medea5 08.03.02, 20:56 Przed chwilą weszłam na Onet BB i co zobaczyłam, trzeba zakupić kod. A niech mnie w d .... pocałują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxc Re: Na Onecie kody IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 20:59 Tak jest. trzeba pierdolić onet tak jak senator Alicja Grześkowiak pierdoli się ze swoim kotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Na Onecie kody IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 00:36 Tylko ktos niezle rabniety zaplaci onetowi za kodowanie stron BB. Zycze onetowi zeby sie zachlysneli szmalem za SMSy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypierd. Re: Na Onecie kody IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 08.03.02, 21:23 medea5 napisał(a): > Przed chwilą weszłam na Onet BB i co zobaczyłam, trzeba zakupić kod. > A niech mnie w d .... pocałują. Tego sie mozna bylo spodziewac. Narobili sensacji z seksem Fryty i Kena, zyskali rozglos, to teraz chca na tym jeszcze zarobic i licza na top, ze ludzkosc spragniona widoku spedalonego lalusia kopulujacego z tania lodzka dziwka zakupi kody za 9 zl + VAT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Na Onecie kody IP: *.punkt.pl 09.03.02, 00:56 miejmy nadzieje ze nkt tych kodow nie bedzie kupowal taka sama mam zawsze nadzieje jak widze reklamowki zeby wysylac SMS'y ... ale taki my juz daremny narod ... ze TVN zarobi i onet i operatorzy telefonii komorkowej i kto tam tylko ... Odpowiedz Link Zgłoś
mate1 Re: Na Onecie kody 09.03.02, 09:42 PROPONUJĘ SZUKAC DARMOWYCH STRONEK .BANKOWO SA W NECIE HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pirx40 Re: Na Onecie kody IP: *.sieradz.sdi.tpnet.pl 09.03.02, 17:52 Medeo !!! Oni nie są warci, aby pocałowac Cię tam gdzie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra Re: Na Onecie kody IP: 192.168.1.* 11.03.02, 09:54 Olać Onet. To forum jest lepsze niz onet tvn i tvn7 razem wzięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawkop Re: Na Onecie kody IP: *.waw.cdp.pl 11.03.02, 10:05 Moze gzeta zechaciala by opublikowac czesc z tych naszych dyskusji. A my oczywiscie dostaniemy szmal za prawa autorskie oraz otrzymamy status autoryzowanych krytykow BB z prawem do nominowania uczestnikow Odpowiedz Link Zgłoś