWONY KU(R)TYNY!! :D Szkoda ze juz jej nie ma, moglaby stworzyc fajny duet z Kazia Szczuka. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pumpernikiel Re: Bogdan Rymanowski IP: *.zory.msk.pl 04.06.04, 21:46 Smutas. Ortodoksyjny sługa Watykanu, ze skłonnościami do popadania w histerię. Pampers. Zionie nienawścią do wszystkiego co czerwone. Jak byk. Dziękuję. Ja wysiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bokaj Re: Bogdan Rymanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 22:35 facet jest ostatnim, o którym można powiedziec, że "zionie" czymkolwiek; jesli nie cierpi czerwonych - to ma u mnie plusa za to, że tego po Nim nie widzę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Bogdan Rymanowski IP: *.chello.pl 05.06.04, 01:44 Troche jak kartofel w kwietniku. Bezbarwny, nijaki, malo interesujacy ... Zreszta u nas omija sie ostatnio TVN, bo nie ma tam co ogladac. Od czasu wycofania "Ale plama' i Faktow z Lisem TVN bardzo rzadko korzystamy z uslug TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
tvnmaniak Re: Bogdan Rymanowski 05.06.04, 13:12 Nie przepadam za tym Panem. Denerwuje mnie, że trzy raz w ciągu 27 minut przypomina widzom, jaki jest dzien tygodnia: 19:00 - "Bogdan Rymanowski, dobry wieczór, zapraszam na "Fakty" w piątek" 19:18 - "Oglądacie Państwo "Fakty" w piątek, co jeszcze w naszym programie?" 19:27 - "To wszystko w "Faktach" w piątek..." Piorun może człowieka strzelić jak to słyszy. Pan Rymanowski nie ma swojego stylu, nie jest osobowością telewizyjną. Często się przejęzycza - np. pomylił Tomasza Sekielskiego z Sianeckim.... I odnoszę wrażenie, że uwielbia kolor czerwony (nie, to nie jest wadą, ale..)- średnio trzy razy w tygodniu zakłada czerwony (lub bordowy) krawat. To trochę irytuje. I jeszcze wcześniej wspomniana zapowiedź materiału. Czy jest sens, żeby przez 10 sekund zapowiadać materiał, który za 3 minuty będzie emitowany? Moim zdaniem nie, co innego w "Faktach wieczonych", ale tam zapowiadanych jest kilka materiałów, po czym następuje rozmowa z gościem - i to mi sie podoba. O niebo lepszy jest Marcin Pawłowski - ma spokojny styl, stonowany głos, i to coś, co sprawia, że zapowiadane przez Niego materiały, chce się oglądać. Niestety, Pana Marcina - z oczywistych względów - dawno już nie było na ekranie. pozdrawiam, tvnmaniak ________________ www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn www.czat.tvnmaniak.prv.pl - porozmawiaj o tvn ________________ wiadomości bywają dobre lub złe, informacje potwierdzają się lub nie, TYLKO FAKTY Z LIESM były niepodważalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Bogdan Rymanowski IP: *.icpnet.pl 05.06.04, 13:26 Przeciez taka wlasnie jest formula Faktow. Lis tez zapowiadal material reporterow, i tez mowil jaki jest dzien tygodnia. :] Wytykanie tego jest najzwyklejszym w swiecie czepianiem sie. A jesli chodzi o omylki, to kazdy ma do tego prawo. I tak Rymanowski jest jednym z tych, ktorym przejezyczenia zdarzaja sie najrzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
tvnmaniak Re: Bogdan Rymanowski 05.06.04, 13:32 Gość portalu: Basketcase napisał(a): > Przeciez taka wlasnie jest formula Faktow. Lis tez zapowiadal material > reporterow, i tez mowil jaki jest dzien tygodnia. :] Tak? Ciekawe kiedy, może w tym zdaniu: "Tomasz Lis, "Fakty", witam Państwa, zaczynamy od..." ??????? Albo na koniec: "W imieniu nas wszystkich, dziękuję, i zapraszam na jutro, na 19., do zobaczenia"???? > A jesli chodzi o omylki, to kazdy ma > do tego prawo. Zgadza się I tak Rymanowski jest jednym z tych, ktorym przejezyczenia > zdarzaja sie najrzadziej. Nie powiedziałbym... ________________ www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn www.czat.tvnmaniak.prv.pl - porozmawiaj o tvn ________________ wiadomości bywają dobre lub złe, informacje potwierdzają się lub nie, TYLKO FAKTY Z LISEM były niepodważalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielarz Re: Bogdan Rymanowski IP: *.chello.pl 05.06.04, 16:33 na pewno fatalnie się ubiera. rzeczywiście wciąż ma te same krawaty a niektóre zestawienia są przeraźliwe no i do tego jest to facet któremu kompletnie odbiła palma odkąd znalazł się w faktach. zapomniał o całym bożym świecie i teraz on jest królem. naprawdę tak myśli. jednak upadki bywają bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Bogdan Rymanowski IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.04, 17:17 Rymanowskiego ratują czasem wydawcy i dziennikarze "Faktów",którzy przez lata pracowali z Lisem. Ale kiedy do głosy dochodza ludzie z tvn24, "Faktów" nie da się już oglądać. Zebranych kilka materiałów, bez pomysłu, bez konstrukcji i myślenie w stylu: byle do końca, byle do końca, niech już zmienią kanał". Tylko, że główne wydanie "Faktów" ogląda się nie co pół godziny, ale raz dziennie. Tutaj nie powinno być miejsca na chałturę. Prywatbnie, uważam, że lepszy od Rymanowskiego jest Piotr Marciniak. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Bogdan Rymanowski 05.06.04, 17:42 Gość portalu: widz napisał(a): > Rymanowskiego ratują czasem wydawcy i dziennikarze "Faktów",którzy przez lata > pracowali z Lisem. Ale kiedy do głosy dochodza ludzie z tvn24, "Faktów" nie da > się już oglądać. Zebranych kilka materiałów, bez pomysłu, bez konstrukcji i > myślenie w stylu: byle do końca, byle do końca, niech już zmienią kanał". > Tylko, że główne wydanie "Faktów" ogląda się nie co pół godziny, ale raz > dziennie. Tutaj nie powinno być miejsca na chałturę. > Prywatbnie, uważam, że lepszy od Rymanowskiego jest Piotr Marciniak. w 100% się z Tobą zgadzam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Bogdan Rymanowski IP: *.chello.pl 05.06.04, 19:43 Myślę że Rymanowski lepiej sprawdza się prowadząc rozmowy z politykami(kiedyś robił to m.in w Rmf fm)Czekam na powrót Marcina Pawłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś